![]() |
#2941 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]()
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Znad earl greya, pięknie pachnących białych frezji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Druga właśnie ma klasyczny RBF, minę wściekłej, niezadowolonej babki. No typowe Resting Bitch. Mam i ja. Kiedyś serio Ci pośle ![]() ![]() Może i urody nie zmieniło (ja też mam taką męską ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-15 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() rozpętałam burzę botoksem ![]() ledwie żyję i jestem bankrutem ![]() ![]() idę oglądać te laski od botoksu
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2016-06-15 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
przybij piataka
![]() ![]()
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam "jadamy" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ![]() ![]()
#2948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
przybijam
![]() i mimo, iż Twoje towarzystwo zacne, to jednak mnie nie pociesza ![]() ![]() ![]() ja też przerzucam się od jakiegoś już czasu na pielęgnację koreańską ![]() ![]()
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nic z Korei nie miałam. Wczoraj w tym kryzysie nałożyłam resztkę Hauschkowe kremu różanego i kurka rano jakaś ta twarz bardziej uwaga uwaga - "zbita" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
BAN stały
|
Ano można, już podaję przepis: przychodzisz do domu po kilku głębszych, paczysz, a w garze bób we skórkach ugotowany z mafefkom, jako dodatek do jutrzejszego obiadu - pożerasz więc zachłannie kilka łyżek (nie gryząc zapewne zbyt starannie), idziesz spać, a rano budzi cię żołądek, wykręcający się na lewą stronę
![]() Cytat:
![]() ![]() Opowiadaj! ![]() ![]() Ja tak też mawiam w realu, choć jednak częściej "idymy" ![]() Zbita? Może się przez sen z myślami biłaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Weeeeeź, nad nim wyję najbardziej ![]() ![]() ![]() Kurcze czas się zwijać spać, a taka adrenalinka we mnie siedzi. Jakby problemów było mało, istnieje obawa, że zepsułam chuopu baterię w laptopie. Aeeeeeele. Ja twardo utrzymuję, że i tak by się zepsuła, tylko trafiło na mój czas użytkowania. Ale tak serio to plis, jak ktoś coś wie o bateriach, to każde info an wagę życia, albowiem chuop mnie chyba utłucze na śmierć. I wcale mu się nie będę dziwić. Tylko wciąż mystery z tą baterią, wolałabym życ mimo wszystko, także będę wdzięczna za każdą informację. Komunikat się pojawił, rozważ wymianę bateriii i po naładowaniu rozładowuje się nie wiem w 5 minut do zera. Ale tak nagle? Jeszcze kilka dni temu trzymała ok 40 min plus minus. Co się mogło stać? Mogłam ją w 5 dni zabić? Pomijając, że stłukłam mu ostatnią szklankę do piwa, to nie jest dobrze. ![]() Także zbita, ewentualnie zabita to chyba jednak jutro będę ![]() P.S. Po ile chodzą baterie do Della? Skapnie się jak wymienię? Łeeee spoko, wygooglałam, do 100 się zmieszczę. Cena za spokój bardzo dobra. ![]() Tak czy owak żegnajcie! ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-16 o 00:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | ||||
BAN stały
|
Mnie alkohol nigdy nie szkodzi
![]() ![]() Serio - to było książkowe zatrucie bobem, z ręką na sercu i nogą na Biblii ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale w razie czego obierz strategię mojej mamy - w żywe oczy się wyprzyj! ![]() Cytat:
![]() Pszprszm ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. No ba! Ale tak serio serio, nie wierzę, że to ja ![]() Jednak tajniackiego zakupu nie poczynię, bo chuopin może i ma ruchy jak mucha w smole, ale kurka w mordę do cyferek i innych numberków jest jak Rain Man ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W razie co, to było miło ![]() Chyba, że znajdę jakąś przyczynę, ale się nie zanosi. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-16 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Kup normalnie tę baterię i wręcz z odważnymi słowami "masz, zepsułam starą". Jakbyście mieli kotha to można na niego zwalić. Kurcze, chce mi się sado-maso sandałów z H&M, ale miałam oszczędzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Kup se! Pasują do Ciebie i strojów, kto jak kto, ale Ty takie nosić możesz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Mniam
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja obstawiam jednak że sama się zepsuła ![]() ![]() Znad braku czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Mother of Cats
|
Rejcz, baterii nie da się zepsuć, używając normalnie laptopa - coś jej musiało dolegać i padła. No chyba że ją wyjęłaś i robiłyście dzikie harce wespół z młotkiem, dłutkiem itp.
