|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Papaaaaa kochane, idę spać bo zafundowałam sobie solidną porcję ćwiczeń i kończyn nie czuję...
![]() Ather pochwal się zakupami ![]() ![]() tamonita, pochwal się ... sobą ![]() ![]() Milkuś - cieszę się bardzo, że dzień taki udany ![]() Moniko - pewnie, że tak ![]() ![]() Buziiii ![]()
#3302 |
Zakorzenienie
|
Monika - salve
![]() Swoją drogą, na mnie też już czas... położę się wcześniej dzisiaj. Oyasumi nasai ![]() Edit: Jabłuszko - jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Wtajemniczenie
|
Ather, bidulko.. wydaje mi sie ze bigos jest ciezkostrawny, wiec to pewnie dlatego, ale najwazniejsze, ze CI smakowal. jakas gorzka herbata, albo ziola: rumianek, meliska czy cos tego typu i powinno byc ok.
dobranoc ![]()
#3304 | ||||||
Rozeznanie
|
Dziękuję wszystkim za foteczki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nigdy nie zapomnę, jak w Sylwestra (na czasie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bigos ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O kurcze, strasznie długi czas jak do Wielkanocy, ja bym się pewnie poryczła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz lecę do łóżka, trzeba się wyspać, bo jutro muszę się z rana na zakupy wybrać ![]() Dobranoc ![]() ach.. emotki trzeba pousuwać ![]()
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam czytać moją gwiazdkową książkę
![]() ![]() Emocja - dziękuję za fotki ![]() ![]() dobrej nocki Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [quote=Emocja;6143740] Dziękuję wszystkim za foteczki ![]() ![]() Cytat:
poza tym bigosu nie jadłam już dobry ponad rok. ech... Como vai Kwiatuszki ![]() Ten czas tak szybko leci, dzisiaj już sobota ![]() ![]() Po świętach na wadze było 1,5 kg więcej, dzisiaj znów się zważyłam (wyjątkowo na ogromnym głodzie, bo jadłam kolacje o 20 a o 1 dopiero poszłam spać... nie byłam nic wstanie zjeść wieczorem) - i oczywiście znów 46 ![]() Miłego dnia ![]() Edit: Emocja - ja chyba wysyłałam Ci kiedyś swoje zdjęcia, prawda ? ![]() Ewuś - H. Coben - mistrzostwo ![]() Ja ostatnio mało książek czytam, za to mangę jedną za drugą... to samo dotyczy anime (z tym że to do oglądania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja od rana na nogach chociaż wczoraj nie spałam do 2 bo oglądałam "Nianię w Nowym Jorku" - świetny film ![]() a dzisiaj przywiozą nowy "wypoczynek" do pokoju rodziców ![]() ![]() uciekam sprzątać gwiazdeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A włoski odrosną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dołączam fotke sukienki ale oczywiście troche przekłamana;] Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
jest piękna
![]() ![]() Ech... nie wiem co robić. Zajęłabym się czymś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochaniutkie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi by się nie chciało ![]() Aaa no nie pochwaliłam się soba, ale Ciebie też nie widziałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do tego ukrywania to Trwało ono od końca lipca do dokładnie 14 lutego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niesamowite, aczkolwiek wstałam przed 10 ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Edit: Śnieżko śliczna sukieneczka, piękny ten kolor ![]() ![]() Ather Słonko korzystaj z wolnego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzięki za miłe przyjęcie ![]() Śnieżko - sukienka po prostu cudna. Ten kolor, fason ![]() Ather - oj tak, ten wolny czas pozwala trochę odreagować od tej szkoły.. Ale moi kochani nauczyciele nam tyle zadali, że siłą rzeczy już dziś trzeba zajrzeć do książek ![]() Nareszcie ładna pogoda za oknem ![]()
#3312 |
Zakorzenienie
|
Ather, Tamonita, MonikaZmyślona dziękuję
![]() Ather myślę że warto jeszcze wypoczywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
Hm... w sumie racja - trzeba jeszcze trochę odpocząć. Ale poczytam dziś kilka rozdziałów z historii i tak po trochu przez te pozostałe dni. Potrafię czytać ten podręcznik jak dla przyjemności, więc nie mam z tym jakichś większych problemów.
![]() A teraz z psiakiem na dwór... dziś zdązyła tak nabroić że mam ochotę ją udusić. A już szczególnie przegięła w stosunku do brata, nie chciała dać sobie założyć kagańca i go podrapała po policzku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Emocjo śliczna z Ciebie dziewczyna ![]() ![]() ![]() Śnieżko,ależ śliiczna sukienka! tak na nią patrzę i myślę,że nie mam w czym iść na sylwka ![]() ![]() Co do ciężkostrawności to łączę się w wczorajszym bólu z Tobą Ather,mama zaserwowała żurek,ale tak tłusty,że całą noc nie spałam,a do tego doszło jeszcze bolącego gardło i katar ![]() MonikaZmyślona-nie wiem czy już Cię witałam,ale jak CIę nie witałam,to Witam ![]() ![]() ![]() Dzisiaj nasza półrocznica z Tż-etem ![]() ![]() ![]() ![]() A co do mojego 'odpoczynku' od plotkowego,to póki co to rozważam,więc nie będę nic mówiła ![]() Aa Aniu-nie byłam jednak na tych łyżwach,bo nie chciało mi się wstawać o 8rano w czasie wolnego ![]() ![]() ![]()
#3315 |
Zakorzenienie
|
hihi to widzę że dzisiaj psy mają dzień drapania po twarzach
![]() ![]() Lolciu dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakieś foteczki od Ciebie dostanę ![]() ja się jeszcze nie witałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lolcia - bawcie się dobrze na wycieczce ![]() ![]() odpoczynku od nas nie rozważaj, plissssss ![]() ![]() muszę się spakować bo już dziś jadę do Katowic na stałe, TŻ przyjeżdża po mnie i zostaje już do Sylwestra ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadza się,taki poważny to pierwszy ... Doczepił się do wszystkiego,do Sylwestra,do mojego zachowania (uważa,że przez niego się zmieniłam) no i ciągle mam wrażenie,że czepia się jego wieku ... no bo jego zdaniem to powinnam mieć chłopaka, który ma z 19-20 lat ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczna sukieneczka ![]() ![]() Cytat:
![]() Eeee,nie wyspałam się ![]() Dzisiaj chyba będę miała dzień zakupów,obym wróciła z czymś konkretnym,bo muszę poszukać prezentu dla TŻ-ta ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cos te pieski takie "drapające zapędy" ostatnio mają. Ewoluują w koty ![]() Mój pies mi ostatnio odgryzł pasek od japonka. Wygrzebał z samego dna szafy, uznał, że taki typ obuwia na tę chwilę mi niepotrzebny i się postanowił pobawić ![]() Lolciu - gratuluję półrocznicy i przyjemnej wycieczki życzę ![]() Widzę, że ostatnio wielkie wysyłanie fotek. Mogłabym też prosić? ![]() moniczka.p@wp.pl ^^
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Lolciu - gratuluję półrocznicy
![]() Agness - 19 - 20 lat ? ![]() ![]() Tamonitko - a właśnie, nie miałam jeszcze okazji zobaczyć Twoich zdjęć z tego co kojarzę ![]() Ewuś - zatem będziesz dopiero po Nowym Roku ? Monika - postaram się coś dzisiaj wysłać, jednakże z miłą chęcią zobaczyłabym też Twoją twarzyczkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Nie dziękuje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mój tata chciałbym żeby mój chłopak miał najlepiej 13lat,bo ciągle mówi mi o jakichś zabezpieczeniach,ciąży,ju ż mi to uszami wychodzi ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc ja nigdy nie miałam chłopaka w moim wieku,najmniej starszego o 3lata,ale zawsze chciałam mieć ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje i nie dziękuje ![]() ![]() Dziękuje ![]()
![]() |
#3321 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ze mną jakoś nie gadali ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też zawsze miałam i chciałam mieć starszych chłopaków... Mój eks, ten z którym byłam 2 i pół roku jest 4 lata starszy ![]() Lolciu, a ile Twój chłopak ma lat ? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie 21
![]() ![]()
#3323 |
Zakorzenienie
|
Moniczko - Ja też się chyba jeszcze nie witałam,a więc ślę Ci powitalnego,dużego buziaaaka
![]() I zaraz jakieś fotki wyślę ![]() LoLciu,Ather - Mnie też dziwi podejście mojego taty,no ale cóż,nic nie poradzę,i tak postawię na swoim ... A głupia i bezmyślna nie jestem,więc nie muszą mi tłumaczyć skąd się biorą dzieci itp,tylko czasami mam wrażenie,że mój ojciec myśli,że ja mam ze 12 lat ![]() Tamonitko - Ja z nowym rokiem będę miała niedługo 17,natomiast mój TŻ-et za parę dni (urodził się w styczniu) będzie miał 16 ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
Aguś nie jesteś sama,mój tata też tak myśli
![]() ![]() ![]()
#3325 |
Zakorzenienie
|
Być może dla naszych ojców zawsze pozostaniemy małymi córeczkami,którym trzeba wszystko tłumaczyć,a najlepiej prowadzić przez życie za rączkę
![]() EDIT: Emocjo,śliczna z Ciebie dziewczyna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
czesc, dawno tu nie pisalam, ale mam podly humor i nie chcialam psuc go i wam.
wczoraj spedzilam caly dzien z tz. lezelismy, gotowalismy, gadalismy - najlepszy odpoczynek od wszystkiego. lolciu, gratuluje polrocznicy ![]() ![]() bylam tez na zakupach. kupilam sobie sukienke na sylwestra (normalnie jest chyba bluzka, ale na mnie bylaby za dluga), granatowe (prawie czarne) rajstopy, dlugi sweter w paski czarno-granatowe w h&m, bransoletke i nowy tusz. od rana nic mi nie wychodzi.. wszytsko mnie wkurza - nawet to, ze bluzke wlozylam tyl na przod ![]() pojde wieczorem z tz i kolega na lodowisko, moze humor mi sie poprawi.. phenomenaa@wp.pl fotki mile widziane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
Phenomenko - No,to ładnie,prawie 2lata z jednym mężczyzną
![]() ![]() Gratuluję zakupów ![]() Później fotki z chęcią wyślę ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za fotki. Prześliczne jesteście ![]() Ja swoich nie mam za dużo, ale jakieś tam "poglądowe" już posyłam ![]()
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ahhh ![]() Phenomenko oj mam nadzieję że humor się poprawi ![]() ![]() Dziękuję za pozytywne opinie ![]() Ja już posprzątałam i pod koniec odkurzania odkurzacz zgasł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | ||
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że uda mi się zajrzeć w międzyczasie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do taty, to nieźle dociekliwy jest ![]() ![]() ![]() ![]() 5 grudnia? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fotki mogę posłać, bo jakieś tam mam tu na kompie ![]() ![]() postaram się dorwać do komputera u siebie jak już będę, ale jakbym się jednak nie dorwała to już Wam życzę szampańskiego Sylwestra, dobrej zabawy wszystko jedno czy na balu, czy w domu, czy z TŻ-em czy z przyjaciółmi czy z rodzeństwem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.