|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
Xal, dzięki za informacje dotyczące tych kremów ..
![]() ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-01-09 o 12:42 Powód: edycja posta przez moderatora |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Wtajemniczenie
|
Z kat.01 zamówiłam sobie
(jednak) podkład antystresowy ![]() ![]() balsam po goleniu dla brata bo strasznie go zachwala ![]() krem do loków z netto i krem na zimę dla taty ![]() Zastanawiam się jeszcze nad kolczykami Zasty i Zenia... ![]() ![]()
![]() |
#3334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tez wlasnie PW nie zamawiam,bo sie boje,ze moja skora nie bedzie mogla oddychac,poza tym boje sie,ze nie bedzie matowil,a ja tylko matujace lubie ![]() Antystresowego nie zamawiam,poniewaz kiedys mialam odcien almond(z avonu tylko tego odcienia uzywam)i niestety byl za ciemny przez co mi sie wydaje,ze mnie postarzal,poza tym nie bylam z niego wielce zachwycona....no i ja rozswietlam cere perelkami,wiec po co mi do tego podklad...no,ale jak ktos lubi ten antystresowy to cena jest dla niego booooska ![]() co do balsamu po goleniu dla facetow to u mnie tez wszyscy go uwielbiaja,a glownie brejdak...ale juz podobno ten kojacy po goleniu(zawartosc bodajze 50ml)nie jest taki dobry... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam oba. Ten z anew podnosi pośladki, ale tak jak już pisały osoby, po zaprzestaniu używania ponownie opadają. Natomiast ten fioletowy miałam już 4 tubki i bede zamawiać koleją. Jestm bardzo zadowolona bo celulit się zmniejszył. Krem działą też wygładzająco. Poza sobą to mam jeszcze 4 klientki ktore regularnie go zamawiają i też sobie bardzo chwalą.
![]() |
#3336 |
Wtajemniczenie
|
Jestem po wymianie korespondencji z Avon, a oto treść:
Dlaczego w moich danych finansowych, przy terminie płatności faktury nr ....., podano datę - 14/01/2008, gdy paczkę otrzymam dopiero 7/01/2007, a więc praktycznie pozostałby mi tydzień na jej uregulowanie. Bardzo proszę o zmianę, zgodnie z zasadami obowiązujacymi dotychczas, czyli w sytuacji dostawy najpóźniej w 5 dniu po wystawieniu faktury. W odpowiedzi na Pani prośbę informujemy, że termin wymagalności płatności za tę fakturę upływa 18.01.2008r. Dzień 14.01.2008r. to sugerowany przez nas termin zapłaty tak, aby pieniądze dotarły na nasze konto 18.01.2008r. ![]() Przy okazji, czy od katalogu 2/2008 nie ma już tej promocji na katalogi, że jak zamówi się 20 sztuk, to płaci się 10 zł, bo w Historii zamówień mam: Katalogi Nr produktu Nazwa klienta Ilość Opis produktu Cena za szt. Wartość 69500 20 KATALOG POLSKA 02/2008 2,00 12,00 więc by wynikało, że od kampanii 1/2008 za 20 sztuk zapłacę 12 zł, a nie jak dotychczas - 10 zł. Czy tak jest rzeczywiście, bo w informacji na stronie nie znalazłam wytłumaczenia, jest tylko cena 2 zł za 1 sztukę ? Pytam, bo od dość dawna kupowałam w COK i nie mogę porównać, jak to było w poprzednich kampaniach ![]() Edytowane przez MaT Czas edycji: 2007-12-28 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o pakiet 20 katalogów to zapłacisz za niego 10zł podgląd internetowy nie uwzględnia tych cen jednak na fakturze będzie właściwa cena |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a antystresowy jest na szczescie ok ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W danych finansowych na fakturze będziesz mieć prawidłową cenę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Wtajemniczenie
|
Chcialam złozyc zamowienie na 3 termin, male,ale liczylam na darmowy katalog 2.Wybilo mi ,ze mam termin 2, a nie 3. Usunęłam więc je. Czy ktos wie kiedy zaczyna się termin 3 katalogu 16 dla dnia wysyłkowego E?
Bo dzień ,dwa moge poczekać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Wejdz na harmonogram tam masz podane kiedy skladac i kiedy dostawa.
#3343 |
Zakorzenienie
|
na formularzu papierowym przy dniu wysyłkowym E data składania zamówień w III terminie to 02.01 a dostawa 08.01
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Wtajemniczenie
|
Ale tam sa terminy dostaw regularnych, a ja chcę puścić zamowienie do odbioru na COK, ale z 3 terminem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() thx za opinie ![]()
![]() |
#3347 |
Wtajemniczenie
|
Wrzuciłam trochę fotek do wątka z katalogami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie nie. ja też tak myślalam. Ale widocznie jest inaczej, bo 2 termin regularnej mam niedostepny, a nadal wybija przy zamawianiu 2.Nic z tego nie rozumiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
ashiva - super te fotki. na pewno sie przydadzą, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale Anew dermokosmetyk - a te już ograniczeń nie mają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ankoro,Dziś miałam dokładnie taką samą sytuację. Mam zamówienie i chcę skorzystać przy okazji z promocji i wyszło mi, że przy zamówieniu 150 zł przekroczę 1000 zł więc się opłaca nawet kilka drobiazgów. Zadzwoniłam na info linię i mówię do gościa, że mam termin II niedostępny ale że chcę złożyć z odbiorem na Cok. On: oczywiście, nie ma problemu, wszystko się zgadza. Termin już jest III. No to złożyłam i wyskoczyło mi, że jednak termin II. Zadzwoniłam jeszcze raz i znowu trafiłam na tego samego typka - teraz mówił co innego, że jak składam na Cok to jest loteria na jaki termin się wpasuję. To są kpiny! Krecił i motał się z odpowiedziami... usunęłam zamówienie ale nie jestem pewna, czy zadziałało, bo pół godz później dostałam maila, że pobrano do realizacji a status w historii zamówien mam: usunięto lub dołączono do innego zamówienia. Nie wiem czy teraz zamawiać ponownie ale zmienić na dostawę do domu? Od dobrych kilku lat odbieram tylko w COk i nie uśmiecha mi się szukanie paczki po sąsiadach... Gość z infolinii potwierdził mi, że ostatni dzień w którym mogę złożyć zamówienie reg na III termin to 02/01. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Wtajemniczenie
|
nie ma za co
![]() ![]() ![]() mam pytanie czy peeling do twarzy z białą herbatą jest gruboziarnisty czy drobnoziarnisty? bo z opinii na KWC ciężko cokolwiek wywnioskować ![]() ![]() i jeszcze jedno: czy kosmetyki Planet Spa są przeznaczone dla róznych grup wiekowych? chodzi mi o poszczególne serie, bo wiem np. że seria z Białą Herbatą jest dla przedziału 25-35 lat a co z pozostałymi seriami? |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Raczkowanie
|
Wszystko o Avonie II
Cytat:
ja bym radziła - poczekaj do tego stycznia 1 lub 2 i wtedy złoz... Ja ostatnio składałam na kat 01/08 i chyba 6 razy wpisywałam w necie rzeczy i mi wszystkie kasowało ![]() ![]() DZIEWCZYNKI!!!! potrzebuję fotkę porównawczą dla błyszczyków "multikolor" Range of Rose i Natural Flux ![]() Za lakiery dziękuję Ashiva ![]() ![]() ![]() Bardzo proszę jak ktoś jest w stanie mi zarzucić fotką!!! ![]() (sklejcie wiadomości ![]() ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-12-31 o 14:20 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy warto czekać do początku stycznia bo ja otrzymałam informację w strefie (miałam też ją na poprzedniej fakturze), że na III termin K16 należy składać zamównienia do 28 grudnia. Mimo, że w harmonogramie zamównień na strefie mam nadal początek stycznia! Złożyłam dziś zamówienie i nawet mam już fakturkę. Dostanę żel i katalog 2, więc mnie zaliczyli do terminu III. Jestem dzień E.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już nic z tego nie rozumiem, mam dzień wysyłkowy D i dziś miałam ostatni dzień złożenia zamówienia w III terminie z kat.16 a przed chwilą zalogowałam się do strefy i co zobaczyłam, że termin został przełożony na 01.01 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W odpowiedzi na e-mail informujemy, że katalogi w ofercie będą prawidłowo rozliczone na fakturze w cenie 10 zł za 20 sztuk. W Historii zamówień będzie jednak sumowana cena 2*10 sztuk, czyli 2*6 zl, co daje wartość 12,00 zł. Za niedogodności spowodowane takim sposobem rozliczania przepraszamy. Cytat:
![]() ![]() Jestem dzień D i mój III termin złożenia zamówienia regularnego był właśnie wczoraj (do 28 grudnia), więc składaj tak jak masz w strefie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.