|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
|
|
|
#4952 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
Dzis chyba bedzie najtrudniejszy dzien w moim zyciu Wczoraj dostalam 2 smsy, ze mnie bardzo kocha i ze boi sie ze spelnia sie jego koszmary, a oprocz tego napisal mi ze znowu nie ma czucia w jednym palcu i reki/jakos rok temu tez tak bylo ale byl u lekarza i nic mu nie powedzial/ Napisalam mu tylko zeby poszedl do lekarza bo o zdrowie trzeba dbac. Z nerwow mi zimno i boli mnie zoladek. Dzis spotkam sie z Tz i powiem mu ze musimy sie rozstac i nie kontaktowac sie ze soba w zaden sposob, a czas pokaze. Nie moge juz zyc tak dluzej, z jego notorycznymi fochami w sytuacjach najmniej odpowiednich na ich strzelanie, w sytuacjach waznych dla mnie, dla nas . 3 dni klotni, 2 spokoju i tak w kolko . Bo sie wykoncze, wykoncze sama siebie. A w doroslym zyciu trzeba rozmawiac o wszystkim o zyciu, soprawach waznych i perdolach. Dzis po pracy czeka mnie trudna decyzja i choc lzy naplywaja same do oczu bo wiem ze jeszcze kocham to wiem ze musze tak zrobic, zeby kiedys byc szczesliwa
|
|
|
|
#4953 |
|
*sportaddict*
|
powodzenia, Anitko
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
ojoj dopiero weszłam a wy wczoraj tyle napisałyście
![]() Anitko trzymam za ciebie kciuki wspieram cię z całych sił. Taka rozmowa musi byc bardzo cięzka i stresująca. Jak coś to pisz na PW lub GG Cytat:
Ja osobiście wolę slub konkordatwy. Jak juz coś robic to za jednym zamachem Nie chciałabym tego rozkaładać na 2 części ![]() A my wczoraj z TZ wzęliśmy kalendarz i wybieralismy już datę naszego slubu.. i wybralismy 3 i za chiny nie możemy się zdecydowac na którąś. 25 lipca, 1 i 8 sierpnia. I tak: najbardziej to chyba nam odpowiada ten 25 lipiec ale nie ma literki "r" niby nie jestesmy przesądni ale... Jutro juz pojutrze TZ idzie do moich rodziców prosc o rękę i wtedy już chcemy im przedstwiac dokładną datę A wy co myslicie o tym slube w lipcu?? A poza tym ta data jest taka "magczna" hehe (ale to długo opowieść )
|
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko, trzymam za Ciebie kciuki, tak naprawdę mocno
EDIT: Madziu, my braliśmy slub w lipcu
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta data naprawdę jest magiczna choc w dość śmieszny sposób hehe. No i napewno nie będzie tak oblegana jak daty w sierpniu.edit: Kochana a ty jestes dowodem na to że data bez "r" też jest przeszczęsliwa
|
|
|
|
|
#4957 |
|
Zadomowienie
|
Jest mi cholernie ciezko, ale dziekuje ze mnie wspieracie
Vadi, Madziu Madzia wybierzcie taka date jaka podpowiadaja Wam wasze serca I na pewno bedzie dobrze Od Was ta milosc promienieje po prostu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspieramy, bo wiemy, że na pewno nie jest Ci lekko |
|
|
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po pierwsze brak literki "r", po drugie tzw. miesiąc maryjny i czas komunii czyli dodatkowo nie jest to czas ślubów A nam ten miesiac podobał się najbardziej i ten wybraliśmy
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam wymarzyłam sobie slub w rocznicę i jest to kwiecień i też nie ma "r" ale wiem, że liczy się miłość i dbanie o związek a nie jakieś literki
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
No to super. Ciesze się ze jednak miesiąc bez R przynosi szczęscie. bo wy i hihi jestescie na to dowodem
![]() Edit: kasia super jest brac slub w rocznicę. ja jednak się na to nie zdecyduję bo mamy 3 listopada ale jakby miała tak jak ty w kwietniu - to bez zawahania
|
|
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe
|
|
|
|
|
#4965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Miesiąc zakochanych
Dodatkowo piękna soczysta zieleń, wszsytko rozkwita Ja mam w maju imieniny, mąz urodziny Pomiędzy tymi dwoma datami wzieliśmy ślub
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu cześć
idę dzis na prześwietlenie zębów, no taki mnie ból wczoraj po południu i w środku nocy złapał, że musiałam wtawać po tabletki. I nawet nie wiem który tak boli, a wszystkie są wyleczone... Mam dość. ![]() W dodatku ostatnio codziennie słyszę, że ktoś ze znajomych cały dzień wymiotował, albo nawt trafił do szpitala z odwodnienia. Jakś epidemia czy co?! No i od rana też mnie troche boli brzuch i jest mi nie dobrze... Tym oto optymistycznym akcentem zaczynam kolejny piękny, u mnie bardzo mroźny (bardzo!!!) dzień
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my... bo była to pierwsza wolna data, na którą zdążyliśmy wszystko przygotować ![]() edit: gold no u nas zdercydowanie epidemia ghrypy żołądkowej, więc uważaj na siebie Oby Ciebie ominęło, bo to nic przyjemnego podobno
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam urodziny 24 maja
a TZ 14 lipca, a imieniny ma 18 lipca (hehe nasze panieniski/kawalerskie by wtedy były) i 25 lipca pewnie slub
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie myslałam jeszcze jak bym chciała
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała panieński, ale taki dla NAJLEPSZYCH koleżanek(przyjaciółek), pytałam TZ czy chciałby kawalerski powiedział,że "tak" a ja pytam a zaprosicie "dziewczynki"a on na to "przestań weźmę kolegów i pojedziemy pobrudzić się na kładach w błocie"
więc nie mam się o co martwić haha
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wieczorów kawalerskich my nie mielismy W regionie skąd pochodzi mój mąż (a tam bralismy slub) jest inny zwyczaj, zwany "butelkami" ![]() Po slubie jednak zrobilismy dodatkową imprezę dla znajomych Takie drugie małe wesele:P
|
|
|
#4975 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje, naprawde wiele mi daje waze wsparcie, to dzieki Wam chyba zobaczylam ze nie w kazdym zwiazku tak jest i ze mozna byc naprawde w pelni szczesliwym a nie tak jak ja tylko w polowie Wierze ze gdzies jest czlowiek ktory da mi szczescie i ja jemu dam szczescie Choc teraz bedzie czas lez i bolu![]() A propo R moi rodzice pobrali sie w styczniu wiec R ni jak tam nie ma ![]() A zyja ze soba juz 32 lata ![]() Gold fish Wyleczenia zabkow i pieknego usmiechu |
|
|
|
#4976 |
|
Gość
|
Dzien dobry
![]() Anitko, trzymam kciuki
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
mY TEŻ mamy datę lipcową
Anitko trzymaj się
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję ze 2009 roku tez bedzie sczęsliwym rokiem
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nieskończoności i w ogóle, więc żyć nie umierać
|
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie, że tyle wizazanek zyczy Wam góryyyyy szczęścia i miłosci To jak ma być źle?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Wczoraj dostalam 2 smsy, ze mnie bardzo kocha i ze boi sie ze spelnia sie jego koszmary, a oprocz tego napisal mi ze znowu nie ma czucia w jednym palcu i reki/jakos rok temu tez tak bylo ale byl u lekarza i nic mu nie powedzial/ Napisalam mu tylko zeby poszedl do lekarza bo o zdrowie trzeba dbac.
bo wiem ze jeszcze kocham to wiem ze musze tak zrobic, zeby kiedys byc szczesliwa
Nie wiem co mam myśleć.
A nam ten miesiac podobał się najbardziej i ten wybraliśmy