|
|
#3271 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
|
|
#3272 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3274 |
|
Nindżopesz
|
Działa zdecydowanie, żadne tarki, pumeksy i insze zdzieraki nie dały mi takich rezultatów jak to Bingo po dwóch użyciach. Skóra gładka tylko jeszcze twarda.
|
|
|
|
#3275 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3276 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3277 | |
|
BAN stały
|
Postaram się jutro coś wrzucić
Nie zauważyłem niczego niepokojącego, zaczekajmy do rana ![]() Cytat:
A! Fruzia tradycyjnie obrażona ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Byłem już dwa razy w kuchni, za pierwszym otworzył oczka, popaczał zaspanym wzrokiem i zamknął z powrotem, a za drugim spał jak zabity, z wyciągniętymi do przodu łapkami Aha! Celem moich wizyt były tortille leżące w lodówce - Rejcz miała rację, na zimno też są pycha (jedne z ososiem wędzonym, sałatą, ogórkiem, pomidorem i sosem majonezowym, drugie z kbnsem i "miksem" warzyw) A nie miałem przekonania, szczerze mówiąc...
|
|
|
|
|
#3278 |
|
Piers do przodu
|
I podzieliłeś się chociaż z nowym członkiem rodziny??
![]() czekając na foty
|
#3279 |
|
BAN stały
|
Nowy członek rodziny ma swoje własne żarełko, poza tym nie miałbym sumienia, żeby go budzić
![]() ---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Zbój wstał i się gdzieś zaszył (albo za lodówką, albo za komodą z tv), nie reaguje na nawoływanie
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry wstałam o 5
|
|
|
#3281 | ||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.co do bieli się zgodzę - w bieli nawet w długich spodniach i koszuli z długim rekęwem w dziki upał jest chłodno i przyjemnie , ale czerń ściąga gorąco tragicznie, ugotować się można . Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
durny budzik , nastawiłam go wczoraj jak zwykle na 5.30 , ale wyjątkowo z drzemką i powtarzaniem co 10 minut, i bałwan W OGÓLE nie zadzwonił dopiero jak zlikwidowałam drzemkę , raczył zadzwonić, Widać tę drzemkę uznał za obowiązującą jego i że ma spać i nie dzwonić dobrze że małż ranny skowronek, to nie zaspałam .Dlaczego nie może być takiej pogody jak dziś przez cały rok , no , chociaż przez pół roku do 3/4
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3282 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Kaś
Nie wiem, może ja mam jakiś mikroklimat wokół siebie, albo po prostu inny odbiór temperatury, ale - co prawda na zewnątrz wyszłam o 19.00, ale nijakiego upału nie zauważyłam ot, ciepło. W pociągu, mimo braku włączonego nawiewu/ klimy założyłam sweterek i po drodze od stacji wcale nie miałam ochoty go zdjąć.Cytat:
Cytat:
|
|
#3283 | |
|
Nindżopesz
|
Właśnie dumam czy nie powinnam robić tego w rękawiczkach... Ale skóry na dłoniach mi nie wypaliło, więc...
![]() Cytat:
Margot, a dziś już odczuwasz ciepło na zewnątrz czy nadal nie? Jak mnie mały obudził o 5:28 to było bardzo ciepło, teraz zaczyna być gorąco. A jeśli nie odczuwasz to serio - może coś z krążeniem albo jakaś inna przypadłość? |
|
|
|
|
#3284 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() I też wstałam około 6.00, owszem - ciepło, nawet w cieniu, przed 7.00 na pociąg wychodziłam - ale żeby upał?!
|
|
#3285 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy na zimno i upału
Cytat:
No my już nocą dostaliśmy zaduszkami po garach. Także tak, czuję się jak gulasz. ![]() Gryx - zazdroszczę kociaka. Te stworzenia nigdy nie przestaną mnie rozczulać. |
|
|
|
|
#3288 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Zamykam okna i zaciągam zasłony w oknie, w które akurat świeci słońce - a w ciągu dnia, tylko krótkie wietrzonko co parę godzin, żeby ciut tlenu wpuścić. Cytat:
Bingo da się kupić stacjonarnie? Czy tylko przez neta? A propos stóp, jakiś czas temu polecałyście coś na odciski - nie mogę znaleźć w archiwach nazwy, co to było? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ad. 2. Zeby było zielono, jasno i ciepło - ale nie gorąco!! Przecież w tych temperaturach nie da się egzystować Rano pobiegałam po domu z odkurzaczem i mopem, bo przewidująco stwierdziłam, że później ducha wyzionę przy takiej dawce ruchu. A i tak od potu byłam równie mokra, co podłoga po myciu
|
||||
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę myć okno balkonowe. I moskitiery. Czekało na mnie hohohoho ....
|
|
|
|
|
#3290 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. mi pomogło ABE płyn na odciski tylko musiałam stosować ponad tydzień. Potem jeszcze za jakiś czas wróciły, ale od tamtej pory już jest spokój. |
|
|
|
|
#3291 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
ad. 2. Dziękuję! |
|
|
|
|
#3292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak otworze okno, to juz chłodne powietrze wpada Cytat:
bosko jest! Cytat:
![]() Podkręcają metabolizm i krażenie tak, ze nawet ja mniej marznę zimą niż kiedys (chociaz miałam 17 kilo tłuszczu więcej), a po wyjściu z basenu czy tańca to się ze mnie leje i ciepło mi całą noc ![]() Ale wczoraj było cuuddnieee na tańcach, na obu lekcjach nowe fajne figury ) wreszcie zaczynam coś łapać technicznie, ale jeszcze wolno i z lekkością maszerującego janczara ![]() I nauczę się gracji i lekkości i poruszać jak dama kiedys tam, bo na razie idę w tany jak chłop w pole
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-24 o 11:56 |
|||
|
|
|
#3293 |
|
Nindżopesz
|
Jeszcze napiszę, że oni tam w ulotce bełkoczą coś, że po jakimś czasie samo zejdzie/odejdzie. Może i zejdzie, ja nie miałam cierpliwości żeby czekać miesiąc, więc jak tylko skóra po tygodniu porządnie zrogowaciała, to zdrapywałam ot tak na sucho.
|
|
|
|
#3294 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
w zasadzie ubierają się wbrew logice, ale może oni pod spodem mają długie białe koszule odbijające ciepło a może dostateczna ilość warstw - jak w wypadku zawoju nagłownego - izoluje od gorąca ? I pewnie rodzaj tkaniny też ma istotne znaczenie . Trzeba by dorwać jakiegoś Tuarega gdzieś na wyjeździe i zbadać sprawę ![]() 2.bo w takiej temperaturze stosuje się sprzątanie przez omiatanie wzrokiem ![]() Cytat:
2.zgadza się - ciepło jest produkowane przez mięśnie, jak się mięśni nie ma to się marznie choćby nie wiem co , bo nie ma tkanki produkującej energię grzejącą ciało . Dlatego tzw karki zawsze chodzą lekko poubierane, bo jest im ciepło , dużo cieplej niż przeciętnemu nieumięśnionemu człowiekowi prowadzącemu siedzący tryb życia z zerową aktywnością fizyczną. 3.znaczy brzęczysz uzbrojeniem i masz jatagan w zębach ?4.z kosą ![]() ???
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś wspaniałego! Widać, że trafiłaś na świetną szkołę/instruktorkę, ale najbardziej w tym wszystkim urzeka mnie tango do Upióra w Operze ![]() Dobrze, że takich rzeczy można się nauczyć Żeby tak w szkole były takie lekcje 50% z wf to byśmy mieli zacne i wrażliwsze społeczeństwo. Serio, czemu ciągle tylko kosz, piła, siata, itd. Programy po latach się zmieniły, wiem o tym, ale szkoda, że nie wcześniej, i nie na takie obejmujące podstawy tańca, właśnie lekkości i gracji ruchów. Teraz zdaje się bardziej na fitness jest nacisk. Lepiej, ale wciąż, nie kształtuje, nie rozwija to różnorodności tylko focusuje na "jedynej słusznej formie aktywności". Taniec rozwija przecież nie tylko physis ale i psyche. Ja wiem, wiem, też by się migali, jako i od wuefu się migają, ale zawsze jakieś tam podstawy, jakieś wdrażanie czym skorupka za młodu by było. Lepsze coś, niż nic
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Piers do przodu
|
Co do Tauregów to myślę, że to jest związane z tym, że od dawna tam mieszkają i organizmy po prostu pracują inaczej
podobnie jak np Indianie amazońscy w tropikach się nie pocą a weźmy takiego Europejczyka
|
#3297 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#3298 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ach, jak cudnie by wygladał zamiast rózy w zębach! ![]() ![]() nie mam jatagana, ale usłyszałam, że przy nagłych zwrotach w tangu mam przestac walić partnera z bara ![]() Ponury Żniwiarz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-24 o 13:01 |
||
|
|
|
#3300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lepiej niż my
śpi dobrze, ma dobry humor Cytat:
musiałaby być klima Cytat:
Jestem u rodziców dziś bo mają klime zdążyłam się spocic jak mysz zanim Dida i wózek do auta spakowalam ![]() Wczoraj odebralismy klucze od nowego mieszkania i tam jest chłodno
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

A! Fruzia tradycyjnie obrażona
A nie miałem przekonania, szczerze mówiąc...
czekając na foty

ot, ciepło. W pociągu, mimo braku włączonego nawiewu/ klimy założyłam sweterek i po drodze od stacji wcale nie miałam ochoty go zdjąć.

???
jak Maleństwo to znosi??