|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016
Cytat:
przy moich dwóch chłopakach to trzecia mogłaby być córcia a te "T" to od Tosi O-Olek, J-Julek - moi synkowie i super jakby dołączyła do nich siostrzyczka ale niestety nie chciało się dziecko ujawnić na prenatalnych
|
|
|
#3722 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i ja! ![]() Cytat:
Nie martw się, u mnie życie tez wygladałoby tak samo, dlatego chętnie czasem idę do tej pracy :P Dzisiaj tez pracuję, ale jestem w naszym barze, wiec w sumie fajnie. słoneczko świeci, ludzie piją piwko i grzeją się pod parasolami :P Żeby nie było nudno, serio wolę z dwa, trzy razy w tyg iść do pracy. Chociaż raz żałuję że pracuje, a raz chętnie idę. (ciązowe humorki he he) Cytat:
Cytat:
Cytat:
ha ha :P Cytat:
szczególnie wieczorem jak siedze sama w domu i mi wszystko stoi na żołądku. Wczoraj to już powiedziałam tżtowi ze to wina dzieciaczka ze nie mam ochoty na wychodzenie wieczorami, igraszkowanie itp wyrodna matka ze mnie ![]() Cytat:
mój tż tez nie był skory do wyjazdów, ale jak siedziałam na Korfu, przyjechał do mnie na 2 tygodnie i zobaczył, że wakacje to nie tylko pobyt nad jeziorem czy polskim morzem, opychanie się goframi i chlanie piwa na plaży. bawil sie super
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe, na II trymestr prawie gotowe! 2016
Heeeej kochane
Zyje, wieczorem napisze wiecej bo teraz jestem w drodze do domu i padam. Przyjade, wykapie sie i zjem kolacje i siadam do wizazu i nadrabiam i opisze co u mnie
|
|
|
|
#3724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
Byliśmy z tż u znajomego, który ma sady i pola. Nazbieraliśmy sobie truskawek prosto z pola
Właśnie je jem, są słodkie ![]() Jak będzie sezon na czereśnie, to już kazał nam przyjechać sobie rwać ![]() Potem wróciliśmy i mówię, że poszlibyśmy na loda, więc poszliśmy... na pizzę ![]() Pozytywny akcent na koniec dnia ![]() W tej chwili coś trzepnęło z łazienki, gdzie siedzi tż... Ja: "a Ty co?? spadłeś??" Tż: "nieee... wielka mucha tu lata... muszę ją zabić" (Siedząc na kiblu)
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny blondynka potrzebuje pomocy!!!!
Jak dodac zdjecie w klubie? Ciemny gamon ze mnie... nawet tz probowal i nie wie jak. Pytal mnie co to takiego to mu powiedzialam ze to babskie i ma sie nie intwresowac tylko pomoc
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Tosia mi wyleciała z głowy, choć świtało mi, że to chodzi o dziewczynkę Strasznie mi się Tosia podoba Mi jakoś nigdy nie zależało, żeby mieć parkę, jak to się mówi. W drugiej ciąży było mi zupełnie obojętne, czy będzie chłopak czy dziewczynka, ale teraz jakoś już bardziej mi się sukienki marzą, więc rozumiem Cię doskonale. Jedziemy na tym samym wózku ![]() Wejdź na swój profil, tzn. "Ustawienia", u góry strony są. Potem po lewej znajdziesz "albumy". Stwórz nowy, dodaj zdjęcia - gdzieś tam znajdziesz dokładnie takie polecenie "dodaj zdjęcia" lub "załaduj zdjęcia", nie pamiętam dokładnie. Zdaje mi się, za to tak mało rzuca się w oczy, ale da się znaleźć. Wybierasz pliki z komputera. Potem wchodzisz na konkretne zdjęcie i chyba po prawej stronie zdjęcia jest polecenie "dodaj do klubu", wybierasz nazwę klubu (wyświetlają się Twoje kluby, do których należysz) i tyle.
2006.03.28 ur. Maksymilian 2012.05.15 ur. Kajetan 2017.01.02 ur. Lidia 2018.07.05 ur. Beniamin Edytowane przez folinka Czas edycji: 2016-06-07 o 21:16 |
|
|
|
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje folinka. Dodalam do folderu wakacyjnego bo to w sumie bylo na wakacjach w podrozy poślubnej
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie nadrobie was dzisiaj bo padam ze zmeczenia
![]() a wiec tak: nie dzywalam sie, bo przyjechalam do TŻ i musialam troche popracowac. Namalowałam obraz w dwa dni i weekend sie skonczył. Wczoraj wieczorem bylismy z TŻ ogladać mieszkanie, bedzie nasze najpóźniej na początku października ![]() Dzisiaj byłam z mamą i świadkową oglądać sukienki ślubne - znalazłam swój ideał mam nadzieje ze po porodzie aż tak sylwetka mi sie nie zmieni i sukienka bedzie do mnie pasowac teraz siedze w łóżku i zaraz ide spać, bo jutro na zajecia wracam chce juz koniec tego semestru bo przestaje dawac rade!
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje mieszkania!!! |
|
|
|
|
#3732 | |||
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Dzień dobry Kochane 😊 ja mam dzisiaj prenatalne na 18:30. Tak się nie mogę doczekać! Pewnie dlatego się budziłam co chwilę w nocy ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3733 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysyłasz sobie to zdjęcie na facebooka, otwierasz je, klikasz prawym i klik na "pokaż obrazek", wtedy kopiujesz link, adres i ten adres wklejasz gdy we wiadomości na wizażu klikniesz na "wstaw obrazek". Cytat:
I planowanego ślubu...Cytat:
Najgorzej jest mieć wizyty w późnych porach ![]() Miłego dnia
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciąża to momentami taki pms 😊 Dawałyśmy radę co m-c to damy radę i teraz! Szkoda tylko, że czujesz się osamotniona? A rodzina nie pyta się jak się czujesz?
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Papaya gratuluje mieszkanka !
![]() Dobrze ze sie odezwalas bo juz sie martwilam! ![]() Swoje mieszkanko to super sprawa my czekamy tylko na kuchnie i sie wprowadzamy
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
jutro kończę 13 tydzien i jutro mam usg genetyczne. Nie było mnie tu.juz jakiś czas ale was podczytywalam...ostatnie tygodnie nie były jakieś super i stąd moje milczenie..źle znoszę siedzenie w domu..nigdy nie byłam typem domownika, tydzien to juz bylo dlugo a tu tyle czasu...ogolnie ciąża mi nie dokucza czasem tylko jakos tak slabo sie zrobi ale po za tym to w porzadku.. pierwszy trymestr kończę bez spotkania sie z kibelkiem i z wynikiem zerowym jesli chodzi o mdlosci.---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt i poznania płci...sama chetnie bym juz chciała wiedzieć
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wyboru sukno slubnej ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba rurke kupic hehe Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to trzymamy kciuki za badania ![]() Ja dzis może w końcu odbiorę wyniki PAPPA bo coś nie mogę po nie dojechać. Chciałam sie wybrać do kosmetyczki ale ta moja normalnie przezywa jakies oblężenie , nie wiem czy wszystkie baby sobie nagle poprawiaja humor czy moze fakt ze zrobiło sie ciepło zmotywował je zeby np pozbyć sie zimowego futerka i obciąć paznokcie
|
|
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mam 12t5d, koniec I trymestru a wczoraj miałam mega mdłości, zakończone wieczornymi wymiotami. Heeeeeelp! Ja chce już być wolna od tego paskudnego uczucia mdłości
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja umowilam sie do mojej kosmetyczki do domu w tamta sobote. Okazalo sie ze tez w ciazy to sie nagadac nie moglysmy
wyszlam z pieknymi brwiami i taka radosna bo przez godzine gadalysmy o wozkach szpitalach itp
|
#3745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A że wychudłam jeszcze to powiem,że niektórzy się naprawdę zdziwią Teściowa ostatnio powiedziała mi,żebym przestała się już odchudzać,bo zaczynam źle wyglądać...Poza tym czekam na koniec I tr.z innych powodów...za dwa tyg wreszcie fryzjer i paznokcie ,przed ciążą robiłam hybrydy,teraz nie robiłam,bo wiem że ww.w szpitalu (bynajmniej moim)jest z tym duży problem ,a jak wiadomo nie da się go zmyć ot tak.
|
|
#3746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może już okaże się kogo trzymasz w brzuszku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam wieczorami bóle w podbrzuszu, codziennie od około 19 do 1-2 w nocy... Nie są silne, ale tak wkurzające, że mam ich już dosyć!
|
|
#3747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak samo trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, dajcie znać jak juz będziecie po! ![]() ja byłam już na dwóch uczelniach, pozałatawiałam to co miałam załatwić, mam teraz chwile przerwy i później od 15 na zajęcia ![]() PS. U mnie od wczoraj już 15. tydzień!!! |
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też, ale ja zawsze uwielbiałam spać na brzuchu i ciężko mi się odzwyczaić.
|
#3750 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do kosmetyczki to ja nie byłam jeszcze nigdy ![]() Cytat:
Chociaż czasami straszy...Ah, tak... Dziś 15t
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

przy moich dwóch chłopakach to trzecia mogłaby być córcia
a te "T" to od Tosi
i super jakby dołączyła do nich siostrzyczka ale niestety nie chciało się dziecko ujawnić na prenatalnych

Właśnie je jem, są słodkie 

Oby...

ja mam dzisiaj prenatalne na 18:30. Tak się nie mogę doczekać! Pewnie dlatego się budziłam co chwilę w nocy 
Wiem, że staramy się wszystkie myśleć pozytywnie, ale jak któraś napisała na wesoło "ciąża to nie rurki z kremem" 
może już okaże się kogo trzymasz w brzuszku