![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
my na szczęście jesli chodzi o slub to mamy takie samo zdanie, że chcemy kościelny
![]() ![]()
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz Hihi, i bądź tu mądra... wygląda na to, ze mu się zmieniło od czasu naszej rozmowy parę lat temu...
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
mój coś ostatnio do kuzyna burczał, że na czas magisterki za 1,5 roku bedziemy razem mieszkać, chociaż ja obawiam się(ale tekst), że jak to się stanie to TZ powie, że skoro tak jest ok to po co ślub
![]() sama już nie wiem czy mógłby mnie tak zranić ![]() ![]() ale mam dzisiaj humorek
#4805 |
Zakorzenienie
|
To ja się chyba z choinki urwałam...
Nie dośc, że najmłodsza (rocznikowo 20:P) to jeszcze facet po kilku miesiącach mówił i "kiedyś będziesz moją żoną", z czego ja się wtedy strasznie śmiałam, i od początku mial plan zaręczyn najszybciej jak się da, czyli po maturze, do czego zresztą doszło...datę ustaliliśmy zaraz potem, dwa miesiące poźniej wisiał już w szaie jego garnitur i w ogóle wszystko w tempie ekspresowym...(mamy prawie wszystko, sylwestra kupiliśmy sobie..pościel. Kołdry dwie, zszyje się je razem ![]() Naocznie stwierdziłam, że mężczyzną jest na pewno...a więc co..wyjątek?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4807 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Twin, może też być tak, że in dłużej zwlekał, tak mu teraz ciężej się zebrać do oświadczyn. Do tego wie, że czekasz i pewnie zależy mu, żeby jak do tego w końcu dojdzie, to żeby było to wyjątkowe. |
|
![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszyscy moi znajomi mówią, że my się dobraliśmy idealnie z TZ bo nie ma bardziej dopasowanej pary kurcze chyba mam fart
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-01-02 o 12:20 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nema zwlekanie na pewno ma tu znaczenie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
Nie znam... :/
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
no to ja przeczytałam (byłam w innym mieście na świętach)
"Nie bierz tego do siebie, ale chyba się w tobie zakochałem" (lub " nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie chciałbym ci oddać wszystkie moje siły, nie zostaw mnie teraz")- po 2.5 tygodniach znajomości, ale bardziej intensywnej, bo byliśmy ze sobą 24h/doba, w szpitalu. Niby czułam, że za bardzo się angażuje, bo czemu tak się przejąl moim losem i siedzi po turecku na podłodze przy łożku, trzymając w dłoni ogonek mojego misia-kota ( mnie kazał trzymać łapkę, mówił, że oddaje mi w ten sposób swoje siły do życia, przepływają przez misia. Za rękę bał się chwycić), ale i tak 26.12.05 mało nie spadłam z krzesła.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Wzruszyłam się normalnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Twin ja na Twoim miejscu pogadałabym z nim zaczełabym tak by sie nie zezłościł od razu np "Kochanie chcę porozmawiać, to będzie tylko rozmowa chce poznać Twoje zdanie, pogadajmy szczerze bez kłótni złoścliwości..." i zapytaj czego się boi, czego pragnie czy uważa, ze ślub to zło konieczne
ja ostatnio z moim gadałam, i on niby w żartach powiedział, że po ślubie to będę krzyczec na niego haha
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przeczekać chwilę trzeba. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Twin : może się po prostu..rozleniwił..
Nema: Dziękjemy:P Ja się popłakałam w innym momencie jak już byliśmy razem. Ale może was nie będę opowieściami zanudzać (chyba, że ktoś chce), skoro tu niekoniecznie-pozytywnie ostatnio.
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś czuję się przez was olana
![]() nikt nie odpowiedział na moje wpisy.... buuuuuuuuuuu ani na moje pytanie o horoskopy... ani na nic... buuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Mężczyźni to dziwne istoty. Mój TŻ od samego początku uważał, że będę jego żoną chociaż ja przyszłość z nim planowałam najwyżej z tygodniowym wyprzedzeniem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy Ty aby tu sarkazmem nie sypnełas ![]()
![]() |
#4822 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() JA też myślę, że żadnej rozmowy teraz nie będzie. Trzeba odetchnąć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Twin może u Was jest ianczej bo ja nawet jak się z TZ pokłócę to i tak za chwilę moge z nim rozmawiac tylko muszę zacząć "że to tylko rozmowa" żeby on wiedział, ze niczego nie wymuszam
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wierzę w horoskopy na całe życie (oczywiście w pewnym stopniu). Takie horoskopy raczej nie przepowiadają przyszłości, raczej mówią o moim charakterze itp. Raz wróżyła mi mama TŻ-a (jest wróżką) i wyszło mi kilka rzeczy o których TŻ a tymbardziej jego mama nie wiedzieli (sprawy mojej rodziny), odnośnie przyszłości wywróżyła mi, że ogólnie w życiu wszystko będzie tak jak chcę, będę mieć dobre wykształcenie, pokończę jeszcze jakieś szkoły i będę mieć kupę kasy. Wywróżyła też, że ja i TZ myślimy o ślubie (każde indywidualnie). Teraz przyszło tylko czekać, wiem, że te wróżby się sprawdzają, już nie raz u mamy TŻ-a mamusie się dowiadywały, że ich dzieciaczki porobiły sobie dzieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prezent zaręczynowy dostałam po jakiś 3 tygodniach znajomości ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
Ja wolę w takiej sytuacji przeczekać a raczej poczekać, aż minie zły nastrój, opadną emocje, część słów pójdzie w zapomnienie i wtedy gdy zapanuje spokój mogę znowu poruszyć temat.
#4827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nemo,. glowka do gory, na pewno swietnie sobie poradzisz ![]() ![]() Gold fish rybko ![]() Ja mysle tak co ma byc to bedzie ![]() Jak to mowila moja ciocia: Co komu przeznaczone to na drodze rozkraczone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4830 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.