![]() Red, super te sandały! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Nindżopesz
|
No i przez Was kupiłam, dzięęęki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Mother of Cats
|
A propos pielęgnacji facjaty i walki z wielkimi porami: niewiele ponad tydzień temu zmieniłam sposób wieczornego mycia - wcześniej było mycie li i jedynie olejkiem myjącym (z BU), teraz jest dwuetapowe (po naczytaniu się mądrości z tego posta: klik), tzn. myjadło na bazie oleju (olejek myjący z BU), a potem myjadło na bazie wody (Facelle w wersji sensitive, bo tylko toto miałam pod ręką). Najważniejsze, czyli efekt: nie poznaję swojej mordki - wągrów na nosie mniej, pory na policzkach i brodzie zredukowały się z kraterów do kropek. Cud, miód i malina - aż się musiałam podzielić radością
![]() Zapisz |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() No widzisz, zatem będziesz znakomitym przykładem dla niedowiarków na zobrazowanie jak bardzo ja mam felerną cerę, bo ja tak od lat już jadę, i nic. Jak była koszmarna, tak jest. W zasadzie, jest tylko coraz gorzej. Mimo kwasów etc. One, BHA, tak jakby trzymają to lekko w ryzach, ale problemu nie likwidują. Coś jak walka z przypływami. ![]() Nawet Mam się ostatnio zaniepokoiła, że czemu ja tych wągrów nie zlikwiduję? Przecież z metra je widać. (Mami wali prosto z mostu, ale akurat tutaj nie ma co się cackać) ![]() Eeeech. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-16 o 10:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Red kochana zrobiłaś mi dzień a sandały bier ![]() dzień dobry ![]() spałam do 11.30 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() I jeszcze pojęczę: byłam dziś krwi utoczyć do badań i nie mogę dojść do siebie. Siedzieć - OK, wstać i coś robić - zdech ![]() ZapiszZapiszZapiszZapisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Nindżopesz
|
Przeglądam sobie ten blog podlinkowany przez Aileenn i łapię swego rodzaju wkurfa. Bo taki tekst: "chyba, że przespałeś swoje najlepsze, młode lata, gdy skóra jest podatna na regulację i działanie substancji aktywnych". Ja przespałam! Bo te 20 lat temu nie było Wizażu, nie było blogów, były tylko toniki z alkoholem i zwykłe mydło. To kogo teraz mogę podać do sądu za zniszczenie mi cery?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zwracałam na to uwagi, byłam gópia. ![]() 2. Miewam tak, to siedź. nic na siłę. nawodnij się ale np elektrolitami, owocem jakimś, żeby były minerały i cukier, zjedz banany, ziemniaki etc. Ja właśnie pochłaniam mango i brzoskwinie a'la ufo ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja miałam cud-dermę, bo mi z zagramanicy oleje sprowadzała, a wszyscy się ze mnie śmiali, że jestem szurnięta, bo sie olejem meziam i myję ![]() No ale chorej skóry nic tak do końca nie wyleczy geny, hormo będą produkować szysko jak chcą, wpływ ma się zewnętrznie niewielki/średni. Owszem, normalnym cerom, beztrądowym, takie metody dają fajne rezultaty, bo metody nie są złe, tylko jednym służą bardziej, innym nie są w stanie pomóc ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-16 o 11:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.