|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: RARYTASY:Theorema,OI,SL,G outal,Coudray...i kolorowe szaleństwo MAC itp ZAPRASZ
Hej,
ja tak bardzo skromnie pytam: Może coś u mnie za Angela klasycznego? Wzamian mam: Odlewka 30 ml CK One EDT Odlewka 8 ml Nina - Nina Ricci EDT I calutki, calusieńki wątek! Oprócz tego jeszcze mi się podobają (ale o wiele mniej): -Flowerbomb EDP 7 ml -Eternity Rose Blush 15 ml Serdecznie pozdrawiam! |
|
|
|
|
#93 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe to nie chodzi o zwolenniczki OI ma dużo zwolenniczek i też wycofali gupki leśne![]() ![]() Pisałam Ci ,że 45ml , moim zdaniem jest to minimum, jak kupowałam tą 50tkę to był to ''nieudany prezent'' ,ja użyłam go ok 3 razy także zużycie może być jeszcze mniejsze Asekuracyjnie w poprzednim wątku napisałam ,że jest minimum 40ml, ogólnie na pewno zużycie nie jest duże, a ciężko je określić co do ml przez to nieprzezroczyste opakowanie ![]() Cytat:
Przykro mi Lea Cytat:
Cytat:
ja u Ciebie wylookałam Brita i Hot Couture hmmm..Mogę oddać LLL, Flałera i HPTylko mam prośbę, mogłabyś mi cyknąć fotkę Hot Couture? Chciałabym zobaczyć flakonik ''bez metalowej osłonki'' Cytat:
Masz flakonik 100ml z ubytkiem 60ml? Lunko ![]() Pozdrowienia! Cytat:
Twój wątek nie działa... Kulki Vollare nadają nieco metaliczny połysk policzkom, troszkę taki efekt jaki nadaje słynna ''szachownica'' Clinique, a eyeliner ma bardzo mocny metaliczny kolor i można wyczarować na powiece śliczną i precyzyjną kreskę w połyskującym kolorze Niestety nie lubię tego zapachu ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Yhym
A04 iskrzący opalizujący róż Pink Source * cienie ArtDeco: - dwa rózne niebieskie 75, 394 - srebrny 360 - różowy 398 Chciałabym tylko najpierw zobaczyć fotkę cieni Artdeco Nadio, niestety nic nie znalazłam...Pozdrowienia! Kaczino, może cienie Isadora potrójne i końcówka zapachu Hugo Boss, woman ? co chciałabyś w zamian?
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: RARYTASY:Theorema,OI,SL,G outal,Coudray...i kolorowe szaleństwo MAC itp ZAPRASZ
No cóż, trudno, może innym razem
![]() pozdrawiam
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A widzialas mala dopiske o sypkim La Praire ? Fotka poniej, przepraszam za taka jakosc nie mam chwilowo dostepu do cyfrowki. Korek i kartonik jest A, i ile jest Trutki? Edytowane przez chamelieu Czas edycji: 2011-12-13 o 16:24 |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W załączeniu wszystkie artdeco, które mam do wymiany - dwa różne oświetlenia, stąd ciut inne kolory na obu. |
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobają mi się oba niebieskie, jasno-różowy i chciałam poprosić o sprecyzowanie koloru ostatniego cienia (to jest szary?) Jakbyś mogła to odłóż dla mnie te cienie, w szczególności nr75, na pewno się dogadamy ![]() I ten sypki MAC Co chciałabyś w zamian?
|
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do La Praire pokaż co tam masz ,bo o niczym nie wiem ![]() edit: P.S - a co do klawiatury to zresetuj system powinno pomóc, chyba ,że wylałaś coś na klawę, wtedy tylko suszenie pomoże;-)
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
ok to ja jestem chetna na te City Glam
to jak?
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię takich zapachów, które kojarzą mi się z cukierkami z alkoholem, wiesz co mam na myśli ? nie lubię wogóle zapachów kojarzących się z alkoholem, brrrr ![]() A może masz gdzieś na tzw podorędziu Jacobsa zwykłego ? albo Zen
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
hej jestem zainteresowana miniaturka flowerbomb, Vera Wang- Princess co powiesz na armani code z 75 zostalo 60ml, potrojnce cienie isadory odcien 02 golden cacao i odsypki pigmentow maca bialy opalizujacy na lilie, braz z złotymi drobinkami, jasny roz z roznymi drobinkami słuze zdjeciami moge wysłac na imela lub sprobowac wkleic tutaj, ale bedzie ciezko.
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
A dorzucisz do tego co ustaliłyśmy serum lumino contrast?
Cytat:
niemożliwe aby były to moje słowa, dla mnie ten zapach jest miękki i kremowy, a nie ''ostry'' jak alkohol Twoja decyzja, ale radzę Ci szczerze nie sugerować się opisem, że te perfumy pachną alkoholem ,bo to nie ten zapach w ogóle heh
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten ostatni cień to jest takie szare srebro ze srebrnymi drobinkami. A u Ciebie podoba mi się dużo ![]() - Collistar Trio - HR Grand Amour - Lancome metalic |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale pamiętam że pisałaś tam coś o rumie ![]() Dopóki nie było rumu brzmiało super, ale ten rum... Jakoś mi się to źle kojarzy, dlatego się wystraszyłam
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
tak dorzuce
pisze PW
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Jestem bardzo zainteresowana i juz rezerwuję dla ciebie Red. A moze przygarniesz zestaw? Mam jeszcze tą mgiełkę BS
Daj mi trochę czasu to przejrzę twój wątek
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Znalazłabyś coś u mnie za: Loreal Glam Shine Crystal 301 Coral strass i Golden Rose terracota eyeshadow 119 ??
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisałam o tym sypańcu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10582 5gr w zastępczym opakowaniu, transparentny ale lekko różowawy W sumie innych ciekawych rzeczy nie mam, chyba że Cię zainteresują np cienie Bi-Kor poczwórne, biało-srebrny+czekoladowy brąz+przygaszony fiolet+miedziano-rudy, zuycie całości <10% Ew. Lash Architect brązowy, uzywany przez 2 tygodnie, zużycie max 20% Lub cień w musie Maybellinne Plum Seduction, nowy Edit: i jeszcze zapach Body Shop Amorito, miedzy 15 a 20ml z 30ml buteleczki Edytowane przez chamelieu Czas edycji: 2007-12-28 o 19:06 |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
witaj Nevado, robię jeszcze jedno podejście
![]() może mogłabyś napisać, co oddasz za wodę Adidasa i Balsam Avonu u mnie? [bo rozumiem, że tylko to Cię zainteresowało i nic się w tej kwestii nie zmieniło?] interesują mnie głównie błyszczyki, bo cieni do powiek niestety nie umiem obsługiwać ![]() czy Pout wchodzi w grę? albo może jakieś próbeczki perfum? pozdrawiam
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
kolczyki całe wysadzone sa cyrkoniami,podobnie jak brzuszek misia i cały przód dużego serca.
Jutro podam Ci dokładne wymiary jeśli coś Cie zainteresuje,ale tak mniej wiecwej to: -miś długość około 4 -4,5cm ,rusza nóżkami,rączkami i głowka-przesłodki -serce szerokość około 5-5,5cm ,całe wysadzane jest małymi cyrkoniami -kolczyki(na 2 foto ustawione sa pionowo tak jak ułozone są na uszach) długość około 2cm,szerokość około 1-1,5cm wszytskie wymiary podałam na ,,oko" super jakość,cyrkonie svarowskiego ,błyszcza jak szalone-dlatego fotki nie wyszły
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
no to wklejam
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
nevado mam zielony cien chyba ten co szukasz w przezroczystej szybce i tak jak pisałam w innym poscie potrojnce cienie isadory 02 golden cacao dwa brazy i złoty, dysponuje jeszcze odsypkami pigmentow maca zdjecia moge postarac sie wkleic tutaj, ale nie obiecuje lub wysłac na imela. Interesuje mnie miniaturka flowerbomb
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
Napisane przez sasetka86
zajrzyj do mnie, podoba mi sie blyszczyk glam shine, nouba i jedna szminka, czerwona Interesuje mnie: *samoopalacz avene ok 1/3 ze 100ml *Filtr Cleanance Avene, ubytek znikomy *Korektor L'oreal Touch magic, uzyty kilka razy co z nami?
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Czekam na odpowiedź
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się u ciebie zaznaczone na czerwono rzeczy. Proszę znajdź coś u mnie.
|
|
#120 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Wróciłam do Was a dodatkowo zrobiłam małą dokładeczkę na pierwszej stronie (ostatnie zdjęcia)A więc tak... Cytat:
, albo po jakiejś niezmiernie sugestywnej nutami zapachowymi analizie![]() Moją opinię o tym zapachu znasz, decyzja należy do Ciebie Cytat:
Mogę zobaczyć zdjęcie z odsypkami i cieniami isadory? Mój mail gdybyś nie mogła wkleić: nevada0812@o2.pl Cytat:
Hmm ostatnio zakupiłam mgiełkę z body shopu taką z flaszeczką z frędzelkami... to ta sama? White Musk? Cytat:
jedynie:- Max Factor, lipfinity, kolor 16 glowing rayonnnte, nowe 2 błyszczyki jeszcze w kartoniku nigdy nie używane Ale chciałabym znać opinię na temat koloru, kolor opakowania niestety w przypadku tych błyszczyków nie równa się z kolorem rzeczywistym, tak więc zapytuję jaki jest kolor rzeczywisty?Cytat:
![]() Cienie Bikor fajne, ale miedziano-rudy i czekoladowy brąz nie dla mnie... Amorito kusi, ale pozbywam się słodziaków, zaczęły mnie mdlić ![]() Cytat:
Z próbek przygotuję coś na jutro ok Muszę przetrzepać zbiory ![]() ![]() Cytat:
Jednakże już na pierwszy rzut oka jest to biżuteria zupełnie nie w moim stylu ja lubię troszkę ''drobniejszą'' ,bo sama jestem drobna i takie ''duże'' srebro niedobrze by na mnie wyglądałoNie mniej jednak dziękuję za propozycję i zostajemy przy Juicy za La Perlę, oczywiście jest dla Ciebie zarezerwowana Efelko Ok, jak znajdę czas to ogarnę wzrokiem Twój wątek ![]() A tak na serio to zobaczę zaraz i w razie czego napiszę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wzięłabym je dla mamy,a nie wiem jak wartością zrównoważyć je z moimi kosmetykami dlatego pytam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

, mnie interesuja glownie zapachy, a szczegolnie maly aniolek, a gapa ze mnie bo nie zapytalam nawet czy perfumy zamienisz na kosmetyki czy tylko na zapachy - tak pewnie zawracalam ci tylko niepotrzebnie glowe