|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cześć dziewczyny, zgłaszam się jako że od niedawna jestem znowu singielką, a młodsza się nie robię niestety, ale nie ma się co użalać, może jeszcze się ten książę trafi
![]() Powiedzcie, co byście pomyślały o facecie, który zaprasza do teatru, a po spektaklu żegna się z dziewczyną przy wyjściu, mówiąc że zaraz się zaczyna gala boksu i jedzie oglądać? Jak wyszliśmy było jeszcze dość wcześnie i (może bez sensu) liczyłam na kawe czy spacer, i teraz nie wiem czy przesadzam i domagam się za dużo uwagi czy on się dziwnie zachował. |
|
|
|
#3722 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeden sobie pomysli: "o jezu", a drugiego to w ogóle nie ruszy. To trochę jak z ... jedzeniem Jedna nie cierpi rodzynek, inna szpinaku, a ktoś tam jeszcze brzydzi się w ogóle czym innym. Mnie akurat trądzik nie za bardzo rusza. Podejrzewam, że większy wpływ ma "drugie dno", czyli to jak Ty sama to widzisz, jak się zachowujesz. Nie chcę mówić za wszystkich facetów, ale wydaje mi się, że generalnie jest wiele innych rzeczy, które znacznie bardziej zniechęcają facetów niż trądzik. Nie wiem, no patrzysz, widzisz no i ja np. myślę sobie, że to stan przejściowy. Dziś jest, a jutro nie ma. Okej, wiem, że to jest przewlekłe, może się ciągnąć latami, ale niezależnie od tego i tak traktuję to jako "stan przejściowy". Nie ma w tym jakiejś logiki Po prostu nie jest to dla mnie czynnik dyskwalifikujący. Czym innym można to "nadrobić" ![]() Na pewno nie jest to przeszkoda taka, która umożliwiłaby posiadanie fajnego chłopaka Tak, wiem, że mocno cierpi na tym samoocena itd. , i to jest problem, potrzeba zapewne dużo pracy, ale sam efekt końcowy w postaci pryszcza na twarzy nie zniechęca mnie.
Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-05-31 o 18:59 |
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś byłam przekonana że jak tylko wyjde bez podkładu to zaczną mnie palcami wytykać
A gdzie tam, nikt uwagi nie zwraca, nie traktuje mnie inaczej. Owszem mają świadomość że moja skóra ma lepsze czy gorsze dni ale mają to w głębokim poważaniu czy mam akurat gdzieś pryszcza bo to się w ogóle nie liczy
|
|
|
|
#3724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zasadzie spotkać się spotkaliście, było to dla niego ważne i w sumie mogą być 2 opcje. Albo to wymówka bo mu się nie spodobałaś, albo po prostu chciał obejrzeć gale
|
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprócz tego istotne jest to jak się zachował po tym wszystkim. Czy się skontaktował, czy chciał ponownie spotkać, etc. To więcej powie jak dla mnie o facecie i jego podejściu do Ciebie. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pomyślałam sobie - spędził z nią czas ,ale nie mówił ,że będą całą noc siedzieć razem. W zasadzie zależy ,które to spotkanie .
|
|
|
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
Syla, a skąd jesteś? Może jakieś moje okolice, to możemy się umówić
|
#3729 | |
|
Raczkowanie
|
ma-linka
Cytat:
Niby się na nic nie umawialiśmy po tym teatrze, ale zaprosił mnie konkretnie na randkę, więc myślałam że jakoś można by skorzystać z okazji i się lepiej poznać... Może faceci myślą inaczej i przesadzam |
|
|
|
|
#3730 | |
|
Rozeznanie
|
Ja mieszkam w Warszawie, a Ty?
