Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-27, 19:40   #3571
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Nie no, nie będę się na siebie wkurzać, w końcu od letnich przecen starałam się mało kupować żeby nie przepłacać i planowałam obkupić się na wyprzedażach.. Ale tak jakoś dziwnie mi.. Kiedyś mogłam tylko pomarzyć o tym, ze wchodzę do sklepu, biorę co mi się podoba, kawałek plastiku na ladę i już mam co chcę. Praca i własna kasa to jednak fajna rzecz.
Fajna, fajna
Wiadomo czasem sie nie chce, ale ta niezależność jest warta czasem tego czasu wolnego.
Dlatego ja też kiedy tylko mogę pracuje u rodziców w bufecie
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 19:42   #3572
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
A ja zawsze muyślałam, że pracujesz w urzędzie jako ktoś do pomocy w wypełnianiu czegoś
Praca w księgarni musi byc fajna, można sobie siedzieć w chwilach braku ruchu i czytać Chciałabym tak
No bo to też, ale nie w urzędzie tylko właśnie tam, to bardzo skomplikowane, obsługuję też zresztą barek.
To jest fajne, popołudniami jak przychodzę po szkole jest mały ruch i nawet czasem czegoś tam się uczę, a jak pracuję z TŻem to robimy sobie "przerwy", jedno pracuje za dwóch, a drugie siedzi z laptopem i je śniadanie.. przez godzinę.
Stary 2007-12-27, 19:45   #3573
201707171556
Konto usunięte

Łał Em nie wiedziałam że aż tak świetnie sobie radzisz...tyle prac, nauka, najlepsze wyniki z próbnej matury... kurcze podziwiam normalnie
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 19:49   #3574
emememsik

Cytat:
Łał Em nie wiedziałam że aż tak świetnie sobie radzisz...tyle prac, nauka, najlepsze wyniki z próbnej matury... kurcze podziwiam normalnie
Że co..? To o mnie..?
Wiecie co.. chciałabym kiedyś nauczyć się siebie doceniać.. : ( Wiecie o co mi chodzi...?
Spotkałam dziś na zakupach kumpelę z podstawówki.. fajnie tak.

Mam coraz większą ochotę spędzić sylwestra śpiąc w łóżku, oglądając jakiś film lub siedząc na wizażu.. Mogę? Czy będę niepoprawna i nie dżezi?
Stary 2007-12-27, 20:11   #3575
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik
Mam coraz większą ochotę spędzić sylwestra śpiąc w łóżku, oglądając jakiś film lub siedząc na wizażu.. Mogę? Czy będę niepoprawna i nie dżezi?
Ja nie mam ochoty, ale z konieczności spędzę sylwestra właśnie na wizażu albo w łóżku, trudno...

Cytat:
Napisane przez Durga
Ja też

Zapytam jutro w urzędzie czy kogoś nie potrzebują na ferie
Cytat:
Napisane przez emememsik
Praca i własna kasa to jednak fajna rzecz.
No właśnie, chciałabym trochę odłożyć, do fizycznej pracy nie bardzo się nadaję (kręgosłup), pozostają mi prace biurowe itp.

Coraz bardziej nakręcam się na wyjazd za granicę na wakacje, konkretnie do Niemiec, nie wiem czy pisałam to na wątku, czy mówiłam o tym dziewczynom na czacie, ale mam tam wujka i liczę na jego pomoc Zresztą wynagrodzenie tam a tutaj to bez porównania Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba coś koło 6-8 euro za godzinę I to podobno mało, bo nikt (młodzież) do takiej pracy nie chce iść
W każdym razie ja bym brała z pocałowaniem w rękę, a jakbym jeszcze mieszkała u wujka, to już w ogóle (tylko on jeszcze nic o tym nie wie)
Ale jakby co to sama do niego zadzwonię, bez żadnych pośredników typu mama (jego siostra)czy babcia...

Cytat:
Napisane przez emememsik
Ja bym Ci radziła jednak przyjechać jeszcze wcześniej - też sobie myślałam, że będę taka cwana, a tu się okazuje, że ludzie czekają od bardzo wczesnego poranka, żeby być pierwsi.

Czyli już widzę jak będzie wyglądał jutrzejszy dzień - ja nieprzytomna budzę się, jadę do urzędu, stoję w kolejce, jadę do domu koło 10-11 po czym udaję się na seeeeeeen i wstaję ok. 15

Ale mi się podobała jedna torba w Pretty Girl ale cudowna
Tylko cena, 109zł, trochę szkoda mi było a nic oprócz butów sobie nie kupiłam, teraz żałuję trochę...
Ja właśnie dziś miałam kasę i zamiar jej wydania a nic z tego nie wyszło, zwykle chcę coś kupić a kasy brak heh
Stary 2007-12-27, 20:19   #3576
emememsik

Cytat:
Ja nie mam ochoty, ale z konieczności spędzę sylwestra właśnie na wizażu albo w łóżku, trudno...
Dlaczego z konieczności?

Cytat:
Zapytam jutro w urzędzie czy kogoś nie potrzebują na ferie
Zapytać nigdy nie zaszkodzi.

Cytat:
Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba coś koło 6-8 euro za godzinę
Mój brat pracował w Irlandii w wakacje za 15 euro/h. A ludzie się dziwią, że młodzi wyjeżdżają za granicę.

Cytat:
(tylko on jeszcze nic o tym nie wie)
Stary 2007-12-27, 20:44   #3577
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik
Dlaczego z konieczności?
Nie mam żadnych innych planów, gdzie można by spędzić tę noc

Ale mnie głowa potwornie boli

Chyba sprzedam tę torbę z Atmosphere I kupię jakąś inną, widząc do jakich kwot dochodzą ceny torebek z Atmosphere, to mi się opłaci
Ale tak trudno mi się z nią rozstać ;lol:, serce mówi - zostawić, w końcu pod choinką leżała A rozsądek - po co mi torba bez zamka, z jednej warstwy materiału, ani na deszcz ani na śnieg ani na wiatr
Co robić, co robić?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-27, 20:47   #3578
emememsik

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Nie mam żadnych innych planów, gdzie można by spędzić tę noc
Ja też.

Co robić? Doszyć zamek i zostawić sobie.
Stary 2007-12-27, 20:48   #3579
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Mój brat pracował w Irlandii w wakacje za 15 euro/h. A ludzie się dziwią, że młodzi wyjeżdżają za granicę.

15 euro....jaaaa..... a ja dostaję 50 zł za 4 godziny i się ciesze jak głupia A tu 15 euro.... moze tez keidyś wyjadę

Nija pomysł z pracą w Niemczech całkiem dobry, zarobisz, pomieszkasz u wujka i dotego ciekawie spedzisz wakacje bo za granicą
Tylko moze lepiej zawiadom wujka z jakimś dużym wyprzedzeniem żeby sę do tego przygotował
A torbe bym zostawiła, przyda się napewno

Własnie dostałam na Fotce.pl pewna niemoralną propozycję... Jakiś 23 latek z Jelcza-Laskowice zaofiarował mi swoje dziewictwo
Domaga się natychmiastowej odpowiedzi

Stary 2007-12-27, 20:55   #3580
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
[/left]

Nija pomysł z pracą w Niemczech całkiem dobry, zarobisz, pomieszkasz u wujka i dotego ciekawie spedzisz wakacje bo za granicą
Tylko moze lepiej zawiadom wujka z jakimś dużym wyprzedzeniem żeby sę do tego przygotował
A torbe bym zostawiła, przyda się napewno

Własnie dostałam na Fotce.pl pewna niemoralną propozycję... Jakiś 23 latek z Jelcza-Laskowice zaofiarował mi swoje dziewictwo

Jeśli do hmm... marca nie zmienię zdania, to dzwonię do wujka i mówię, żeby coś szykował

Moją koleżankę z gimnazjum kiedyś zaczepił jakiś facet i zaproponował jej pracę - że niby jego syn ma agencję towarzyską i ona wspaniale by się nadawała do takiej pracy
"Strój roboczy ma pani zapewniony"

Cytat:
Ja też.

Co robić? Doszyć zamek i zostawić sobie.

Zostawiam, moja kochana torba
Stary 2007-12-27, 20:56   #3581
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

nie było mnie tutaj cały dzień, nie wiedziałam co pisać

Sylwestra spędzam z P. u niego będzie bosko
wczoraj był u mnie, piliśmy kawkę z moimi rodzicami - są zachwyceni nim pojechał koło 23.00 więc nawet nie miałam siły wchodzić na kompa, robiłyście czata?

nic mi się nie chce, to lenistwo już mi bokiem wychodzi :nudy:

na szczęście jutro wychodzę wreszcie. najpierw na zakupy a potem do niego.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 20:56   #3582
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
[/left]

BIEEEERZ!!!

em- myślisz, że w sobotę będzie jeszcze po co jechać do GK?
Btw. pokazuj co kupiłaś! Domagam się zdjęć
Stary 2007-12-27, 21:19   #3583
Ywonula
Zadomowienie

durga dawaj go tu. on juz jest mój

nija z tym strojem to dobre <hahaha> ale sie uśmiałam

kurcze tez bym chciała jak\as robote ale pewnie nie dałabym rady pogodzic tego wszystkiego. Nieee to nie dla mnie... A poza tym co ja bym mogła robic..
Stary 2007-12-27, 22:30   #3584
tak-po-prostu
Zadomowienie

oo jaaaa
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 22:32   #3585
uhahana
Zakorzenienie

Ojej... nie było mnie cały dzień, w przeciwieństwie do Was nie obkupiłam się zbytnio, nic mi się jakoś szczególnie nie spodobało, a jak już to kilometrowe kolejki do przymierzalni i kas [Bershka ].

Prześwietne buty mierzyłam i jak na złość 37 był za duży A mniejszych nie było ;/

Sorry, że nie odpisują na wszystko, ale kurde... wykończona jestem.

A, praca też by mi się przydała, ale póki co, nawet gdybym coś znalazła, to ciężko by było to pogodzić z całą resztą, więc... do matury raczej nie ma co.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 10:00   #3586
blaque
Zakorzenienie

Dzień dobry

Co to, pierwsza jestem dzisiaj?

Dzisiaj w planach mam sprzątanie- zaraz właśnie idę myć łazienkę, a później na miasto i na spotkanie z dawno nie widzianą koleżanką

I właśnie myślę czy jechać jutro do Krk
Gadałam właśnie z mamą i mówię jej, jakie są przeceny w Krk, a ona: noo, to weź jakąś koleżankę i jedź..

No i myślę intensywnie..
Stary 2007-12-28, 10:50   #3587
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Ojej... nie było mnie cały dzień, w przeciwieństwie do Was nie obkupiłam się zbytnio, nic mi się jakoś szczególnie nie spodobało, a jak już to kilometrowe kolejki do przymierzalni i kas [Bershka ].

Prześwietne buty mierzyłam i jak na złość 37 był za duży A mniejszych nie było ;/
byłaś w Forum? jest coś ciekawego w Bershce, Stradivariusie? choć pewnie teraz niewiele zostało
Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Co to, pierwsza jestem dzisiaj?

Dzisiaj w planach mam sprzątanie- zaraz właśnie idę myć łazienkę, a później na miasto i na spotkanie z dawno nie widzianą koleżanką

I właśnie myślę czy jechać jutro do Krk
Gadałam właśnie z mamą i mówię jej, jakie są przeceny w Krk, a ona: noo, to weź jakąś koleżankę i jedź..

No i myślę intensywnie..
ja bym jechała

właśnie wyszłam sobie z wanny, zrobiłam sobie pyszną kawę z mlekiem, jestem sama w domu.. ah, uwielbiam tak.

co do planów, to ja dziś idę na zakupy z P. a potem idziemy do niego - poznam jego tatę no i lekki stres mnie łapie

ale żeby nie było, to posprzątam trochę w domu najpierw. a tak mi się nie chce... :/
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 11:16   #3588
uhahana
Zakorzenienie

Fuksja w Forum nie byłam, byłam w Silesii. W Bershce, Zarze, Pull&Bear owszem, można znaleźć coś fajnego, ale był tam taki chaos, że odechciewa się szukania nawet. I kilometrowe kolejki do przymierzalni&kas. W sumie to dużo przecen, ale warunki bardzo średnie

Wstałam, dowiedziałam się, że muszę wyrobić się pół godziny wcześniej dziś po południu, a wieczorem idę na 18, ostatnią z naszego rocznika. Mimo, że to bardzo dobra koleżanka, to niezbyt mi się chce. W ogóle niezbyt chce mi się cokolwiek. Mam wyrzuty sumienia, że nawet nie ruszyłam książek ani rysowania tyle czasu już. Z sylwestrem też jedna wielka niewiadoma. Pff, chyba się dziś upiję ;/
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 11:53   #3589
Ywonula
Zadomowienie

Dzień dobry!

Wstałam, poprałam pare rzeczy, a teraz siedze na kompie. Nie mam ochoty podobnie jak uhahana uczyc sie. i tez odzywają sie moje sumienie ze nic nie zrobiłam przez te swieta...

blaque no to kombinuj kochana! Chociaż nie wiem czy zostało jeszcze coś fajnego. Wczoraj byłam w NY były fajne przeceny ale stałam w kolejce do przymierzalni chyba 0,5 godziny. Odechciewa sie...

fuksja zachciało mi sie kawy z mlekiem

uhahana a moze na tej 18-stce bedzie fajnie? Swoja droga Cie rozumiem bo tez nie mam najmniejszej ochoty na balety jakos w ostatnim czasie... Na sylwestra tez. I na studniówke...
Stary 2007-12-28, 14:50   #3590
laylaaa
Zakorzenienie

czesc

i mnie "dopadły" wyprzedaże. chociaz wlasciwie za wiele nie kupilam, tylko chodze i ogladam, malo co mi sie podoba.. ale jednego sobie nie daruje przed swietami kupilam duza czarna torbe a dzis zobaczylam inna.. i tak mi sie spodobala, ze tez ja kupilam, chociaz bardziej potrzebne sa mi teraz spodnie a nie kolejna torba musze ja schowac przed matka, bo sie strasznie wydrze. no i zostaly mi 3 dychy, z czego musze dokupic jeszcze troche zarcia na sylwestra, rajstopy i % na studniowke

ywonula tez wczoraj stalam dluuugo w kolejce do przymierzalni wlasnie w new yorkerze i tez mi sie odechcialo

blaque jak masz mozliwosc to jedz jutro na pewno jeszcze cos ciekawego w sklepach bedzie.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 14:55   #3591
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
durga dawaj go tu. on juz jest mój
Cytat:

BIEEEERZ!!!
Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Moją koleżankę z gimnazjum kiedyś zaczepił jakiś facet i zaproponował jej pracę - że niby jego syn ma agencję towarzyską i ona wspaniale by się nadawała do takiej pracy
"Strój roboczy ma pani zapewniony"

Mnie tam chce sie imprezy jak nie wiem co
Poważnie - poszłabym z kimkolwiek i gdziekolwiek bo dawno nigdzie nie byłam...ale niestety nie mam z kim Nawet sylwestra spędze z ksiażką A ponoć jaki sylwester taki cały rok

Dzis poszłam do drukarni dopytać się szczegółów drukowania ale niewiele się dowiedziałam bo facet z którym rozmawiałam był taaaki że nie mogłam się skupic na cenniku tylko sie na niego gapilam jak głupia i on na mnie tez jeezzzuuuu hihihi

No i po drodze wstąpiłam do H&M i wyszłam z bluzką
Stary 2007-12-28, 18:05   #3592
Ywonula
Zadomowienie

http://www.allegro.pl/item288229144_...zobacz_34.html myślicie ze te rekawki mają być takie krótkie?
http://www.allegro.pl/item288956557_...ny_dekolt.html

Co sądzicie?
Stary 2007-12-28, 18:20   #3593
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Co do tej pierwszej to sama nie weim...zmierzyłam długosć swojej reki i rękawy nie siegały by mi nawet do łokcia...moze to jakas taka nowa długosć ale ja się z taką jeszcze nie spotkałam Dla mnie było by to niewygodne. A co do ogólnego wrażenia to całkiem fajna choć zupełnie nie w moim stylu i ja bym ją wykorzystała raczej jako element pizamy

Druga ma fajny kolor, ale niew eim jak taki fason wyglądał by na człowieku (bo na manekinie to wiadomo wszystko ładnie się prezentuje
No i to M-ka wiec przy takim fasonie moze byc za duża (wnioskuje to po tej w kotki która jest xs-ką)
Stary 2007-12-28, 18:55   #3594
blaque
Zakorzenienie

Qrde dziewczyny pojechałabym ale nie mam z kim..
A samej też tak za bardzo nie chce mi się a poza tym boję się trochę- wiadomo jak to w pociągach

Ywonula- nie podoba mi się

Durga- hehe to trzeba było zamaić coś..

A ja byłam dzisiaj połazić po sklepach i jedna wielka masakra! Nic nie ma, jedno wielkie zero;/
Ale jestem zadowolona bo później spotkałam się z koleżanką dawno nie widzianą i było strasznie fajnie

Nie mam kompletnie z kim iść na studniówkę i coraz bardziej mnie to dobija..
Stary 2007-12-28, 19:03   #3595
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Durga- hehe to trzeba było zamaić coś..

Nie mam kompletnie z kim iść na studniówkę i coraz bardziej mnie to dobija..
Moze w przyszłym tygodniu jak znów tam pojde to on znowu mnie obsłuży
Nie martw się ja tez nie mam z kim I ide sama Boję sie tylko ze będą 2 osobowe stoliki bo wtedy musiałabym sama siedziec bo nikt inny sam nie idzie
Szkoda ze w mojej klasie nie ma chłopakow (niby są 3 ale oni sa zajeci) bo wtedy poszłabym po prostu z kolegą z klasy i tyle a tak to jestem w kropce.
A kiedy jest Twoja studniówka? Moze jeszcze kogoś znajdziesz?
Stary 2007-12-28, 19:12   #3596
blaque
Zakorzenienie

Durga-to idź, idź! Koniecznie!

Ale ja już powiedziałam, że idę z partnerem..
Studniówkę mam 25 stycznia.
Po cichu, głupią nadzieją liczę, że może poznam kogoś na sylwestrze.. Ale nie nastawiam się.. Mam zamiar dobrze się bawić, ale staram się nie nastawiać..

Ale chciałabym kogoś poznać..
Stary 2007-12-28, 19:19   #3597
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Ale ja już powiedziałam, że idę z partnerem..
Studniówkę mam 25 stycznia.
Po cichu, głupią nadzieją liczę, że może poznam kogoś na sylwestrze.. Ale nie nastawiam się.. Mam zamiar dobrze się bawić, ale staram się nie nastawiać..

Ale chciałabym kogoś poznać..
Ja tez powiedziałam, że idę z partnerem...nawet zapłaciłam za 2 osoby...bo miał byc R a teraz to juz tylko samej mi pojsc zostało...
do 25 stycznia masz troche czasu, mzoe akurat na tym sylwestrze Kto wie

Moze to glupie ale ja zawsze jak gdzies ide to mam jakas tam wieksza lub mniejsza nadzieje ze kogos poznam....czy to na ulicy, czy na imprezie czy w pracy, ale moja praca akurat to wyklucza wiec tu juz nadzieji nie ma
Czasem kogoś poznaję czasem nie ale w sumie nigdy nic wiekszego, znaczącego mi z tego nie wyszło a juz troche zmęczyłam się ciąglym poznawaniem kogos nowego i zabawa uczuciami. Chciałabym jak niektóre dziewczyny z tąd byc w powaznym zwiazku...
Stary 2007-12-28, 19:25   #3598
i_n_e_s
Zadomowienie

A ja jestem załamana, byłam dziś poszukać sukienki na studniówkę i nic mi się nie podobało, muszę jeszcze kilka miejsc odwiedzić, ale myślałam, że coś już wypatrzę.
W przeciwieństwie do Was, nie przepadam za zakupami, denerwuje mnie tłok, kolejki do przymierzalni, ludzie. Po 2 h robię się zmęczona.
Niech mi któraś po swojej studniówce przyśle w paczce sukienkę.
Pam a gdzie Ty kupujesz/kupiłaś?

Em ja też podziwiam, ja bym nie wyrobiła teraz z pracą.
Ale po maturze poszukam, przekonałam się po tych wakacjach, że fajnie mieć swoją zarobioną kasę, jaka satysfakcja.
Durga Ty jesteś fotomodelką czy coś? Bo pisałaś coś o pozowaniu?
A stolików na studniówce raczej nie zrobią 2 osobowych, bo by za dużo miejsca zajęła, chyba jeżeli nie są ustawiane w takie rzędy to jakieś 3-4 pary przy stoliku. Tak mi się wydaje.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 19:30   #3599
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
.
Durga Ty jesteś fotomodelką czy coś? Bo pisałaś coś o pozowaniu?
A stolików na studniówce raczej nie zrobią 2 osobowych, bo by za dużo miejsca zajęła, chyba jeżeli nie są ustawiane w takie rzędy to jakieś 3-4 pary przy stoliku. Tak mi się wydaje.
Uff...to dobrze bo tak sie martwie tymi stolikami
Moze jeszcze moja kolezanka jednak pojdzie sama to wtedy poszłybysmy razem
Nie nie fotomodelką heheh chciałabym
Choć w pewnym sensie modelką jestem jakby na to nie patrzeć
Pozuję do aktów
Stary 2007-12-28, 19:56   #3600
blaque
Zakorzenienie

Durga-heh no ja co prawda też tak mam..

A ja jak na złość nie poznaję nikogo.. Tzn. tak o, pojedyncze osoby czasami (czyt. zajęte, nie w moim guście, etc.. )
Ale naprawdę dawno nie poznałam nikogo nowego.

Podziwiam za odwagę Co do aktów

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości