Sierpnióweczki 2016! Część V. - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-03, 06:53   #3031
florencee
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez ziuta. Pokaż wiadomość
Fajnie że zamówienie masz już z głowy.
Jak to jest z tymi filtrami do Fridy? One są jednorazowe? To 10 starczy na 10 dni więc trzeba by wziąć parę opakowań Bo ja właśnie założyłam konto na gemini i coś tam zaczęłam wrzucać do koszyka.
W opisie było, że filtr się zmienia po każdym użyciu, ale w sumie nie wiedziałam ile tego idzie przy takim dzieciaku. :P Wzięłam 10 sztuk na start i mam nadzieję, że mąż bez problemu kupi to np. w Ziko czy innej aptece koło nas, jakby trzeba było.

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość

Witam sie o poranku, po śniadaniu ...
Teraz czekam na pomiar cukru.
Dzień dziś mam zaplanowany wyjątkowo - lenistwo na całego

Wysłane za pomocą magii

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------

I na dobry nastrój jeszcze raz taniec

https://media.giphy.com/media/6I1upUFsOuALu/giphy.gif

Wysłane za pomocą magii
Plan na dzień sympatyczny.
U mnie chyba będzie podobnie. :P

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość

Cześć Mamusie
Dziś w nocy łapały mnie skurcze giganty, myślałam, że nieba liznę, chyba muszę podwoić dawkę asparginu....

Zbieram się na kursy a Wam życzę miłego dnia!
Współczuję tych gigantów, a ile bierzesz teraz Asparginu?

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Witam w piątek piąteczek piatunio Miałam cudowna noc zero bólu brzucha, zero bólu biodra a spałam bez poduszki i tylko 2 wstawania na siku 8h snu - coś wspaniałego
Super, zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Podobno na czas szycia mozna sobie jeszcze gazu rozweselajacego powciągać.

Bobo nadal ma kopniaki. Matka mu takie m zbudowała, ze szaleje. Mam wrażenie że wiem kiedy sie przesuwa, ale to całkiem inne uczucie i muszę sie upewnić ze to coś to ruch dziecka.
Od godziny daje o sobie znać. Łącznie z czkawką. Do tego moj "ukochany" mazurek nad oknem będzie śpiewał jeszcze z godzinę. Byłam głodna, twraz musze isc po leki. Ja nie wiem czy jest sens jeszcze w tym łóżku leżeć.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

A ja dziś 30+0. 10 tyg, 70 dni, 1/4 ciąży. A tak właściwie to wystarczy by byc spokojną 7tyg, 50 dni to tak mało.

Idę poczytać i posprawdzac czego nowego Bobo się nauczy w tym tyg.
Brawa za 1/4.

Też mam wrażenie, jakby A. się przesuwał. Teraz mam akurat dłuższe oczekiwanie na podejrzenie go, bo lekarz zaplanował urlop, normalnie szłabym 8.06, a idę 13.06, a ciekawi mnie ustawienie malucha. :P
florencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:02   #3032
Krefetka
Zadomowienie

znalazłam już sobie pracę na dziś... muszę zmienić konto - mój dotychczasowy bank (BZWBK) wprowadził bardzo dziwne opłaty za usługi które do tej pory były bezpłatne - niby drobne, nic nie znaczące ale jak się doda je wszystkie do siebie w skali roku wychodzi niezła sumka (tak sie dzieje jak masz za dużo czasu i możesz w końcu przeczytać kilkudziesięcio stronnicowy nowy regulamin).

Możecie polecić jakiś bank/konto, które warto założyć? (od razu napiszę że PKO BP mnie nie interesuje gdyż jestem związana z tym bankiem na długie lata i bardzo to mnie denerwuje
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:14   #3033
tija93
Zakorzenienie

Hej

Dzisiaj moi rodzice do mnie przyjeżdżają Mama by mnie pilnować, a tata by pojechać z TŻtem do mojej cioci po rzeczy dla Tosi. TŻ do mnie przed wyjściem "Obiecaj, że nie będziesz sprzątać"

Kurcze tak Was czytam i dochodzę do wniosku, że Tosia jest spokojnym dzieckiem Rusza się owszem, przesuwa i wypycha, ale tak subtelnie i delikatnie Moja mama mi mówiła, że ja też byłam spokojna w brzuchu

Cytat:
Napisane przez Afrodita Pokaż wiadomość
Ostatnio zauważyłam, że wylewa mi się sadełko na plecach spod pachy szok!
Zgadzam się z opinią Piernika, źle widzisz!