![]() Cytat:
My dziewczyny często za dużo rozmyślamy 'a po co tak, dlaczego, a może chciał to, a może myślał to' itp. Ja Ci radzę tak: jeśli masz jakieś wątpliwości, to mów mu o nich, szczerość jest bardzo ważna w relacjach, domyślanie się nic nie da. Tylko pogarsza sytuację, buduje napięcie niepotrzebne. A jak nie chcesz mówić, tylko wolisz poczekać na jego ruch, to zajmij się czymś, staraj się nie myśleć, albo pomyśl o tej sytuacji w pozytywnych barwach i tak zostaw. Jak będzie chciał i mu zależy to się odezwie
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
Syla - województwo śląskie niestety...
|
#3733 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasami zastanawiam się na Izotekiem, ale niby mój trądzik jest za słaby na niego i boję się ryzykować, a też mam problemy z oczami bo są suche i alergiczne i nie chcę sobie szkody narobić większej. W dodatku inne skutki uboczne tego leku mnie przerażają. Nie wiem co jeszcze moge zrobić. Może faktycznie medycyna naturalna? Cytat:
Cytat:
Wiesz co, szczerze, nawet jeśli ktoś zauważa wady w innym człowieku i nawet jeśli mu przeszkadzają to jeśli w bezczelny sposób komuś to wytknie to jest szczyt braku kultury, niedojrzałości emocjonalnej, głupoty i nawet jesli sam byłby misterem universe to jest skasowany przez swój ptasi móżdżek. Tak bym takiemu kolesiowi mega pojechała, że szok, jak to czytam to już mam nerwy. Intelekt zerowy, prostak pustak i nie wiem co jeszcze, chyba potwierdzenie tego, że jednak głupich nie sieją. Cytat:
Ale ogólnie czy jest coś złego w okularach? Chyba to nie odejmuje urody mi sie wydaje? Mnóstwo ludzi nosi okulary. Tego chyba nie traktuje się jako wady, chociaż sama jak tylko mogę to ściągam bo mam wrazenie, że mi twarz zasłaniają, a mam drobną bardzo ![]() Co do zębów to ja mam z natury bardzo proste i ładne, ale niestety kość jest żółtawa. Mam obsesję na tym punkcie i mam bardzo zadbane te zęby, jasne, bez przebarwień, ale ten odcień mnie denerwował więc poszłam wybielić. Wybielałam nakładkowo i niestety tylko troche je pojaśniło,białe nie są. Teraz idę na kontrolę do centrum, gdzie robiłam nakładki i może mi pociągną laserem bo mi protetyk mówił, że w razie czego tak to zrobimy. Nie wiem jak to będzie, w sumie fajnie by było gdyby to zrobili w cenie, bo trochę kasy wydałam na to wybielanie, a efekt jest daleki od oczekiwanego. A te rozstępy to chyba tez nie jakaś tragedia? Ja mam na tyłku od 14 roku życia i na udach trochę, ale chyba aż tak tego nie widać. To znaczy na tyłku sporo widać, ale myślę, że same ćwiczenia są w stanie naciągnąć, ujędrnić skórę, jakiś balsam i nie wygląda to tak źle, takie paski tylko. Nie wiem jak można komuś wytknąć rozstępy, kurde widzę babki chodzą na wierzchu z mega cellulitem, oponami i mają to gdzieś. Ja sama się przejmuję tym wszystkim, ale jakoś te rozstępy to nie jest mój główny problem. Widziałam na mojej uczelni w tamtym roku dziewczynę, grubą, ogólnie zadbaną, ale po prostu otyłą z krótkimi spodenkami prawie pod tyłek i ogromnym cellulitem na całych nogach. Bardzo to się rzucało w oczy. Na pewno jej nie potępiłam, nie brzydziło mnie to, miałam neutralny stosunek, po prostu to zauważyłam i zastanawiałam się co nią kierowało, że się tak ubrała i co jej dały te spodenki. Chyba po prostu olała kwestie, że ma grube, brzydkie nogi i nie chce się gotować w długich porach. To prawda, ale ja mam problem z tym, że się sobie nie podobam, a najgorsze jest to, że wszystkie wysiłki jakie wkładałam, żeby to zmienić zdały się na nic. Ludzie zawsze mówią - jak ci się coś w sobie nie podoba to to zmień, a ja nie mogę, bo to jest chyba biologicznie niemożliwe. Tak jak ktoś niski nie będzie wysoki, tak ja nie pozbęde się swoich największych wad i kompleksów i to mnie najbardziej dobija. Nie mogłabym uwierzyć, że ktoś może mnie zaakceptować i że mogłabym się komuś podobać. Jeśli nawet ktoś by mi to powiedział to uznałabym, że kłamie i mnie oszukuje. |
||||
|
|
|
#3734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czemu sadzisz ze masz za słaby trądzik na Izotek? Ja nie miałam wcale jakiejś masakry a dermatolog od razu mi poleciła, głównie z tego co mówiła dlatego ze byłam już stara i ze nic innego może mi już nie pomoc, zwlaszcza ze wcześniej leczyłam się już antybiotykami i nic to nie dało :-P cokolwiek wtedy miałam 25 lata jeśli dobrze pamiętam wiec stara się nie czułam, ale nie ważne ;-) Co do skutków ubocznych, ja miałam jakieś 3/4 możliwych, wysuszenie skóry u mnie wyglądało jak poparzenie często ale generalnie przed kuracja nie czytałam nic na ten temat, zwlaszcza ze wiele osób mocno przesadza na forach ale pewnie bym się nie zdecydowała bo historie czasem jak z horroru a teraz z perspektywy czasu, nie żałuję niczego. Było warto bo od 4 lat mam spokój, a jak nie masz dramatu na twarzy to tym bardziej polecam. Grunt to dobry dermatolog i dobra pielęgnacja. Mnie ta kuracja nauczyła bardzo dużo i serio nie ma się czego bać :-D tylko nie polecam zaczynać latem bo sploniesz w słońcu ;-) ja niestety kończyłam w lipcu i te ciepłe miesiące były straszne, tylko ja jestem blada, wręcz transparentna i to też miało duży wpływ na pojawianie się skutków ubocznych takich jakie się pojawiały. |
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wies znikt tutaj nie jest lekarzem i nie postawi Ci diagnozy. ana kazdego dziala co innego.
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy pamiętacie o tym faceci o którym pisałam, że nie wykazywał chęci żeby się spotkać. Sądzę że już koniec naszych rozmów. Napisał do mnie dzisiaj rano, piszemy sobie chwilę i pytam się czy mi wyśle zdjęcie z pracy, chciałam zobaczyć jak to wygląda. A on nie odpisał już w ogóle, to była jakoś 7 rano. Po pracy wysłałam mu wiadomość (ok 16) że dzięki za odpowiedź, odpisał że jestem dziecinna, że on żadnych zdjęć nie będzie mi wysyłał (sam mówił że pokaże mi swoje miejsce pracy). I ja odpisałam że dzięki że jest taki miły. A on ze jestem dzieciak i mam iść na plac zabaw... czy ja na prawdę zrobiłam coś głupiego?!
|
|
|
#3737 |
|
on tired little feet
|
Monnie nic nie zrobiłaś, to jakiś idiota.
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Nawet już nie odpisałam, usunęłam numer i niech spada. Nie mam cierpliwości dla takich ludzi.
|
|
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
Za bardzo się orasz
w zasadzie skoro koleś wcześniej Cię olał to nie powinnaś odpisywać i tu był błąd. W taki sposób można pomyśleć ,że jesteś zawsze dostępna i można Cie sobie w zapasie zostawić.Co do leczenia trądziku nie radziła bym samej eksperymentować. Pamiętam ,że jak sama eksperymentowałam to było jeszcze gorzej. A Differin wspominam tragicznie - uczulił mnie i spuchła mi cała twarz - 3 dni mnie trzymało . Tak jak pseudofeministka pisze dla każdego coś innego.
