Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-02, 12:51   #661
zabciajs
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7

Taka nuda, że szok. Leże, jem i oglądam serial. Zaraz chyba pójde spać..

(Czy jest tu jakaś duszyczka z rejonów Bochnia - Brzesko? Tak z ciekawości )
Stary 2016-06-02, 12:54   #662
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Chudziaszek - pytalam, ale nie wiem czy w końcu odpisalas, czy nie zauwazylam - zamawialas pościel ?
Tak odpisałam, ale Ci jeszcze raz napisze - nie kupowałam, bo na początek nie zamierzam dawać ochraniacza bo nie będę wtedy młodego z łóżka widzieć. Wstrzymałam się też dlatego, że liczę że to woombie odniesie sukces i młody będzie w tym spał a ja pościel mu się kupi póżniej.
Madzia999 niech się nam wypowie jak jej się ten komplet sprawuje

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Ja nie
Przyjaciółka też jeszcze nie urodziła. Jak nie urodzi do 12 to cc.
Kciuki za przyjaciółkę - żeby jednak urodziła SN, skoro już się tyle namęczyła.
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Cześć
Trzymam i myślę co by tu dziś porobić
Myślę, że za ten kocyk się bierz, co by później nie było, że tu akcja porodowa a kocyk nieskończony
Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Ewelinka,Miszka, mocne za CC
Olinka,również kciuki:-*

Dziewczyny, wczoraj moja mała była cała noc u pielęgniarek i tam się ostro grzala pod niebieskim światłem. A rano się okazało,że przybrala 110 g

Uwaga,złota rada: Moją siostra mnie wczoraj uratowała sportowymi stanikami z pepco za 8 zł sztuka. Miałam kupione 4 staniki do karmienia i pomimo że kupiłam większe to i tak za małe:-/ a jak założyłam stanik sportowy to w końcu poczułam jakis przepływ w rękach i w cyckach. Niesamowite uczucie. I świetnie trzymają te wkładki laktacyjne. W Końcu cyce odzyly

Ps. Lekarka mi powiedZiała,że wyjdziemy do domu jak Basia nauczy się jeść. Czyli jeszcze długo tu posiedzimy...
Basia na pewno szybko załapie co i jak. Super też, że przybiera
A jaki ty masz biust teraz a jaki miałaś ? I o ile większe kupiłaś ??
Ja miałam C/D a teraz mam F - jak mam kupić jeszcze większe to to będzie G lub H???
Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny, dziś się czuję jakby mnie walec przejechał albo ktoś obił baseballem. Plecy bolą, dół brzucha ciągnie, nawet zęby w połowie szczęki mnie bolą. Każda nocna wycieczka do toalety kończyła się zmianą wkładki, ewidetnie dalej idzie ten czop, jestem w szoku ile tego jest. I żeby było śmiesznie ranny zapis ktg co do skurczów płaski jak stół. Lekarze zgodzili się z sugestią, aby kończyć leki, będą powoli zmniejszać dawkę.

elaine będziesz przynajmniej super wyćwiczona

śliweczka moi rodzice też mówili, że kocur z miłości kotkę tłucze, ale ona nie potrafiła złapać dystansu i wziąć to na luz. Każda zaczepka z jego strony kończyła się straszną aferą.

To oby się coś zadziało - bo z tego co pamiętam teraz to już może nie??
Co do kotów to też ja myślę, że czarny histeryzuje i a bury go z miłości tłamsi

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Dzień doberek!
Faktycznie jakoś tu pustawo dzisiaj

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia dla TZa Mogłoby szybko przejść, bo teraz to już nie mam w nim żadnej pomocy. Jakbym zaczęła tak teraz rodzić to musiałabym liczyć na to, że dzieci same się ze wszystkim ogarną i jeszcze złożą łóżeczko dla brata

australia mi też odeszły wody jak leżałam. Znaczy poczułam i usłyszałam że podczas twardnienia brzucha worek owodniowy pękł i jak wstałam to się polało na podłogę. Może lepiej się nie kładź. Śpij jak koń na stojaka
Śliweczka jak tak czytam, to jestem pewna że jak się zacznie to jeszcze z dzieciakami między skurczami dasz radę złożyć to łóżeczko
A na poważnie to szybkiego powrotu do zdrowia dla TŻ, żebyś spokojnie mogła jechać na porodówkę jak się zacznie
Cytat:
-Dziewczyny - a jak odejdą wody, to zostawiają plamy?,😂 ciężko to potem sprać? Podkład zapewne niewiele da przy odejściu wód, a mam nowa kanapę, takze ...
To się nazywa zdroworozsądkowe podejście
Cytat:
...a potem się narzeka że po kp cyce obwisłe. A prawdą jest, że zwisy robią się od chodzenia bez stanika w ciąży i przy kp.

