|
|
#121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak więc zapytuję ile cieni Artdeco jesteś w stanie mi oddać za poczwórnyi ile go jest?
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: RARYTASY:Theorema,OI,SL,G outal,Coudray...i kolorowe szaleństwo MAC itp ZAPRASZ
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
,ale ja do siebie mam to ,że w natłoku wątków/postów gubię się w tym wszystkim dlatego pytam![]() W takim razie cienie mamy ustalone? ![]() interesowałyby Cię? mogłabym zrobić foto
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: RARYTASY:Theorema,OI,SL,G outal,Coudray...i kolorowe szaleństwo MAC itp ZAPRASZ
Cytat:
Tzn mam jeszzce miniaturkę HCedp i odlewkę Magie Noire, ale nie wiem czy taki zapach by Cię interesował |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
akurat mam sypkie Rhea fioletowe - chyba ze cztery odcienie albo i więcej, bo się gubię
![]() U Ciebie podobają mi się jeszcze cienie Golden Rose - fioletowe duo i brązowe trio
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj ogólnie jest kwc http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=129 Kolor jest mi ciężko opisać, maznełam kawałeczek na dłoni to moim zdaniem jest to dosyć natyralny kolor, jakby malina wpadająca w brzoskiwnię, nie jest intensywno malinowy. Drugi to oczywiście bezbarwny sztyft
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
hej zdjecia wyslane tego zielonego inglota i brazowych isadory a odsypki zdjec tez beda,ale mam je od innej wizazanki i poszukam u niej w watku wkleje tutaj pozdrawiam
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
hej tu masz zdjecie maca http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1196103146 mam te dwa kolorki oprocz tego srodkowego złotego
KOLOR BIAŁY http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5887195 KOLOR BRAZOWY ON MA DUZO ZŁOTYCH DROBINEK http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1196329251 te cztery kolory posiadam bialy,brazowy, czerwony z złotymi drobinkami i i rozowy pozdrawiam |
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem kiedy ponownie zawitasz do wątku, więc zrobię propozycję wymiany: Za moje Brit Red, HC, odsypkę La Prairę Twoje: Lola, Trutka, czekoladka, trójka Golden Rose w brazach i ewentualnie złoty Collistar?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
bylabym chetna na glam shine
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Moja mgiełka ma standardowe opakowanko z atomizerem i zero frędzli
Poza wątkiem mam jeszcze dwufazową mgiełkę Victoria's Secret o przyjemnym słodkim, ciepłym zapachu( nawilża i ma fajne olejki ) I z zapachów : Fiorucci i Naj Oleari
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:- Pout - obydwa HR [ale bardziej ten czerwony] - Glam Shine - obydwa Biotherm - Nouba [ten bardziej czerwony] napisz proszę, które byłabyś skłonna oddać [ze względu na to, że wysokopółkowe]
|
|
|
#133 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, czy nie chciałabyś wymienić 30 ml Theoremy na paletę YSL Palette Esprit Couture - Poudre Collector Teint Et Yeux 01 ?
Albo 100 Theo na Flowerbombkę 30 ml? Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2007-12-31 o 08:13 |
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie:
- YSL Palette Signes D'orient -Bourjois Delice de Poudre 53 -collistar trio all over face-eyes -avon soft matte mousse cream -zielony sypki cien nouba -nouba sweet kiss nr.20 -ceinie sypkie cinema 26, -flowerbomb edp 7ml Zajrzyj do mojego watku moze cos wpadnie ci w oko.
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie znajdziesz za:
Golden rose Terracotta eye shadow duo nr 302 Golden rose Sparkle trio eyeshadow nr 407 City Glam Armani http://www.wizaz.pl/forum/showthread...17#post5443417
|
|
#137 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Wczoraj wieczorkiem zrobiłam małą dokładkę pielęgnacji, zdjęcia na pierwszej stronie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za Flowerbombkę mogę oddać 30ml Theoremy ![]() Cytat:
Cytat:
ja kupiłam taką z frędzelkami i brokatemA czy oddałabyś czerwone jabłuszko za paletkę Bobbi Brown HP ciężko mi oddać PW napisane, wymiana ustalona avene za glam shineCytat:
Przemyślałam sobie sprawę i najchętniej wzięłabym same Brit Red Za Brita mogę oddać Lolę i trójkę Golden Rose? Cytat:
Cytat:
Z proponowanych rzeczy wpadły mi w oko tylko cienie isadora Cytat:
Po przemyśleniu sprawy i obejrzeniu zbiorów błyszczykowo-szminkowych jestem zmuszona zrezygnować z Max F. Buziaki Cytat:
Cytat:
U Ciebie spodobał mi się szampon : John Frieda, Brilliant Brunette, Shine Release Volumizing Shampoo, szampon dla brunetek/szatynek, zwiększający objętość włosów, zużycie 10% z 250 ml Czy za potrójny cień zdecydowałabyś się go oddać?
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [wiem, że męczę ale jestem dość niezdecydowana... ]
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Oj nie, napewno nie oddałabym zapachu za paletkę :P Zwłaszcza ze był to nietrafiony prezent, i chce coś od życia
Sama mi proponowałaś HP! :P Co proponujesz? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że dołożyłaś fajną pielęgnację, wiec jeśli mam byc szczera, wolałabym wymienić te cienie i maca na pielęgnację
![]() Tylko nie mam pojęcia cenowo jak ta Twoja pielęgnacja wychodzi, więc tym byłabym zainteresowana: - płyn do kąpieli marshmallow - Nuxe żel do twarzy - Clinique turnaround - odżywka farouka - aquolina żel pod prysznic cukier puder
|
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Przypominam się z propozycją wymiany Scent Intense 30 ml nowy, w folii, za YSL Palette Signes D'orient...
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
hej czy wchodziłoby w gre cienie isadory za flowerbomb?? Nie chce byc zbyt pazerna zebys nie byla oczywiscie stratna
ale moze sie zgodzisz . Zainteresowały mnie rowniez te pedzle http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6115109 mozesz cos o nich napisac?? czy włosie nie wypada?? interesuja mnie tylko te do cieni szukam szczegolnie skosnego do robienia kresek ile pedzli moglabys oddac za cienie??
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytuję jeszcze raz siebie
![]() Cytat:
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, z pielęgnacji stóp mam jeszcze nowy olejek Lavande Essentiele YR i maseczkę do stóp nawilżającą Nivelazione Farmona (jakieś 80% z tubki). Aaaa i białą glinkę Argiletz, tę sypką - niestety kartonik gdzieś wsiąkł Gdyby coś z tych rzeczy Cię zainteresowało, mogę zrobić fotki.
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Czy za cienie golden rose albo terracotta albo ten potrójny(nie pamietam nazwy)-albo za jakikolwiek niebieski byle nie sypki znajdziesz cos w moich wątkach?Oddam dużo za jedne cienie. Pozdrawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Moja droga z Twojej wishlist mam:
mozaike avene mam też brązer collistara a po reszte zajrzyj ![]() u Ciebie podoba mi się: Aquolina balsam nugat,babka płyn do kąpieli Marshmallow Słodkie Pokusy żel Cukier Puder Aquolina suflet do ciała zakrzyj do mnie może coś wybierzesz za któreś z kosmetyków u Ciebie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
bo zaczynam świętować... tak więc życzę Wam wszystkiego najlepszego w nowym roku, spełnienia marzeń i noworocznych postanowień ,obiecuję jutro odpisać na wszystkie postyChciałabym również powiedzieć ,że wysłałam dzisiaj wszystkie przesyłki kramikowe, czyli przesyłki do malwiiiny, sasetki i Soft Dajcie znać jak odbierzecie Czekam również na przesyłki od Was ![]()
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
podoba mi się u Ciebie Theorema, My Queen i Caramel Sunset.Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

tak więc zapytuję