IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-11, 11:02   #3091
kamila_509
Zakorzenienie

Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Trzymajta kciuki, Bożene będę ogarniać!!
Stary 2016-06-11, 11:05   #3092
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Wlaczac już respirator, co byś tchu nie zgubiła?? powodzeniaaaa
eskav8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 11:10   #3093
Arida_
Zadomowienie

http://wear4u.com.pl/sklep/index.php...motyw-dla_taty

Mimi, dokładnie o tym wczoraj gadałam z tż
Że czasami łapiemy się na tym, ze i ja i on jestesmy wręcz przerażeni nowym i nieznanym i ciągłą odpowiedzialnością, a za chwilę nie możemy się doczekac : )
Stary 2016-06-11, 11:16   #3094
mezzaluna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iza0808 Pokaż wiadomość
Hej. Mój też był wczoraj na imprezie firmowej. 25 lecie firmy, mieli kabarety i koncert Bajmu, pełno jedzenia i picia , wszystko dla kierowników i ich klientów razem ok 1000 osób. Oni zawsze mają takie wypasione te imprezy ale to duza firma z oddziałami za granicą. Mogłam tez jechać ale nie miałam ochoty jakoś i siły a potem żałowałam. Nie pytajcie w jakim stanie wrócił. I wszystko przez tych klientów jego, to oni mu na sile lali!!!! Ale miałam ubaw, pierwszy raz w życiu tak się urządził. Pol nocki w kiblu spędził, teraz cierpi i przeprasza. A ja zła nie jestem 😃 gdyby coś się działo miałam do sąsiadki dzwonić. Ale on ma wyrzuty sumienia i mu źle i przykro , do tego kac morderca i ból głowy. Hehehe hehehe a niech boli, już długo się tak nie napije chopak 😀
Iza, mój jeszcze nie wrócił, dopiero ich do autokaru załadowali i ruszają. W jakichś zbrojach latali po nocy, gra terenowa czy coś, potem balety i już po 1.00 wiedziałam, że dał w czajnik bo mi tak durnowatego smsa wysłał z tekstem głupawej piosenki, że mi się przykro zrobiło, że ja to po IP na ktg latam, a on tam tany tany uprawia. Normalnie w ogóle nie jestem zazdrosna, ufam mu, ale jakoś w ciąży mnie tompnęło, że tam jakieś kuguarzyce grasują na parkiecie, a ja tu grubasek wykluwam pisklę.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Czadowe te bluzy

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Mi tak głupio wczoraj na IP było, Bożena jak łąka niestrzyżona, maki i chabry i trawy falujące Nie wiedziałam, czy przpraszać za to nieogarnięcie czy palić głupa Na szczęście babeczka mnie badała, więc luz, ale głupio i tak było!
mezzaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 11:26   #3095
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
To moze sie spotkamy 😉 chociaz ja,jakbym sie nie bala tak strasznie Borowskiej albo rodzilabym pierwsze dziecko to chyba bym tam poszla. Kamienskiego mam za daleko. Kliniki ostatnio wszedzie chwala,ale jakos nigdy nie bralam ich pod uwage. Najblizej mam na Brochow i tam juz wiem,czego sie spodziewac. No i jest szansa na jedynke 😉

Na Klinikach też można wynająć salę jednoosobową, 100zł/doba.

Cześć, dziewczyny.
Jakoś nie mogłam w nocy spać, a co zasnęłam, to mi się głupoty śniły..

ja na szczęście, zęby mam zdrowe. Ale i tak po porodzie wybieram się na przegląd.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mezzaluna Pokaż wiadomość

Mi tak głupio wczoraj na IP było, Bożena jak łąka niestrzyżona, maki i chabry i trawy falujące Nie wiedziałam, czy przpraszać za to nieogarnięcie czy palić głupa Na szczęście babeczka mnie badała, więc luz, ale głupio i tak było!