Cytat:
Napisane przez florencee Pokaż wiadomość
Zamówiłam Gemini, stwierdziłam że koniec smęcenia nad tym koszykiem.

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
widzę,że ktoś tu promuje zdrowe odżywianie
Przede wszystkim!

Cytat:
Na dobranoc https://media.giphy.com/media/6I1upUFsOuALu/giphy.gif

Wysłane za pomocą magii
Oł yeaaa!

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Mogłybyście sobie z moją babcią podać ręce Miała pobierany fragment guzka z piersi na badania, oszczędzać się ma przez tydzień, żeby się tam nic w środku babrać nie zaczęło. W ten sam dzień poszła chwasty wyrywać, dziadek dzwonił po moją mamę, że "ma przyjechać ściągnąć tą durną niereformowalną babę z tego pola!"
Chociaż ja też jak mam akurat lepszy dzień to potrafię przesadzić Na szczęście częściej mam nygusa
Ma babcia moc!

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie
Pessar ładnie trzyma, wszystko jest ok Macica dość wysoko, gin stwierdził, że jest w szoku, że aż tak bo zwykle tak wysoko jest w 34tc.
Małgosia waży niespełna 1700g, a dzisiaj mam 31tc+0 Ciekawe jaka będzie finalnie. Ja ważyłam ponoć 2230, a mój mąż 3500
Cieszę się, że wszystko się unormowało na wizycie wsio ok

Cytat:
A ja dziś 30+0. 10 tyg, 70 dni, 1/4 ciąży. A tak właściwie to wystarczy by byc spokojną 7tyg, 50 dni to tak mało.

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
znalazłam już sobie pracę na dziś... muszę zmienić konto - mój dotychczasowy bank (BZWBK) wprowadził bardzo dziwne opłaty za usługi które do tej pory były bezpłatne - niby drobne, nic nie znaczące ale jak się doda je wszystkie do siebie w skali roku wychodzi niezła sumka (tak sie dzieje jak masz za dużo czasu i możesz w końcu przeczytać kilkudziesięcio stronnicowy nowy regulamin).

Możecie polecić jakiś bank/konto, które warto założyć? (od razu napiszę że PKO BP mnie nie interesuje gdyż jestem związana z tym bankiem na długie lata i bardzo to mnie denerwuje
Mam PKO BP
Stary 2016-06-03, 07:34   #3034
virginia
Zakorzenienie

Florencee 2 razy dziennie do tej pory.

Krefetka dobrze wiedzieć ja też mam tam konto.

Tzet już od kilku dni wysyła mnie do lekarza bo te przeziębienie nie odpuszcza ale co oni mi tam dadzą,nie?
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:43   #3035
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie nie wiem ... tak zarobiona jestem że nie mam pojecia jak wygospodaruje czas na wizaz
no no .. nie strasz..

Cytat:

ja mam w alior banku..jestem zadowolona.. pko never ever..

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Hej

Dzisiaj moi rodzice do mnie przyjeżdżają Mama by mnie pilnować, a tata by pojechać z TŻtem do mojej cioci po rzeczy dla Tosi. TŻ do mnie przed wyjściem "Obiecaj, że nie będziesz sprzątać"

Kurcze tak Was czytam i dochodzę do wniosku, że Tosia jest spokojnym dzieckiem Rusza się owszem, przesuwa i wypycha, ale tak subtelnie i delikatnie Moja mama mi mówiła, że ja też byłam spokojna w brzuchu
to czeka Cie weekend atrakcji..
kiedy Tżet wraca?
obiecałaś?
Matyśka ma różne dni..czasem ma zrywy, nie lubi chyba polegiwania na lewym boku, czasem tam tak grzebie,że się zastanawiam czy sobie krzywdy nie zrobi, a czasem też własnie przeciąganie i wypychanie..to drugie zdecydowanie bardziej lubię,szczególnie,że jak się przeciąga to jest wyżej ulokowana
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:43   #3036
malenstfo24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
O matko, nie wyobrażam sobie, żeby mnie na żywca zszywali
Brawo za wizytę

W jakim sklepie kupiłaś Też bym chętnie spróbowała

Pierniku przyszedł mi ten mop z viledy - fajna sprawa Wprawdzie mój sierściuch raczej go nie pokocha miłością wielką, bo póki co boi się prawie tak samo jak odkurzacza, za to po pierwszych 15 minutach użytkowania stwierdzam, że za te pieniądze było warto Szczególnie, jak sobie pomyslę o raczkującym po podłodze w przyszłości dziecku Odkurzacza ani ścierania na mokro nie zastąpi, ale do codziennego ogarnięcia bieżących kłaków jest idealny

Skonsumowalam już dwa kawałki ciasta z truskawkami I zastanawiam się nad trzecim wmawiając sobie, że jak ma płatki owsiane w sobie, to jest zdrowe
Może to jest tak,ze jest się już wymemłanym,że nawet znieczulenie nie pomaga, ale ostatnio siostrzenica rodziła i nic jej tam nie smarowali, może zmienię szpital mój ma na stronie rodzić po ludzku duży procent nacinania krocza
Winko kupiłam w większym alkoholowym nie sieciówce nazywa się barrels and drums białe, było też czerwone i szampany cinzano też bez procentów recenzje smaku wystawie w sobotę
Cytat:
to znaczy,że dziedziczy to co najlepsze po rodzicach

widzę,że ktoś tu promuje zdrowe odżywianie

tak myślałam,że nie będziesz mogła się powstrzymać przed tą kuszącą propozycją

cieszę się,że Tobie również podpasował sprzęcik..

i masz racje z tymi płatkami owsianymi.. toż to samo zdrowie

ale czy ja dobrze kojarzę,że Ty masz sporą wadę wzroku? bo jeśli tak to może ona tłumaczy spostrzeganie przez Ciebie dziwnych rzeczy w dziwnych miejscach?

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Tż to nawet na nagraniu-nie mógł pójść ze mną to nagrałam mu usg telefonem stwierdził,że zęby widzi u Małego
Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
PW poszło

Podziel się koszykiem, bo ja ostatnio dwie godziny ślęczałam i w efekcie wszystko skasowałam, bo stwierdziłam, że się zdecydować nie mogę, co jakie wziąć

TŻ ostatnio już bezproblemowo wyczuwa Gabrysia Ale to w sumie chyba już nic dziwnego, bo dzisiaj mi ręka z brzucha spadła, tak się rzucał. Teraz zresztą też jakbym sobie na brzuchu położyła np. telefon, to by spadł Lubię to Mam nadzieję, że nie będzie taki nadpobudliwy poza brzuchem
Nam też tak czasem brzuch faluje,że mój pies wczoraj się przestraszył i zaczął szczekać głupi teraz patrzy bykiem na mnie jak tylko leże z gołym bebzonem
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
generalnie lepiej... odkąd mam pessar to twardnienia się zmniejszyły. W poniedziałek byłam jeszcze w szpitalu, bo cały czas krwawiłam (na brązowo, ale sporo tego było...), ale na szczęście wszystko ok

super, że wszystko ok!

mnie też dzisiaj panie w rejestracji rozwaliły... te to na wszystko mają czas;/

Trzymam kciuki za postanowienie nie jedzenia słodyczy ja się nie potrafię opanować;/

Moja Małgosia też coraz silniejsza Ale coraz częściej czuję jak się tam kokosi, kopie zdecydowanie rzadziej...

