|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Raczkowanie
|
no własnie wiem, ze odbiór w COK to tak, ale nie wiem czy jak do domu zamówię to mi przyjdzie ten prezent :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad zakupem tej kuracji "wyszczuplająco-liftingującej na brzuch i pośladki" bo jest cena, na którą sobie w końcu mogę pozwolić. Ale zastanawiam się czy to jest rzeczywiście takie fajne? Czy macie jakieś klientki które to biorą systematycznie, lub wzięły po raz 2gi? Albo może jakieś opinie?
Zastanawiałam się nad tym na cellulit, ale bardziej chyba potrzebuję "podnieść" moje pośladki po małym spadku wagi i zaprzestaniu ćwiczeń (z powodów zdrowotnych niestety).
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety słyszałam same negatywne oceny, więc ze swojej strony odradzam zakup. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Raczkowanie
|
Ja też odradzam ten na cellulit - jakieś 3 lata temu miałam ten z avonu - głowy nie dam, że to ten sam co teraz, ale opakowanie podobne, też fiolet. Rzadki był i nic nie robił. Polecam lepsze np. z firmy Eveline (nawet w supermarketach są), zarówno na cellulit jak i wyszczuplająco liftingujące, na rozstępy też chyba są. Te kosmetyki przynajmniej nie są tak rzadkie jak ten avonowski, w ogóle nie są rzadkie, ładnie się rozsmaruwują i od razu czujesz, że coś się dzieje, bo te wyciągi roślinne w nich zawarte sprawiają, że od razu czujesz przenikający w skórę chłód
![]() ![]() A jeszcze mam pytanie, możecie polecić jakiś dobry krem nawilżający na noc do twarzy? Czytałam KWC i avon odpada. Poza tym mam mieszaną, wrażliwą i alergiczną skórę :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3308 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kremu na noc to posiadam z serii solutionns Ageless Results. Też jestem alergikiem i jestem z niego zadowolona. Moja mama używa nawilżający Hydrofirming Moisture 24 i też jest zadowolona. Kiedyś miałam Hydra-Radiance na noc, ale jak miałam podrażnioną skórę czy wysuszoną np po basenie to mnie szczypał. Fakt, nawilżenie było czuć od razu po nałożeniu. Jednak wolę ten biały bo też nawilża i nie szczypie nawet na podrażnionej skórze.
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
czy seria spa z białą herbatą jest do jakiegoś konkretnego rodzaju cery, czy do każdego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Raczkowanie
|
Przepraszam czy przy dostawie firma kurierska paczki Dhl cos bede placiła przy odbiorze czy oplata bedzie wliczona w fakture
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Raczkowanie
|
Witam opłata będzie wliczona do faktury,A co do kremow altycellulit to mialam z avonu,eveline i ten nivea i nivea prawdziwa rewelacja-przepraszam jesli to reklama.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napewno któraś z was miała roletki (które są np w katalogu 3 na stronie 24-25) i czy one się długo utrzymują?
![]() |
#3314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja bardzo prosze o opinie nowej wosy meskiej Signature,wydaje mi sie troszke ostra i pieprzna w kat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy III termin już obowiazy\uje, bo ja mam regularna dopiero 2 stycznia, a chcialabym puścić na ten termin zamowienie juz dziasiaj? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2007-12-28 o 11:42 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale xal chodzi o tą kurację "wyszczuplająco-liftingującą na brzuch i pośladki" Anew Clinical a nie ten żel z Solutions ![]() Ja go miałam raz, ale on działa tylko podczas stosowania (tylko wtedy widać efekty).Jak przestaniesz go stosować to skórka wróci a pośladki opdna - tak jak napisała niqsia13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Rozeznanie
|
mam pytanko, czy krem dlugotrwale nawilzajacy solutions nadaje sie bezposrednio pod makijaz? czy moze sie wazy itp?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
Ja wszystkie kremy daję na umytą twarz, a później albo nakładam tapetę albo nie i nic się nie dzieje.
#3319 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
a jak sie sprawuje serum sake i ryż?
#3321 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
nie lubilam go ![]() Cytat:
wow ja jeszcze prawie w ogole nie zlozylam zamowienia...moje klientki maja czas do 3.01,wiec pewnie posypia sie zamowienia po nowym roku,bo teraz kazdy zyje sylwkiem i moje klientki mowily,ze zamowia po nowym roku od razu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Raczkowanie
|
Co sadzicie o tuszu ,,glebia spojrzenia"? wydluza? i ogolnie, czy dobry jest
![]()
#3325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zadomowienie
|
nie,nie wydluza nawet nie pogrubia...tyle,ze to jest naprwde np.gleboka czern..ale zadnych efektow nie daje poza tym w moim przypadku sie rozmazywal....wole o wiele bardziej inne tusze do rzes,poniewaz dla mnie to ogromny minus z tym rozmazywaniem zwlaszcza,ze ja wtedy nie plakalam,ani nie padal starszny deszcz...ale na zime go nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Nigdzie się nie spotkałam z ograniczeniem wiekowym do tego typu preparatów. To jest tylko krem. Chyba jak jest organizm rozwinięty i ma potrzebę to można stosować. Wydaje mi się, że w Twoim wieku nie powinno być przeciwwskazań.
#3329 |
Zadomowienie
|
u mnie tez roletki bardzo ida,kazdy jest zadowolony i ciagle zamawia..i tak np.jak ma kumpela to zaraz chce jej mama,pozniej siorka itd.kazdy jest zadowolony...zreszta od katalogu 3 wejda nowe zapachy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.