Edytowane przez ma-linka Czas edycji: 2016-06-02 o 22:55 |
|
|
|
#3740 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się już jakoś pozbierałam po tej historii. To był facet, w którym lekko się zauroczyłam. On mi na odchodne wytknął ten mój trądzik i rozstępy. Spotykaliśmy sie 2 miesiące, chodził ze mną do łóżka, a jak już urywał znajomość to właśnie wytknął mi te wady i dodał, że moje ciało mu się kompletnie nie podoba... Ja mu potem napisałam, że nie ma kaloryfera na brzuchu ani nie wygląda jak mister Polski, więc nie ma prawa wymagać idealnego ciała u kobiety. Ale to do niego chyba nie trafiło. A moje rozstępy są na brzuchu. Pojawiły się we wrześniu zeszłego roku, jak przytyłam. Są jeszcze świeże, więc są czerwone, choć teraz już sporo bledsze. Zanim zrobią się białe, to minie jeszcze sporo czasu. A w innych miejscach mam sporo rozstępów, które pojawiły się w okresie dojrzewania. Ale są białe i nimi się nie przejmuję. Na te obecne na brzuchu, stosowałam olejki, kremy i prawie nic nie pomogło. Ja zęby uważam za swój atut. Nie są białe, ale są równe, mają ladny kształt, są zdrowe. I słyszałam wiele komplementów, że mam bardzo ładny uśmiech. Okulary noszę od 10 roku życia. Z 3 letnią przerwą na soczewki, które niezbyt mi służyły, dlatego wróciłam do okularów. Jestem do nich przyzwyczajona. Ale za kilka lat i tak planuję laserową korekcję, bo mam dużą wadę, która mocno mi przeszkadza. A propos ubioru, to jestem większą kobietą, noszę rozmiar 42-44, ale ubieram sie stosownie do swojej sylwetki. I staram się ukrywać wystający brzuch. Nigdy nie nosiłam krótkich spodenek, najkrótsze do połowy uda, a najczęściej do kolan. I nigdy nie noszę ubrań, które w jakikolwiek sposób podkreśliłyby moje niedoskonałości. Ogólnie jestem zadbaną kobietą, a niewielu mężczyzn jest w stanie to docenić. Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2016-06-03 o 00:46 |
|
|
|
|
#3741 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Inna sprawa - nie mam jakiegoś straszliwego uczulenia na gluten, laktozę. Jeżeli naprawdę mam ochotę na świeżą bułkę z makrelą to sobie nie odmawiam. Zasada jest taka, by trzymać się tej diety w 80%. To dieta dr Nigmy Talib. Przyznam, że do zainteresowania się jej książką przyczynił się doskonały stan skóry tej czterdziestolatki. Książka bardzo miło mnie zaskoczyła. Efekty jeszcze bardziej. |
|
|
|
|
#3742 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze na początku jesieni będę próbować z kwasami bo nigdy tego nie robiłam, jak nic nie wymyślę do zimy to zastanowię się po raz kolejny nad Izotekiem. Wiem, że są osoby, które mimo uporczywego trądziku nie zdecydowały się na ten lek, ale też takie które chwalą. A jakie miałąś jeszcze skutki uboczne oprócz wysuszenia skóry? Jak mi by jeszcze wysuszyło oczy to ja bym chyba oślepła. Naprawdę od jakiegoś czasu mam z tym problemy i podejrzewam alergię. W dodatku jeszcze chciałabym ogarnąć sprawę hormonalną. Nie wiem, jedni mówią, że czysta cera nie jest warta tych zniszczeń, które powoduje Izotek, dla innych to jedyny ratunek, strasznie kontrowersyjny jest ten lek. Jak patrzę na swoja cerę to sama się zastanawiam czy jest to warte takiego ekstremalnego leczenia. Raz jest w miarę dobrze, że z makijażem praktycznie nic nie widać, a raz mam pogorszenie i wtedy jestem bardziej nastawiona na to leczenie. Tyle, że ja mam też na plecach krostki niestety. Cytat:
Ja akurat jak już miałąm 14 lat to zaczynały pojawiać się niedoskonałości na mojej twarzy, a w wieku 15 lat już miałam trądzik. Jak miałam 16 lat to już musiałam iść do dermatologa i całe liceum potrafiłam zalecać trądzik z sukcesami, że nie miałam w ogóle kompleksu na tej twarzy, na studniówkę, półmetek miałam ładną, gładką twarz. Na studiach już leki przestały tak dobrze działać i w zasadzie tak żyję z trądzikiem ponad 10 lat, ale nigdy nie decydowałam się na Izotek bo wiedziałam, że to hormony i też nigdy nie była to jakaś masakra. Cytat:
Odnośnie laserowej korekcji wzroku to słyszałam, że wzrok potem może się od nowa psuć i wtedy już nie można nosić soczewek. Sama bym sobie coś takiego zrobiła, ale to bardzo drogi interes. Spróbuję jeszcze raz z soczewkami tak, żebym przynajmniej mogła nosić na zmianę z okularami bo ogólnie fajne okulary to ozdoba mi się wydaje. Ja w przyszłym tygodniu jadę na zakupy i mam zamiar kupić sobie krótkie spodenki. Nie będę się gotować w długich portkach. Wygrzebałam też starą mini z szafy i chyba też ja wykorzystam. Okropna sytuacja z tym facetem. Jak można wygadywać takie bzdury, w dodatku jeśli się z tą osobą sypiało? Nie rozumiem tego kompletnie. Może zrobił to specjalnie ze złości. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Edytowane przez Camomille91 Czas edycji: 2016-06-03 o 23:09 |
||||
|
|
|
#3743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam wadę -6,25 i -5,5, i nawet jakby wróciła, to nie sądzę, żeby aż taka, jaką mam obecnie. Jak zdejmę okulary, to ja mało co widzę. A ten facet, cóż, nie wiem po co to zrobił. Studiuję z nim na roku i jak 2 razy po tym zobaczyłam go na wykładzie, to miałam gulę w gardle przez całą godzinę i miałam ochotę dać mu w twarz, ostentacyjnie przy wszystkich. Ale musiałam się powstrzymać... I jakoś uspokoić. Dobrze, że to było tylko 2 razy i na co dzień się z nim w ogóle nie widuję. Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2016-06-03 o 23:24 |
|
|
|
|
#3744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam wadę -2,5 i 0,5 astygmatyzm. Bez okularów poruszam się tylko po domu jak nie muszę wytężać wzroku. Najgorzej z okularami jest w lato, noszenie soczewek daje jednak niesamowity komfort. Edytowane przez Camomille91 Czas edycji: 2016-06-03 o 23:42 |
|
|
|
|
#3745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W tej diecie je się 8-10 przeciwutleniaczy dziennie, dodatkowo reguluje się pracę jelit, oczyszcza organizm i ponoć można nawet przywrócić równowagę hormonalną (do tak zwanych "naprawiaczy brudnych hormonów" należą warzywa kapustne: kapusta, kalafior, brukselka i brokuły). Nie będę ukrywać - zależy mi na dobrym wyglądzie, a tu okazało się, że rzeczy typu: "codzienne jedzenie papryki" dały dużo lepsze rezultaty niż używanie kremów z wyższej półki. |
|
|
|
|
#3746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I za tydzień możliwe, że też. Ogółem w Warszawie ze względu na znajomych bywam dość często. Cytat:
Cytat:
Więc jakbyś chciała jeszcze raz jechać na jakiś spływ, to oferuję swoje towarzystwo A z ciekawych wypadów znalazłam survival sailing. Małe jachty nie-kabinowe, spanie na dziko, z dala od cywilizacji, pieczenie własnego chleba i pochodne (wiem, że do survivalu to temu tak naprawdę daleko, ale i tak brzmi świetnie )A z rzeczy bardziej na temat - jejuuu, jaka posucha na tych portalach. Póki co tylko z jedną osobą mi się dobrze rozmawiało. I rozmawiamy dalej, ale póki co propozycja spotkania nie padła. A to póki co jedyny facet z którym chętnie bym się spotkała. Podobne poglądy, zbieżny gust muzyczny (bywaliśmy na tych samych koncertach ), chłopak organizuje wypady survivalowe i jest ratownikiem medycznym. No kurczę - zaciekawił mnie