Melduję się po wizycie
Pessar ładnie trzyma, wszystko jest ok Macica dość wysoko, gin stwierdził, że jest w szoku, że aż tak bo zwykle tak wysoko jest w 34tc.
Małgosia waży niespełna 1700g, a dzisiaj mam 31tc+0 Ciekawe jaka będzie finalnie. Ja ważyłam ponoć 2230, a mój mąż 3500

Dziewczyny czy robiłyście już trzecie prenatalne?? Przez ten szpital całkiem o tym zapomniałam, a mój lekarz powiedział mi dzisiaj, że do 32tc powinno się robić... Jutro będę dzwonić, może uda mi się gdzieś zapisać...
świetnie,że wszystko idzie ku dobremu u nas w rejestracji też jest luźna atmosfera kobity 2 wychodzą sobie, telefon odbiorą,ale najpierw muszą skończyć jakiś ciekawy temat, który obgadują
Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Pierwsza na porodowce kuszaca propozycja

31t5d

no Pola jest juz na prawde duza, sama sie zdziwilam a przez 3 tyg przytylam tylko 1kg :P
Razem przybralam juz 12kg :/

31t5d

Ooo to u Ciebie Mlody mniejszy.
Mi dzis gon powiedziala ze przewiduje ze Pola bedzie miala ok 3500 przy porodzie
Coś gin mnie podpytywał ile miałam po urodzeniu bo to podobnie chyba wychodzi, ale ja w 5,5miesiącu wyszłam na świat to nawet kg nie miałam narazie 6kg przytyłam przez ciąże tylko, ale jestem na tyle drobna,że i tak wyglądam jak hipopotam
Cytat:

Oo muszę sprawdzić też mamy wbk, ja polecam alior mieliśmy tam kredyt na dobrych warunkach, bez ściem byłam zadowolona

6 Lipiec 2013
<3<3

14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb

malenstfo24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:45   #3037
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Zgadzam się z opinią Piernika, źle widzisz!

Przede wszystkim!

Oł yeaaa!

Ma babcia moc!

Cieszę się, że wszystko się unormowało na wizycie wsio ok

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Mam PKO BP
Ja też PKO BP więc nie pomogę zbytnio

A co do ruchów to mój Jasiek ma takie zrywy i wtedy da parę kopniaków (jesli w to felerne miejsce to boli) a tak inaczej są one mega przyjemne i nie cały czas odczuwalne. Więc też jest raczej spokojny. Czasem jak ma wjazd i pokopie z 15min to jestem zdziwiona, że tak długo
Mój syn to grzeczne dziecko wczoraj kopał z 15min przed szkoleniem, mówię do niego "Jasio mama musi poprowadzić szkolenie, prosze mnie nie dekoncentrować" i siedział ciuchutko, pierwszego kopniaka poczułam jak skończyłam
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 07:49   #3038
Krefetka
Zadomowienie

jak byscie były zainteresowane, znalazłam artykuł odnośnie podwyżek w BZ:
http://www.bankowo.info/bz-wbk-zmian...ierpnia-2016r/

ale polecam samemu, indywidualnie przejrzeć cennik i regulamin, który bank z pewnoscią już Wam dostarczył. Może większość opłat nie dotyczy Was

Edytowane przez Krefetka
Czas edycji: 2016-06-03 o 07:57
Stary 2016-06-03, 07:53   #3039
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenstfo24 Pokaż wiadomość

Coś gin mnie podpytywał ile miałam po urodzeniu bo to podobnie chyba wychodzi, ale ja w 5,5miesiącu wyszłam na świat to nawet kg nie miałam narazie 6kg przytyłam przez ciąże tylko, ale jestem na tyle drobna,że i tak wyglądam jak hipopotam
ale musiałaś rodzicom stracha napędzić..
Stary 2016-06-03, 08:00   #3040
tija93
Zakorzenienie

Cytat:

Tzet już od kilku dni wysyła mnie do lekarza bo te przeziębienie nie odpuszcza ale co oni mi tam dadzą,nie?
Lepiej idź do lekarza, zobaczysz chociaż czy czasem Ci na płuca nie idzie

Cytat:

to czeka Cie weekend atrakcji..
kiedy Tżet wraca?
obiecałaś?
Matyśka ma różne dni..czasem ma zrywy, nie lubi chyba polegiwania na lewym boku, czasem tam tak grzebie,że się zastanawiam czy sobie krzywdy nie zrobi, a czasem też własnie przeciąganie i wypychanie..to drugie zdecydowanie bardziej lubię,szczególnie,że jak się przeciąga to jest wyżej ulokowana
Jadą raptem na jeden dzień. Planowany ten wyjazd jest od dłuższego czasu. Miałam ja jechać, ale boję się za granice wypuszczać z zagrożoną ciążą. Tata jedzie dla towarzystwa

Obiecałam

To Matyśka też grzeczna dziewczynka

Cytat:

A co do ruchów to mój Jasiek ma takie zrywy i wtedy da parę kopniaków (jesli w to felerne miejsce to boli) a tak inaczej są one mega przyjemne i nie cały czas odczuwalne. Więc też jest raczej spokojny. Czasem jak ma wjazd i pokopie z 15min to jestem zdziwiona, że tak długo
Mój syn to grzeczne dziecko wczoraj kopał z 15min przed szkoleniem, mówię do niego "Jasio mama musi poprowadzić szkolenie, prosze mnie nie dekoncentrować" i siedział ciuchutko, pierwszego kopniaka poczułam jak skończyłam
Jak słucha!
Stary 2016-06-03, 08:11   #3041
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:

Jak słucha!
Oby mu już tak zostało
12.12.2015 II kreseczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-03, 08:12   #3042
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Oby mu już tak zostało
Będziesz mówić "Nie płacz, mama chce się wyspać" i będzie przestawać płakać
Stary 2016-06-03, 08:20   #3043
florencee
Zadomowienie

Cytat:

Ja mam w PKO BP i w PEKAO SA, z tym drugim jestem związana na długie lata i wolę ten pierwszy. Skoro odpada to nie pomogę też, mogę tylko nie polecić PEKAO SA. :P

Cytat:
Florencee 2 razy dziennie do tej pory.

Krefetka dobrze wiedzieć ja też mam tam konto.

Bez problemu myślę że można brać 3, tak biorę i jestem bezpieczna jeśli chodzi o skurcze w nogach, a wiem że mam do tego duże skłonności.

Cytat:
Napisane przez malenstfo24 Pokaż wiadomość
Może to jest tak,ze jest się już wymemłanym,że nawet znieczulenie nie pomaga, ale ostatnio siostrzenica rodziła i nic jej tam nie smarowali, może zmienię szpital mój ma na stronie rodzić po ludzku duży procent nacinania krocza
Winko kupiłam w większym alkoholowym nie sieciówce nazywa się barrels and drums białe, było też czerwone i szampany cinzano też bez procentów recenzje smaku wystawie w sobotę

Tż to nawet na nagraniu-nie mógł pójść ze mną to nagrałam mu usg telefonem stwierdził,że zęby widzi u Małego

Nam też tak czasem brzuch faluje,że mój pies wczoraj się przestraszył i zaczął szczekać głupi teraz patrzy bykiem na mnie jak tylko leże z gołym bebzonem

świetnie,że wszystko idzie ku dobremu u nas w rejestracji też jest luźna atmosfera kobity 2 wychodzą sobie, telefon odbiorą,ale najpierw muszą skończyć jakiś ciekawy temat, który obgadują

Oo muszę sprawdzić też mamy wbk, ja polecam alior mieliśmy tam kredyt na dobrych warunkach, bez ściem byłam zadowolona

Ojej, ale byłaś maleństfem!!!
Mój gin też mnie pytał o moją wagę i mówił, że pewnie będzie podobnie, a ważyłam ok. 3100. Ale ta rozmowa z ginem była przed historią z cukrzycą, nie wiem jak ona wpłynie, choć póki co dziecko jest z tych mniejszych.
florencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 08:25   #3044
wiewioreczka
Wtajemniczenie

florence zainspirowałaś mnie, tez podjęłam męską decyzję zamówiłam laktator ręczny z aventu, czyli ten na jaki miałam koncepcję na samym początku, a jak się nie sprawdzi to najwyżej później zainwestuję w elektryczny.

krefetka ja też mam w pko bp a oprócz tego mam w GetinBanku i jest całkiem nieźle, nie ma zbyt wielu opłat, tylko żeby ich nie było to trzeba miesięcznie robić transakcje kartą na łączną kwotę 500 zł.

wiewioreczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 08:25   #3045
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja wazylam 3660, mąż 3000.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 08:28   #3046
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wazylam 3660, mąż 3000.
Ja 3380, a mąż ponad 4kg Tosia ostatnio z pomiarów wyszła równo na TP
Stary 2016-06-03, 08:35   #3047
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Bobo w szpitalu w pierwszym pomiarze 800. Lekarz stwierdzil, ze za małe, ze musi jeszcze raz i wyszlo 1020. Miałam wrażenie że sobie dopasował wynik.
Podobnie przepływy. Zrobił kilka i te najsłabsze usunął.
Pewnie, ze bardziej pasują nam te "podręcznikowe", ale jeśli cos ny sie działo to wolę wiedzieć.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Kolejna czkawka...
Stary 2016-06-03, 08:35   #3048
ziuta.
Rozeznanie

Cytat:
Ja miałam kupić nano (skończyło sie na innym) oba widziałam na żywo. Nie za bardzo zagłębiłam sie w walory użytkowe ale Brano w porównaniu do Nano wyglada ociężale. Jest mocno masywniejszy.. Brano jest ciut większy po złożeniu i cięższy od nano.

Witam sie o poranku, po śniadaniu ...
Teraz czekam na pomiar cukru.
Dzień dziś mam zaplanowany wyjątkowo - lenistwo na całego
Ja chcę taki wózek terenowy bardziej to może właśnie ten brano będzie lepszy? Muszę w końcu zobaczyć jakikolwiek wózek na żywo, bo jeszcze nic nie widziałam A że wózek kupują teściowie a wczoraj moja babcia dała mi kasę na fotelik to nic tylko kupować
No i jak cukier? Mój po śniadanku 105

Cytat:
Witam w piątek piąteczek piatunio Miałam cudowna noc zero bólu brzucha, zero bólu biodra a spałam bez poduszki i tylko 2 wstawania na siku 8h snu - coś wspaniałego

Cytat:
Dzień dobry.

Cytat:

Ja konto w BZWBK zamknęłam dawno temu a teraz mam w PKO BP też nie jestem zadowolona ale łączy nas wyjątkowa więź

Cytat:
Ja też tak chcę! A moja to jakby mi na przekór robiła. Niestety chyba ma to po mnie

Ja dziś w planach ogarnianie chałupy, ciacho muszę jakieś upiec (mam w planach dwa, jak się wyrobie) i może chleb też się uda. Teraz czekam na panów z IKEA którzy mają przywieźć narożnik, a potem jadę na zakupy. Jak TŻ z pracy wróci to będzie odkurzał. A na wieczór mają być teście.
ziuta. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 08:37   #3049
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:

Jadą raptem na jeden dzień. Planowany ten wyjazd jest od dłuższego czasu. Miałam ja jechać, ale boję się za granice wypuszczać z zagrożoną ciążą. Tata jedzie dla towarzystwa
dobrze,że sobie odpuściłas ten wyjazd..

Cytat:
Ja 3380, a mąż ponad 4kg Tosia ostatnio z pomiarów wyszła równo na TP
mój lekarz tez mnie pytał o wagę moja i tżeta.. ja ważyłam 4300, mąż standardowo 3500..
Stary 2016-06-03, 08:41   #3050
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
taaa - to by było dziecko idealne
12.12.2015 II kreseczki
Stary 2016-06-03, 08:42   #3051
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Ja chcę taki wózek terenowy bardziej to może właśnie ten brano będzie lepszy? Muszę w końcu zobaczyć jakikolwiek wózek na żywo, bo jeszcze nic nie widziałam A że wózek kupują teściowie a wczoraj moja babcia dała mi kasę na fotelik to nic tylko kupować
No i jak cukier? Mój po śniadanku 105

Ja konto w BZWBK zamknęłam dawno temu a teraz mam w PKO BP też nie jestem zadowolona ale łączy nas wyjątkowa więź
co do wozka to jednak musisz porównać oba na żywo

cukier po 1 śniadaniu 114 - tosty z grilowanymi warzywami i majonezem
Stary 2016-06-03, 08:44   #3052
agnszp
Rozeznanie

Ja mam konto w ing, tż w mbanku i wspólne mamy w millennium ze wszystkich jestesmy zadowoleni i za zadne nie płacimy przy spełnieniu jakis tam warunków oczywiście związanych z miesięcznym wpływem i płatnościami karta debetowa
agnszp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 08:44   #3053
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiewioreczka Pokaż wiadomość
florence zainspirowałaś mnie, tez podjęłam męską decyzję zamówiłam laktator ręczny z aventu, czyli ten na jaki miałam koncepcję na samym początku, a jak się nie sprawdzi to najwyżej później zainwestuję w elektryczny.
Rozbawiła mnie męska decyzja odnośnie laktatora

Cytat:
dobrze,że sobie odpuściłas ten wyjazd..

mój lekarz tez mnie pytał o wagę moja i tżeta.. ja ważyłam 4300, mąż standardowo 3500..
4300? WOW a teraz taka kruszynka
ja 3100 a TZ nie wiadomo ....
12.12.2015 II kreseczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-03, 08:44   #3054
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Bobo w szpitalu w pierwszym pomiarze 800. Lekarz stwierdzil, ze za małe, ze musi jeszcze raz i wyszlo 1020. Miałam wrażenie że sobie dopasował wynik.
Podobnie przepływy. Zrobił kilka i te najsłabsze usunął.
Pewnie, ze bardziej pasują nam te "podręcznikowe", ale jeśli cos ny sie działo to wolę wiedzieć.
Zdecydowanie

Cytat:
Ja też tak chcę! A moja to jakby mi na przekór robiła. Niestety chyba ma to po mnie
Czyli rodzinne

Cytat:

Kawał baby się z Ciebie urodził A teraz taki drobniaczek
Stary 2016-06-03, 08:47   #3055
ziuta.
Rozeznanie

Cytat:
co do wozka to jednak musisz porównać oba na żywo

cukier po 1 śniadaniu 114 - tosty z grilowanymi warzywami i majonezem
Fju fju, ktoś tu sobie dogadza
U mnie jajecznica z pomidorem i szczypiorkiem, chleb pszenny ze słonecznikiem (żytni mi nie służy). Jajka jednak dobre na wszystko

Ja ważyłam 3200 a tż 4500
ziuta. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-03, 08:47   #3056
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnszp Pokaż wiadomość
Ja mam konto w ing, tż w mbanku i wspólne mamy w millennium ze wszystkich jestesmy zadowoleni i za zadne nie płacimy przy spełnieniu jakis tam warunków oczywiście związanych z miesięcznym wpływem i płatnościami karta debetowa
wlaśnie zawęziłam listę do: milenium, ca, alior, BPH
Stary 2016-06-03, 08:50   #3057
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Mąż ma w alior i sobie chwali

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Zdecydowanie
Tym bardziej że ryzyko zahamowania wzrostu i przedwczesnego porodu wyszły wysokie.
Stary 2016-06-03, 08:51   #3058
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Fju fju, ktoś tu sobie dogadza
U mnie jajecznica z pomidorem i szczypiorkiem, chleb pszenny ze słonecznikiem (żytni mi nie służy). Jajka jednak dobre na wszystko

Ja ważyłam 3200 a tż 4500
u mnie tez sprwdzają się jajka, dobrze działa omlet jajeczny z warzywami lub owocami
na śniadanie lub kolację
Stary 2016-06-03, 08:52   #3059
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Tym bardziej że ryzyko zahamowania wzrostu i przedwczesnego porodu wyszły wysokie.
Dobrze pamiętam, że teraz na dniach masz usg? Zapytaj o przepływy
Stary 2016-06-03, 08:53   #3060
Krefetka
Zadomowienie

co Wy macie z tymi wagami urodzeniowymi? (cos mnie ominęło) ale wdaje mi sie ze sie to nie sprawdza.

Moja siostra - 3800
Ja - 2100

siostry dzieci 2200, 4700, 3800 (jej maz standard jakies 3400)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości