Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-07, 16:13   #3721
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość

motylku, intryguje mnie nie wiem czemu to Twoje T? w podpisie. Pochwalisz się jeszce raz, bo chyba już pisałaś, jakie tam imię i płeć przewidujesz?
wiesz, bardziej marzy mi się niż przewiduję przy moich dwóch chłopakach to trzecia mogłaby być córcia a te "T" to od Tosi O-Olek, J-Julek - moi synkowie i super jakby dołączyła do nich siostrzyczka ale niestety nie chciało się dziecko ujawnić na prenatalnych

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-07, 17:06   #3722
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
Daria jak chcesz wiecej zdjec to moge wstawic do klubu- te bardziej prywatne, np z sesji zdjeciowej slubnej
Tu wolałabym nie wstawiać tych na których jestesmy;*
ok wstaw trochę do klubu albo wyślij na pv. te które wstawiłaś, naprawde zacne

Cytat:
Mozliwe. Ja jestem w ciazy bardzo zakręcona.
i ja!

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość

No no no, można dużo się od Ciebie dowiedzieć
Widoki piękne a i mąż przystojniak

Nie wiem co wam napisać, bo ostatnio moje dni są tak cholernie nudne... Wszystkie się zaczynają tak samo i kończą tak samo, czasem nie wiem jaki to dzień przez tą rutynę. Ogólnie bierze mnie jakiś dołek emocjonalny, więc nie będę wam tu truć
Miłego dnia
no przystojny to on jest

Nie martw się, u mnie życie tez wygladałoby tak samo, dlatego chętnie czasem idę do tej pracy :P
Dzisiaj tez pracuję, ale jestem w naszym barze, wiec w sumie fajnie. słoneczko świeci, ludzie piją piwko i grzeją się pod parasolami :P
Żeby nie było nudno, serio wolę z dwa, trzy razy w tyg iść do pracy. Chociaż raz żałuję że pracuje, a raz chętnie idę. (ciązowe humorki he he)

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Pomimo, ze gibalski nie chcial sie za dobrze ulozyc to gin pobral pomiary, kosc nosowa jest, przeziernosc ok, masa innych pomiarow tez ok, slyszalam serdusio 146 uderzen na minute. Raczki i nozki ok widzialam paluszki u rak hehe piekne, stopki ok. Bylam z mezem, zapatrzony byl jak w obrazek ❤😍. No generalnie wsio jest dobrze
fajnie!! ja mam wizytę w poniedziałek, już sie nie mogę doczekać!!!!

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
oo, no i ekstra! odpoczniesz sobie!

znam ten ból.. ja po przeprowadzce też w ogóle nie mogę się ogarnąć
całą masę rzeczy robię dalej jak jadę odwiedzić rodziców, bo przynajmniej wiem co gdzie jest
ja mam to samo. odkładam sobie rzeczy do zrobienia w rodzinnym mieście. potem jadę i hurtowo wszystko załatwiam. moze to i lepiej, bo wtedy jakoś tak... szybciej mi idzie mam wrażenie.

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny może mój mężuś tęskni za tą mną, która się wyłaniała w PMS
nooo ha ha :P

Cytat:
Napisane przez mademoiselle_m Pokaż wiadomość
A ja zaczęłam dziś 15 tc i powiem Wam ze chyba mnie dopada jakas depresja
Wszystko mnie drażni , kazdy powod jest dobry zeby sie z każdym o cos pokłócić juz sama siebie drażnię. Nic mnie nie cieszy
Do tego mam wrażenie ze zero zrozumienie ze strony TŻ
Marzą mi sie wakacje ale kończymy budowę i w wakacje przeprowadzka wiec nawet nie ma co planowac i ze względu na finanse i ze względu na czas

