|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]()
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu : to powiedz mi, czy w takim razie ja też zTż mam nie chodzić na imprezy bo będę siedziała?
![]() Oj nie nie, w błędzie jesteś
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nie chodzi o to, że ja tam nie chce iśc bo TZ z gipsem. Tylko ja mam mega lenia i generalnie mi sie nigdzie nie chce iśc. a TZ to mi szkoda, ze bedzie musiał siedziec a nie bedzie mógł potańczyc. i szkoda mi tez ze z nim nie potańczę.
|
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4206 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koszule to mierzę, bo z moim biustem nie w każdą się mieszczę |
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
ale jakby co to juz wykapana, włoski umyte. Od mamy dostałam litrowy jedwab do włosó - i po nim sliczne włoski mi się zrobiły
Tylko sie umalowac u ubrac. Musze potem do TZ zadzwonić na którą to jest?? ach... zimno mi. idę zaraz po ciepła herbatkę jakąś
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I od Teściowej dostałam herbatę mango, jejku, jaka dobra P.S. Widzę, że już lepsze nastawienie? |
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, bo najtrudniej to jest sie tak zebrac, wyszykwać i wyjść. A potem juz lepiej
![]() Dziewczyny mam pytanko: wczoraj skonczyłam brac ten antybiotyk od ginekologa (zostały mi juz tylko globulki na 3 tygodnie ) ale od kiedy go brałam to mam do teraz taki posmak metalowy w buzi fuj,fuj. Czy sa na to jakieś sposoby?? |
|
|
|
#4211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej zabawy ![]() Cytat:
Bluzek ogólnie żadnych nie mierzę ani sweterków, czy koszulek - patrzę i wiem, czy będzie dobra czy nie, ale to lata praktyki i nawyku ciuchowego ![]() Eh, być szczapą, być szczapą
|
||
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza sie. My często cała impreze przepeplamy
. Tak jakos jest ze poza domem gada sie zupełnie inaczej i oczym innym
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
Szczapą byc to straszna rzecz bo zwykle wszystkie spodnie na mnie wisza, wyglada to naprawde bardzo zle
a jak sa juz obcisle w miare to widac jaka chuda jestem :/ bluzki jescze da sie trafic i przyzwoicie wygladam. Chociaz... bylam 1 jedyny raz w Mango i polepszylo mi sie samopoczucie, bo nie wcisnelam sie w spodnie S , a M ledwo sie dopiely czyli sa jescze wieksze szczapy HAHA
|
|
|
|
#4215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą my z Mężem do dziś chodzimy na randki do herbaciarni czy pubu na karafke wina i gadamy, gadamy gadamy ![]() Cytat:
Jakbym sie w XXL nie wbiła
|
||
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę cierpiec w rozmiarze M a tak marzy mi się SSSSSSSSSSS
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-27 o 15:46 Powód: literówka |
|
|
|
#4217 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hihi mamy tak samo
![]() TZ czasem zadzwoni i mowi kochanie dzis idziemy na kolacje i siedzimy w restauracji i gadamy, gadamy.....az dziw ze jest jeszcze tyle tematow na ktore nie rozmawialismy i tyle do powiedzenia
|
|
#4218 |
|
Raczkowanie
|
No coz, MANGO jest chyba wybitnie niewymiarowe i mysle, ze tam metki nie maja NIC wspolnego z rzeczywistoscia. No bo skoro np w Reserved najmniejsze spodnie sa na mnie za szerokie w pasie a tam...
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam to, że niezależnie od sytuyacji i czasu spędzonego razem nigdy się nie nudzimy ![]() EDIT: O reserved i Orsayu nie mówmy, bo oni maja nienormalną rozmairówę - w Re XS jest na mnie za duże, a w Orsayu koszule w rozm. 34 to w rzeczywistości 36 - no bo gdzie ja bym się zapięła w biuście w rozmiar 34? To taki chwyt marketingowy, że wiesz - taka boska jestem noszę 34 to będę u nich kupować
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Raczkowanie
|
Tez mi sie tak wydawalo, Reserved ma cos dziwnego z rozmiarowka. Moja siostra pare mies po ciazy przymierzala spodnice 34/xs i spadla jej na podloge, bo nie miala sie na czym zatrzymac hahaha
Ja mam mroczny plan przybrania na wadze aby wazyc 50 kg ale zaraz... takie postanowienie robie sobie co roku od 5 lat ![]() a co do rozmow,.. ostatnio sie jakos rozgadalismy i wspominalismy ksiazki z dziecinstwa i przypomnialam sobie, jak czytalam serie "SZkola przy cmentarzu" autor Tom B. Stone. Czy ktoas z was tez to czytala???? ja bylam w tym totalnie zakochana, moj TZ tez |
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jaki wzrost?
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4224 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hee 50kg to ja waze teraz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a przed ciaza to nawet 40 wazylamnajlepsza moja waga po ciazy do jakiej doszlam to bylo 43kg - wtedy TZ sie zakochal w mojej malej pupie ![]() ![]() ![]() i tyle bym chciala wazyci nie krzyczcie zaraz ze anoreksja jakas czy cos - ja po prostu mam tak lekkie kosci ze wazac 40kg wygladam normalnie - jestem szczupla ale nie wychudzona
|
|
#4225 |
|
Raczkowanie
|
Noo.. ja waże sobie 46 lub 47 kg a mam 168 cm. W sumie nie wiem ile dokladnie waze bo nie mam wagi i nigdy nie mialam
czasem sie waze u znajomych, rodziny jak jestem z wizyta ale moja waga sie nie zmienia od wielu lat, taka mam przemiane.Svinecko, ja nie bede krzyczec :P bo wiem jak to jest jak inni ci wmawiaja anoreksje, choroby i w ogole problemy z odzywianiem. A jak na ich oczach zżeralm sama wielka pizze to tylko galy im wylaza i mam wtedy cudny ubaw w ogole gdziekolwiek ja nie pojde to od razu rzucam sie na Menu bo musze wiedziec co dobrego tam moge zjesc. Co tam piwo, jedzenie to ejst to
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
...a ja dażę do dobrego samopoczucia...ile to jest w kilogramach nie mam pojęcia
![]()
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od dzisiaj znów na SB
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonił TZ ze imprezka na 19.00. więc mam mnie do niego podrzuci na 17.30 bo akurat na miasto jedzie
i nawet sobie postanowiłam ze założe spódniczkę mini a co?? hehe
|
|
|
|
#4230 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a na zywo wszyscy chodza i mowia ze sie spaslam a waze 50kg i jak waze 43kg to wygladam idealnie ale Wy mozecie pomyslecze 43kg to anoreksja bo mnie nie widzicie a ja mam po prostu taka budowe i nawet juz przy 47kg mam za duzo tluszczyku i wszedzie mi sie wylewa poza tym jestem niziutka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

Bluzek ogólnie żadnych nie mierzę ani sweterków, czy koszulek - patrzę i wiem, czy będzie dobra czy nie, ale to lata praktyki i nawyku ciuchowego
no i jaki wzrost?