|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Moj tez juz zasypia przy cycu. Cos w powietrzu musi byc, 1,5h i znowu spanie
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ale żeście się rozpisały
![]() Kruszynka gratuluję ruchów !!! Cudownie że to już ten etap. Życzę wszystkiego dobrego ! Przeczytałam wszystko ale nie będę się odnosić bo brakuje czasu. Młody się zaraz obudzi z drzemki. A czytanie wad zajęło mi za dużo czasu ![]() Miłego Dzionka życzę bez marudzenia i terroryzowania matek ! ; D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
zbieramy sie na szczepienie 3majcie kciuki
![]() matka idzie się szpachlowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Rozeznanie
|
jejuuuu moja tez ma dzien marudy - ja dla odreagowania zjadłam całą paczkę gwiazdek milkyway
![]() śpi tylko na cycku a ja mam tyle rzeczy do zrobienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Ruda ja Jaskowi na noc ubieram tylko body z dlugim, u góry sie wiecznie rozkopuje za to nawet jak wierzga nóżkami to ten koc sie jakos na nim utrzymuje
![]() My wlasnie imienin nie obchodzimy ale moze na starość będzie chcial świętować wiec trzeba cos ustalić. :d Ewusia i jak po spacerze? Dalas rade z maruda? ![]() Ahnessy pjona tez moke imieninu wypadaja w dzien babci ![]() Russian Powodzenia! My zaliczylismy taniec.w chuscie ![]() ![]() Super bylo ale wyprawa w deszczu kosmos - leje.jak z cebra ja z torba chyba 10 kg , nosidlo z Mlodym jeszcze więcej ledwo zyje ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj z Kornelką byłyśmy w ciuchlandzie, z babcią i ciocia. I fajnie spokojna była cały czas. A potem w samochodzie strasznie się śmiała a item zasneła. Teraz je, i miałam nadzieję, że jeszcze pospi po jedzeniu ale właśnie kupa poszła więc się rozbudzi przy przewijaniu :-(
![]() |
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Rozeznanie
|
na starosc trzeba bedzie to zmienic bo jeden prezent nam odpadnie
![]() szacun za wyprawe, ja odpusciłam, jutro ma nie padac wiec sie na jutro do babci umówiłam Russian kciuki ![]() cos sie dziwnego dzieje z moja Kluska, dzien marudy przeszedł w dzien spiocha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Ahnessy teściowa ma też tak dzień po dniu
![]() ![]() Nasza już rzadko zasypia przy cycu. Ale jeszcze się zdarza i nawet wtedy często transfer z pozytywnym skutkiem ![]() Dotka dużo sił na najniższe dni i by szybko zlecial czas do powrotu Tzta ![]() Współczuję kiepskich nocek. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W drodze powrotnej mi zasnął i zostawiłam go w foteliku żeby dospal więc trochę ponad 0,5 godziny snu było, teraz znów na cycu wisi ![]() Super że zajęcia w chuście udane ![]() Co do imienin jeszcze to ja mam w wigilię i nie obchodze, ale teściowa ma tak samo na imię jak ja i ona obchodzi więc się wymieniamy prezentami co roku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny za wszystkie miłe słowa - to naprawę bardzo przyjemne, że nadal mogę tu z Wami pisać
![]() No czas leci strasznie szybko ! Już połowa, a dopiero się dowiedziałam, że jestem w ciąży ![]() ![]() Co do imienin to u mnie się ich nie odchodzi, ale tak jak pisała Malwi ja słyszałam, że imieniny odchodzi się w najbliższy dzień po urodzinach ![]() Byłam dziś na wizycie i zdjęć niestety nie mam, ale obie Dziewczynki tym razem ukazały swoje wdzięki i lekarz nie miał wątpliwości, że jest Zosia i Marysia ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie tak leje, że nie wiem, czy mnie nie zatopi ![]()
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dołączam się do prośby ![]() Kruszynka ciesze się, że u was wszystko dobrze. ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Przypomniało mi się, dziewczynka młodsza od Szymka o miesiąc ![]() Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2016-06-02 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Kinga to samo powiedziałam mojemu tacie to mnie wysmial
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
Moja mama też sadza sobie na kolanach :-( i niby w żartach zwracam jej uwagę, ale nie podoba mi się to :-( Szkoda mi dziecka, a jeszcze fakt, że zobaczy że w ten sposób więcej widać i będzie się domagać, żeby ją tak trzymać :-(
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Tak to jeszcze pół biedy jak się opiera o coś, najgorzej to tak jak oni robią, leżała u niej na kolanach oparta o brzuch, wiecie jak, dała małej ręce i podciągnęła z pozycji półleżącej do prostego siadu i tak trzymała za ręce.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Ja wam już mówiłam że kuzynka męża swoją córkę to tak sadza odkąd pamiętam. Przez to oni tam wszyscy myślą że tak jest dobrze i na mnie jak na ufo patrzą kiedy zwracam uwagę że mają tak Poli nie robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
U nas też się zdarza sadzanie na kolanach z podparciem ale ten maly krejzol sam się ciągnie i odrywa plecy do siadu
![]() Kurde dwie kupy dzisiaj! Wczoraj i przedwczoraj po jednej - wylezie w końcu jakiś ząb? :d Maly juz padl przy cycu szumis śmiga zaraz transfer i matka z ojcem zasiadaja na kanapie z tostami i serialem ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#472 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pokaż, pokaż ![]() wychaczyłam w realu pampki 3 na promocji, wyszło 0.58 zł za sztukę no i w Rossmanie sie skusiłam na pierwsze słoiki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka pokaz brzuch, pokaz brzuch
![]() Dotka wytrwalosci ![]() Russi daj znac jak po szczepieniu ![]() Kinga, ale moj Wojtek mial 4,5 miesiaca jak sam sie podciagnal i usiadl. Teraz jak tylko wyczai moment, ze moze sie czegos zlapac, to lapie i probuje usiasc. Nigdy go nie ciagnelam za rece. Teraz mnie zmartwilas :-/
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
Ja też się skusilam na pierwszy słoik, ale u mnie na razie zamówiona w tesco jedna tylko marchewka. I jeszcze nie wiem kiedy dam. Ale może na "urodziny"?
![]()
![]() |
#475 | |||
Zakorzenienie
|
Super. Zdrowe, silne duże baby
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Malwi sam to ok. Jest duża różnica w tym jak robi to sam, a jak się ciągnie za rączki bo moje dziecko musi być pierwsze. Ja podałam jej konkretny przykład gdy widziałem, że mała sama nie jest w stanie usiąść jedynie robi pół brzuszki. Ona mówiła, żeby nie pomagać, ale jak samo dziecko siada to nikt nie przywiozę go na płasko.
Nie wiem w co ręce wlazyc, musze poprac, popracować, posprzątać wszystko przed wyjazdem. Nie lubię wracać do bałaganu, a już w sobotę jedziemy. Jutro idziemy do lekarza, aby sprawdzić czy zdrowy przed wyjazdem. Spakować się, ale to już w sobotę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale macalam dziąsła i niczego nie wymacalam więc u nas to raczej nie ząb Co do siadania to mój juz od dawna trenuje brzuszki ale pilnuje żeby nikt mu nie pomagał ![]() ![]() Znowu była walka przy cycu podczas usypiania, teraz wygląda mi już na śpiącego ale boję się jeszcze odłożyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Jak dziecko samo to robi, to podobno to jest ok.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.