A tak w ogóle to gratuluje wizyt i trzymam kciuki za następne i juz nie marudze
ja też mam często taką depresję szczególnie wieczorem jak siedze sama w domu i mi wszystko stoi na żołądku. Wczoraj to już powiedziałam tżtowi ze to wina dzieciaczka ze nie mam ochoty na wychodzenie wieczorami, igraszkowanie itp wyrodna matka ze mnie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Fajnie się czytało o Twoich propozycjach
Zarówno ja jak i mój TŻ mamy rodziców okropnych domatorów, więc niestety mało podróżowaliśmy jako dzieci. My za to lubimy odkrywać nowe miejsca, teraz nas trochę ograniczały finanse, ale jesteśmy na dobrej drodze, aby w końcu mieć czas i pieniądze na podróże
u mnie w domu rodzinnym nie było nigdy możliwości finansowych. pierwszy raz byłam z rodzicami nad morzem jak miałam roczek, a następnym razem miałam już 16 lat i była to tylko jedna noc nad Bałtykiem. także przez 15 lat nigdzie nie wyjeżdżaliśmy bo nie było pieniędzy.

mój tż tez nie był skory do wyjazdów, ale jak siedziałam na Korfu, przyjechał do mnie na 2 tygodnie i zobaczył, że wakacje to nie tylko pobyt nad jeziorem czy polskim morzem, opychanie się goframi i chlanie piwa na plaży. bawil sie super
Stary 2016-06-07, 18:33   #3723
papaPapaya
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe, na II trymestr prawie gotowe! 2016

Heeeej kochane
Zyje, wieczorem napisze wiecej bo teraz jestem w drodze do domu i padam. Przyjade, wykapie sie i zjem kolacje i siadam do wizazu i nadrabiam i opisze co u mnie

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-07, 18:36   #3724
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Heeeej kochane
Zyje, wieczorem napisze wiecej bo teraz jestem w drodze do domu i padam. Przyjade, wykapie sie i zjem kolacje i siadam do wizazu i nadrabiam i opisze co u mnie
o jesteś! to czekam za niusami. ciekawe co u Ciebie
Stary 2016-06-07, 18:46   #3725
papaPapaya
Zakorzenienie

Jedyne co sie nie zmienilo to to ze jestem przemeczona i nie mam czasu nawet sie wyspac

13.12.2016 Julian
Stary 2016-06-07, 20:19   #3726
PaniMigdalek
Zadomowienie

Byliśmy z tż u znajomego, który ma sady i pola. Nazbieraliśmy sobie truskawek prosto z pola Właśnie je jem, są słodkie
Jak będzie sezon na czereśnie, to już kazał nam przyjechać sobie rwać
Potem wróciliśmy i mówię, że poszlibyśmy na loda, więc poszliśmy... na pizzę
Pozytywny akcent na koniec dnia

W tej chwili coś trzepnęło z łazienki, gdzie siedzi tż...
Ja: "a Ty co?? spadłeś??"
Tż: "nieee... wielka mucha tu lata... muszę ją zabić"
(Siedząc na kiblu)
Stary 2016-06-07, 20:52   #3727
LuckySparkle
Zadomowienie

Dziewczyny blondynka potrzebuje pomocy!!!!

Jak dodac zdjecie w klubie? Ciemny gamon ze mnie... nawet tz probowal i nie wie jak. Pytal mnie co to takiego to mu powiedzialam ze to babskie i ma sie nie intwresowac tylko pomoc
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-07, 21:15   #3728
folinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
wiesz, bardziej marzy mi się niż przewiduję przy moich dwóch chłopakach to trzecia mogłaby być córcia a te "T" to od Tosi O-Olek, J-Julek - moi synkowie i super jakby dołączyła do nich siostrzyczka ale niestety nie chciało się dziecko ujawnić na prenatalnych
Olka i Julka pamiętam, bo miałaś ich chwilę w podpisie A Tosia mi wyleciała z głowy, choć świtało mi, że to chodzi o dziewczynkę Strasznie mi się Tosia podoba i jeszcze zdrobnienie Tonia.
Mi jakoś nigdy nie zależało, żeby mieć parkę, jak to się mówi. W drugiej ciąży było mi zupełnie obojętne, czy będzie chłopak czy dziewczynka, ale teraz jakoś już bardziej mi się sukienki marzą, więc rozumiem Cię doskonale. Jedziemy na tym samym wózku

Cytat:

Jak dodac zdjecie w klubie? Ciemny gamon ze mnie... nawet tz probowal i nie wie jak. Pytal mnie co to takiego to mu powiedzialam ze to babskie i ma sie nie intwresowac tylko pomoc
Wejdź na swój profil, tzn. "Ustawienia", u góry strony są. Potem po lewej znajdziesz "albumy". Stwórz nowy, dodaj zdjęcia - gdzieś tam znajdziesz dokładnie takie polecenie "dodaj zdjęcia" lub "załaduj zdjęcia", nie pamiętam dokładnie. Zdaje mi się, za to tak mało rzuca się w oczy, ale da się znaleźć. Wybierasz pliki z komputera. Potem wchodzisz na konkretne zdjęcie i chyba po prawej stronie zdjęcia jest polecenie "dodaj do klubu", wybierasz nazwę klubu (wyświetlają się Twoje kluby, do których należysz) i tyle.

Edytowane przez folinka
Czas edycji: 2016-06-07 o 21:16
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-07, 21:25   #3729
LuckySparkle
Zadomowienie

Dziekuje folinka. Dodalam do folderu wakacyjnego bo to w sumie bylo na wakacjach w podrozy poślubnej
Stary 2016-06-07, 22:00   #3730
papaPapaya
Zakorzenienie

niestety nie nadrobie was dzisiaj bo padam ze zmeczenia
a wiec tak: nie dzywalam sie, bo przyjechalam do TŻ i musialam troche popracowac. Namalowałam obraz w dwa dni i weekend sie skonczył. Wczoraj wieczorem bylismy z TŻ ogladać mieszkanie, bedzie nasze na jesien sie wprowadzamy najpóźniej na początku października
Dzisiaj byłam z mamą i świadkową oglądać sukienki ślubne - znalazłam swój ideał teraz musze tylko ponad rok czekać na slub mam nadzieje ze po porodzie aż tak sylwetka mi sie nie zmieni i sukienka bedzie do mnie pasowac teraz siedze w łóżku i zaraz ide spać, bo jutro na zajecia wracam chce juz koniec tego semestru bo przestaje dawac rade!

13.12.2016 Julian
Stary 2016-06-07, 22:48   #3731
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:
a wiec tak: nie dzywalam sie, bo przyjechalam do TŻ i musialam troche popracowac. Namalowałam obraz w dwa dni i weekend sie skonczył. Wczoraj wieczorem bylismy z TŻ ogladać mieszkanie, bedzie nasze na jesien sie wprowadzamy najpóźniej na początku października
Dzisiaj byłam z mamą i świadkową oglądać sukienki ślubne - znalazłam swój ideał teraz musze tylko ponad rok czekać na slub mam nadzieje ze po porodzie aż tak sylwetka mi sie nie zmieni i sukienka bedzie do mnie pasowac teraz siedze w łóżku i zaraz ide spać, bo jutro na zajecia wracam chce juz koniec tego semestru bo przestaje dawac rade!
Fajnie, ze wszystko.sie ukada tak super;*
Gratuluje mieszkania!!!
Stary 2016-06-08, 09:28   #3732
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam na prenatalnych, wszystko ok 😍❤
😊😊😊

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Dzień dobry Kochane 😊 ja mam dzisiaj prenatalne na 18:30. Tak się nie mogę doczekać! Pewnie dlatego się budziłam co chwilę w nocy

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
A ja zaczęłam dziś 15 tc i powiem Wam ze chyba mnie dopada jakas depresja
Wszystko mnie drażni , kazdy powod jest dobry zeby sie z każdym o cos pokłócić juz sama siebie drażnię. Nic mnie nie cieszy
Do tego mam wrażenie ze zero zrozumienie ze strony TŻ
Marzą mi sie wakacje ale kończymy budowę i w wakacje przeprowadzka wiec nawet nie ma co planowac i ze względu na finanse i ze względu na czas

A tak w ogóle to gratuluje wizyt i trzymam kciuki za następne i juz nie marudze
15 tc - wspaniale 😊 Humory - hormony, przejdzie! Zrób sobie coś dla siebie, może jakiś smakołyk? Zakupy, kosmetyczka?

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
gratulacje 15tc !
bedzie dobrze zobaczysz
ja zauwazylam ze strasznie szybko sie denerwuje, ale widocznie tak nam hormony buzuja

jak mowi moj tż " ciąża to nie rurki z kremem"

moze idz do kosmetyczki albo do fryzjera ?

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Zrobiłaś mi smaka na rurkę z kremem

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Pralka zapłaciła mi dzisiaj za pranie - 50zł Nie wiem z czyich kieszeni to wypadło, ale zarobiłam Na szczęście tylko się zmoczyło nic więcej się nie stało
Hahahha mi kiedyś dała ale tylko 5 zł
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:31   #3733
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:

A jeśli chcesz dodać zdjęcie do rozmowy możesz też tak:
Wysyłasz sobie to zdjęcie na facebooka, otwierasz je, klikasz prawym i klik na "pokaż obrazek", wtedy kopiujesz link, adres i ten adres wklejasz gdy we wiadomości na wizażu klikniesz na "wstaw obrazek".

Cytat:
Gratuluję mieszkania I planowanego ślubu...

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość

Dzień dobry Kochane 😊 ja mam dzisiaj prenatalne na 18:30. Tak się nie mogę doczekać! Pewnie dlatego się budziłam co chwilę w nocy
To się naczekasz Najgorzej jest mieć wizyty w późnych porach

Miłego dnia
Stary 2016-06-08, 09:34   #3734
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co? Jakbym czytała własne myśli... Czuję się tak samo, może to hormony tak działają? Oby...
Też wszystko mnie drażni, każdy dźwięk, zapach, zachowanie, tekst.
Też wydaję mi się, że tż żyje w innym świecie i mnie nie wspiera ani rozumie.
Też marzą mi się wakacje, ale budowa i wyprawka zabiorą cały budżet Więc idealnie wiem jak się czujesz
Nawet w tej chwili wkurzało mnie to, że firanka zasłania mi widok na lecący helikopter
Do tego nikt się mną nie interesuje, nikt nie pyta jak się czuję, a wiedzą, że jestem w ciąży, więc do tego dochodzi osamotnienie.
Ściskam Cię mocno, mam nadzieję, że nam szybko przejdzie...

Ja ostatnio znalazłam 5 zł w kurtce zimowej, gdy ją chowałam
Ja się kiedyś obraziłam na skarpetkę - bo nie chciała się tak ułożyć jak druga Ciąża to momentami taki pms 😊 Dawałyśmy radę co m-c to damy radę i teraz! Szkoda tylko, że czujesz się osamotniona? A rodzina nie pyta się jak się czujesz?
Stary 2016-06-08, 09:37   #3735
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Papaya gratuluje mieszkanka !
Dobrze ze sie odezwalas bo juz sie martwilam!
Swoje mieszkanko to super sprawa my czekamy tylko na kuchnie i sie wprowadzamy myslalam ze sie wyrobia w tym tygodniu bo mam w piatek urodziny i chcialam zrobic urodziny juz tam dla znajomych... Mialo byc 4 -5 tygodni a czrkamy juz 7 tydzien ehh :/
Stary 2016-06-08, 09:46   #3736
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Super z mieszkaniem! Intensywne dni masz. Ale wybory sukienki są boskie 😊
Stary 2016-06-08, 09:50   #3737
ewelinuus
Zadomowienie

Cześć dziewczyny jutro kończę 13 tydzien i jutro mam usg genetyczne. Nie było mnie tu.juz jakiś czas ale was podczytywalam...ostatnie tygodnie nie były jakieś super i stąd moje milczenie..źle znoszę siedzenie w domu..nigdy nie byłam typem domownika, tydzien to juz bylo dlugo a tu tyle czasu...ogolnie ciąża mi nie dokucza czasem tylko jakos tak slabo sie zrobi ale po za tym to w porzadku.. pierwszy trymestr kończę bez spotkania sie z kibelkiem i z wynikiem zerowym jesli chodzi o mdlosci.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt i poznania płci...sama chetnie bym juz chciała wiedzieć
ewelinuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:56   #3738
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinuus Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny jutro kończę 13 tydzien i jutro mam usg genetyczne. Nie było mnie tu.juz jakiś czas ale was podczytywalam...ostatnie tygodnie nie były jakieś super i stąd moje milczenie..źle znoszę siedzenie w domu..nigdy nie byłam typem domownika, tydzien to juz bylo dlugo a tu tyle czasu...ogolnie ciąża mi nie dokucza czasem tylko jakos tak slabo sie zrobi ale po za tym to w porzadku.. pierwszy trymestr kończę bez spotkania sie z kibelkiem i z wynikiem zerowym jesli chodzi o mdlosci.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt i poznania płci...sama chetnie bym juz chciała wiedzieć
Ale Ci dobrze, że nie miałaś mdłości 😊
Stary 2016-06-08, 09:57   #3739
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
o to super gratuluje mieszkania!
i wyboru sukno slubnej

kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 09:59   #3740
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:
A jeśli chcesz dodać zdjęcie do rozmowy możesz też tak:
Wysyłasz sobie to zdjęcie na facebooka, otwierasz je, klikasz prawym i klik na "pokaż obrazek", wtedy kopiujesz link, adres i ten adres wklejasz gdy we wiadomości na wizażu klikniesz na "wstaw obrazek".

Gratuluję mieszkania I planowanego ślubu...

To się naczekasz Najgorzej jest mieć wizyty w późnych porach

Miłego dnia
Jeżeli nadal zdjecie jest niewodoczne to sprobuje zrobic tak jak mowisz ale to jak bede w domu, bo w pracy mam wizaz i fb zablokowany na kompie.
Stary 2016-06-08, 10:01   #3741
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Dzień dobry Kochane 😊 ja mam dzisiaj prenatalne na 18:30. Tak się nie mogę doczekać! Pewnie dlatego się budziłam co chwilę w nocy
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

[/COLOR]
Zrobiłaś mi smaka na rurkę z kremem
powodzenia na prwnatalnych!
trzeba rurke kupic hehe

Cytat:

powodzonka na usg!

kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 10:10   #3742
mademoiselle_m
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry Kochane ja mam dzisiaj prenatalne na 18:30. Tak się nie mogę doczekać! Pewnie dlatego się budziłam co chwilę w nocy

15 tc - wspaniale Humory - hormony, przejdzie! Zrób sobie coś dla siebie, może jakiś smakołyk? Zakupy, kosmetyczka?

No to trzymamy kciuki za badania
Ja dzis może w końcu odbiorę wyniki PAPPA
bo coś nie mogę po nie dojechać.

Chciałam sie wybrać do kosmetyczki ale ta moja normalnie przezywa jakies oblężenie , nie wiem czy wszystkie baby sobie nagle poprawiaja humor czy moze fakt ze zrobiło sie ciepło zmotywował je zeby np pozbyć sie zimowego futerka i obciąć paznokcie
mademoiselle_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 10:16   #3743
monika0185
Zakorzenienie

Dzisiaj mam 12t5d, koniec I trymestru a wczoraj miałam mega mdłości, zakończone wieczornymi wymiotami. Heeeeeelp! Ja chce już być wolna od tego paskudnego uczucia mdłości

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
No to trzymamy kciuki za badania
Ja dzis może w końcu odbiorę wyniki PAPPA
bo coś nie mogę po nie dojechać.

Chciałam sie wybrać do kosmetyczki ale ta moja normalnie przezywa jakies oblężenie , nie wiem czy wszystkie baby sobie nagle poprawiaja humor czy moze fakt ze zrobiło sie ciepło zmotywował je zeby np pozbyć sie zimowego futerka i obciąć paznokcie
Moja kosmetyczka też ma full, musze się umawiać z co najmniej dwutygodniowym wyprzedzeniem 😊
Stary 2016-06-08, 10:43   #3744
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Ja umowilam sie do mojej kosmetyczki do domu w tamta sobote. Okazalo sie ze tez w ciazy to sie nagadac nie moglysmy wyszlam z pieknymi brwiami i taka radosna bo przez godzine gadalysmy o wozkach szpitalach itp
Stary 2016-06-08, 11:15   #3745
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki
Dziś moja kolej na leniaaaaa, pranie wyprane w pralce ze 3 godziny czekało, aż mi się zechce je powiesić i wredne nie zapłaciło mi nic Nawet jeść mi się dziś specjalnie nie chce gdzie zwykle apetyt mi bardzo dopisuje, aż za bardzo

Papaya, halooo, gdzie jesteś? Nie ma Cię chyba czwarty dzień. To do Ciebie niepodobne Wszystko dobrze?
Jeszcze z zaginionych zauważyłam brak ewelinuus

motylku, intryguje mnie nie wiem czemu to Twoje T? w podpisie. Pochwalisz się jeszce raz, bo chyba już pisałaś, jakie tam imię i płeć przewidujesz?

Piszcie mi tu, co Was boli i już Wiem, że staramy się wszystkie myśleć pozytywnie, ale jak któraś napisała na wesoło "ciąża to nie rurki z kremem" I przecież jesteśmy tu nie tylko po to, żeby sobie ciągle słodzić i gratki składać, ale żeby się wspierać, prawda???
I ja mam trochę problemów takich organizacyjno-życiowych nazwijmy to, ale nie piszę o tym, bo nie mam ochoty i tyle, a nie dlatego, żeby Wam nie smucić. Przychodzę tu do Was, żeby popisać z Wami o Kruszynce. A jak mnie kiedyś najdzie, to się jeszcze sporo o moim życiu naczytacie

Gratki!

Następnym razem proszę o fotorelację

A jak z córą? Dalej nie wie? Bo o ile pamiętam jeszcze jej nie mówiliście. I co jej teraz powiedziałaś, że tak się lenisz w domku?

Spróbuję pokonać lenia i zbieram się do miasta poszukać jakichś szortów ciążowych na to słoneczko.
Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
O właśnie, wiedziałam, że coś z zacytowanych mi uciekło, a sama Iza jestem bardzo ciekawa czy córeczka już wie?

Folinka, to aktywnie uciekam na zebranie do szkoły
Dziewczyny moja córka jeszcze nic nie wie,czekaliśmy do końca I tr. żeby jak pamiętacie nie zapeszać...Jutro mam wizytę ,a że muszę się dowiedzieć od lekarza,że wszystko ok,to w piątek mówimy najpierw jej a w sobotę wielki rodzinny grill u nas i podamy informację całej najbliższej rodzinie,a potem to już samo się rozniesie A że wychudłam jeszcze to powiem,że niektórzy się naprawdę zdziwią Teściowa ostatnio powiedziała mi,żebym przestała się już odchudzać,bo zaczynam źle wyglądać...

Poza tym czekam na koniec I tr.z innych powodów...za dwa tyg wreszcie fryzjer i paznokcie,przed ciążą robiłam hybrydy,teraz nie robiłam,bo wiem że ww.w szpitalu (bynajmniej moim)jest z tym duży problem ,a jak wiadomo nie da się go zmyć ot tak.
Stary 2016-06-08, 11:53   #3746
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:

Mocno trzymamy kciuki za prenatalne może już okaże się kogo trzymasz w brzuszku

Cytat:
Ja się kiedyś obraziłam na skarpetkę - bo nie chciała się tak ułożyć jak druga Ciąża to momentami taki pms 😊 Dawałyśmy radę co m-c to damy radę i teraz! Szkoda tylko, że czujesz się osamotniona? A rodzina nie pyta się jak się czujesz?
Ja też tak mam... ostatnio obraziłam się na tż, że idąc na spacer nie wziął mnie za rękę, a jak już wziął to się obraziłam, że za lewą a nie za prawą Nawet Tż był w szoku co mi się dzieje bo ja to mało obrażalska jestem

Cytat:
Dzisiaj mam 12t5d, koniec I trymestru a wczoraj miałam mega mdłości, zakończone wieczornymi wymiotami. Heeeeeelp! Ja chce już być wolna od tego paskudnego uczucia mdłości
Oby już niedługo się skończyły te paskudne mdłości!

Ja mam wieczorami bóle w podbrzuszu, codziennie od około 19 do 1-2 w nocy... Nie są silne, ale tak wkurzające, że mam ich już dosyć!

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 12:00   #3747
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:
Mocno trzymamy kciuki za prenatalne może już okaże się kogo trzymasz w brzuszku

Ja też tak mam... ostatnio obraziłam się na tż, że idąc na spacer nie wziął mnie za rękę, a jak już wziął to się obraziłam, że za lewą a nie za prawą Nawet Tż był w szoku co mi się dzieje bo ja to mało obrażalska jestem

Oby już niedługo się skończyły te paskudne mdłości!

Ja mam wieczorami bóle w podbrzuszu, codziennie od około 19 do 1-2 w nocy... Nie są silne, ale tak wkurzające, że mam ich już dosyć!
Ja mam bole lekkie wieczorami ale tylko jak leze na plecach. Choc nadal w nocy zdarza mi sie budzic na brzuchu z podparta noga.
Stary 2016-06-08, 12:08   #3748
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moja córka jeszcze nic nie wie,czekaliśmy do końca I tr. żeby jak pamiętacie nie zapeszać...Jutro mam wizytę ,a że muszę się dowiedzieć od lekarza,że wszystko ok,to w piątek mówimy najpierw jej a w sobotę wielki rodzinny grill u nas i podamy informację całej najbliższej rodzinie,a potem to już samo się rozniesie A że wychudłam jeszcze to powiem,że niektórzy się naprawdę zdziwią Teściowa ostatnio powiedziała mi,żebym przestała się już odchudzać,bo zaczynam źle wyglądać...

Poza tym czekam na koniec I tr.z innych powodów...za dwa tyg wreszcie fryzjer i paznokcie,przed ciążą robiłam hybrydy,teraz nie robiłam,bo wiem że ww.w szpitalu (bynajmniej moim)jest z tym duży problem ,a jak wiadomo nie da się go zmyć ot tak.
o rety! to przełomowy tydzien, trzymam kciuki

i tak samo trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, dajcie znać jak juz będziecie po!

ja byłam już na dwóch uczelniach, pozałatawiałam to co miałam załatwić, mam teraz chwile przerwy i później od 15 na zajęcia

PS. U mnie od wczoraj już 15. tydzień!!!

13.12.2016 Julian
Stary 2016-06-08, 12:19   #3749
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam bole lekkie wieczorami ale tylko jak leze na plecach. Choc nadal w nocy zdarza mi sie budzic na brzuchu z podparta noga.
Mi też, ale ja zawsze uwielbiałam spać na brzuchu i ciężko mi się odzwyczaić.

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-08, 12:30   #3750
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:
Ja się kiedyś obraziłam na skarpetkę - bo nie chciała się tak ułożyć jak druga Ciąża to momentami taki pms �� Dawałyśmy radę co m-c to damy radę i teraz! Szkoda tylko, że czujesz się osamotniona? A rodzina nie pyta się jak się czujesz?
Tylko mama czasem jak zadzwoni to pyta. Cała reszta rodziny ma mnie w poważaniu

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Papaya gratuluje mieszkanka !
Dobrze ze sie odezwalas bo juz sie martwilam!
Swoje mieszkanko to super sprawa my czekamy tylko na kuchnie i sie wprowadzamy myslalam ze sie wyrobia w tym tygodniu bo mam w piatek urodziny i chcialam zrobic urodziny juz tam dla znajomych... Mialo byc 4 -5 tygodni a czrkamy juz 7 tydzien ehh :/
Ty czekasz 7 tygodni a ja sobie poczekam jescze minimum 6 miesięcy :P

Cytat:
Hej, powodzenia na genetycznych

Cytat:

Moja kosmetyczka też ma full, musze się umawiać z co najmniej dwutygodniowym wyprzedzeniem ��
Ja mam mdłości i zgagę codziennie wieczorem :/
A co do kosmetyczki to ja nie byłam jeszcze nigdy

Cytat:
Ja też miewam bóle wieczorami, ale to znaczy, że rośnie Chociaż czasami straszy...

Ah, tak... Dziś 15t

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości