Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-28, 19:11   #3271
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Lolciu, ale z tego co pamiętam, to Ty chyba bylas u lekarza z tym kolataniem? no i piszesz ze brat nie dostal lekow, czyli pewnie tez byl u lekarza. Ja bym Mangosi tez polecila wizyte, bo to ja poprostu uspokoi. Jak sie dowie od swojej lekarki, ze jej objawy to normalka, to nie bedzie sie nimi tak przejmowac. Jak sie okaze ze to nerwica, to pewnie dostanie zalecenie picia melisy itd (jak ja jeszcze mam takie fajne cukiereczki do ssania Validol, zeby miec pod ręką ). a jesli bedzie trzeba, rodzinny zaleci wizyte u psychiatry.
Nie ja nie byłam u lekarza mama mnie uspokoiła,że to w okresie dojrzewania normalka oczywiście jeżeli Mangosia ma ochotę pójść,no to jak najbardziej niech idzie! a mój brat był,ale ON już nie umiał oddychać,więc to dość poważny problem którego i tak nie dało się 'wyciszyć'

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 19:16   #3272
anniaa

lolciu byłas dzisiaj na łyżwach ? bo cos czytałam ze miałaś iść

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 19:29   #3273
Baby14
Zakorzenienie

Tamo:

W ostatecznosci nie bylo tak zle. Wybiłam sobie z glowy glupie myslenie i juz jest ok. A zamaist placka to wolałam spalaszować grejpruta xD. Co do bakali , orzechow itd to u mnie jest tak samo. ALe nie dziw sie rodzica. Oni nie maja w glowie tabel kalorycznych i nie wiedza co ile ma kcal. Ja tez przed odchudzaniem nie powiedziałabym ze orzechy maja tych kcal az tyle. Dzieki Bogu to ze jem twarogi i serki uwazaja za prawidłowe i dodajace sil .

Ewusia_marchew:

Fotka doszła. Wyglądacie pieknie razem. Ja jak zrobie focie na polmetku to tez wysle. Swoja droga to buszowanie z siostra musialo byc fajne.

śnieżka_ :

Ja rowniez gratuluje kiecki. A tymi rozmiarami to sie tak nie przejmuj bo teraz kazdy rozmiar i fason jest inny.
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 19:32   #3274
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
no popatrz jakie my zgodne

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
pojechałam po ksiązki do księgarni, potem mialam mieć wizytę u psychologa ale coś jej wypadło i w rezu;ltacie wróciłam do domu. mogłabym mieszkac w księgarni... tyle książek ale nie moglam sobie nic kupić i wyszłam z historią krakowa, tekstami źrodłowymi i testami przygotowywującymi do egzaminu gimnazjalnego
uch, ja też kocham księgarnie... 3sklepy, w których mogłabym mieszkać: księgarnia, piekarnia i papierniczy^^ - siłą mnie trzeba wyganiać zawsze

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Też bym sobie chętnie Was zwizualizowała i Waszych TŻ'ów Bo na razie kojarzę z avkami Pogrzebię po dysku i jak znajdę jakieś nadające się do wysłania zdjęcia, to się chętnie podzielę Jeśli nie macie nic przeciwko to również możecie mi wysłać: emocja@poczta.onet.eu
to ja Ci wyślę, ale bez TZa bo takowego brak poki co

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mnie zjedzą,ale nie potrzebny CI żaden psychiatra ani psycholog,to po prostu normalna sprawa i musisz się nauczyć z tym funkcjonować[no ja się dalej uczę ale jest coraz lepiej ] a kołatania też je sobie chyba wmawiam,bo jak się denerwuję,to szybciej oddycham i jednocześnie szybciej mi wali serce,nie? no,ale mój brat za to w okresie dojrzewania miał bardzo mocne kłucia serca,tak mocne że nie umiał oddychać,pamiętam jak dziś kiedy płakał z bólu ale nie dostał żadnych leków,bo z jego sercem było wszystko ok,z czasem samo przeszło także,nie ma się co martwić na zapas musimy się wzajemnie wspierać
heh, skoro przez to przechodziłaś/przechodzisz to znaczy, że znasz się na rzeczy
Swoją drogą jak tak czytam to cieszę się, że ja swoje 'dojrzewanie' przeszłam bezboleśnie zupełnie...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja to zawsze kupowałam na allegro i wtedy to wszystko zależy od sprzedawcy, ale nigdy nie czekałam dłużej niż 2-3 dni
heh też bym kupiła na all - niestety tej książki tam akurat nie ma więc muszę skorzystać z księgarni...

Cytat:
zakupy nawet udane, bo kupiłam to co chciałam czyli bluzkę na Sylwestra (fioletowa, delikatnie mieniąca się złotem ) i do tego pozłacane koraliki będę złota i tandetna
a jaka modna ^^
ciesze sie, ze zakupy udane
btw. chyba spedze dosc podobnego sylwka do Ciebie - w klubie studenckim, bilety po 25zeta jutro ruszam na poszukiwania jakiejs szalowej bluzki,taaa
a Ty jak bedziesz miala mozliwosc to wstaw fotencje swoich łowów
Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Ja też już po zakupach Nie mam siły .. Przez te przymierzalnie sklepowe zrobiło mi się popołudnie paszteta i postanowienie natychmiastowego rozpoczęcia odchudzania
Ale kupiłam kieckę czerrrwoną + stanik i majteczki z koronką w tym samym kolorze
eh ale co mi z tego jak jest mi znowu ze sobą źle .. Już na wakacjach było tak extra, a potem nagle bum.. i tak dobrze że nie nadrobiłam dużo kg ale na prawdę muszę coś ze sobą robić, albo nie chodzić do sklepów (co jest u mnie nierealne)
proszę ładnie o fotki kiecki
a dniem paszteta się nie przejmuj - niestety lustra w przymierzalniach są bezlitosne. co jest o tyle bez sensu,ze sklepom bardziej oplacaloby sie dawac lustra wyszczuplajace etc - wiecej by ludzie kupowali wtedy^^
Ja prawie zawsze po zakupach dostaje dnia paszteta,ale nastepnego dnia jestem juz pogodzona z losem, glowka up!
A jak bardzo chcesz cos ze soba zrobic dla lepszego samopoczucia to bierz sie za cwiczonka

Cytat:
a ja sie wscieklam na TŻta, no poprostu rece opadaja. mielismy sie dzis spotkac, ale musi cos zalatwic, a ze mieszka na drugim koncu miasta, to raczej juz dzis nici ze spotkania, zwlaszcza ze jutro idzie do pracy. mimo wszystko nie ma zadnego usprawiedliwienia, bo mogl mnie chociaz wczesniej uprzedzic faceci sa beznadziejni
ech... cóż, niestety - trzeba od nich zdecydowanie mniej wymagać. Wcześniejsze uprzedzanie to coś co dziwnym trafem nie mieści się w ich mózgownicach...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 19:48   #3275
agness51
Zakorzenienie

Wróciłam .

Zdjęcia chyba już do wszystkich co chciały wysłałam .

Ale wymarzłam .

I oczywiście awantura z ojcem. Tym razem o TŻ-ta. Nie wiem dlaczego on go ocenia,skoro go nie zna,tak jakby go nie akceptował,ehh . Strasznie mnie to denerwuje,bo nikt nie ma prawa oceniać drugiej osoby,jeśli jej nie zna. Ehh

Gujanko - Nie denerwuj się na TŻ-ta,fakt,że mógł Cię uprzedzić,no ale coś mu pewnie ważnego wypadło .
Faceci często ranią kogoś nieświadomie,a później się zastanawiają dlaczego kobieta jest smutna,albo obrażona.
Takie stworzenia .

LoLcia - Czemu chcesz z plotkowego zrezygnować ?

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 19:51   #3276
anniaa

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wróciłam .

Zdjęcia chyba już do wszystkich co chciały wysłałam .

Ale wymarzłam .

I oczywiście awantura z ojcem. Tym razem o TŻ-ta. Nie wiem dlaczego on go ocenia,skoro go nie zna,tak jakby go nie akceptował,ehh . Strasznie mnie to denerwuje,bo nikt nie ma prawa oceniać drugiej osoby,jeśli jej nie zna. Ehh

Gujanko - Nie denerwuj się na TŻ-ta,fakt,że mógł Cię uprzedzić,no ale coś mu pewnie ważnego wypadło .
Faceci często ranią kogoś nieświadomie,a później się zastanawiają dlaczego kobieta jest smutna,albo obrażona.
Takie stworzenia .

LoLcia - Czemu chcesz z plotkowego zrezygnować ?
mi nie wysłałas :
oj , rodzice czasem tak maja nie wiedza jak jest a sie awanturuja bo tak najprościej... wiec kochana sie nie smutaj

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2014-05-06 o 17:43 Powód: usunięcie danych na prośbę użytkowniczki
Stary 2007-12-28, 19:51   #3277
Emocja
Rozeznanie

Ewusia, dziękuję za fotkę Śliczną parę tworzycie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
to ja Ci wyślę, ale bez TZa bo takowego brak poki co
Super, z góry dziękuję za fotkę U mnie też TŻ'ta brak od czasu, kiedy rozstałam się z jednym Co prawda jest ktoś, ale.. nie będę zapeszać, bo nie wiadomo, czy się coś z tego wykroi

Posłałam Wam dziewczyny swoje fotki, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, przeszukałam ostatnich kilka stron w poszukiwaniu maili, jeśli jednak kogoś przeoczyłam, to napiszcie jeszcze raz maila, to doślę

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 19:54   #3278
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
dlaczego? z zazdrości.
Tu nie chodzi zapewne o charakter TZ, raczej o to,ze TZ w ogóle jest. Daj tacie czas na przyzwyczajenie się do smutnej myśli, że nie jest już i nie będzie jedynym i najważniejszym facetem w Twoim życiu

I idź się wygrzać z ciepłą herbą, żeby przeziębienia nie złapać!

Stary 2007-12-28, 19:54   #3279
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
mi nie wysłałas : ana_09@wp.pl
oj , rodzice czasem tak maja nie wiedza jak jest a sie awanturuja bo tak najprościej... wiec kochana sie nie smutaj
Zaraz wyślę .

Ehh,tylko,że przez nich to mam czasami ochotę zerwać z TŻ-tem,może wtedy by się nie czepiali .

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Posłałam Wam dziewczyny swoje fotki, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, przeszukałam ostatnich kilka stron w poszukiwaniu maili, jeśli jednak kogoś przeoczyłam, to napiszcie jeszcze raz maila, to doślę
Ja właśnie do Ciebie fotki wysłałam .

A,i mam nadzieję,że coś się uda z tym kimś .

Jabłuszko - Dziękuję

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-12-28, 19:58   #3280
madame_apple
Zadomowienie

Emocja, ślicznie dziękuję za fotki
kurde, ale lachon z Ciebie noooo jestem przekonana, że jeśli tylko Ty będziesz tego chciała, to coś się wykroi z "kimś" :P

Stary 2007-12-28, 20:04   #3281
anniaa

dziewczyny jutro z rana wysle wam fotki , dziekuje za zdjecia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 20:07   #3282
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

ech... cóż, niestety - trzeba od nich zdecydowanie mniej wymagać. Wcześniejsze uprzedzanie to coś co dziwnym trafem nie mieści się w ich mózgownicach...
Cytat:

Takie stworzenia .
pewnie macie racje mimo wszystko strasznie to irytujące. sprawa okazala sie nie taka wazna, poprostu mial do odebrania polecony na poczcie. o tylko myslal, ze to cos waznego i nie chcial czekac do poniedzialku a teraz dzwonil i mowil ze ma gorączkę. nic dziwnego, bo nadal jest chory, ale sie uparl zeby isc do pracy rece opadaja, naprawde
przepraszam, ze tak Wam marudzę, ale ten moj TŻ to naprawde orginał czasem

Cytat:
Nie ja nie byłam u lekarza
no to musialo mi sie cos pomylic

Cytat:
Zaraz wyślę .

Ehh,tylko,że przez nich to mam czasami ochotę zerwać z TŻ-tem,może wtedy by się nie czepiali .

nigdy!

zrywajac z nim tylko udowodnilabys rodzicom, ze mieli racje czepiajac sie. a ja sie domyslam, ze jednak racji nie maja, wiec zadnego zrywania z powodu rodzicow nie polecam

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 20:10   #3283
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
dziewczyny jutro z rana wysle wam fotki , dziekuje za zdjecia
o ja też Ci swoje wysłałam Chyba jeszcze się nie widziałyśmy
Cytat:
przepraszam, ze tak Wam marudzę, ale ten moj TŻ to naprawde orginał czasem
eeeech,. tacy są mimmo wszystko najlepsi - przynajmniej Ci się nie nudzi

btw. gujanko, Ciebie też nie widziałam Jeśli masz i możesz to prześlij fotkę z TZ lub bez Oczywiscie sie zrewanzuje
madame_apple@onet.eu - dla przypomnienia ^^

Stary 2007-12-28, 20:13   #3284
anniaa

Cytat:
o ja też Ci swoje wysłałam Chyba jeszcze się nie widziałyśmy

btw. gujanko, Ciebie też nie widziałam Jeśli masz i możesz to prześlij fotkę z TZ lub bez Oczywiscie sie zrewanzuje
madame_apple@onet.eu - dla przypomnienia ^^
wyśle własnie spisuje te wszystkie meile :P

Stary 2007-12-28, 20:15   #3285
agness51
Zakorzenienie

Gujanko - Wiem,wiem,pewnie,że racji nie mają
Nam możesz marudzić .

Jakby co to mój e-mail to agness51@wp.pl przyjmę wszystkie foteczki .

Stary 2007-12-28, 20:29   #3286
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

etam. albo ja sie czepiam, albo moj TŻ przegina swoimi dziwactwami ostatnio. ale juz nic nie mowie

Jabluszko, zdjecie przy okazji podesle, bede musiala wyszperac z jakiejs plyty, ale to juz nie dzis

jutro chyba pojde sobie znow pobiegac, zeby sie odstresowac przed inną bieganiną ---> sklepową musze wkoncu plaszcza poszukac, bo rodzice juz traca cierpliwosc poza tym na sylwestra tez musze w czyms dotrzec

Stary 2007-12-28, 20:31   #3287
śnieżka_
Zakorzenienie

Ćwiczonka oczywiście .. Przez święta sobie odpusciłam i ciezko mi do nich wrocic
Fotke sukienki postaram się jutro wrzucić

Hehe Aguś słodkie z Was gołąbeczki
Emocja aah jaka ślicznotka
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 20:43   #3288
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Tamo:

W ostatecznosci nie bylo tak zle. Wybiłam sobie z glowy glupie myslenie i juz jest ok. A zamaist placka to wolałam spalaszować grejpruta xD. Co do bakali , orzechow itd to u mnie jest tak samo. ALe nie dziw sie rodzica. Oni nie maja w glowie tabel kalorycznych i nie wiedza co ile ma kcal. Ja tez przed odchudzaniem nie powiedziałabym ze orzechy maja tych kcal az tyle. Dzieki Bogu to ze jem twarogi i serki uwazaja za prawidłowe i dodajace sil .
Ja jak jem serki, jogurty itp. to się cisną, bo uważaja, że zastepuje nimi posiłki, a i tak mi nic te całe serki nie daja, bo od nich nie przytyje więc moge je jeść, ale jedynie między posiłkami

Cytat:
Ehhh Agness jak ja dobrze znam Twoj ból... Pamiętam jak mój tata mojego eks TŻ-ta nie akceptował... Ile ja się napłakałam, naprosiłam nadenerwowałam przez te dwa i pół roku związku to hohoo Chcociaż w sumie nie dwa i pół, a ponad 7 miesiecy, bo jakos po 7 miesiącach rodzice go poznali, polubili i zaakceptowali więc może powinnas przedstawić TŻ-ta rodzicowm, wtedy tata przekonałby się, że jest wporządku ? Poza tym spróbuj też zrozumiec tatę... napewno jesteś jego ukochaną córeczką

kurde, ale nuda...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 20:45   #3289
Emocja
Rozeznanie

Cytat:
Zaraz wyślę .

Ja właśnie do Ciebie fotki wysłałam .

A,i mam nadzieję,że coś się uda z tym kimś .
Dziękuję za fotki Śliczna z Was para I odnośnie "kogoś" - nie dziękuję, bo nigdy nic nie wiadomo (a podobno nie wierzę w przesądy ).

Rodzice + TŻ = nie warto się bardzo przejmować.. Czasem chcą tak dobrze, że aż przedobrzą. Lepiej przeczekać i słuchać własnych uczuć

Cytat:
Emocja, ślicznie dziękuję za fotki
kurde, ale lachon z Ciebie noooo jestem przekonana, że jeśli tylko Ty będziesz tego chciała, to coś się wykroi z "kimś" :P
Zaraz się zaczerwienię Dziękuję za fotki Śliczna z Ciebie dziewczyna i ten kolor włosów Dlaczego nie jestem z natury brunetką?

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Emocja aah jaka ślicznotka
Dziękuję Kolejna brunetka, ach, przyjmę chętnie naturalny ciemny kolor włosów Ślicznie

To ja też podam jeszcze raz, bo natłok maili dzisiaj^^
emocja@poczta.onet.eu

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 20:49   #3290
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ehhh Agness jak ja dobrze znam Twoj ból... Pamiętam jak mój tata mojego eks TŻ-ta nie akceptował... Ile ja się napłakałam, naprosiłam nadenerwowałam przez te dwa i pół roku związku to hohoo Chcociaż w sumie nie dwa i pół, a ponad 7 miesiecy, bo jakos po 7 miesiącach rodzice go poznali, polubili i zaakceptowali więc może powinnas przedstawić TŻ-ta rodzicowm, wtedy tata przekonałby się, że jest wporządku ? Poza tym spróbuj też zrozumiec tatę... napewno jesteś jego ukochaną córeczką

kurde, ale nuda...
Taa,powiedział : spróbuj tylko mi go kiedykolwiek przyprowadzić do domu ... ale myślę,że mógł tak powiedzieć w przypływie złości,bo wtedy był na mnie wkurzony,bo czasami coś tam o nim miłego porafił powiedzieć...

Emocjo,Śnieżko -

A,Emocja,liczę na Twoje fotki

Stary 2007-12-28, 21:14   #3291
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:

uch, ja też kocham księgarnie... 3sklepy, w których mogłabym mieszkać: księgarnia, piekarnia i papierniczy^^ - siłą mnie trzeba wyganiać zawsze
ja też ale q piekarni tylko w tej sklepowej części kiedyś się strułam świeżutką bułką prosto z piekarni i od tego czasu mam wstręt do zapachu drożdży

eh... zrobie tylko porządek na mp3 i idę powoli spać
miłych snów

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 21:29   #3292
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
No mówiłam, że zakupocholiczka Miłego dnia Kochana
nie da się ukryć

Cytat:
Dziewczyny na czym usmażyć placki ziemniaczane?
na przyszłośc - najlepiej na oliwie

Cytat:
Ather,wysłane
Cytat:
Aguś śliczna z Was para
Zgadzam się w 100 % !
przystojny ten Twój TŻ Aguś i ... wygląda na starszego niż jest w rzeczywistości.

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

ja juz spakowana i za godzinke wruszamy w gory jako,ze nie bedzie mnie do 1-go zycze Wam Szmpanskiego Sylwestra i duzo szczescia w Nowym Roku. Spelnienia planow,marzen i wogole wszystkiego co najlepsze.
Do zobaczenia w 2008
Udanego Sylwestra Agolku i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Łooo jezu, mogę sie przyłączyć do plotkujących dietetyczek?
Como vai

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Chyba nie powinnam mówić o tym co się wtedy wydarzyło

Ale mnie nerwica trzyma...
Dzisiaj w nocy przy zasypianiu czułam jakby płonęła mi głowa i serce, czułam, że odlatuję. Stwierdziłam też, że mam kołotanie serca, ale tata sprawdził mi puls i wszystko było w normie...
Mama poszła spać obok mnie i w końcu udało mi się zasnąć. Mam wewnętrzy lęk przed śmiercią. Czuję się jakby mi ktoś pier^%^% cegłą w głowę, ból głowy mi już przeszedł, ale wróciło w zamian to uczucie "pływania", przygnębienia i zawroty głowy. W efekcie coraz bardziej boję się umrzeć i te objawy mnie nie opuszczają. Wpadłam w paranoję i od rana mierzę puls...
Zaburzenia hormonalne też mają pewien wpływ na takie nastroje, tym sposobem mówię sobie "co mi tam" - zjadam kilkanaście ulubionych łakoci typu rafaello - może w końcu przytyję i wróci okres. Wszystko mi jedno w kwestii mojego wyglądu, żyję z myślą o przetrwaniu do następnego dnia. Pociesza mnie jedynie myśl, że nerwica to częsta przypadłość...

Nie chcę iść do psychiatry, zaczęło by się znowu to częste ważenie, kontrole... mam dość.
Nie wiem jak z tym walczyć
Cytat:
Mango, najgorzej moim zdaniem postąpisz, nie robiąc z tym NIC. Nerwicę da się przeciez leczyc. Rozumiem ze u Ciebie moze to miec zwiazek z ed, ale pomysl sobie, ze zgadzajac sie na pomoc lekarza, zgodzisz się na znikniecie tego pulsowania, boli i przerazenia i wszystkich innych męczacych objawow. Kochana, naprawde warto zadbac o siebie
Dokładnie Mango, Gujanka ma rację... mimo wszelkich problemów z wagą, ed, warto zatroszczyć się o swój stan psychiczny, nie zostawiaj tego, jeśli to wszystko się utrzyma... sama widzisz jak Cię to paraliżuje. Kochana, dbaj o siebie

Cytat:
Wiecie co?... Jest mi teraz strasznie smutno... Moja rodzinka wlasnie siedzi i je jakies placki a ja weszlam na kompa zeby niewidziec tego i nie skusic sie na zadnego... Oni mysla ze gram i czuje sie ok... szkoda ze nie moge isc teraz do nich i cieszyc sie razem z nimi... Buu... czuje ze zaczyna sie ze mna cos niedobrego dziac...
Sztuką jest zachować umiar a nie odmawiać sobie wszystkiego.

Cytat:

A mogę zapytać dlaczego się doczepił ?
Poza tym Aguś, popatrz na to z innej strony - jesteś jego córką, na dodatek masz chłopaka (pierwszy poważny, prawda?) - to normalne że odczuwa pewien niepokój związany z Twoim związkiem z chłopakiem... i czasami zamiast szczerze o tym porozmawiać, ludzie po prostu próbują walczyć z rzekomym 'problemem'...

Ech... cały dzień na nogach, wyszłam po 11 ? jakoś tak, wróciłam przed 20.
Najpierw zakupy ( z nudów nie miałam co robić to pojechałam z siostrą, zarówno ona jak i ja wróciłyśmy obładowane ), potem wstąpiłyśmy do babci, na obiad (whoho nie pamiętam kiedy to ktoś podstawił mi obiad pod nos, tak to zawsze sama sobie gotuję ), przyjechała matula z bratem to wróciłam do domu samochodem... ale i tak zalatany dzien i ... umieram (jak to często u mnie bywa) - nie czuję kompletnie nóg.
Ale dzień udany mimo, że ciągle rozpaczam z powodu swoich włosów, a raczej ich... braku ==' całej 1/3...
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 21:42   #3293
gujana
Wtajemniczenie

wlasnie sobie szukam jakiejs muzyczki, ktora ma mi dac rano porzadnego kopa podczas biegania i powoli bede sie kierowac w strone lazienki i sypialni. nie moge sie doczekac jutrzejszego biegania, dzisiaj bylo tak cudownie w parku....

podczas swiat jakos tak docenilam zimę chodzi o to, ze powietrze jest takie rześkie, a jak takie nieco zmrozone to wogole tak "swiezo" jest

Stary 2007-12-28, 21:42   #3294
tamonita
Zakorzenienie

Emocja, ale z Ciebie laska śliczne fotki

Cytat:
Taa,powiedział : spróbuj tylko mi go kiedykolwiek przyprowadzić do domu ... ale myślę,że mógł tak powiedzieć w przypływie złości,bo wtedy był na mnie wkurzony,bo czasami coś tam o nim miłego porafił powiedzieć...
Wiesz... mój też tak mówił Zreszta mama też, musieliśmy się ukrywać ponad 7 miesięcy... Ae z czasem, jak zobaczyli, że i tak z siebie nie zrezygnujemy to go zaakceptowali, nie mieli innego wyjścia. Mysle, że i u Ciebie tak będzie Trzymam kciuki za to
Btw. śliczna z Was para

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Ech... cały dzień na nogach, wyszłam po 11 ? jakoś tak, wróciłam przed 20.
Najpierw zakupy ( z nudów nie miałam co robić to pojechałam z siostrą, zarówno ona jak i ja wróciłyśmy obładowane ), potem wstąpiłyśmy do babci, na obiad (whoho nie pamiętam kiedy to ktoś podstawił mi obiad pod nos, tak to zawsze sama sobie gotuję ), przyjechała matula z bratem to wróciłam do domu samochodem... ale i tak zalatany dzien i ... umieram (jak to często u mnie bywa) - nie czuję kompletnie nóg.
Ale dzień udany mimo, że ciągle rozpaczam z powodu swoich włosów, a raczej ich... braku ==' całej 1/3...
Niech mi tylko dadzą kupe kasy i jakieś większe miasto i też sobie poszaleje zakupowo Ather jak Ty, a co
I co ? jakie uczucie jak Ci babcia pod nosek obiadzik podstawiła ? Fajny nie mi tak codzień podstawiają A co dobrego własciwie jadłaś ? pochwal się
Nie rozpaczaj z powodu włsów, nie warto bo odrosną poza tym napewno nie jest aż tak źle

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-28, 21:44   #3295
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Nie zostawiaj nas .
Nie no... nie odchodze na zawsze

Cytat:
Emilko dlaczego chcesz nas zostawiać? nie pozwalam! będę ryczeć zepsujesz mi sylwestra,nowy rok i w ogóle,nie wolno Ci !
Chce mieć wolne w sesji poprawkowej Postaram się przez jakiś czas nie zaglądać tutaj Pisze postaram

Cytat:
Ba,mi to nawet Trzech Króli zepsuje,i Walentyki,o i moje urodziny
Cytat:
O! i jeszcze święta Wielkanocne,wakacje i mojego 5 5000 posta,którego właśnie piszę .
Cytat:
Milka,paskudo będziesz miała nas na sumieniu .
Kochane jesteście I jak tu na wizaz nie zaglądać

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,
ja juz spakowana i za godzinke wruszamy w gory jako,ze nie bedzie mnie do 1-go zycze Wam Szmpanskiego Sylwestra i duzo szczescia w Nowym Roku. Spelnienia planow,marzen i wogole wszystkiego co najlepsze.
Oj jak super!!! Szampańskiego sylwka

Cytat:
Nie rób nam tego !! Kamilkoooo nie wolno ooo !
Widze, że imie zmieniłam

Cytat:
heh no niestety co fryzjer to fryzjer. Tez po pierwszym prostwaniu bylam rozczarowana efektemn. Ale teraz juz nawet po powrocie od gryzjera musze SAMA w domu wyprostowac wlosy po swojemu, bo juz mi sie nie podoba jak ktos inny to robi^^
Kwestia wprawy, trzeba wyczuc prostownice i swoje włosy, a wszystko bedzie si. Przede wszystkim bierz malutkie pasma i prostuj od "dołu". To znaczy: zepnij włosy na glowie zostawiajac tylko najblizsza glowy warstwę - wyprostuj ja, a pozniej dokladaj kolejne "pietra" dzielac je jeszcze na pasmka. Mam nadzieje,ze dosc jasno to przedstawilam

a czemóż to? tylko mi nie mow,ze z powodów sesyjnych?
Dziękuje za wskazówki. Wszystko jasne Mam nadzieje, że wykorzystam niedługo to w praktyce.

No właśnie ta sesja i te 7 egzaminów

Cytat:
I ja chyba też po świętach będę musiała zrezygnować z plotkowego
Widzę, że się ze mną solidaryzujesz Też nauka

Cytat:
Wiecie co?... Jest mi teraz strasznie smutno... Moja rodzinka wlasnie siedzi i je jakies placki a ja weszlam na kompa zeby niewidziec tego i nie skusic sie na zadnego... Oni mysla ze gram i czuje sie ok... szkoda ze nie moge isc teraz do nich i cieszyc sie razem z nimi... Buu... czuje ze zaczyna sie ze mna cos niedobrego dziac...
Dlaczego z nimi poprostu nie posiedzisz

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
mogłabym mieszkac w księgarni... tyle książek
Oj ja też

Cytat:
nie było tak źle zwłaszcza że rodzice się ulotnili i same z siostrą buszowałyśmy
A ja lubie zakupy z rodzicami Nie ma mamy i taty - a jest jedna karta kredytowa i druga karta kredytowa Okropna jestem...
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 21:49   #3296
Ather
Zakorzenienie

Cytat:

Niech mi tylko dadzą kupe kasy i jakieś większe miasto i też sobie poszaleje zakupowo Ather jak Ty, a co
I co ? jakie uczucie jak Ci babcia pod nosek obiadzik podstawiła ? Fajny nie mi tak codzień podstawiają A co dobrego własciwie jadłaś ? pochwal się
Nie rozpaczaj z powodu włsów, nie warto bo odrosną poza tym napewno nie jest aż tak źle
Jakie uczucie ? fajne, bo bardzo mi smakowało zrobiła przepyszny bigos z dodatkiem grzybów, duszonego mięsa... mmm i jak nigdy nie przepadałam za tą potrawą tak dzisiaj wcinałam aż mi się uszy trzęsły

Co do włosów - minie mi, aczkolwiek strata boli. A mówiłam - tylko końcówki! To nie, musiała mi ciachnąc 30 %. Co za kobieta.

Walczę ze sobą aby nie zrobić sobie xenny ==' co prawda nie piłam tego syfu od... roku, ale dzisiaj by mi się przydała, bo jestem tak 'ociężała' że aż mnie ten stan poważnie irytuje... mam wrażenie że jak wypije teraz szklankę wody to już się nie podniosę albo pęknę. A obiad jadłam o 16, potem o 20. serek wiejski. I czuje się fatalnie. porażka

Emocja: świetne zdjęcia, jesteś przesliczna, szczególnie ładnie wyszłas na zdjęciu '02'
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 22:01   #3297
Milka19
Zakorzenienie

Oj zapomniałam o fotkach

Aguś i Ewuś z TŻ-kami = udane z Was pary Wróże Wam swietlaną przyszłość i dużą rodzinkę

Emocjo jesteś bardzo ładna Masz bardzo sympatyczną twarzyczkę i śliczne, długie włosy BTW: Jak masz na imie Zaraz się odwdzięcze jakąś fotką

Spędziłam dziś cudowny dzień z przyjaciółką Jak się żegnałyśmy to aż mi się łezka w oku zakręciła Chyba następny raz spotkamy się na Wielkanoc
Stary 2007-12-28, 22:04   #3298
tamonita
Zakorzenienie

[quote=Milka19;6142750]Widze, że imie zmieniłam[/quote]

Przepraszam
EMILKO to się więcej nie powtórzy

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Jakie uczucie ? fajne, bo bardzo mi smakowało zrobiła przepyszny bigos z dodatkiem grzybów, duszonego mięsa... mmm i jak nigdy nie przepadałam za tą potrawą tak dzisiaj wcinałam aż mi się uszy trzęsły

Co do włosów - minie mi, aczkolwiek strata boli. A mówiłam - tylko końcówki! To nie, musiała mi ciachnąc 30 %. Co za kobieta.

Walczę ze sobą aby nie zrobić sobie xenny ==' co prawda nie piłam tego syfu od... roku, ale dzisiaj by mi się przydała, bo jestem tak 'ociężała' że aż mnie ten stan poważnie irytuje... mam wrażenie że jak wypije teraz szklankę wody to już się nie podniosę albo pęknę. A obiad jadłam o 16, potem o 20. serek wiejski. I czuje się fatalnie. porażka
Szczerze współczuje Ci tego uczucia ciężkości, bo też go nienawidze
Mmmm... babciny bigos wierze na słowo, że musiał być przepyszny Aaahhh moja babcia tez pyszny robi A ja dziś na obiadzik miałam pomidoróweczke (wiadomo, pomidoromaniaczka ) taką pyszną... kwaskowa jak lubie z kawałkami pomidorków
Baaaa Tatuś robił Aż mu walnęłam komplementa, że smaczniejsza niż jak mama robi Bo mama nie robi takiej kwaskowej, bo nie lubi
A co do włosów, to chyba wiem co czujesz, bo jakby mi włosy fryzjer skrucił o 30 % to bym się zaryczała.. tyle czasu już je zapuszczam

No Kochaniutkie lece do łózeczka.
Do jutra Słonka Dobranoc.

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-28, 22:07   #3299
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Dziewczyny, mogłabym się przyłaczyć do Waszego plotkującego grona?
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 22:10   #3300
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaZmyślona Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mogłabym się przyłaczyć do Waszego plotkującego grona?
Hihi, Moniko witajcie

Ja uciekam już spać Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości