![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#752 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie w rodzinie też jest spora różnica wieku, moja siostra jest ode mnie starsza o 13 lat, a brat o 11 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
powodzenia, niech serduszko pięknie miga na monitorze
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#754 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja idę dziś na polecone hcg. Mam nadzieję że w przyszłą środę na usg coś zobaczę bo strasznie się martwię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja mam tak ze jak juz dluzej myje, ma duzo piany i chce umyc zeby z tyłu i podnosze jezyk co powoduje ze ta piana sie zatrzymuje tak przy koncu buzi... o matko... jak o te zeby dbac... ![]() Cytat:
![]() obaw brak ![]() trzymam mocno!!!! ![]() ![]() morning!! wczoraj poszlam na mecz niby na 18 ale zanim wrocilismy zanim co...dzis przychodza kolezanki wiec stałam i ledwo robilam sałatke o 22.... kurde nie bylo to zmeczenie przemeczenie takie z ilosci pracy tylko takie no na maxa... ze mialam wrazenie ze odloze nóż i jak stoje tak położe sie na płytkach i sobie pospie... magiczne uczucie ![]()
![]() |
#756 |
Rozeznanie
|
My sie juz kochalismy odkad jestem w ciazy. I rzeczywiscie odczucia lepsze niz bez ciazy. Ale jak zaczelam plamic to maz zaczal miec obawy i tak juz z tydzien zyjemy w celibacie. Ale dzis obiecal ze cos pomysli. Bo z humorem zagrozilam ze pojde do sasiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Wtajemniczenie
|
Witam,
W upalny poranek. Odprowadzilam synka do żłobka i jestem cała mokra 😊 a podobno od dzis mam być codziennie cieplej. Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- justkonev Powodzenia i aby serduszko bylo 😊 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale mnie dziś brzuch pobolewa coś. hmm. W piątek mam wizytę, ale wiem ,że pewnie za wcześnie jeszcze będzie.
#759 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, a my możemy się normalnie opalać? I co myślicie o lataniu samolotem? Tż ma zaplanowany urlop w II połowie sierpnia, myśleliśmy, że wybierzemy się w jakieś ciepłe kraje, ale chyba trzeba będzie to odłożyć na za rok... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka latała w ciąży pierwszej i drugiej, w różnych okresach i wszystko było w porządku, myślę że trzeba spytać lekarza i jeśli nie ma przeszkód to śmiało można lecieć na wakacje ![]() Ja w piątek jadę na plażę i mam zamiar trochę na słońcu poleżeć, bez szaleństwa chyba nie zaszkodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy opalanie jest wskazane u mnie w rodzinie byla sytuacja ze ciotka sie opalala w ciazy i zalapala rozyczke czy cos i kuzynka teraz gluchoniema jest. Nie chce straszyc. Nie czytalam o tym zadnych artykulow. Wiec pojecia nie mam. Poprostu wyrazilam opinie dziewczeta
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec ja na plazy sobie bede siedziec pod parasolem, wyjde na 10-15min zeby choc troche slonca zlapac ![]() sierpien/wrzesien jedziemy(!) do chorwacji na 10 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- co do latania to rozne są opinie... w II trymestrze najmniejsze ryzyko... dla I trymestru ktory jest zagrozony wszystko jest niebezpieczne, a w III to chyba do 36tyg mozna jak ciaza normalna ![]() kwestia jest cisnienie, pozycja siedzaca, problem z krążeniem ![]()
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, melduję się po wizycie
![]() Nooo więc.. usłyszałam serduszko! ![]() ![]() Wszystko jest jak najbardziej ok, termin pozostaje póki co bez zmian na 12.02 ![]() ![]() A co do opalania to mi gin dziś powiedziała, że absolutnie nie powinnam; bo raz, że szkodzi to dziecku a po drugie mogą zostać przebarwienia później. Ja tam jej posłucham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się właśnie tych przebarwień boję… Czyli rozumiem, że całe wakacje mam się balsamem do opalania smarować? Nawet jak idę na spacer? Coś czuję, że setny już raz wylądujemy na wakacjach w Zakopanem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Justkonev, a ile ma Kropek długości? I który Ci wyszedł tydzień?
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak z objawami? teraz juz niewazne nie? nie chcemy ich. dobrze wiemy ze jestesmy w ciazy ![]()
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do opalania to faktycznie w ciąży nie można się opalać
![]() |
#770 | ||
Zakorzenienie
|
Nie wiem właśnie gdzie się długość sprawdza
![]() ![]() EDIT: Napisane jest CRL 0.42 cm, o to chodzi? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez justkonev Czas edycji: 2016-06-22 o 10:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w oogle moj maz jak uslyszal ze ma ogonek to jak ja sie z czegos ciesze to pyta czy kropek macha ogonkiem z radosci?! ![]() ![]()
![]() |
#773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny naprawdę się opalacie?
Ja jestem jak kret ostatnio,słońce na mnie źle działa, objawy się wzmacniają, na samą myśl o opalaniu ![]() A 2 lipca jedziemy na tydz do Rewala ![]() ![]()
#776 |
Zadomowienie
|
Ja myślę, że wiadomo że żadna z nas w ciąży nie będzie leżeć plackiem parę godzin na słońcu i to jeszcze przez południe, ale po użyciu balsamu z filtrem to trochę tego słońca złapać można. Spacer po plaży raczej nie zaszkodzi, przecież nie będziemy siedzieć w domu jak taka piękna pogoda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
anie niczym nie rozni sie spacer po plazy o 14 od lezenia plackiem tych samych 2h od 14...
trzeba wlasnie w dzien siedziec pod parasolem,,walic 50spf... fajnie ze nam cieplo ale maluchom w brzuchach duzo cieplej... fajnie ze Tobie sie plamy nie porobily na twarzy...ale no kazda moze roznie zareagowac ![]() spacer to tak kolo 16-17 wg mnie ![]()
#778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Generalnie wszystkie takie czynniki mogą mieć różny wpływ.... ja na przykład w pierwszej ciąży stałam chwilę pod prysznicem.... to bylo tak okolo 20 tyg.... I przez to dostałam takich skurczy..... ze groziło to wcześniejszym porodem...lekarka mi dala bardzo silne leki na zatrzymani3 tych skurczy...uważajcie dziewczyny na siebie...słońce mocno może nagrać ciało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
ale to skurcze od prysznica? strumienia wody czy temperatury??
![]()
#780 |
Wtajemniczenie
|
Od strumienia cieplej wody...lekarka mi powiedziała że w ciąży nie powinno się brać prysznica...raczej wanna i woda nie zbyt gorąca..... ja myślami że umrę wtedy.....dobrze ze od razu pojechałam do mojej lekarki. Jak zobaczyła mój twardy brzuch i skurcze to się za głowę złapała.... takže ku przestrodze dla Was ....uważajcie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Czy można mnie dopisać do listy oczekujących mam z terminem na 28.02 2017 Dziękować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.