Też mam dziś spadek formy i Tż mnie wkurza na każdym kroku. Wczoraj zasugerował, że leżę i pachnę... Nie żebym zrobiła pyszny, 2daniowy obiad, ciasto upiekłam, zblanszowałam i zamroziłam kolejną porcję brokułów, umyłam okna, uprasowałam firanki i tysiąc innych rzeczy, zajmując się caly czas Sarą. I to #### wszystko 2 tygodnie przed terminem! Ale nie...:/
No to się pożaliłam, idę kuchnię ogarnąć
No nie ładnie ze strony tż
Ja przyznam szczerze, że jestem od marca na L4 a spektakularnych dokonań brak - połowy rzeczy jeszcze nie zrobiłam, które miałam założone a w domu też niewiele robię no i częściej jestem poza domem niż w nim, ale jak już jestem to tak z 30min przed przyjściem tż coś tam ogarnę i tyle a czasem nawet i tego nie zrobię
PS miałam się nauczyć gotować przed rozwiązaniem - jedyny nowy przepis który wypróbowałam to było kaszotto i było to w pierwszym tygodniu mojego L4

Dziewczyny które kupiły Woombie - czy macie jakąś instrukcje do tego?? Ja kupiłam używkę na OLX i mam tylko pudełko a na pudełku wszystko po angielsku i tak sobie myślę czy tak a być??
Stary 2016-06-02, 13:04   #663
agusiia69
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wiem co dzieje mi się z wizazem na kompie, ale nie mogę nic Wam napisać. Mam jedynie znaczki z cytowaniem a nie mam odpowiedź Pisze z komórki, bo tutaj wszystko dobrze działa alepiej tutaj nie wygodnie mi was cytować któraś też tak miała?

Zalogowana jestem..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160602_133136.jpg (61,7 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez agusiia69
Czas edycji: 2016-06-02 o 13:27
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:22   #664
ewka555
Zakorzenienie

Chudziaszek - a no widzisz. Nadrabialam wczoraj, ale nie widziałam Twojego posta, zakręcona jestem. Dzieki dobra kobieto. Hmmm no ja zamowilam, bo przy Zuzi nie zamawiałam, mialam zamówić później i nie zamowilam. Mam dla niej różne posciele i ochraniacze, ale wszystko z innej parafii, wiec teraz chciałam tego uniknąć

Woombie nie mam. Planuje opatulac w pieluchy bambusowe, tez nie wiem jak się za to zabrać bo Zuzia np nie lubiła być scisnieta. Jesli młody polubi owijanie to pomyśle nad woombie ))
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:25   #665
ewka555
Zakorzenienie

Mogę pokazac narazie pustawy pokój dziecięcy - narazie spi w nim Zuzia, ale łóżeczko za jakis czas odziedziczy po niej młody a Zuza dostanie białe lozko. Maly narazie będzie wiadomo z nami w sypialni i tam ma łóżeczko. Po prawej dojdzie jeszcze biala szafa ma caa ścianę, w planach sa naklejki na ścianę kropki albo gwiazdki i stolik mammut z Ikei
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20160507_001.jpg (42,1 KB, 33 załadowań)
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:25   #666
ania230
Zakorzenienie

Dziewczyny ide się zdrzemnac bo głowa mnie cmi i jakoś słabo się poczułam.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:29   #667
zebrah
Rozeznanie

Ciekawe jak Evelinke i Miszka

Olinka odezwij się jak skurcze!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Wiem dziewczyny jestem panikara

Jeszcze żeby w tej ciąży było mało problemów to byłam właśnie u gina tzn tam w przychodni na badaniach a na drzwiach kartka że on ma urlop do 6.06 fajnie, że mam wizytę 4.06 a on nawet nie poinformował o urlopie nie wiem co teraz zależało mi na tej wizycie ze względu na ułożenie Michalka
Kasia- poproś przy przyjęciu do szpitala o usg- może Michałek jeszcze się przewróci...

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
a ciągnąć plecak za sobą na smyczy? Ale już sobie wygooglowałam... Czego to nie wymyślą A jakiś czas temu widziałam kask dla dziecka, przydatny przy nauce chodzenia
Rafek dostał w prezencie o ten:
http://www.pluszakimisiaki.pl/plecac...ittlelife.html

Do tej pory nam się nie przydał, ale myślę że od września do żłobka będzie jak znalazł. A odnośnie smyczy- to myślę, że bezpieczeństwo malucha jest najważniejsze. Jak się okaże że mi Rafek ucieka jak będę miała Leosia w wózku, to po prostu będziemy używać tego uchwytu. Przeraża mnie wizja, że mi ucieka na ulicę, on jest żywe srebro więc ma różne pomysły

Cytat:
Też mam dziś spadek formy i Tż mnie wkurza na każdym kroku. Wczoraj zasugerował, że leżę i pachnę... Nie żebym zrobiła pyszny, 2daniowy obiad, ciasto upiekłam, zblanszowałam i zamroziłam kolejną porcję brokułów, umyłam okna, uprasowałam firanki i tysiąc innych rzeczy, zajmując się caly czas Sarą. I to #### wszystko 2 tygodnie przed terminem! Ale nie...:/
Oj to TŻ chyba niepoważny jest... Posiedzi tydzień bez obiadu jak będziesz w szpitalu, to zmieni zdanie.

Agusia- ja tak miałam 2 dni temu. Okazało się, że muszę wyłączyć taką opcję w Operze blokowania reklam- Adguard dla strony wizaz.

Brak pomysłu na obiad Jak na razie zjadłam miseczkę truskawek- no nie mogę się ich wystarczająco najeść ostatnio
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:36   #668
motylek1984
Zadomowienie

Ja po ktg, czekałam od 8 do 11.30 :-( myślałam, że tam urodzę, na tym korytarzu. Gdyby nie to, że przed byłam na badaniach, to pojechałabym później. Na ktg wszystko ok, następne w sobotę.
Co do leżenia i pachnienia, to ja to ja to ciągle praktykuję, wczoraj ogarnęłam trochę dom, to mnie tż opieprzył :-D
Ciekawe co tam u naszych dzisiejszych cesarzowych i u olinki??
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:42   #669
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Agusia- ja tak miałam 2 dni temu. Okazało się, że muszę wyłączyć taką opcję w Operze blokowania reklam- Adguard dla strony wizaz.
Działa! Dziękuję
Stary 2016-06-02, 13:52   #670
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Mnie tez Tz wkurza :/
Ja ostatnio miewam takie dni ze maz mnie irytuje sama swoja obecnoscia

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez masuriangirl Pokaż wiadomość
Melduję się nadal w dwupaku... Jutro wizyta u ginekologa, miałam nadzieję, ze do niej nie dotrwam ale Oluś się nie śpieszy.
Oczywiście mam mocno zaciśnięte kciuki za Miszke i Evelinke
Olinka za Was też! :-*
Ja tez jutro wizytuje
Sadny dzien - usg i sie okaze czy Ksiezniczka Zuzanna przekrecila sie czy ma w nosie moje prosby

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ide się zdrzemnac bo głowa mnie cmi i jakoś słabo się poczułam.
Uwazaj na siebie
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:12   #671
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ooo też tak mam, jestem znacznie spokojniejsza gdy go nie ma
by Zuzia przyjęła upragnioną przez mamę pozycję

Widzę że nie tylko ja mam spadek formy i nastroju, cisza tu, żadnej się nawet pisać nie chce, ech
Ale Olinka mogłaby się odezwać, startuję się
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:19   #672
Kociak85
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam rodzinę w Bochni

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Ja miałam C/D a teraz mam F - jak mam kupić jeszcze większe to to będzie G lub H???
Ja miałam E a po porodzie kupowałam H oraz nawet (o zgrozo!) I.
Stary 2016-06-02, 14:21   #673
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Kur.. mać - zrobiłam ostatnie pranie dla młodego - pieluchy ręczniczek, bodziaki i takie tam. Teraz wyciągam a połowę rzeczy jest RÓŻOWA jeden z bodziaków był czerwony a ja zapomniałam wrzucić te chusteczki co się stosuje do mieszanych kolorów
Cytat:
Mogę pokazac narazie pustawy pokój dziecięcy - narazie spi w nim Zuzia, ale łóżeczko za jakis czas odziedziczy po niej młody a Zuza dostanie białe lozko. Maly narazie będzie wiadomo z nami w sypialni i tam ma łóżeczko. Po prawej dojdzie jeszcze biala szafa ma caa ścianę, w planach sa naklejki na ścianę kropki albo gwiazdki i stolik mammut z Ikei
Śliczny Bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Ja po ktg, czekałam od 8 do 11.30 :-( myślałam, że tam urodzę, na tym korytarzu. Gdyby nie to, że przed byłam na badaniach, to pojechałabym później. Na ktg wszystko ok, następne w sobotę.
Co do leżenia i pachnienia, to ja to ja to ciągle praktykuję, wczoraj ogarnęłam trochę dom, to mnie tż opieprzył :-D
Ciekawe co tam u naszych dzisiejszych cesarzowych i u olinki??
Super, że u Was też wszystko ok. A wiadomo już, kiedy bliźniaki już będą z wami?