Ja generalnie co wizytę przycinałam tylko włoski i goliłam okolice bikini. Lekarza nie powinno interesować długość włosów na łonie, tylko to, co w 'środku'.
Ale teraz musiałam zgolić wszystko, bo coraz bliżej TP i głupio się czułam, jak taka mała dziewczynka......
Chyba się wybiorę na cukrowanie Grażyny, tylko trochę się wstydzę rozkraczać przed obcą babeczką.... Lekarz to co innego

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 11:36   #3096
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezzaluna Pokaż wiadomość
Iza, mój jeszcze nie wrócił, dopiero ich do autokaru załadowali i ruszają. W jakichś zbrojach latali po nocy, gra terenowa czy coś, potem balety i już po 1.00 wiedziałam, że dał w czajnik bo mi tak durnowatego smsa wysłał z tekstem głupawej piosenki, że mi się przykro zrobiło, że ja to po IP na ktg latam, a on tam tany tany uprawia. Normalnie w ogóle nie jestem zazdrosna, ufam mu, ale jakoś w ciąży mnie tompnęło, że tam jakieś kuguarzyce grasują na parkiecie, a ja tu grubasek wykluwam pisklę.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Czadowe te bluzy

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Ja tak miałam w poniedziałek i myślałam, że się ze wstydu przed Panem doktorem Spale. Wiem, że dla niego to normalny widok ale ja jestem TAM wyjątkowo obdarzona.... lepiej niż mój T mogę śmiało stwierdzić.

Poszło w miarę sprawnie

T wraca z pracy i zrobi mi obiadek <3
Stary 2016-06-11, 11:41   #3097
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cala_w_kwiatkach Pokaż wiadomość
Nie chce straszyć ale stan zapalny zęba nie jest obojętny dla dziecka, moze trafić do krwioobiegu. Moze wywołać przedwczesny poród. Nie zwlekałabym z interwencją stoma.

Idę do ZOO.

Piękne macie zoo

Cytat:
Napisane przez Yousthyna Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, zatem za radą doświadczonej Kattoo wezmę kilka rożnych

Olutka super! Stas pokazał buźkę mamie?

Iza ja tez z tych imprezowych, ale zawsze wiedziałam kiedy jest moj czas, zeby odpuścić wiec z kacem mordercą pożegnałem sie chyba zaraz po studiach

Aglo tak, czas na zakupy

Ja na wadzę we wtorek miałam już +10 kg, z tego +5kg przybyło mi w 2 tygodnie - to nie moze byc tłuszcz, zwłaszcza przy puchnięciu. Wiec juz mam w nosie ta wagę i tez na nią nie wchodzę!

Nawet nie patrzyłam dziś doktorowi na monitor znów miałam napad duszności akurat :/ a usg robił takie mega szybkie, bez pomiarów dziś...
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 11:42   #3098
aglo_mammy
Zadomowienie

Le tam ja nie mam takich obiekcji. Kiedyś kobiety nic nie goliły i żyły. Ogarniam bożenę ale jak się zdarzy że nie to wcale nie jest mi wstyd za to przed lekarzem 😄
aglo_mammy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 11:53   #3099
kamila_509
Zakorzenienie

Ja nawet sama dla siebie lubię jak Bożena ogarnięta.

Poszedł T na zakupy i płacze mi do tel, że on tam się czuje zagubiony i on wraca :P
Biedny mały chłopiec ;D jak mnie nie ma to świat się wali
Stary 2016-06-11, 12:09   #3100
kattoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Na Klinikach też można wynająć salę jednoosobową, 100zł/doba.

Cześć, dziewczyny.
Jakoś nie mogłam w nocy spać, a co zasnęłam, to mi się głupoty śniły..

ja na szczęście, zęby mam zdrowe. Ale i tak po porodzie wybieram się na przegląd.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Ja generalnie co wizytę przycinałam tylko włoski i goliłam okolice bikini. Lekarza nie powinno interesować długość włosów na łonie, tylko to, co w 'środku'.
Ale teraz musiałam zgolić wszystko, bo coraz bliżej TP i głupio się czułam, jak taka mała dziewczynka......
Chyba się wybiorę na cukrowanie Grażyny, tylko trochę się wstydzę rozkraczać przed obcą babeczką.... Lekarz to co innego
Jezuuuu cukrowanie bozeny. Na sama mysl mnie boli. No way! Kiedys sobie plastrem z woskiem sama probowalam. Myslalam ze zejde 😂
Cytat:
Napisane przez aglo_mammy Pokaż wiadomość
Le tam ja nie mam takich obiekcji. Kiedyś kobiety nic nie goliły i żyły. Ogarniam bożenę ale jak się zdarzy że nie to wcale nie jest mi wstyd za to przed lekarzem 😄
No dokladnie. Wstydzilabym sie gdybym sie nie podmyla przed a nie wlosami. Mi na szczescie w ciazy tam rosna baaaaaardzo wolno. Golilam z 3 tyg temu i wloski maja ze 3mm
Cytat:
Ja nawet sama dla siebie lubię jak Bożena ogarnięta.

Poszedł T na zakupy i płacze mi do tel, że on tam się czuje zagubiony i on wraca
Biedny mały chłopiec ;D jak mnie nie ma to świat się wali
Moj robi dokladnie to samo.
Zawsze dodaje ze mam juz przyjezdzac bo sobie beze mnie nie radzi. W sklepie z kamerka gadamy i mi pokazuje produkty 😂

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Dziewczyny wy tez macie rozwolnienie? Nie jest to typowa biegunka ale jednak... (sorry za szczerosc). Juz mam shizy ze to oczyszczanie przed porodem.

Od tygodnia, moze 2 tak mam
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 12:11   #3101
aglo_mammy
Zadomowienie

Ja normalnie w toalecie ☺
aglo_mammy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 12:14   #3102
kamila_509
Zakorzenienie

Kattoo ja to mam dwa stany: albo ( sory ale dyplomatka nie jestem ) twarda kupka, że można nią zabić albo właśnie takie luźne coś. Ni to biegunka ni to nie wiadomo co...
I to przy braniu żelaza.
Stary 2016-06-11, 12:40   #3103
Iza0808
Rozeznanie

Kattoo ja mam! Od kilku dni. Dlatego między innymi nie pojechałam w wczoraj z mężem na ta imprezę. 4 razy mnie czyscilo , masakra. Najpierw ból brzucha, taki ostry, już myślałam że mi wody odejdą albo jakis za☠☠☠isty skurcz a potem migiem do WC. Ciekawe jak będzie dziś .

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Zaktualizowal mi się wizaz .ale dziwny 😕

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Iza0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 12:41   #3104
kamila_509
Zakorzenienie

Mi się chyba nie zaktualizowalo jeszcze ale coś czuję, że będę wyzywać jak to się stanie
Stary 2016-06-11, 12:44   #3105
Wesola_Ania
Zadomowienie

Ja też odkąd biorę żelazo, mam różne kupki, na zmianę konsystencja

Kattoo, a pijesz dużo wody w ciągu dnia? żebyś się nie odwodniła.
Wesola_Ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 13:00   #3106
olutka
Zakorzenienie

Prosto po wizycie spotkałam się z kumpelą. Dostałam 'Pierwszy rok życia dziecka' i 'W oczekiwaniu na dziecko'

W knajpce, mimo że w domu jadłam gigantyczną drożdżówkę upieczoną wczoraj, wciągnęłam i sałatkę grecką z 2 bułkami, i koktajl ze szpinakiem i natką i bezę ze śmietaną i truskawkami... Kelner się śmiał, że jesttem usprawiedliwiona

Poszłyśmy pózniej do hebe i kupiłam białe Pampersy 72 szt za 49,99 i się zastanawiam czy to dobra cena. Muszę posprawdzać na przyszłość. Do osuszania krocza w szpitalu wzięłam w końcu 2 opakowania chusteczek bawełnianych do twarzy -wydaje mi się, że będą delikatniejsze niż ręcznik kuchenny...
Stary 2016-06-11, 13:01   #3107
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
Prosto po wizycie spotkałam się z kumpelą. Dostałam 'Pierwszy rok życia dziecka' i 'W oczekiwaniu na dziecko'

W knajpce, mimo że w domu jadłam gigantyczną drożdżówkę upieczoną wczoraj, wciągnęłam i sałatkę grecką z 2 bułkami, i koktajl ze szpinakiem i natką i bezę ze śmietaną i truskawkami... Kelner się śmiał, że jesttem usprawiedliwiona

Poszłyśmy pózniej do hebe i kupiłam białe Pampersy 72 szt za 49,99 i się zastanawiam czy to dobra cena. Muszę posprawdzać na przyszłość. Do osuszania krocza w szpitalu wzięłam w końcu 2 opakowania chusteczek bawełnianych do twarzy -wydaje mi się, że będą delikatniejsze niż ręcznik kuchenny...
Gdzie Ty to wszystko kobietko zmiescilas?
Stary 2016-06-11, 13:03   #3108
olutka
Zakorzenienie

A, i na ryneczku jak zobaczyłam, że truskawki są po 4-5 zeta, jak u Was, a ja na wsi płacę po 8-9 zeta ciągle to aż zwątpiłam...

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Gdzie Ty to wszystko kobietko zmiescilas?

I jeszcze herbata znalazła sobie miejsce
Stary 2016-06-11, 13:05   #3109
kamila_509
Zakorzenienie

Ło matko
Stary 2016-06-11, 13:08   #3110
Ananka
Zadomowienie

Flowerbombka- jesteś bardzo czujna, dobrze, że pojechałaś na IP i się tobą fachowo zajęli. A czemu się tak gwałtownie ruszała? I skąd te skurcze tak wcześnie? Niech ona się nigdzie nie wybiera jeszcze, odpoczywaj dużo i stosuj się do zaleceń lekarzy i na pewno będzie dobrze
Kulkatm- dobrze,że to był tylko fałszywy alarm, trzeba już być ostrożnym
Yousthyna- w hebe są teraz promocje 1+1 za grosz i na podpaski always np., wkładki higieniczne itp. , musisz na stronie spojrzeć. Zawsze będą lepsze i bardziej chłonne, niż bella. Mam zamiar sobie zrobić dzisiaj zapas, jak pomyślę, że to 6 tygodni
Ananka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 13:13   #3111
kamila_509
Zakorzenienie

Ja mam takie podpaski co przed ciaza stosowalam: z Pl Bella te wielkie i tu już kupiłam always bo nie znam innych.
No i mam te wielkie wkłady pasy startowe więc chyba wystarczy
Stary 2016-06-11, 13:17   #3112
Arida_
Zadomowienie

Ja sprzed ciąży miałam tylko tampy bi wszystkie oddałam koleżance jak kiedyś sprzatam szafke w łazience.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Ja sobie leżę a tz sprzata łazienkę. .. tylko zastanawiam się czym skoro cała chemia jest w szafce kuchennej. Chyba sama woda obmywa.. mam już się wkur#$^@ czy jeszcze poczekać ?
Stary 2016-06-11, 13:18   #3113
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość
Ja sprzed ciąży miałam tylko tampy bi wszystkie oddałam koleżance jak kiedyś sprzatam szafke w łazience.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Ja sobie leżę a tz sprzata łazienkę. .. tylko zastanawiam się czym skoro cała chemia jest w szafce kuchennej. Chyba sama woda obmywa.. mam już się wkur#$^@ czy jeszcze poczekać ?
Ja bym mu zasugerowala, że sama woda nie baaaardzo wystarczy.
Stary 2016-06-11, 13:23   #3114
Wesola_Ania
Zadomowienie

[QUOTE=olutka;61607541]

Poszłyśmy pózniej do hebe i kupiłam białe Pampersy 72 szt za 49,99 i się zastanawiam czy to dobra cena. Muszę posprawdzać na przyszłość.

Ja wczoraj kupiłam zielone newborn Pampers w selgrosie 44 szt za 18 zł, więc cenowo wychodzi lepiej.
Wesola_Ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 13:24   #3115
olutka
Zakorzenienie

Arida, dobrze że w ogóle sprząta. Ja właśnie weszłam do domu i widzę, że tż nawet nie ściągnął krzeseł ze stołu. Naczynia używane wczoraj wieczorem jak stały na stoliku obok kanapy, tak stoją. Do tego ani tż-ta nie ma, ani żadnej kartki, a skleroza obydwa telefony zostawił. I nie mam pojęcia, czy wyjechał gdzieś na chwilę czy pojechał już do Wawy i wraca jutro. Pokłóciliśmy się wczoraj wieczorem, ale czuję, że jeszxze poprawka przed nami.

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

[QUOTE=Wesola_Ania;6160839 6]
Cytat:

Poszłyśmy pózniej do hebe i kupiłam białe Pampersy 72 szt za 49,99 i się zastanawiam czy to dobra cena. Muszę posprawdzać na przyszłość.

Ja wczoraj kupiłam zielone newborn Pampers w selgrosie 44 szt za 18 zł, więc cenowo wychodzi lepiej.

To bardzo dobra cena jak na zielone
Tylko cenę białych muszę porównywać z białymi gdzie indziej -zielone zawsze wyjdą o niebo lepiej.
Stary 2016-06-11, 13:25   #3116
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Arida, dobrze że w ogóle sprząta. Ja właśnie weszłam do domu i widzę, że tż nawet nie ściągnął krzeseł ze stołu. Naczynia używane wczoraj wieczorem jak stały na stoliku obok kanapy, tak stoją. Do tego ani tż-ta nie ma, ani żadnej kartki, a skleroza obydwa telefony zostawił. I nie mam pojęcia, czy wyjechał gdzieś na chwilę czy pojechał już do Wawy i wraca jutro. Pokłóciliśmy się wczoraj wieczorem, ale czuję, że jeszxze poprawka przed nami.
Też bym się wkurzyla. Nienawidze nie mieć kontaktu z T. Dostaje białej gorączki jak wiem, że ni jak się nie skontaktuje.
Należy mu się bacik na dupsko!
Stary 2016-06-11, 13:27   #3117
olutka
Zakorzenienie

W mall.pl 160 szt białych jest za 89 zł więc mają lepszą cenę. Pomyślę, czy nie domówić. Muszę sprawdzić ile już mam pieluch.

Doświadczone mamusie -rozmiaru 2 długo się używa??
Stary 2016-06-11, 13:33   #3118
Yousthyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
u nas Grażyna znana jest jako Bożena

U mnie podobnie jak u Kattoo prawie nic nie rosnie w ciazy - nawet z nogami mam spokoj, wiec co wizytę tylko lekko się muszę ogarnąć. Chociaż lekko nie jest

Cytat:
Napisane przez Ananka Pokaż wiadomość
Yousthyna- w hebe są teraz promocje 1+1 za grosz i na podpaski always np., wkładki higieniczne itp. , musisz na stronie spojrzeć. Zawsze będą lepsze i bardziej chłonne, niż bella. Mam zamiar sobie zrobić dzisiaj zapas, jak pomyślę, że to 6 tygodni
Oooo dzięki za info wróciłam juz wprawdzie z Roska, ale jak bede w okolicach Hebe to zajrzę jeszcze - chyba troche tego bedzie potrzebne Na razie kupiłam 2 paczki po 20szt - jakies alwaysy grube i naturella. Mam tez zapas tych cienkich belli sprzed ciazy. No i ofkors zapas pasów startowych
W ogóle kupiłam w Rosku kilka rzeczy potrzebnych jeszcze i zapłaciłam 150 zł. Kasa mi się topi

Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość
Poczekaj, narobi się dwa razy to zapamięta
Moj ostatnio wymyl mi łazienkę woda z płynem do paneli, bo tylko taki "środek do czyszczenia" znalazł

Edytowane przez Yousthyna
Czas edycji: 2016-06-11 o 13:36
Yousthyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 13:34   #3119
Ananka
Zadomowienie

Olutka- gratuluję udanej wizyty. Dobrze, że następna już za tydzień. Fajny prezent od koleżanki, też mam tą książkę.
mimi000- ale zazdroszczę, wypoczywajcie. Byłam rok temu w Zamościu i naprawdę jest, co zwiedzać. Będzie się dobrze układało, nie może być inaczej!
Mezzaluna- to fajnie ma Tż jak to z atrakcjami jak gry terenowe. Niech się chłopak wybawi, potem będziesz go krótko trzymać
Wesola_Ania- na jaki kolor? Mój malował pokój Małej na biało podkładem tego dnia jak zrobiłam test ciążowy, niesamowity przypadek . Naszyjnik odbiera w poniedziałek i mi go na pewno nie pokaże a dostanę dopiero na rocznicę pewnie, więc się naczekam. O taki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pol_pl_Zloty-naszyjnik-gwiazd-585-Skrzydla-Aniola-5967_2.jpg (107,7 KB, 17 załadowań)
Ananka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-11, 13:37   #3120
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ananka Pokaż wiadomość
Olutka- gratuluję udanej wizyty. Dobrze, że następna już za tydzień. Fajny prezent od koleżanki, też mam tą książkę.
mimi000- ale zazdroszczę, wypoczywajcie. Byłam rok temu w Zamościu i naprawdę jest, co zwiedzać. Będzie się dobrze układało, nie może być inaczej!
Mezzaluna- to fajnie ma Tż jak to z atrakcjami jak gry terenowe. Niech się chłopak wybawi, potem będziesz go krótko trzymać
Wesola_Ania- na jaki kolor? Mój malował pokój Małej na biało podkładem tego dnia jak zrobiłam test ciążowy, niesamowity przypadek . Naszyjnik odbiera w poniedziałek i mi go na pewno nie pokaże a dostanę dopiero na rocznicę pewnie, więc się naczekam. O taki
Bardzo ładny
Ale ja nie lubie złota.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości