|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Dawno mnie u Was nie było. Ostatnio zdarzyła mi się taka sytuacja, że nieznany mi facet podszedł do mnie (wracałam sobie wolnym krokiem z Kościoła) i przedstawił się, powiedział, że widział mnie już kilka razy na mieście i bardzo mu się spodobałam. Chciał się umówić, ale spanikowałam i powiedziałam, że jestem "bardzo zamknięta na nowe znajomości"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Szkoda przeciez to tak sobra okazja do poznania kogos jak kazda inna
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zadomowienie
|
kennedy, wiem i właśnie głupio mi teraz trochę. Byłam w jakimś podłym nastroju wtedy i jakoś nie w głowie mi były randki. Ale tak sobie myślę - co innego facet miał zrobić, jeśli nie podejść na ulicy? Skoro widuje mnie tylko idącą przez miasto, nie mamy żadnych wspólnych znajomych, nie wie, gdzie mieszkam, nie mam konta na fb, zresztą nie ma moich danych... Chyba ktoś mi wbił do głowy, że jak facet tak odważnie "podbija", to zwykle ma niefajne zamiary... a prawdę mówiąc nic na to nie wskazywało. Okrzyczcie mnie, może zmądrzeję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Wyobrażasz sobie że pochodzisz do jakiegoś super faceta który Ci sie spodobal a on ucieka przed tobą bo na pewno chcesz go tylko naciagnac na kasę? Paranoja, co nie?
![]() |
#3905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Rozeznanie
|
Dołączam do Was ponownie. Już byłam, potem się zazwiązkowałam, jestem singlem od 7 miesięcy i czuję, że mam już w sobie otwartość na kogoś nowego.
Tylko myślę, że jestem zupełnie aseksualna dla świata, ja nie wiem. Miniony związek mi podkopał poczucie kobiecości bardzo i teraz żyję w przekonaniu, że już będę sama. Nigdy zresztą nie miała zbyt wielu adoratorów. |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zadomowienie
|
thirky, zgadzam się. Nie chciałam go oceniać, ale po prostu zaczęłam wiać. Może zdziczałam po tylu latach samotności.
![]() Na szczęście nie byłam niemiła, wręcz przeciwnie, przepraszałam go, że po prostu nie mogę i jestem zamknięta. Ciekawe, co facet sobie pomyślał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() Zawsze jest szansa że go jeszcze niedlugo spotkasz, będziesz mogła podejść i pogadac.
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
A ja przeżyłam swoją pierwszą randkę z kimś z internetu
![]() I się miło zaskoczyłam. Obydwoje byliśmy w bractwach rycerskich, mamy te same ulubione kierunki podróży, zbieżny gust muzyczny, filmowy i serialowy. Ogółem nam się usta nie zamykały. Spotkaliśmy się o 20, a skończyliśmy o 2. Więc pierwsze spotkanie na plus ![]() Wizualnie - nie do końca mój typ, ale chętnie pójdę na kolejne spotkanie (wstępnie umówiliśmy się na środę) i zobaczę czy jakoś się znajomość będzie rozwijać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsza randka i odrazu cos zaskonczylo. Oby dalej tez posszlo dobrze.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Konto usunięte
|
Mnie też ze 2 razy zaczepili panowie z ulicy. Obydwaj byli bardzo dziwni, w tym jeden chciał się tylko ze mną przespać. Drugi z kolei był bluszczem.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
Zadomowienie
|
W weekend jak byłam u koleżanki w Warszawie zaczepił mnie młody facet, ale pijany . Zaczął zagadywać i pytał czy mi z torba nie pomóc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Raczkowanie
|
Przypomniało mi się ze jeszcze kiedyś też zaczepil mnie pijany koleś pytając czy mu loda nie zrobię... 4 w nocy była, ja podpita wracałam z imprezy, widziałam jak sikal przed chwila w krzakach, myślałam że zwymiotuje na niego :-P a mojej koleżance tak ktoś kiedyś torebkę ukradł. Wiec jeśli o mnie chodzi to jest zły sposób na podryw :-P nawet jak ktoś ma dobre intencje. Ja juz zdziczalam i mnie się poderwać nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz gdyby obcy mnie zaczepiał, to też spłaciłabym go. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
BAN stały
|
Cytat:
Do całkowicie obcej bym nie zgadał ale jakbym widział ją gdzieś kilka razy to może i bym się przemógł. Z drugiej strony nikt nie powiedział, że podrywacz musi całkowicie śmiały. Da się wyczuć dopiero później według mnie, chociaż jeżeli by było widać po faceci, że się stresuje to można by uznać iż nie jest podrywaczem. Ale wtedy też nie będzie stu procent pewności ![]() P.S Z☠☠☠ałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś dałam numer facetowi który mnie zaczepil na ulicy. Oh jaki on był miły i wspaniały. Zabrałam go na swoją świąteczna imprezę z pracy i powiedział mi że się musi ukrywać bo przyjaciółka jego dziewczyny też jest na tej imprezie. Ale wstyd.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zadomowienie
|
DopplegangerEddarda, nie stresował się wcale! Podszedł na totalnym luzie, w samym Kościele mnie wręcz dotykał przy tzw. znaku pokoju. Więc może i dobrze się stało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
BAN stały
|
Jeżeli tak to może i dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zadomowienie
|
Tylko boję się, że przez takie ocenianie przeoczę kiedyś kogoś, kto jest w porządku i akurat się zebrał na odwagę. Będę się wobec tego przyglądać, czy się stresuje/czerwieni/ma opory (zgodnie z Twoją radą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
BAN stały
|
Do takiej która wygląda na zamkniętą samotniczkę bym nie zagadał ( zakładając, że miałbym ochotę na podryw).
Z tego co pamiętam jak ostatnio zagadałem do obcej dziewczyny to chyba drugi raz ją widziałem i po prostu dosiadłem się do niej w autobusie. Ogólnie fajna dziewczyna, mieszka w innym mieście, co parę miesięcy się widzimy. A w koleżeństwie mi nie przeszkadza to, że kiedyś przypadkiem trafiłem na nią i jej przyjaciółkę na sex kamerce xD Nawet się nie zdziwiłem, taka krejzolka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Konto usunięte
|
Spotykam się z kimś, więc chyba do singielek teraz już nie należę. Dobrze nam jest, ale fajerwerków wielkich nie ma. Oboje jesteśmy po przejściach. Na początku był powściągliwy, teraz coraz bardziej się otwiera. Bardzo miło spędziliśmy moje 27 urodziny. W sumie chyba z 5 lat ich nie obchodziłam, bo nie było z kim. Dostałam pięknego storczyka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tez myślałam o nocnym, może kiedyś ;-) marzy mi się jakiś za granicą. Na razie nie mogę się doczekać, a tu jeszcze 2 miesiace. Następnym razem zapraszam do mojej drużyny :-D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdzieś tak ze 3-4 tygodnie temu poszedłem na warsztaty. Przypadkiem, głównie dlatego, że dzień wcześniej nie poszedłem na żadną imprezę i stwierdziłem, że w weekend nie ma sensu siedzieć w domu. Warsztaty z takich hmm no czynności manualnych, powiedzmy, że niech to będzie "robienie swetrów na drutach" ![]() No i w pewnym momencie "zaciąłem się" musiałem zrobić coś co znacznie łatwiej robi sie, gdy ktoś Ci pomoże. Najpierw chciałem, tak by było najnormalniej, zapytać dziewczynę obok, ale wydawała się zajęta, mocno skoncentrowana na sobie, na swoim dziele. Więc poszedłem 5 "dziewczyn dalej" no i zapytałem tam jakąś czy mi pomoże (tak, jestem facetem, polazłem do jednej z, dla mnie, ładniejszych :P). Wymagało to sporych umiejętności manualnych, precyzji - mocno mi pomogła. No ale tak wyszło, że i ona czegoś nie mogła zrobić, czynności mniej precyzyjnej (powiedzmy, że przebijanie młotem muru ![]() ![]() Potem jakoś tak "przypadkiem" wyszło, że wyszliśmy razem. Odprowadziłem ją do domu, ona coś tam mówiła, że liczy na to, że jeszcze się zobaczymy, ja hmm tak naprawdę to nie za bardzo miałem potrzebę umawiania się, poznawania nowych dziewczyn, ale no jednak jakoś chciałem odwzajemnić jej zainteresowanie. Odnalazłem ją na fejsie, z 2-3 razy popisaliśmy dłużej, późnymi wieczorami. Nie odpowiadała półsłówkami (to jedna z rzeczy, która bardziej irytuje - jak już poświęcam czas na rozmowę i rozmawiam to ... chcę rozmawiać, a nie słuchać: "aha, ok", "tak", "nie"), tylko była zaangażowana w rozmowę. Stwierdziłem, ze w sumie to może warto ![]() ![]() Na tym przykładzie widać ile znaczy przypadek, gdzieś tam pójdziesz, zagadasz akurat do tej, a nie innej osoby, ona "dobrze" zareaguje. To wszystko to jest taka cieniutka niteczka... Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-06-21 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.