|
||||
|
|
|
#3747 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak naprawdę to większość tych skutków ubocznych można kontrolować, wystarczy poczytać w necie rady odnoniśnie kremów nawilżających i robić badania krwi i moczu, ja dostawałam skierowania regularnie i zawsze wszystko było ok i pod kontrolą, i za moich czasów do opakowania tabletek dawali w aptece specjalna pomadke, cokolwiek przy moim wysuszeniu szła w tydzień :-P dermatolog często dawała mi próbki kremów, dla mnie najlepszy był iwostin purritin przywracający nawilżenie i jakiś avene jeszcze ale nie pamiętam bo to drogie było i tylko próbki brałam :-P narzekałam podczas kuracji strasznie ale to nic nadzwyczajnego jak swędzi i piecze całe ciało. Cytat:
Nikogo nie namawiam na Izotek ale u mnie dokonał cudu i znam jeszcze 3 osoby które stosowały i wszystkie przeżyły i maja się dobrze, a jedna nie miałam praktycznie żadnych skutków ubocznych, wiec w moim odczuciu nie ma tego złego co by ma dobre nie wyszło :-D Edytowane przez tardisgirl60 Czas edycji: 2016-06-04 o 02:03 |
||
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuję jeszcze raz ograniczyć gluten, mam nadzieję, że teraz wytrwam dłużej.
|
|
|
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
Na wstępie chciałabym się przywitać w tym wątku i dołączyć do Was ![]() A przyznam, że skłonił mnie do tego kroku głównie temat, który od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju - wakacje...No właśnie, tak jakoś mi się w życiu poukładało, że nie bardzo mam z kim spędzić urlop, a bardzo chciałabym gdzieś w końcu wyjechać, chociaż na kilka dni. Trafiłam w necie na takie jakby mini biura podróży organizujące wycieczki dla singli, zarówno krajowe jak i zagraniczne. Bardzo mi się podoba opis tych wyjazdów, bo oferują aktywne spędzanie czasu (rejsy, spływy, piesze wędrówki) w fajnych okolicznościach przyrody. Tylko, że mam jakiś irracjonalny lęk przed takim wyjazdem. Zdarzało mi się wczasować bez pary i to nie raz, ale zawsze był pod ręką ktoś znajomy. Z kompletne obcymi ludźmi nigdy i tego się boję - że się nie odnajdę, że nie dam sobie rady itp. No i nie wiem jak takie wyjazdy przebiegają...nie jest moją intencją w tym momencie szukanie kogoś do pary, po prostu chciałabym odpocząć i pozwiedzać. Czy któraś z Was może była na takim wyjeździe, albo zna kogoś kto był? Czy rozważałyście w ogóle taką opcję? |
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo fajnie i blisko ![]() Tylko nna wyjazd z noclegiem z nieznajomymi osobami o się trochę boję
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

Jeden sobie pomysli: "o jezu", a drugiego to w ogóle nie ruszy.
Jedna nie cierpi rodzynek, inna szpinaku, a ktoś tam jeszcze brzydzi się w ogóle czym innym.
A gdzie tam, nikt uwagi nie zwraca, nie traktuje mnie inaczej. Owszem mają świadomość że moja skóra ma lepsze czy gorsze dni ale mają to w głębokim poważaniu czy mam akurat gdzieś pryszcza bo to się w ogóle nie liczy 

. Tak jak pseudofeministka pisze dla każdego coś innego.
. I częściej w Waw bywam, bo mam blisko (jesli nie jestem u rodziców).