![]() |
#511 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień doberek ![]() Ja wczoraj padłam jak kłoda wieczorem... i ledwo dzisiaj wstałam o 7:45 ![]() ![]()
![]() |
#512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde widzisz to ja tez nie dostałam żadnego zastrzyku... W sumie schodzić nie schodzę bo wcześniej brałam rano i wieczór a teraz kazał mi 2tabletki tylko na noc. Wiec wychodzi na jedno. Ale Nic nie mówił o odstawieniu narazie, a dlaczego Tobie od 34t kazał odstawić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jak dobrze, że dziś ciut chłodniej. Zaraz zbieram się do Wawy do endokrynologa. Nadrobię wieczorem. Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | ||||
Zakorzenienie
|
Superhuman, slonko
![]() A Ty Natalia23 musisz być dobrej myśli!! Dzięki dziewczyny za komplementy dla mojej córy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na kursach a mąż dziś wziął wolne bo teść wychodzi ze szpitala i musi go odebrać i zawieźć do domu a teść po zabiegu i już praktycznie na wózku się porusza więc trochę im się zejdzie... po południu mamy plan obleciec komisy dzieciowe,może znajdziemy coś ciekawego...
![]() |
#515 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj popołudniu ucięłam sobie drzemkę i nagle przez sen złapała mnie taka zgaga, że prawie zwymiotowałam ![]() Cytat:
![]() Piję prawię samą wodę, ewentualnie + cytryna. Zgagę mam non stop. To samo miałam z córką w 1 ciąży ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja paznokcie zrobiłam wczoraj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() u nas dzisiaj cieplej niż wczoraj, a jutro ma być jeszcze cieplej ![]() Dokładnie za tydzień w czwartek będzie mój ostatni dzień w biurze.. ach ta radość ze smutkiem wymieszana ![]() Dobrego dnia Kobietki ![]()
#518 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny zestaw, bardzo klasyczny -napewno posłuży na lata,a zawsze mozna poszaleć z dodatkami.. Cytat:
ja mieszkanie ogarnełam lekko, zaraz będe szukać rolet na okno do jadalni, potem obiad i może crumble z owocami zrobię.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aha, a czemu tak zmienił przyjmowanie luteiny? lekarz mówił,że takie jest zalecenie towarz.ginekologicznego w Pl albo i jakiegoś międzynarodowego.. twierdzi,że potem dziewczyny rodzą po wywoływaniu w 42tc jak się nie odstawi ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Pierniku dobrze, że wizyta ok i wszystko w porządku ![]() ![]() slo_nk_o ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() superhuman ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapowiada się dzis prawdziwy upał. W planie pranie i ogólne sprzątanie, a potem pójdę obczaić basen: po 2 latach mieszkania tutaj przez przypadek od kierowcy taksówki dowiedziałam sie, że w hotelu dosłownie "za zakrętem" jest bardzo fajny basen z saunami, jakuzzi itp. Koszt: całe 10 zł/godzine, albo 15 zl za dwie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy ja zaczęłam w drugiej ciąży plamić, to zanim pojechałam na IP to wszyscy mnie luteiną chcieli częstować. W PL pewnie z powodu pierwszego poronienia na dzień dobry dostałabym luteine i inne przyjemności. W szpitalu się okazało, że w sumie aktualnie w środku jest jeden wielki krwiak, brak tętna. Zapytano się mnie, czy chcę tabletkę, czy łyżeczkowanie czy poczekam. Tym razem postanowiłam poczekać. I tak to wszystko trwało 2 tygodnie! Niestety hormony nie są na "każde" poronienie i mi by nie pomogły, ale lekarze o tym nie mówią. No i wracając do tematu:P To faktycznie hormony mogą spowodować przenoszenie ciąży jak i u mnie mogłby spowodować, że organizm nie wydaliłby sam zarodka....
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja już po śniadanku, leżę w łóżku a ze mną moje mordki kochane smacznie śpią. A plany na dziś chłodzenie się i leżing. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A no i na chwilę pójdę do Taty złożyć życzenia ![]() Zapisz
Zapisz
![]() |
#524 |
Zadomowienie
|
Btw
![]() Talantea ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() |
#525 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj zaczynam 34 tydzień ![]() Kot ćwiczy moją cierpliwość, włazi na rower na kierownice, a potem miałczy, że zejść nie może i trzeba mu pomóc ![]() zona współczuję kolejnego pobytu w szpitalu ![]() ![]() Co do zastrzyku z immunoglobuliny. W 28 tygodniu ciąży jest ZALECANY, nie obowiązkowy. Jest on płatny - jakieś 400zł. I lekarz powinien o tym poinformować. Z kolei po porodzie bada się krew dziecka i jeśli jest ona dodatnia i mama nie wytworzyła przeciwciał to podanie immunoglobuliny jest OBOWIĄZKOWE i bezpłatne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cos mi sie wydaje, ze jednak wyjdą z Europy bo na kazdym kroku widze komentarze, zeby wyjsc. Tyle tylko, że bez EU to UK po prostu się rozpadnie, bo przed EU to tu była bida ![]() Dzisiaj zaczełam 35 tydzien ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
u mnie też na sr trzeba przynieść zaświadczenie od lekarza że nie ma przeciwwskazań do ćwiczeń
![]()
#528 |
Zakorzenienie
|
Macie Tosie i Esika
![]()
#529 |
Zakorzenienie
|
Jaki on jest słodki
![]() a brzuszek śliczny, teraz już zaczął być widoczny ![]() Zapisz
#530 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a córeczka urocza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuję, że tyle masz stresów.. ![]() Cytat:
![]() My też kupujemy wanienkę.. wydaje nam się wygodniejsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję spięć z mężem.. niepotrzebne dodatkowe stresy.. ![]() To bardzo przykre nie czuć zrozumienia.. Cytat:
![]() ![]() Wczoraj, jak wspominałam odebraliśmy wózek 2 w 1 Riko Nano - kolor grey fox (szary- przez słońce wyszedł trochę inny ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem nim zachwycona! Jest jeszcze ładniejszy niż w sklepie ![]() Oczywiście pojeździłam nim po mieszkaniu.. wjeżdżałam w najmniejsze zakamarki.. bez problemu sobie poradziłam z wykręceniem z małego pomieszczenia.. prowadzi się lekko i sprawnie ![]() ![]() Oczywiście padł tekst teściowej.. ,, Już wózek kupiliście?! Matko! Będę udawać, że o tym nie wiem.. bo jeszcze Zuzi nie ma, a można zapeszyć.. " także tego.. ![]() ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-06-23 o 09:23 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Ładny! I ważne że się dobrze jeździ
![]() ja też się nie mogę doczekać pierwszego spaceru ![]() Zapisz
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | ||||||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś wstałam z lepszym nastawieniem ![]() ![]() U mnie też zaczęły się problemy ze snem..... pierwsze zasnąć nie mogę a potem budzę się w nocy;/ Cytat:
Przewiduje szybki poród ![]() Trochę mnie ten szybki poród przeraża... nie chce w aucie urodzić... Mąż w ciąży z synem przeżył wielki szok jak zobaczył inne kobiety na SR mężowie ubierali im buty, skarpetki we wszystkim pomagali..... Jak się nie zmieni to będę musiała coś odpuścić Cytat:
![]() Cytat:
Jagody jadłam w niedzielę ![]() ![]()
![]() |
#535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem wiem. Śmieje sie bo na polskich forach panika. Szkocja na pewno bedzie głosować przeciw bo nie po to w referendum głosowali za zostaniem w UK by teraz UK sie odłączyła od EU. Z tego co słyszałam jeśli bedzie za wyjściem to w Szkocji odbędzie sie kolejne referendum i wtedy na bank sie odłącza. Jedyna szkoda ze nie ma żadnych oficjalnych źródeł co dalej. Jednocześnie wiem, ze nikt nas nie wywali bo ktoś pracować musi ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zadomowienie
|
Taki brzuch to nie brzuch ![]() A Esik jest cudowny ![]() Nie mogę oglądać małych kotków, bo ja jestem w stanie zaadoptować kolejnego....nawet po takiej nocy jak dzisiaj:P ![]()
![]() |
#538 | ||||||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja jest nawet spoko ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zacne zakupy ![]() Jakbym moją mamę słyszała ![]() Cytat:
![]() może nie będzie tak źle i donosisz do terminu? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() gorzej jak urodzę we wrześniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tija, brzuch Ci rośnie ![]() ![]() Cytat:
![]() A teściową się nie przejmuj. Nadrobione! Ja jestem taka zadowolona że już mamy te najważniejsze rzeczy wybrane ![]() Wczoraj udało mi się jeszcze sandały kupić, bo mi zawsze wszystkie paski odstają więc się cieszę że te akurat pasują idealnie. Ja dziś z koleżanką jestem umówiona, której dawno nie wiedziałam to się naplotkujemy ![]() Dziś dzień ojca, przypominam. Pisałam Wam że robimy zadaszenie tarasu? Wczoraj gościu przykręcając belki do ściany przewiercił się na wylot do salonu ![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
Wyobraźcie sobie, wchodzę do pracy (nie byłam od poniedziałku) a tam dwie nowe osoby:P Moje oczy się ślicznie zaświeciły (bo miałam być tylko dopóki kogoś nie zatrudnią) lecę do szefowej biura i ona mówi, że zatrudnili dwie osoby, i jeżeli chce zostać to dla mnie drzwi stoją otworem, a jeśli chcę już iść na urlop jak planowałam to też moja decyzja.
No to wróciłam do dom ![]() ![]() Oficjalnie zaczynam wolne, już się nie pojawię w pracy nawet na kawę co by znowu mnie ktoś nie zwerbował:P Wrzucę coś na ruszt i lecę na spacer z sierściuchem, bo pogoda ładna. Wejdę do fryca przy okazji zapisać się na włosy. I brwi. I pedicure....tylko nie wiem na kiedy. Wolę tak jakoś bezpiecznie by jednak w razie W było to przed rozpakowaniem....bo później to już tylko farba ze sklepu mi zostanie, a szans nie ma bym swoje ciemne odrosty rozjaśniła tak jak fryzjer.
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Z tel nie widze zdjec, pozniej sprawdze z laptopa
![]() Dopiero wstalismy z TZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ziuta, tez uwielbiam orangine, pycha. Ale u nas w sklepie nie maja a nie chce mi sie jezdzic 10 km, zeby kupic :P ale jak widze, to biore ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-06-23 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.