![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() Wiadomo czasem sie nie chce, ale ta niezależność jest warta czasem tego czasu wolnego. Dlatego ja też kiedy tylko mogę pracuje u rodziców w bufecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() To jest fajne, popołudniami jak przychodzę po szkole jest mały ruch i nawet czasem czegoś tam się uczę, a jak pracuję z TŻem to robimy sobie "przerwy", jedno pracuje za dwóch, a drugie siedzi z laptopem i je śniadanie.. przez godzinę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Konto usunięte
|
Łał Em nie wiedziałam że aż tak świetnie sobie radzisz...tyle prac, nauka, najlepsze wyniki z próbnej matury... kurcze podziwiam normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
|
Cytat:
![]() Wiecie co.. chciałabym kiedyś nauczyć się siebie doceniać.. : ( Wiecie o co mi chodzi...? Spotkałam dziś na zakupach kumpelę z podstawówki.. fajnie tak. ![]() Mam coraz większą ochotę spędzić sylwestra śpiąc w łóżku, oglądając jakiś film lub siedząc na wizażu.. Mogę? Czy będę niepoprawna i nie dżezi? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zapytam jutro w urzędzie czy kogoś nie potrzebują na ferie ![]() Cytat:
Coraz bardziej nakręcam się na wyjazd za granicę na wakacje, konkretnie do Niemiec, nie wiem czy pisałam to na wątku, czy mówiłam o tym dziewczynom na czacie, ale mam tam wujka i liczę na jego pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie ja bym brała z pocałowaniem w rękę, a jakbym jeszcze mieszkała u wujka, to już w ogóle (tylko on jeszcze nic o tym nie wie ![]() Ale jakby co to sama do niego zadzwonię, bez żadnych pośredników typu mama (jego siostra ![]() Cytat:
Czyli już widzę jak będzie wyglądał jutrzejszy dzień - ja nieprzytomna budzę się, jadę do urzędu, stoję w kolejce, jadę do domu koło 10-11 po czym udaję się na seeeeeeen ![]() ![]() Ale mi się podobała jedna torba w Pretty Girl ![]() ![]() Tylko cena, 109zł, trochę szkoda mi było ![]() Ja właśnie dziś miałam kasę i zamiar jej wydania a nic z tego nie wyszło, zwykle chcę coś kupić a kasy brak heh ![]()
![]() |
#3576 | ||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie głowa potwornie boli ![]() Chyba sprzedam tę torbę z Atmosphere ![]() ![]() Ale tak trudno mi się z nią rozstać ;lol: ![]() ![]() ![]() ![]() Co robić, co robić? ![]()
![]() |
#3578 |
|
Ja też.
![]() Co robić? Doszyć zamek i zostawić sobie. ![]()
![]() |
#3579 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
15 euro....jaaaa..... a ja dostaję 50 zł za 4 godziny i się ciesze jak głupia ![]() ![]() Nija pomysł z pracą w Niemczech całkiem dobry, zarobisz, pomieszkasz u wujka i dotego ciekawie spedzisz wakacje bo za granicą ![]() Tylko moze lepiej zawiadom wujka z jakimś dużym wyprzedzeniem żeby sę do tego przygotował ![]() A torbe bym zostawiła, przyda się napewno ![]() Własnie dostałam na Fotce.pl pewna niemoralną propozycję... Jakiś 23 latek z Jelcza-Laskowice zaofiarował mi swoje dziewictwo ![]() ![]() ![]() Domaga się natychmiastowej odpowiedzi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli do hmm... marca nie zmienię zdania, to dzwonię do wujka i mówię, żeby coś szykował ![]() Moją koleżankę z gimnazjum kiedyś zaczepił jakiś facet i zaproponował jej pracę - że niby jego syn ma agencję towarzyską i ona wspaniale by się nadawała do takiej pracy ![]() "Strój roboczy ma pani zapewniony" ![]() ![]() Zostawiam, moja kochana torba ![]()
![]() |
#3581 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
nie było mnie tutaj cały dzień, nie wiedziałam co pisać
![]() Sylwestra spędzam z P. u niego ![]() ![]() wczoraj był u mnie, piliśmy kawkę z moimi rodzicami - są zachwyceni nim ![]() ![]() nic mi się nie chce, to lenistwo już mi bokiem wychodzi :nudy: na szczęście jutro wychodzę wreszcie. najpierw na zakupy a potem do niego. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BIEEEERZ!!! ![]() ![]() ![]() em- myślisz, że w sobotę będzie jeszcze po co jechać do GK? Btw. pokazuj co kupiłaś! Domagam się zdjęć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zadomowienie
|
durga dawaj go tu. on juz jest mój
![]() ![]() nija z tym strojem to dobre <hahaha> ale sie uśmiałam kurcze tez bym chciała jak\as robote ale pewnie nie dałabym rady pogodzic tego wszystkiego. Nieee to nie dla mnie... A poza tym co ja bym mogła robic.. ![]()
#3584 |
Zadomowienie
|
oo jaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Ojej... nie było mnie cały dzień, w przeciwieństwie do Was nie obkupiłam się zbytnio, nic mi się jakoś szczególnie nie spodobało, a jak już to kilometrowe kolejki do przymierzalni i kas [Bershka
![]() Prześwietne buty mierzyłam i jak na złość 37 był za duży ![]() Sorry, że nie odpisują na wszystko, ale kurde... wykończona jestem. A, praca też by mi się przydała, ale póki co, nawet gdybym coś znalazła, to ciężko by było to pogodzić z całą resztą, więc... do matury raczej nie ma co.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co to, pierwsza jestem dzisiaj? ![]() Dzisiaj w planach mam sprzątanie- zaraz właśnie idę myć łazienkę, a później na miasto i na spotkanie z dawno nie widzianą koleżanką ![]() I właśnie myślę czy jechać jutro do Krk ![]() Gadałam właśnie z mamą i mówię jej, jakie są przeceny w Krk, a ona: noo, to weź jakąś koleżankę i jedź.. ![]() No i myślę intensywnie.. ![]()
![]() |
#3587 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie wyszłam sobie z wanny, zrobiłam sobie pyszną kawę z mlekiem, jestem sama w domu.. ah, uwielbiam tak. ![]() co do planów, to ja dziś idę na zakupy z P. a potem idziemy do niego - poznam jego tatę ![]() ![]() ![]() ale żeby nie było, to posprzątam trochę w domu najpierw. a tak mi się nie chce... :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
Fuksja w Forum nie byłam, byłam w Silesii. W Bershce, Zarze, Pull&Bear owszem, można znaleźć coś fajnego, ale był tam taki chaos, że odechciewa się szukania nawet. I kilometrowe kolejki do przymierzalni&kas. W sumie to dużo przecen, ale warunki bardzo średnie
![]() Wstałam, dowiedziałam się, że muszę wyrobić się pół godziny wcześniej dziś po południu, a wieczorem idę na 18, ostatnią z naszego rocznika. Mimo, że to bardzo dobra koleżanka, to niezbyt mi się chce. W ogóle niezbyt chce mi się cokolwiek. Mam wyrzuty sumienia, że nawet nie ruszyłam książek ani rysowania tyle czasu już. Z sylwestrem też jedna wielka niewiadoma. Pff, chyba się dziś upiję ;/
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Wstałam, poprałam pare rzeczy, a teraz siedze na kompie. Nie mam ochoty podobnie jak uhahana uczyc sie. i tez odzywają sie moje sumienie ze nic nie zrobiłam przez te swieta... ![]() blaque no to kombinuj kochana! Chociaż nie wiem czy zostało jeszcze coś fajnego. Wczoraj byłam w NY były fajne przeceny ale stałam w kolejce do przymierzalni chyba 0,5 godziny. Odechciewa sie... fuksja zachciało mi sie kawy z mlekiem ![]() uhahana a moze na tej 18-stce bedzie fajnie? Swoja droga Cie rozumiem bo tez nie mam najmniejszej ochoty na balety jakos w ostatnim czasie... Na sylwestra tez. I na studniówke...
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() i mnie "dopadły" wyprzedaże. chociaz wlasciwie za wiele nie kupilam, tylko chodze i ogladam, malo co mi sie podoba.. ale jednego sobie nie daruje ![]() ![]() ![]() ![]() ywonula tez wczoraj stalam dluuugo w kolejce do przymierzalni wlasnie w new yorkerze i tez mi sie odechcialo ![]() blaque jak masz mozliwosc to jedz jutro ![]()
#3591 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie tam chce sie imprezy jak nie wiem co ![]() Poważnie - poszłabym z kimkolwiek i gdziekolwiek bo dawno nigdzie nie byłam...ale niestety nie mam z kim ![]() ![]() ![]() Dzis poszłam do drukarni dopytać się szczegółów drukowania ale niewiele się dowiedziałam bo facet z którym rozmawiałam był taaaki że nie mogłam się skupic na cenniku tylko sie na niego gapilam jak głupia i on na mnie tez jeezzzuuuu hihihi ![]() No i po drodze wstąpiłam do H&M i wyszłam z bluzką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item288229144_...zobacz_34.html myślicie ze te rekawki mają być takie krótkie?
http://www.allegro.pl/item288956557_...ny_dekolt.html Co sądzicie?
#3593 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Druga ma fajny kolor, ale niew eim jak taki fason wyglądał by na człowieku (bo na manekinie to wiadomo wszystko ładnie się prezentuje ![]() No i to M-ka wiec przy takim fasonie moze byc za duża (wnioskuje to po tej w kotki która jest xs-ką) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Qrde dziewczyny pojechałabym ale nie mam z kim..
![]() A samej też tak za bardzo nie chce mi się a poza tym boję się trochę- wiadomo jak to w pociągach ![]() Ywonula- nie podoba mi się ![]() Durga- hehe to trzeba było zamaić coś.. ![]() A ja byłam dzisiaj połazić po sklepach i jedna wielka masakra! ![]() Ale jestem zadowolona bo później spotkałam się z koleżanką dawno nie widzianą i było strasznie fajnie ![]() Nie mam kompletnie z kim iść na studniówkę i coraz bardziej mnie to dobija.. ![]()
![]() |
#3595 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Nie martw się ja tez nie mam z kim ![]() ![]() ![]() Szkoda ze w mojej klasie nie ma chłopakow (niby są 3 ale oni sa zajeci) bo wtedy poszłabym po prostu z kolegą z klasy i tyle a tak to jestem w kropce. A kiedy jest Twoja studniówka? Moze jeszcze kogoś znajdziesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Durga-to idź, idź! Koniecznie!
![]() Ale ja już powiedziałam, że idę z partnerem.. Studniówkę mam 25 stycznia. Po cichu, głupią nadzieją liczę, że może poznam kogoś na sylwestrze.. Ale nie nastawiam się.. Mam zamiar dobrze się bawić, ale staram się nie nastawiać.. Ale chciałabym kogoś poznać.. ![]()
![]() |
#3597 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
do 25 stycznia masz troche czasu, mzoe akurat na tym sylwestrze ![]() ![]() Moze to glupie ale ja zawsze jak gdzies ide to mam jakas tam wieksza lub mniejsza nadzieje ze kogos poznam....czy to na ulicy, czy na imprezie czy w pracy, ale moja praca akurat to wyklucza wiec tu juz nadzieji nie ma ![]() Czasem kogoś poznaję czasem nie ale w sumie nigdy nic wiekszego, znaczącego mi z tego nie wyszło a juz troche zmęczyłam się ciąglym poznawaniem kogos nowego i zabawa uczuciami. Chciałabym jak niektóre dziewczyny z tąd byc w powaznym zwiazku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zadomowienie
|
A ja jestem załamana, byłam dziś poszukać sukienki na studniówkę i nic mi się nie podobało, muszę jeszcze kilka miejsc odwiedzić, ale myślałam, że coś już wypatrzę.
W przeciwieństwie do Was, nie przepadam za zakupami, denerwuje mnie tłok, kolejki do przymierzalni, ludzie ![]() Niech mi któraś po swojej studniówce przyśle w paczce sukienkę ![]() Pam a gdzie Ty kupujesz/kupiłaś? Em ja też podziwiam ![]() Ale po maturze poszukam, przekonałam się po tych wakacjach, że fajnie mieć swoją zarobioną kasę, jaka satysfakcja ![]() Durga Ty jesteś fotomodelką czy coś? Bo pisałaś coś o pozowaniu? ![]() A stolików na studniówce raczej nie zrobią 2 osobowych, bo by za dużo miejsca zajęła, chyba jeżeli nie są ustawiane w takie rzędy to jakieś 3-4 pary przy stoliku. Tak mi się wydaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moze jeszcze moja kolezanka jednak pojdzie sama to wtedy poszłybysmy razem ![]() Nie nie fotomodelką ![]() ![]() Choć w pewnym sensie modelką jestem jakby na to nie patrzeć ![]() Pozuję do aktów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
Durga-heh no ja co prawda też tak mam..
![]() A ja jak na złość nie poznaję nikogo.. Tzn. tak o, pojedyncze osoby czasami (czyt. zajęte, nie w moim guście, etc.. ![]() Ale naprawdę dawno nie poznałam nikogo nowego. Podziwiam za odwagę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.