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Ja tez jutro wizytuje
Sadny dzien - usg i sie okaze czy Ksiezniczka Zuzanna przekrecila sie czy ma w nosie moje prosby

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Uwazaj na siebie
Oby księżniczka Zuzanna zrobiła matce niespodziankę

Edytowane przez chudziaszek11
Czas edycji: 2016-06-02 o 14:28
chudziaszek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:32   #674
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Ja siedze w poczekalni w szpitalu i czekam na wizyte, ciekawe ile tym razem poczekam.

Ania, mierzysz cisnienie? Bo ostatnio ciagle cos Cie glowa boli.

Ja juz przed ciaza mialam opadajace cycki :/ 6 lat temu intensywnie sie odchudzalam i niestety czesto ciwczylam bez stanika lub w zwyklym a cycki mialam spore i sobie je tak zalatwilam. Przed ciaza mialam E lub F teraz juz G a nawet H, wiec po karmieniu mi opadna, licze sie z tym. Tak powtarzam, ze kak juz wykarmie wdxystkie swoje dzieci to zrobie sobie cycki

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Chudziaszek nastaw jeszcze raz pranie bez czerwobego bodziaka ale z ta chusteczka powinno pomoc.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Tak Bosacka radzila w Wiem co kupuje, ale nie dam reki uciac ze ppskutkuje. Mysle ze warto sprobowac

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:37   #675
ania230
Zakorzenienie

Wstalam ale pospalam jak stara....

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Ostatnio miałam ok. Wydaje mi się Justynko ze to na zmianę pogody. Wczoraj słońce a dziś pochmurno.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Ja juz przed ciaza mialam opadajace cycki :/ 6 lat temu intensywnie sie odchudzalam i niestety czesto ciwczylam bez stanika lub w zwyklym a cycki mialam spore i sobie je tak zalatwilam. Przed ciaza mialam E lub F teraz juz G a nawet H, wiec po karmieniu mi opadna, licze sie z tym. Tak powtarzam, ze kak juz wykarmie wdxystkie swoje dzieci to zrobie sobie cycki
Ehhh z tymi piersiami:/ Ja teraz mam D pewnie przy mleczarni będzie E a jakie zostaną to się okaże. Kiedys tez myślam o operacji Kosztowny wydatek.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-06-02, 14:40   #676
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Ha ha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FB_IMG_1464871070774.jpg (30,5 KB, 24 załadowań)

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:49   #677
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Taka nuda, że szok. Leże, jem i oglądam serial. Zaraz chyba pójde spać..

Ja nadaje z Krakowa więc w sumie nie daleko

Cytat:
Ja siedze w poczekalni w szpitalu i czekam na wizyte, ciekawe ile tym razem poczekam.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Chudziaszek nastaw jeszcze raz pranie bez czerwobego bodziaka ale z ta chusteczka powinno pomoc.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Tak Bosacka radzila w Wiem co kupuje, ale nie dam reki uciac ze ppskutkuje. Mysle ze warto sprobowac
Dzięki za radę - już nastawiam i zobaczymy czy czy będzie jakiś skutek.
Moje cycki też nie były już przed ciążą rewelacyjne - odchudzam się regularnie od 15 roku życia i raz jestem chuda innym razem przy kości i niestety na biuście każda zmiana wagi zostawia ślad. Nie liczę na cuda po karmieniu - raczej modle się żeby gorzej nie było i żeby w staniku one dobrze wyglądały . I też liczę kiedyś, że los się do mnie uśmiechnie i będę na tyle bogata że sobie cycki zrobię
Stary 2016-06-02, 14:54   #678
soffinka
Zadomowienie

Hej dziewczyny od rana wchodzę i patrze co z olinka i naszymi cesarzowymi kciuki w koncu trzymane
Ja sie dzis czuje tak jakby mnie tir potracił :/ zero energii po obiedzie chyba drzemkę strzelę
Piekne macie pokoje dla dzieci te wszystkie dodatki składające sie w całość - zazdroszczę
W nocy bolał brzuch myślałam ze cos sie rozkręci ale przeszło
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 14:58   #679
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
No nie ładnie z jego strony, tym bardziej, że ostro zasuwasz. Tak jak piszą dziewczyny, jak pójdziesz do szpitala to się zdziwi. Mój też sobie do końca nie zdawał sprawy ile robilam, tym bardziej, że pracuję w weekendy, więc dużo ogarniałam w tygodniu jak on był w pracy: sprzątanie, zakupy, gotowanie, tankowanie i mycie aut. Później pytania gdzie pieniądze poszły. Jak dostałam przykaz leżenia to stwierdził, że go nie przygotowałam do tej sytuacji, ale na szczęście szybko się odnalazł.

Cytat:
To oby się coś zadziało - bo z tego co pamiętam teraz to już może nie??
Co do kotów to też ja myślę, że czarny histeryzuje i a bury go z miłości tłamsi
Tak już mogę rodzić.

Cytat:
Kur.. mać - zrobiłam ostatnie pranie dla młodego - pieluchy ręczniczek, bodziaki i takie tam. Teraz wyciągam a połowę rzeczy jest RÓŻOWA jeden z bodziaków był czerwony a ja zapomniałam wrzucić te chusteczki co się stosuje do mieszanych kolorów
No to będzie gender A na poważnie może spróbuj jak justynan pisała.

Miqesi dobrze, że się odezwałaś, już myślałyśmy, że rodzisz.

No właśnie ciekawe co z Olinką? I czy dziewczyny już po?

Widzę, że Wy wszystkie biuściaste, ja mam wyjściowo tylko B. Mąż na początku znajomości stwierdził, że najlepsza dla niego miseczka C, nie ma to jak szczerość w związku

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:13   #680
fiazo
Zakorzenienie

Australia tak, biorę cyclo 3 fort

Chudziaszek wole zrobić w poniedziałek by się nie stresować na weekend

A moje dziecię zmieniło pozycję. Główkę ma z boku. Dziś położna w SR wymacała

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:20   #681
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
A moje dziecię zmieniło pozycję. Główkę ma z boku. Dziś położna w SR wymacała
Ooo kurde :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-06-02, 15:35   #682
Asiek121
Zakorzenienie

ja od 3 nocy myślę, że to już albo dostaje skurczy jak zasypiam, albo mnie budzą takie dość bolesne, po czym zasypiam rano sie budze i nic

wczoraj w nocy przez godzine tak mnie kopała, normalnie ciesze sie z każdego ruchu ale to było naprawde bolesne jak nigdy

i do karmienia tez mam tylko zwykłe szmaciane z pepco, kilka koleżanek mi polecało.
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:36   #683
australia87
Zakorzenienie

Miqesi! A już miałam robić objazdówkę po wrocławskich porodówkach

Ja sobie drzemkę uskuteczniłam, więc mogę się dalej opierdzielać
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:44   #684
kanwa
Zakorzenienie

Kto wpada na obiadek?

Dziewczyny to od którego tygodnia i dnia mam uznać że ciąża donoszona?

Żadnych dziś informacji z porodówek?Cisza coś.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1464875010009.jpg (40,6 KB, 17 załadowań)
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:45   #685
zabciajs
Zakorzenienie

Jeju poparzylam dwa palce u lewej ręki wrzątkiem-pieką jak cholera!!!:/:/:/
Stary 2016-06-02, 15:50   #686
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Kto wpada na obiadek?

Omnomnom! Ja!

Dziewczyny jak nabiorą sił to się pewnie najwcześniej wieczorkiem odezwą

Cytat:
O kurczę... Nie masz przypadkiem Panthenolu w piance?
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:51   #687
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Kto wpada na obiadek?

skończony 37 tydzień

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-06-02, 15:51   #688
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:

Śliczny Bardzo mi się podoba

Super, że u Was też wszystko ok. A wiadomo już, kiedy bliźniaki już będą z wami?

Oby księżniczka Zuzanna zrobiła matce niespodziankę
No to księciunio będzie chodził w różowym :-D
Jeszcze nie mamy terminu dokładnego, w poniedziałek mam wizytę i pewnie się dowiem, wiem tylko że raczej w przyszłym tygodniu :-D
Stary 2016-06-02, 15:54   #689
ania230
Zakorzenienie

kawę sobie zrobię

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-06-02, 15:59   #690
motylek1984
Zadomowienie

U mnie cycki mało mi w ciąży urosły, nawet nie wiem czy o rozmiar, a tak się cieszyłam, że nareszcie będę miała co pokazać :-(

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Kto wpada na obiadek?

Kochana, skończony 37tc, tak słyszałam.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Namocz palce i zasyp solą, bo sól wyciąga oparzenie, tak nas babcia nauczyła. Tylko, ja zaraz po oparzeniu tak robiłam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości