|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
![]() A tak poważnie - jasne że poczekamy ![]() ![]() Co do ojców - mój na początku się czepiał jak przychodziło co do nocowania mojego byłego (obecnie już ![]() ![]() ![]() Tak czy inaczej - zawsze ignorowałam to co mówił na mój temat, bo jeszcze te 2 - 3 lata temu - nie był dla mnie żadnym ojcem. Dopiero po wyprowadzce uświadomił sobie chyba że ma córkę i nauczył się z nią rozmawiać. Cóż, lepiej późno niż wcale. Dziwny facet, bez nałogów, nie palił, nie pił, nie przeklinał, nie szlajał się z kumplami, nie łaził na baby - a mimo to był straszny, milczący, budził lęk, nie da się ukryć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
"w miłości nie wazny jest wiek, nie ważne co mówią inni... Ci, którzy się kochają, kochać się powinni !" I niech to będzie Twoje jak i również wszystkich innych motto, tak jak swego czasu było moim ![]() A jeśli Kochasz swojego TŻ-ta, a on Ciebie to najważniejsze ! ![]() ![]() Wiedziałam ! ![]() Cytat:
![]() Phenomenko super zakupy, zazdroszcze ![]() Edit: Ather dziękuje za wyrozumiałość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak własciwie odnosnie Twojego taty, to nie dziwię się, że się denerwował jak chłopak nocował u Ciebie ![]() A co do rozwodu... wiesz to chyba dobrze, że dochodzisz do wniosku, że ten rozwód był rodzicom przydatny, gorzej byłoby jeśli stwierdziłabyś, że przez to zniszczyli Ci życie i nie potrafiłabyś im tego wybaczyć. No, ale jak widać wpłynęło to na nich pozytywnie, szczególnie jeśli mówisz, że Twój tata wkońcu stał się Tatą. Czasem i takie wydarzenia muszą mieć miejsce, aby otworzyć ludziom oczy. Niestety ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |||||||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() emocja@poczta.onet.eu Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie, nie, to było w przenośni - uciekać z tego związku, nim będzie za późno ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję półrocznicy i życzę udanej wycieczki! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ojcowie tak mają.. czują chyba jakieś zagrożenie, że ich wiecznie mała córeczka może opuścić dom^^ Cytat:
![]() aj, znowu te emotki ![]()
![]() |
#3334 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
maila ![]() Cytat:
ale my zawsze byliśmy grzeczni ![]() właśnie sobie uświadomiłam że ojciec nie mieszka już ze mną od ponad 1,5 roku, a nie roku xD Cytat:
![]() Monika - a co do zdjęcia - masz śliczne oczy i bardzo dziewczęcą twarzyczkę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak Kochana tez jestem Monika (taMONIta- Mówią na mnie Monii ![]() ![]() Edit: Ather monisia46@o2.pl ![]() Wierze, że byliście grzeczni ![]() ![]() ![]() A odnosnie tego rozwodu, to mysle, że mama miała w Tobie silne oparcie. I masz racje po co tkwić w związku bez miłości ? Tylko ze względu na dzieci ? To byłoby niesprawiedliwe, tymbardziej,że sama pisałaś, że Twój tata nie był idealnym ojcem, w którym tak Ty jak i Twoje rodzeństwo byłoby zakochane... ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2007-12-29 o 12:22 Powód: Dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak zniosły to dzieciaki ? Hm... całkiem pozytywnie w sensie... nie miały tego nikomu za złe, przyjęły rozwód w bardzo 'dorosły sposób'. Z ojcem się spotykają, jeżdżą na wakacje, itd. więc nie jest im źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Odwlekanie rozwodu tylko ze względu na dzieci, to nie za dobry pomysł, dobrze że chociaż Ty stanęłaś na wysokości zadania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ewusia, dziękuję za Twoje fotki ![]()
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zadomowienie
|
O ja cież pierniczesz
![]() Jakie dziołchy Wy śliczne jesteście Emocja, Ather, Ewusia, Agness, Lolcia - dzięki Wam bardzo za fotki ![]() Ather - Że niby ja śliczne oczy? ![]() E tam, zwyczajne ![]() Moi rodzice też się rozwiedli, dawno temu. Myślę, że tak jest lepiej, po co się mieli męczyć .. Tylko, że mój tato mieszka 500 km ode mnie, rzadko się z nim widzę, dobrze, że telefony chociaż są ..
#3340 |
Zakorzenienie
|
dzieki ewusiu i emocjo za zdjecia. piekne dziewczyny z was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ather, ale z Ciebie ładna dziewczyna jest ! I jaka zgrabna i szczuplutka ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja właśnie zrobiłam surówkę do obiadu ![]() ![]() ![]() ![]() No to skoro jest już surówka, to niedługo obiad ![]() a potem lece odwiedzić tą Panią u którj kiedyś mieszkałam no i oczywiście do sklepów po zapasy serków wiejskich ![]() ![]() ![]() Jutro jeśli pojade do babci to czeka mnie rozmowa z moja kuzynką, która od najwczesniejszych lat była moją jedyną przyjaciółką... I niestety... ostatnio opuściła mnie zupełnie, właśnie teraz kiedy mam dośc poważne problemy i kiedy naprawde liczyłam na jej wsparcie, ona odsunęła się odemnie. Niby ciagle twierdzi, że jest moja przyjaciółką, ale fakt jest faktem, że np. zmieniła numer telefonu, a mi nawet nie dała tego nowego... i same powiedzcie czy tak zachowuje się przyjaciólka ??? ![]() Bardzo mi przykro, ale skoro jej chłopak, imprezy, koleżanki i wogóle wszystko inne jest wazniejsze niż ja to ja nie chce takiej pseudo "przyjaźni" i jutro chce jej to uświadomić. ![]() Zawsze kiedy mnie potrzebowała byłam z nią... a ona zostawiła mnie teraz samą z tym wszystkim. Zresztą nie tylko ona, a wszyscy znajomi... a niby przwdziwych przyjaciół poznaje się wbiedzie prawda ? .. ![]() ![]() Przepraszam musiałam się wyżalić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak mozecie to tez przeslijcie mi swoje foteczki: czuczi10@poczta.onet.pl
MonikaZmyślona : to smutne gdy rodzice sie rozwodza ,ale faktycznie t lepsze niz zeby mieli sie meczyc...DObrze ze chociaz dobry kontakt utrzymujesz z obojga rodzicami. śnieżka_: to smacznego obiadku zycze . Ja dziś miałam kolejny atak glupoty przy obiedzie. Nie obylo sie bez lez i krzyku , ale na szczescie mam cudownych i wyrozumiałych rodzicow. ^^ Mam dylemat co do Sylwestra. Isc do kolezanek na party czy posiedziec w domu z rodzina? Wiem ze z kolezankami bedzie zabawnie ale w sumie tez chcialabym zostac z tata i rodzina i Nowy Rok przywitac z nimi ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Phenomenko... a Ty nie masz tam jakichś swoich zdjęc na dysku, żeby wysłac ? ![]() Cytat:
... żenić ? ![]() Cytat:
aaa ja też chcę na zakupy ![]() ![]() Cytat:
a była jakaś przyczyna bezpośrednia ? takiej zmiany w jej nastawieniu ? Cytat:
poważna rozmowa na pewno rozwieje wszelkie wątpliwości, tylko Tamonito - obyście nie powiedziały sobie czegoś, czego później będziecie bardzo żałować... Cytat:
![]() coś poważnego się stało ? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zjadłam obiad. Pyszny był, nie zaprzecze, ale przed nim tak się pokłóciłam z tatą, że tragedia... Tak mi serducho nawalało, że myslałam, ze mi wyskoczy ![]() zauwazyłam, ze coraz gorzej znosze te kłotnie... ![]() Cóz dziewczynki lece do miasta. Do później i miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Również dziękuję za zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zaraz zmykam obejrzeć sobie odcinek Gotowych na wszystko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie mam zamiar z nia porozmawiać... Moniś, ale to ja pisałam,a nie Phenomenka ![]() No to lece do miasta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Ather:
Nie nic poważnego sie nie stalo. Tylko nawrót głupoty mnie napadl. Ale juz jest wszystko ok na szczescie ^^. Emocja: Fotki doszły . Śliczna laseczka z Ciebie xD. A i świetną czapeczke masz na tym 1 zdjęciu . Ja jak znajde zdjecie [z wrzesnia ,bo teraz nie pokazuje sie ludzkosci] to wysle. tamonita: To co jadłas ze był taki pyszny? A o co poszło z tata? Moje serducho tez teraz bardziej boli kiedy sie kluce i placze... W sumie nie wiem dlaczego... Dbra zmykam bo zaraz przyjdzie ksiadz po koledzie... P.S Najchetniej to bym sie z domu wyniosla... |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w rozmowie ![]() Cytat:
![]() Czapeczka mikołajowa^^ Roznosiłam w niej prezenty ![]()
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
ather, wyslalam
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Kochane witam Was goraco!
![]() Siedze juz u kumpeli , wszystko jest w porzadku ^^ W ogole jaka przygode mialam ![]() Rano dojechalm do Katowic i czekam na pociag .. Mialam jechac pospiesznym o 6:50 i czekam i czekam i pociagu nie ma. Jest godzina 7:00 patrze.. o.. jakis do Wawrszawy. Bylam z kumplem to ten mi mowi, abym wsiadala, bo to zapewne moj. No to ja hopla do pociagu i tu sie zaczyna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz siedziy w domu i zaraz zabieray sie za filmy ![]() Boje sie o siebie, bo tutaj tylko jem i jem ;o i same niezdrowe zarcie ;o Ale wiecie cooo.. schudlam ![]() ![]() ![]() Jestem mega szczesliwa, przynajmniej odpoczne od tej calej sytuacji jaki mam w domu i w ogole ![]() Dobrze kochane, trzymajcie sie cieplo ;* Jak wroce do domu to czeka mnie duuuuuzo czytania ![]() ![]()
#3351 |
Zakorzenienie
|
witajcie
jednak wróciłam, jednak mam nadzieje, ze nie bede tu często, bo inaczje bede musiala zrezygnowac z wizażu na stale, nie moge dluzej zaniedbywać pracy i studiow, a do tej pory wizaż był wazniejszy niż wszystko inne mam nadzieje że u was wszystko o.k. po świętach |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() śliczna ![]() ![]() Cytat:
![]() Lolciu, gratuluje polroczniby bardzo bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() otoz to ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co Sylwka, heh... chyba nie ma innej rady jak: "zrob co Ci serce dyktuje..." podswiadomie co bys wolala? Cytat:
![]() ![]() A u Ciebie po swietach jak? dobrze? Heh, mam nadzieje,ze nie bedziesz zawalac pracy i studiow,ale mimo to znajdziesz chwilke zeby tutaj wpasc... Brakowaloby Ciebie gdybys postanowila tu w ogole nie zagladac ![]() ![]() Ależ dzis zabiegany dzien, raaaanyyy... Zaraz mknę na pozny obiad, a pozniej zajrze i napisze moze wiecej:0 Buziaki i milego popoludnia ![]()
![]() |
#3353 |
Zadomowienie
|
Nefre -
![]() Ja tam bym w WC przesiedziała ![]() ![]() Emocja - kurka, przoczyłam chyba ![]() ![]() Baby - Oj, ja też za księdzem nie przepadam .. Zwykle to mam "ważną sprawę do załatwienia i mnie nie ma w domu ![]() W tamtym roku kurcze też wyszłam, a kolęda się spóźniłą i wrociłam dokładnie 5 minut przed przybyciem księdza .. to się nazywa mieć szczęście. Tamonita - koniecznie porozmawiaj ![]() Posprzatałam dziś baaardzo dokłądnie wszystkie zakamarki swojego pokoju. Wykurzam tym samym stary rok, potem spiszę sobie cele na przyszły ![]()
![]() |
#3354 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupilam plaszcz!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hah a ja się ołaziłaaam po mieście, ale kupiłam buty ![]() ![]() w spożywce kupiłam sobie m.in. herbatke z pradem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Wtajemniczenie
|
a jaka to herbatka? rumowa?
![]() ![]()
#3357 |
Zakorzenienie
|
śnieżka_: napiszesz coś więcej o tej herbatce? xD
MonikaZmyślona : ksiądz wyszedl wlasnie. E tam nie było tak źle. xD Postrzelał komplementy jaka to ze mnie dobra uczennica. Ale szczerze to niee lubie za bardzo tego ksiedza...w glowie mu tylko wojsko... Ja tez musze sobie jakies cele na przyszły rok wyznaczyc i moze zapisze je na wizażu ^^. madame_apple : z tym Sylwestrem to chyba jednak pojde do dzieczynek. Nie chce w sumie potem zalowac ze mnie z nimi nie bylo , tym bardziej ze ostatnio strasznie mi pomagały. A z rodzina posiedze w Nowy Rok. nefre: to szalony dzien miałaś xD szkoda tylko ze kase wydałas ,ale zobaczysz ze bedziesz kiedys to milo wspominac. Ather : Ja też siedziałamm nad historią dziś. Ale poczytałam dla przyjemnosci a nie z przymusu. CO innego tyczy sie fizyki... |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zadomowienie
|
Po primo witam jako nowicjuszka na tym topicu
![]() Ledwo co wróciłam z tygodniowego 'wywczasu'u familii na wsi. W '18stkę' pojechałam z matką i jej bratem do babci,dziadka i ciotki. Przyznam Urodziny minęły bez 'fajerwerek' święta też tak sobie, bez tej hmm atmosfery.Po prostu wyrosłam z tego wszystkiego,brak mi przywiązania do rodziny. Ciągle tylko słuchałam uwag jedz,jedz więcej,a z racji ćpania antybiotyku nie miałam zbytnio ochoty. Prezenty średniawe...bezprzeowodow a klaiwatura Logitec'a,jakaś myszka laserowa,trochę pieniędzy,książka Michała Witkowskiego (przeczytałam jednym tchem ![]() Nie ominęło się też bez scysji na linii-Ja-Matka Cóż i ona ma despotyczny charakter z jednej strony chciałaby bym była 'dorosła'z 2giej hamuje mą niezależność wiecznymi zakazami/nakazami, Ja zaś należę do 'egocentryków, upartych choleryków więc było chwilami niemiło,ale tak to już bywa :co jest: Raz szanowny tatuś ,co to ma nas w lekkim zapomnieniu odezwał się z rejsu z życzeniami i nowiną ,że przymierza się do zakupu wymarzonego iPod'a touch, dobre i to ![]() ![]() Sylwestra zapewne spędzę w domu z myślą,że czas najwyższy wziąść się za naukę do matury -_-" Zresztą planuję wykreślić z deklaracji 'geografię na poz.podstawowym i zostawić tylko polski,anglika i wos rozszerzony, na kulturoznastwo jedyny interesujący mnie kierunek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Cytat:
![]() A odnosnie tego pysznego obiadku, to była wczesniej wspomniana pyszna zupka pomidorowa Taty roboty ! a na drugie gołąbek ![]() A u Ciebie jak tam po kolędzie ? Cytat:
(nie)dziekuje, aby nie zapeszyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Szalooooona ![]() Ja bym chyba najpierw padła ze zdenerwowania, a potem smiała bym się jak głupia ! Ty to masz przygody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że u Ciebie po Świetach tez ok. Cytat:
![]() (nie) Dziękuje Jabłuszko ![]() Ja również mam taka nadzieję, choć szczerze to marne szanse widze... Bo jakoś wielkiego zaangazowania ze strony Patrycji (tej mojej 'przyjaciółki') ostatnio kompletnie nie zauwazam... ![]() Cytat:
![]() Czyścioszek ![]() Cytat:
![]() Szalona ![]() ![]() Cytat:
![]() Sylwka nie tylko Ty spędzisz w domu... ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ja uwielbiam takie "zakupy" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, a teraz tata juz krzyczy "Monika zjedz coś" więc ide zrobić kolacje ![]() i znów musiałam usunąć emoty...
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zadomowienie
|
Taa od ponad 20stu lat, istny wilk morski
![]() Hmm zakupy przyjemna rzecz ![]() Wczoraj byłam w świeciu (takie miasteczko k.Bydgoszczy)i prócz uzupełnienia zapasów zywnościowych w Tesco upolowałam ciekawy naszyjnik pod postacią splecionych w węzeł złotych łańczuszków i bransoletkę na zbliżającą się szybkimi krokami studniówkę. Teraz tylko fryzjer i pomału można się szykować. Heh żeby tyle zachodu było z jednym wyjściem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.