|
|
#4411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
hej dziewczęta,ja tak raczej obserwuję niż się udzielam, ale co jakiś czas coś też bym od siebie wtrącić chciała
![]() irmandara- może kalendarz na nowy rok z waszymi/twoimi zdjęciami? mój ma pod koniec stycznia urodziny,i dwa lata temu dostał ode mnie w ramach urodzin/walentynek kalendarz z masą moich zdjęć, rysunków,wierszyków i innych bajerów. Strzał w dziesiątkę,bo mimo że już dawno nieaktualny to ciągle nosi ze sobą to tak jeśli chodzi o prezent, a o spędzenie miło dnia to może jakaś wycieczka?wypad w góry? zależy co lubi/lubicie![]() tak korzystając z okazji że już zabrałam głos- szczęśliwszego nowego roku wszystkim życzę!
|
|
|
|
#4412 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
sama zrobiłaś?
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki a4 on był i raczej ścienny(ciągle nosi w plecaku,w teczce na notatki ),kupiła m bodajże w Lidlu, czarne kartki- 3/4 wolnego miejsca i na dole nazwa miesiaca i wszystkie dni i to wszystko tak spięte ładnie jak kalendarze są z takim "dzyndzlem" do zawieszenia niedawno widziałam podobne w takim sklepie Nanu-nana,tylko mniejsze niż a4 ale też sympatycznie wyglądały i kosz to jakieś 15 złotych o ile dobrze pamiętam...zdjęcia porobiłam cyfrówką,kupiłam papier fotograficzny,wydrukowała m na domowej drukarce. A przy każdym miesiącu naklejałam jakieś tematyczne rzeczy np. płaskie drewniane biedronki w maju, listki w październiku itp itd. chętnie bym zaprezentowała na zdjęciach,ale ja się jeszcze byczę w domku,a tż z kalendarzem już na studia pojechał
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
kolejna z rocznika 87 zgłasza się do wątku
Mam na imię Magda mieszkam w Zabrzu, studiuję zaocznie, a w tygodniu pracuję witam
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem sąsiadką z Bytomia ![]() mag_rat dzięki za objaśnienie. Widać, kosztowało cię to trochę roboty, ale było warto skoro tż do dziś jest zachwycony kalendarzem. Fajny pomysł na przyszłość. Może sprawię kiedyś taką niespodziankę mojemu... Choć obecnie jestem na niego masakrycznie wściekła
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z nimi to już tak jest,nieobliczalne bestie;]
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
![]() tak,tak... przebrałam się Byłam niewinną nastolatką z amerykańskich seriali... Ubrana trochę w stylu grease biały rozpinany sweterek, spódniczka w groszki, włosy puszyste, przewiązane wstążeczką różową w białe groszki A TŻ był tajnym detektywem z jakiegoś starego serialu (nie mogliśmy sobie przypomnieć co to za serial ), i zrobił sobie taki śmieszny wąsik... i oczywiście wczułam się w rolę jego nieletniej adoratorki ![]() ej, coś tu pusto! Gdzie cała reszta, hmm...? ![]() wlasnie sie obudzilam z drzemki,ktora miala trwac pol godziny i przeciągnęła się do...3 godzin... troszkę mi to zmienia organizację.. a miałam pojechać poćwiczyć na fortepianie! jutrzejsza lekcja, to będzie piekło! Nie obiecuję więc,że pojawię się tu jutro wieczorem, bo nie wiem co sie tam ze mną stanie!
|
|
|
|
#4420 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mojemu TŻ'towi zrobiłam kiedyś zegar z płyty winylowej (jest DJ'em) a na ostatnie urodziny zrobiłam taki choćby 'teledysk' z naszymi fotkami do piosenki 'ty jestes moim skarbem, wiesz' nie wiem czy wiecie co to, takie dziecko to spiewa hyhy strasznie mu się podobało...a tak z kupionych to jeśli już mowa o maszynkach do golenia to ja bym (w imieniu TŻ'ta ) polecała Gilette Fusion.. Cytat:
![]() Cytat:
ale nie nażekam bo też fajnie spędziłam sylwestra...aaa no i ja też KOCHAM MOJEGO ŁUKASZA
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...97#post6185697 Oooo! Kolejna sąsiadka
|
|
|
#4422 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 23:07 |
|
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
Kaldea,gdzie się wybierasz..?
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
oooj mi tez sie nic nie chce... nie wyspalam sie bo musialam wstac do pracy a w nocy nie moglam spac :/ i jeszcze inwentaryzacje robilam
niedawno skladalam aplikacje do eurobanku i zadzwonili dzisiaj tylko ze akurat nie bardzo moglam rozmawiac :/ niby powiedziala babka ze jutro rano zadzwoni, ale wiadomo to? mam nadzieje bo juz bym zmienila prace...
|
#4425 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 23:07 |
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4832b41e8290910197f9e27 08b6071e8198c523e_655bf3b c8fce4;6186340]Treść usunięta[/QUOTE]
ale to tak jest ze co innego w szkole, a co innego w zyciu jak bedziesz naprawde musiala to sobie napewno poradzisz
|
#4427 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
irmandara
Skoro funduszy nie masz za wielkich i chcesz być oryginalna to zrób coś sama. Np. decoupage, tanio możesz kupić np. ramkę w Ikei a reszta to żadne pieniądze i świetna zabawa. Ponad to mozesz kupic kronikę w papierniczym za ok 30-40 zł i zrobic tam kronikę waszego zwiazku. Ja na urodziny mojego faceta dalam mu zwykły zeszyt w którym pisałam różne cuda na kiju. Np. wkleiłam zdjęcie embriona i napisałam ze tak będzie wyglądało nasze szczęście, zrobiłam talony na buziaki, wymyśliłam 1000 powodów dla których go kocham, pisałam wiersze i słowa piosenek które mi sie z nim kojarzą, wklejałam zdjęcia miejsc które są dla nas istotne np. które chcielibyśmy razem odwiedzić albo które były scenerią ważnych chwil naszego związku. I chociaż ciężko o nim powiedzieć ze jest typem romantyka, to ma ten zeszyt do dziś, zabrał go ze sobą na studia, a jak go dostał i zobaczył co to to miał łzy w oczach ![]() Wróciłam ze świat których nie było. miałam naprawdę paskudną końcówkę roku. oby 2008 był lepszy |
|
|
|
#4428 |
|
Raczkowanie
|
Kaldea, napewno dasz sobie radę! oczywiście, początki będą trudne, ale osłuchasz się z językiem, przyzwyczaisz się do miasta, poznasz ludzi i... bariera językowa zniknie!
ja w sumie bym chciała gdzieś wyjechać. przydałaby mi się taka odmiana...
|
|
|
|
#4429 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki ślicznie
super pomysły ehh ale ja jakos nie wierze ze jemu sie to spodoba.. hmm..chociaż.. :P ja dostałam od niego zakładke do ksiazki zrobiona z zalaminowanych naszych zdjęć ![]() i kolczyki o których marzyłam pare lat w pudełeczku zrobionym przez niego też z naszych zdjęć takim szescianiku ![]() ehh musze sie za cos zabrac :P
|
#4430 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku !!!
Wyjazd i Sylwestra zaliczam do udanych sam powrót był koszmarny!!! Ludzie jadący z Zakopanego nie chcieli wpuszczać tych co wsiadali na kolejnych stacjach. Zamiast posuwać się dalej, stali w miejscu przy drzwiach i blokowali, nie chcieli otwierać drzwi więcej pośpiechem nie jadę! Później przejechały nam dwa osobowe do Krakowa i ludzie też byli bezczelni po półtorej godziny wepchnęliśmy się do pociągu jadącego do Krakowa mimo początkowych protestów ludzi. Wchodzimy dalej a tam kupa miejsca! Ludzie to egoiści;/ Myślą tylko żeby mieć mnóstwo miejsca obok siebie.. dojechaliśmy z 3-godzinnym opóźnieniem.mój TŻ ma urodziny 8 stycznia. Też zastanawiam sie co mu podarować. Tym razem chcę coś mu kupić, bo na Święta dałam mu robione prezenty ![]() robione prezenty są najlepsze ![]() super że udał się Wam sylwester
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszytskich !!!
![]() i scisskam tez nowe kolezanki, które dolaczyly do nas gdy ja bylam nieobecna ![]() ![]() ![]() ah spedzilam wspanalego sylwestra, wyjazd okazal sie strzalem w 10, bylo cuuuuudownei ! ale niesttey trzeba wrocic do rzeczywistosci i brac sie do nauki ![]() Kal juz ci kiedys pisałam, nie musisz sie denerwowac, napewno wszytsko bedzie ok a jezyk to najmniejsza przeszkoda! dogadasz sie napewno ! kiedy wylot ? |
|
|
|
#4432 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez zimno ;/ i ogolnie nic mi sie nie chce a tyyyle nauki ;(
kal 29 stycznia faktycznie juz niedlugo...zaczynaj sie pakowac ! urde troche ci zazdroszcze, jak sobie przypone te cudowne sklepy...
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a ja zaraz będę patrzeć na "Klan" dziś tak ładnie słoneczko świeciło, że aż człowiekowi na duszy weselej szkoda, że tak rzadko na dworze jest tak pięknie ![]() za niedługo pierwsza sesja w moim życiu, a ja jeszcze nic się nie uczyłam a Wy jak sobie radzicie z sesją ? kiedy zaczynacie się uczyć ?buziaki
|
#4435 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
#4436 |
|
Rozeznanie
|
[1=4832b41e8290910197f9e27 08b6071e8198c523e_655bf3b c8fce4;6192248]Treść usunięta[/QUOTE]
Jak byś poszła jutro to 'u mnie' zdążyłabyś tak na styk (tzn. z odebraniem wyników ) Ja właśnie dziś byłam na wizycie z tym moim nieszczęsnym USG i okazało się, że ta 'torbiel' to tylko niepęknięty pęcherzyk Graffa był i, że wszystko ok... ale ja jestem panikara chociaż i tak mam pewne wątpliwości ale zobaczymy... No i byłam wreszcie dziś u frycjera co prawda nie tam gdzie zawsze ale jednak w końcu dotarłam
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w przyszlym tygodniu mam tyle zalek ze nie ogarniam, do egzaminow jeszcze co prawda sie nie ucze, no ale musze sie uczyc na kola zeby byc dopuszczona do egzaminow wiec na jedno wychodzi.. ![]() a nie chce mi sie jak nie wiem, ta sesja taka trudna ;/ co studiujesZ? ![]() [1=4832b41e8290910197f9e27 08b6071e8198c523e_655bf3b c8fce4;6192248]Treść usunięta[/QUOTE] noo to dobrze, ze juz mozesz sie uspokoic ufff ![]() do fryza tez sie wybieram, ale cos dotrzec nbie nmoge
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Kaldea urodzinki mam 8 maja
![]() biiibiii ja studiuję Finanse i Rachunkowość (zaoczne), ale z tego co słyszałam to jest niezły przesiew na matematyce (moja pięta achillesowa ) i na finansach... ![]() najważniejsze żeby przetrwać ten pierwszy rok...
|
#4439 |
|
Rozeznanie
|
12 Styczeń
|
|
|
|
#4440 |
|
Raczkowanie
|
cześć
dopiero wróciłam do domu... byłam jeszcze na chwilę u TŻ, zaliczyłam niezłą głupawkę,więc teraz mam spadek energii.... ![]() idę się pakować, bo jutro na kolejne studia jadę... jak Wam minął dzień? biiibiii miło Cię znów widzieć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

mój ma pod koniec stycznia urodziny,i dwa lata temu dostał ode mnie w ramach urodzin/walentynek kalendarz z masą moich zdjęć, rysunków,wierszyków i innych bajerów. Strzał w dziesiątkę,bo mimo że już dawno nieaktualny to ciągle nosi ze sobą 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

),kupiła m bodajże w Lidlu, czarne kartki- 3/4 wolnego miejsca i na dole nazwa miesiaca i wszystkie dni

troszkę mi to zmienia organizację.. a miałam pojechać poćwiczyć na fortepianie! jutrzejsza lekcja, to będzie piekło! Nie obiecuję więc,że pojawię się tu jutro wieczorem, bo nie wiem co sie tam ze mną stanie!