|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
![]() Fanta, to ja właśnie miałam identyczną sytuację w tym roku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zadomowienie
|
maddd mocno zaciskam kciuki !!! Na pewno będzie dobrze
![]() Monika1985 napisz proszę na kiedy masz TP to uzupełnię na pierwszej stronie ![]() Dziewczyny czy Wy też tak macie, że w dni płodne pogarsza Wam się cera? Ja teoretycznie teraz mam początek dni płodnych blisko owulacji jeśli już nie po. Od 4 dni mam lekką biegunkę i strasznie mnie wypryszczyło. Czy to możliwe, że u niektórych osób tak się dzieje w czasie owulacji????
Edytowane przez krysztalek88 Czas edycji: 2016-06-19 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |||||||||
Raczkowanie
|
Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Dokładnie! Cytat:
Dziękuje za tak pozytywny post!! ![]() Cytat:
To jest prawda. W ogóle po raz pierwszy od momentu starań tak wyluzowalam psychicznie - mam plan i czekam na poszczególne etapy realizacji - usuwanie przegrody, konsultacja w klinice niepłodności z planem na in vitro. Teoretycznie na początku września juz będę mogła podejść do tej procedury. Teraz kochamy sie kiedy chcemy bez żadnego spinania - nie wyobrażacie sobie jak jest super! Cytat:
![]() Cytat:
Tak mi gin powiedział - mam duża szanse powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz nawet zaczynam dostrzegać wyższy cel tamtej ciąży biochemicznej - żeby uchronić przed możliwymi skutkami.... Cytat:
No mam pozytywne nastawienie po tej wizycie ![]() Gratuluje tak perfekcyjnych wyników! Cytat:
![]() Ostatnio rozmawiałam z bratanica która powiedziała mi ze ostatnio coraz popularniejsza robi sie yoga terapia wspomagająca poczęcie. Są określone asany które wspomagaja ukrwienie narządów rozrodczych, zwalczają stres, w jakimś stopniu normują hormony. Czyli pomaga fizycznie i zwalcza psychiczne blokady. Kolejny rodzaj yogi który tez podobno pomaga to kundalini yoga i praca nad czakra Svadisthana która odpowiada za narządy rozrodcze - na YouTube są filmiki gdzie zajęcia prowadzi Maya Fiennes. Pare dni temu to wszystko było dla mnie czarna magia jak pewnie dla was ale wciągnęłam sie w temat i chyba spróbuje bo na pewno nie zaszkodzi ![]() Szczególnie ze teraz po laparo przez dłuższy okres chyba nie będę mogła ćwiczyć normalnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Milagr0s Czas edycji: 2016-06-19 o 19:22 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny! Miłego dnia życzę! 😘
![]()
#3548 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fanta super wyniki egzaminów! Vela co u Ciebie, jak się czujesz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Wtajemniczenie
|
Ja wszystkie 3 egzaminy w ten weekend zdałam na 4,5. Ale mam radoche że się udało bo były naprawdę trudne i sporo ludzi nie zdało.
![]() |
#3551 | |
Raczkowanie
|
Kochane, nie pojechałam trzeci raz na betę, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo nie mam żadnych objaw ciąży. Miałam jeden dzień mdłości i bólu głowy, ale od tamtego czasu nic. Czasami tylko poczuje lekki ból w dole brzucha. Jestem panikarą i boje się, że coś jest nie tak
![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Super, gratuluję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie denerwuj się, po prostu jeszcze za wcześnie na regularne objawy ![]()
![]() |
#3554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fanta dzięki że napisałaś o tej pepsi bo pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
O super cieszę się
![]()
#3556 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje raz jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
@ się rozkręciła? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie niebardzo. Mamy podobnie. Ciągle chce mi się płakać i w ogóle źle się czuję nawet fizycznie ostatnio, objawy typowo ciążowe tylko mi przypominają o niepowodzeniach :/ Źle mi na sercu przestrasznie, nawet nie chce mi się Wam pisać... Staram się nie myślec, bo jak zaczynam o tym myślec, to masakra. Moim jedynym planem jest na razie walka z cellulitem, ale i to jest teraz problemem bo przecież ciąża jest przeciwwskazaniem to wszelkich zabiegów, a wszędzie potrzebna seria, więc będę się bała jakby co, ale pójdę na konsultację i zobaczymy. Wiem, że to bzdura, ale zadbanie o siebie może mi poprawi humor... Gratulacje!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!!! ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() Tzn w 3 trym rzygałam, ale miałam zatrucie jakieś. A mdłości zero w 1 trym. Także spokojnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Cava, no właśnie nie wiem, czy mogę mieć...
![]() ![]() ![]() W ogóle wkurza mnie wszystko. Na moim mamusiowym wątku znów kolejna ciąża, tak o, za pstryknięciem palca, a u mnie cisza, czuję zbliżający się powoli okres, bo mnie już wysypało. Dupa blada i tyle no. Chyba powinnam się skupić teraz na sobie, schudnąć, zbudować ciało, skończyć wreszcie prawo jazdy i myśleć o tym, jak ma wyglądać mój dom, który niedługo zaczynamy budować... Dobrze, że przynajmniej mam pracę, którą kocham, bo wtedy nie myślę o tym, że jestem jakaś niedorobiona. ![]() Cholerne hashimoto. Cholerna tarczyca. Tyle mi zniszczyły zdrowia... Zabrały moją piękną figurę, moje pokłady energii, zepsuły cerę... Szlag by to trafił. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2016-06-20 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, teraz mnie dopadł pesymizm. Dokładniej, to najpierw mnie dopadła @ a razem z nią pesymizm. Właściwie już od wczoraj jestem załamana, bo miałam dobre przeczucia co do tego cyklu a temperatura już tak spadła, że wiadomo było, że nic z tego.
Do tego teraz mamy wyjazdy, więc następny cykl wypada źle, kolejny idzie całkiem na zmarnowanie, trzeci tak sobie, ale prawdopodobnie będzie znośnie. Oczywiście o ile mi się nie przesunie przez wyjazdy i nie będzie jeszcze gorzej. No i oczywiście jak będziemy w Polsce to się zaczną pytania, kiedy dzieci i pouczanie nas, że nie można tak długo czekać, bo w tym wieku to powinniśmy się od razu postarać. Rodzina nie wie o problemach i nie może wiedzieć, bo nie dadzą nam żyć. No i też nawet boję się odpalać facebooka, bo tam wysyp mam i ciężarnych. Właściwie umówiłabym się na badania już, gdyby nie wyjazdy. No i jeśli w poprzednim cyklu była biochemiczna, to może teraz jeszcze się nie dało. Ale jak się nie uda teraz, to pod koniec sierpnia się umawiam do lekarza sprawdzać hormony. |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Vrenth współczuję rodziny - z mojej strony nikt nie wali takich pytań, ale teściowa potrafi rzucić jakieś hasełko "a kiedy Wy", a szwagierka przebija samą siebie. Ale ja jej odpysknę i się kończy na jakiś czas.
Ja jutro testuję - przez wszystkie zawirowania postanowiłam testować jutro (pierwszy dzień miesiączki w klasycznym rytmie), potem w czwartek i sobotę (pierwszy dzień miesiączki po tych zmianach i plamieniach). Zobaczymy, nie nastawiam się. Na razie mam mega turbulencje żołądkowe, a od dwóch dni bóle głowy przez tę durną pogodę - dziś w nocy zaczęło lać i normalnie mieszkanie mamy lodowate. |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Dostałam pracę, byłam wyjazdowo na szkoleniu, aż w Radomiu ![]() ![]() 9.06 byliśmy z Tż na badaniach nasienia, to byly nasze 3 badania. I nie uwierzycie, plemniorków z 1% zrobiło się AŻ 15% ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie z kolei nowiny, dziś poznałam płeć i będzie druga dziewczynka😜 Piszę z telefonu-pozdro szejset
![]() |
#3566 | |
Raczkowanie
|
Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Ooo suuuuper! Tak bardzo sie cieszę ze jest taka poprawa!!! Wreszcie jakieś pozytywne wiadomości na wątku ![]() U nas natomiast chyba przez ten brak fokusowania na staraniach w tym cyklu chyba u męża wzrosło libido bo w ciagu doby przytulalismy sie AŻ 3 razy :-D Ale najciekawsze jest to ze chyba pomiędzy tymi razami miałam ból owulacyjny co było zaskoczeniem bo myślałam ze owu była jakaś tydzień temu, chociaż wtedy byłam dość świeżo po laparo to mogło cos innego bolec. Testów owu w tym cyklu nie robiłam bo nie było potrzeby. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Milagr0s Czas edycji: 2016-06-20 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() SteveS ![]() geosmina najważniejsze, że zdrowa! Gratulacje!! Milagros nie zdziwi mnie jak naturalnie zajdziesz w ciążę i urodzisz zdrową dzidzię ![]() plu witaj! ![]()
![]() |
#3570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdradzisz co takiego mąż robił, ze tak wyniczki się poprawiły? ![]() Wszystkie z Was, które wyżej napisały ze Wsm smutno - doskonale rozumiem i łącze się w bólu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witaj Plu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.