Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-24, 11:20   #4831
monika0185
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe to babki odlotowe! 2016

Cytat:
Napisane przez aska8999 Pokaż wiadomość
A mnie denerwuje postawa matek niekarmiacych najpierw mowia ze to jest indywudua
na osobusta sprawa czy ktos karmi piersia czy nie po cxym eysmiewaja te matki ktore karmia dlugo.

Wczoraj wyxzulam wystajaca kostke przez podbrzusze. To byl chyba lokiec? Wkazdy, razie chyba chcial sie pokazac na dzirn taty
Wystajacy łokieć? Ale jaja Jak ja bym już chciała poczuć ruchy
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:20   #4832
DoDoo
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe, na II trymestr prawie gotowe! 2016

Ktoras z was bedzie miala trojaczki http://olx.pl/i2/oferta/wozek-dla-tr...8-IDgg2WF.html
Stary 2016-06-24, 11:21   #4833
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Velvet Wave Pokaż wiadomość
Hej Aleeee lato

Jutro idziemy oglądać mieszkanie Mam nadzieję, że się uda bo jest ulicę dalej niż to w którym mieszkamy teraz A dodatkowo jest z ogródkiem Jakbym teraz zagospodarowała to przy dziecku na drugi rok jak znalazł
Powodzenia! 😊
Stary 2016-06-24, 11:23   #4834
CAR0LKA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość

Ufff...gorąco jak w piekle U mnie temperatura dzisiaj 30C i jak tu żyć? za 9 godzin wizyta i zobaczę moje maleństwo stęskniłam się
Wklejam zdjęcie kostiumu Marcelka na grudzień będzie mały rozdawał prezenty
super stroj

Dni z wizytami sa najlepsze
CAR0LKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 12:03   #4835
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Czy u was też jest tak gorąco?
Ja aż założyłam krótkie spodenki, co u mnie jest ewenementem Ah pokaże mojego grube uda światu, a co tam!
Ja nie zauważyłam na zdjęciu abyś miała grube uda? 😊 jest mega ciepło. Ja sobie zasłoniłam rolety i włączyłam wiatraczek- jest fajnie

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Apropo poglądów - gdzie dwóch Polaków tam 3 zdania i 4 partie 😉

Każdy ma prawo do własnego zdania o ile nie narzuca go innym 😊
Mam koleżankę, która karmiła mm i jej dziecko jest również bardzo zdrowe i praktycznie się nie przeziębia a mam już 5 lat.
Osobiscie bardzo chce karmić piersią i zrobię co mogę na miarę moich możliwości aby to osiągnać i możliwie jak najbardziej ułatwić.
odciągać też będę chciała po jakimś czasie aby malutka umiała też pić z butelki jakbyśmy chcieli wyjść gdzieś z Mężusiem 😊

Widzialyście coś takiego? Czy to jest takie ulatwiajace czy kolejne zarabianie kasy?
http://mamygadzety.pl/kiinde/

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;62177696]Bardzo mi się podoba co napisałaś. zauważyłam ze mamy lubuja się w tym temacie. Ja na jakiekolwiek komentarze odnośnie kp pozwalam sobie tylko przy mezu

Swoją drogą polecam zakupić sobie podstawowy zestaw startowy do odciagania mleka. jak Franek miał 6 tygodni miałam jakis stan zapalny i sciagali mi ropę z dziąseł. I jak cierpialam z bólu to mama zabrała małego na kilka godzin i karmiła go moim odmrozonym mleczkiem. No i byłam spokojniejsza, ze jakby musieli mnie znieczulac to jednak mam zapas mleka dla malutkiego...[/QUOTE]
Oooooo własnie na takie też sytuacje fajnie mieć zamrożone mleko 😊

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mewkaa Pokaż wiadomość
mój Tż był chyba z kolei za szybko odstawiony
Jak on się garnie do moich piersi gdy tylko je widzi
Rączki wyciąga a jak się przyssie...
To az żal odstawiac
Buahhahaha padłam

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Patrzcie jak dzięki kp posty nam się produkują hahaha Zaraz skończymy wątek

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Kciuki za dzisiejsze wizyty! 😊

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Omg wy tu o tych Meżach na cyckach a ja taka napalona i co z tego skoro zakaz orgazmów 😒 nawet książki erotycznej nie poczytam bo się jeszcze bardziej napale. Ostatnio jak się gina pytalam o seks to musialam mieć k.u.rwiki w oczach skoro się śmiał do Męża, że mi chyba dawke progesteronu zmieni bo naładowana jestem

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Ktoras z was bedzie miala trojaczki http://olx.pl/i2/oferta/wozek-dla-tr...8-IDgg2WF.html
Hihi boski 😆

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Rozmawiałam z moim lekarzem, mam się nie martwić tylko leżeć spokojnie jeszcze z tydzień i brać dodatkowo tą luteinę dopochwowo.
Już chyba wiem dlaczego kazał mi brać duphaston do 20 tygodnia - bo w II trymestrze ta kosmówka przekształca się w łożysko i progesteron pomaga w razie czego. Układa się wszystko to do około 20 tygodnia. Ta luteina dopochwowo dodatkowo chroni przed skracaniem się szyjki.

Nie wolno mi nic podnosić, nawet 1 kg 😊 Także Kochane starajcie się nie dźwigać, lepiej dmuchać na zimne.

Edytowane przez monika0185
Czas edycji: 2016-06-24 o 11:53
Stary 2016-06-24, 12:10   #4836
itstoolatex3
Zakorzenienie

monika0185- nie dźwigaj i odpoczywaj

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 12:25   #4837
pestka_11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
Po części się z Tobą zgadzam i doceniam Twoje starania o miłą atmosferę.
Ale z drugiej strony chyba możemy wymieniać się opiniami na wszystkie tematy? Każdy może pisać o czym chce, póki szanuje innych ludzi i ich zdanie. Nie widzę tu na szczęście jeszcze żadnych kłótni. Dlaczego możemy rozmawiać o jedzeniu czy prenatalnych, a o kp nie?
Super, że się tu wspieramy, ciągle trzymamy kciuki i gratulujemy, ale mi właśnie brakuje na naszym wątku ciekawych i konkretnych rozmów.
nie no ja też żadnej kłótni tu nie widzę, po prostu każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazić, jedni się z tym zgodzą inni nie, ale właśnie są mamy, które będą pierwszy raz się z tym spotykać, a wiem, że cenne rady w cenie. a i tak później życie weryfikuje, ja np karmiłam piersią 5 m-cy i karrmiłabym dalej, ale dziecko miało później nietolerancje i musiałyśmy przejść na mm nutramigen, także nie tylko od nas to zależy. Ale jedno, warto rozmawiać

Cytat:
Napisane przez mewkaa Pokaż wiadomość
Ja tez jestem za rozmowa o kp na naszym watku
Mnie to interesuje np bardzo
I chce doświadczone matki mieć pod ręką i moc się ich poradzić
A nie szukać info gdzieś po internetach
W końcu po to jest też ten wątek
Jak kogoś kp nie interesuje to niech zamyka oczy gdy widzi posty na ten temat
dokładnie, są mamuśki, które chcą się czegoś dowiedzieć

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość

Nie wolno mi nic podnosić, nawet 1 kg 😊 Także Kochane starajcie się nie dźwigać, lepiej dmuchać na zimne.
ja to nawet ponad 10 kg dzwigam, nie ma rady, dziecko nie rozumie, że mama nie może. Ale fakt, robię to rzadziej niż przed ciążą
pestka_11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-24, 13:27   #4838
folinka
Zadomowienie

Cytat:
za 9 godzin wizyta i zobaczę moje maleństwo stęskniłam się
Wklejam zdjęcie kostiumu Marcelka na grudzień będzie mały rozdawał prezenty

Fajowy zestaw!

Cytat:
Napisane przez Emosz Pokaż wiadomość
Folinko
spróbuj płukania gardła roztworem wody utlenionej (pół szklanki wody + 2 łyżeczki wody utlenionej), u mnie pomogło jak nic innego nie dawało rady
Dziękuję, ale już wszystkiego próbowałam Tak w skrócie napisałam "miód i czosnek". Najpierw najbardziej bolały mnie zatoki, od dwóch dni gardło tak że nic nie mogę przełknąć i z trudem mówię (na szczęście do Was mogę pisać ) i uszy, katar się leje, gorączkę mam lekką i to już tak ponad tydzień się ciągnie. Jakieś wyjątkowe paskudztwo mnie dopadło

Cytat:
Widzialyście coś takiego? Czy to jest takie ulatwiajace czy kolejne zarabianie kasy?

Patrzcie jak dzięki kp posty nam się produkują hahaha Zaraz skończymy wątek

Omg wy tu o tych Meżach na cyckach a ja taka napalona i co z tego skoro zakaz orgazmów 😒 nawet książki erotycznej nie poczytam bo się jeszcze bardziej napale. Ostatnio jak się gina pytalam o seks to musialam mieć k.u.rwiki w oczach skoro się śmiał do Męża, że mi chyba dawke progesteronu zmieni bo naładowana jestem
Myślę, że jedno i drugie po trochę Choć szczerze to nie wiem, jak wyjdzie cenowo jakiś zestaw do mrożenia innych marek
Tak jest z wieloma rzeczami, gadżetami. Jedna osoba woli zagotować wodę w garnku, włożyć butelki na 5 min i wystawić na ściereczkę, inna powie, że bez sterylizatora się nie obejdzie Czyli mam na myśli co kto woli i na co chce wydać pieniądze.
Jedno mnie zastanawia - cena woreczków do mrożenia. Nawet popatrzyłam z ciekawości na allegro i co mnie dziwi to, że są tylko woreczki markowe typu avent, babyono. Wydaje mi się, że przy Maksie takie jakieś zwykłe woreczki do mleka, które kupowałam, to wychodziły grosze, ale to dawno było...

Dobra, dobra, Ty nie zwalaj na kp, że dużo postów przybywa

Biedna...

Cytat:
Napisane przez pestka_11 Pokaż wiadomość
nie no ja też żadnej kłótni tu nie widzę, po prostu każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazić, jedni się z tym zgodzą inni nie, ale właśnie są mamy, które będą pierwszy raz się z tym spotykać, a wiem, że cenne rady w cenie. a i tak później życie weryfikuje, ja np karmiłam piersią 5 m-cy i karrmiłabym dalej, ale dziecko miało później nietolerancje i musiałyśmy przejść na mm nutramigen, także nie tylko od nas to zależy. Ale jedno, warto rozmawiać
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 14:12   #4839
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że jedno i drugie po trochę Choć szczerze to nie wiem, jak wyjdzie cenowo jakiś zestaw do mrożenia innych marek
Tak jest z wieloma rzeczami, gadżetami. Jedna osoba woli zagotować wodę w garnku, włożyć butelki na 5 min i wystawić na ściereczkę, inna powie, że bez sterylizatora się nie obejdzie Czyli mam na myśli co kto woli i na co chce wydać pieniądze.
Jedno mnie zastanawia - cena woreczków do mrożenia. Nawet popatrzyłam z ciekawości na allegro i co mnie dziwi to, że są tylko woreczki markowe typu avent, babyono. Wydaje mi się, że przy Maksie takie jakieś zwykłe woreczki do mleka, które kupowałam, to wychodziły grosze, ale to dawno było...

Dobra, dobra, Ty nie zwalaj na kp, że dużo postów przybywa

Biedna...

Dzięki za opinie, przydają się, zwłaszcza jak się nie ma doświadczenia 😊

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Podoba mi się taki rożek/kangurek:
http://www.smyk.com/catalog/product/...y-bialo-szary/

Będziecie takie coś używać?
Stary 2016-06-24, 14:16   #4840
Emosz
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję, ale już wszystkiego próbowałam Tak w skrócie napisałam "miód i czosnek". Najpierw najbardziej bolały mnie zatoki, od dwóch dni gardło tak że nic nie mogę przełknąć i z trudem mówię (na szczęście do Was mogę pisać ) i uszy, katar się leje, gorączkę mam lekką i to już tak ponad tydzień się ciągnie. Jakieś wyjątkowe paskudztwo mnie dopadło
Biedna, no to rzeczywiście może coś lekarz zaradzi.

Co do wszelkiego rodzaju gadżetów mam podobną opinię, mogą się przydać ale można też bez nich przeżyć

Ale mrożenie pokarmu wydaje się fajna opcją, szczególnie w tych woreczkach, bo nie zajmą jakoś dużo miejsca w zamrażarce

Monia fajny ten kangurek ja na pewno o ile dzidzia będzie współpracować :P

Edytowane przez Emosz
Czas edycji: 2016-06-24 o 14:18
Emosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 14:21   #4841
Velvet Wave
Rozeznanie

Cytat:

Ja mam w planie zakupić jeden taki rożek

I jestem jeszcze zakochana w tych kocykach
http://poscieldladzieci.pl/mamo-tato...ry-blekit.html

Edytowane przez Velvet Wave
Czas edycji: 2016-06-24 o 14:24
Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-24, 14:26   #4842
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam w planie zakupić jeden taki rożek

I jestem jeszcze zakochana w tych kocykach
http://poscieldladzieci.pl/mamo-tato...ry-blekit.html
Boski! Zakochałam się w tym materiale minky dostałam z tego poduszkę i jest boska, co chwilę ją głaszczę 😆
Stary 2016-06-24, 14:32   #4843
Velvet Wave
Rozeznanie

Cytat:
Boski! Zakochałam się w tym materiale minky dostałam z tego poduszkę i jest boska, co chwilę ją głaszczę 😆
Zgadzam się, plusz minky jest super Jak się tylko dowiem płci to coś zamówię

Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 14:36   #4844
Emosz
Zadomowienie

Cytat:
Mój rogal ciążowy też jest właśnie z jednej strony z minky, więc cudnie się do niego tuli w nocy

Nie wiem czy któraś z Was szyje, ale ten materiał w sklepach z tkaninami nie jest jakiś bardzo drogi, więc jak ktoś umie to sam może sobie coś fajnego uszyć ja niestety nie umiem ale może mamę wykorzystam żeby coś dla fasolki uszyła
Stary 2016-06-24, 14:37   #4845
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się, plusz minky jest super Jak się tylko dowiem płci to coś zamówię
Wow można fajnie skompletować rożek do wypełnienia łóżeczka wybieranie zajmnie mi o wiele więcej czasu niż myślalam hehe
Stary 2016-06-24, 14:38   #4846
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Carolka gratuluję chłopaka!

U mnie dziś przeszło 30stopni. Gnije w pracy. Jutro wzielam zmianę za moją siostrę bo ma ostre zapalenie ucha środkowego i wylatuje jej maź z krwią z ucha. Mówię wam straszne. Byłam wczoraj z nią o północy w szpitalu na izbie przyjęć bo je mogła ujechac z takim bólem. Dobrze ze akurat byłam u rodziców i mogłam ja zawieźć do tego szpitala.
w ciągu 30 minut zapaskudzala ta wydzielina jeden wacik do zmywania makijażu . Wiec Wyobraźcie sobie jak jej leciało z ucha...

Dziewczyny do mrożona mleka można używać pojemniczkow "na mocz" które kupujemy w aptece. Koszt to 50gr a można użyć wiele razy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-06-24, 14:39   #4847
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emosz Pokaż wiadomość
Mój rogal ciążowy też jest właśnie z jednej strony z minky, więc cudnie się do niego tuli w nocy

Nie wiem czy któraś z Was szyje, ale ten materiał w sklepach z tkaninami nie jest jakiś bardzo drogi, więc jak ktoś umie to sam może sobie coś fajnego uszyć ja niestety nie umiem ale może mamę wykorzystam żeby coś dla fasolki uszyła
Nawet nie wiedziałam, że rogale też są z tego materiału. Dzięku za cynk Niestety nie umiem szyć.
Stary 2016-06-24, 14:47   #4848
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:

Genialne, nie widziałam jeszcze takich rożków. Ja na pewno coś takiego kupię

Stary 2016-06-24, 14:52   #4849
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za opinie, przydają się, zwłaszcza jak się nie ma doświadczenia 😊

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Fajny ten rozek
Ja mialam ale sama go nie uzywalam, jak ktos przychodzil to wkladalam do takiego becika. Tylko moja Zaba urodzila sie w lipcu i lezala w samym pampku jakbym ja zawinela to by mi sie dziecko zagotowalo

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Ja teraz do lozeczka tez chce minky. Jakos zwykla kolderka poszla w ruch ok 1rz? Wczesniej maly kocyk wystarczal

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Wiecie co jak wrzucacie te '☠☠☠☠☠☠☠ki' to dociera do mnie ze znowu takie malenstwo bedzie w domu <3

iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 14:54   #4850
malaDarunia
Wtajemniczenie

Od 22 czerwca jest wyprzedaż w tesco do -50% na obuwie i ciuchy. Mam nadzieje ze dla dzieciaków tez. Pojadę dziś zobaczyc

Stary 2016-06-24, 15:37   #4851
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:

Ja na pewno kupię takie cuś Przyda się Szczególnie, że dzieciaczki zimowe. Mogą nawet w tym spać i czuć się utulone

Chciałam coś napisać ale niestety... pamięć szwankuje.. wiec no cóż..
Stary 2016-06-24, 16:36   #4852
xjustyniaaax
Zakorzenienie

U mnie tez dzis mega słońce.. 35 stopni pokazuje dalej w cieniu termometr...
Mąż w pracy to pojechalam do mamy i leze na materacu w cieniu juz od 10 rano mama mi zrobila pieczonki na obiad i jestem szczesliwa jitro chyba tez przyjade
Stary 2016-06-24, 17:54   #4853
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaDarunia Pokaż wiadomość
Carolka gratuluję chłopaka!

U mnie dziś przeszło 30stopni. Gnije w pracy. Jutro wzielam zmianę za moją siostrę bo ma ostre zapalenie ucha środkowego i wylatuje jej maź z krwią z ucha. Mówię wam straszne. Byłam wczoraj z nią o północy w szpitalu na izbie przyjęć bo je mogła ujechac z takim bólem. Dobrze ze akurat byłam u rodziców i mogłam ja zawieźć do tego szpitala.
w ciągu 30 minut zapaskudzala ta wydzielina jeden wacik do zmywania makijażu . Wiec Wyobraźcie sobie jak jej leciało z ucha...

Dziewczyny do mrożona mleka można używać pojemniczkow "na mocz" które kupujemy w aptece. Koszt to 50gr a można użyć wiele razy.

Biedna siostra! Teraz juz jej lepiej?
Z tymi pojemnikami na mocz to też dobry pomysł, w końcu są sterylne 😊

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
U mnie tez dzis mega słońce.. 35 stopni pokazuje dalej w cieniu termometr...
Mąż w pracy to pojechalam do mamy i leze na materacu w cieniu juz od 10 rano mama mi zrobila pieczonki na obiad i jestem szczesliwa jitro chyba tez przyjade
Super 😊 mnie od wczoraj Teściowa bardzo pilnuje z jedzeniem regularnie dostaje posiłki. Także przez najbliższe dni leże i grubne. Po szpitalu zjechał mi z powrotem 1 kg więc w końcu trzeba zacząć nabierać coś na siebie 😊

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Mam już wyniki badań, w moczu wyszedł mi śluz i bakterie dość liczne. Pewnie to przez szpital bo jak mnie przyjęli to miałam dobry wynik.
Ale zastrzelił mnie wysoki poziom cholesterolu! 227 a norma to 190... dwa miesiące temu miałam 170. W ciągu dwóch miesięcy taki skok??? Mam nadzieje, że to przez hormony ciążowe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-24, 18:02   #4854
jjb
Raczkowanie

Hej mamuśki !!

Trochę mnie tutaj nie było, ale mój synek ma od tygodnia ospę wiec czasu brak na pisanie, bo czytałam na bieżąco. Ponadto robimy młodemu domek w ogrodzie i teraz jak mam wolną chwilkę to maluje, szlifuje itp. Płci nadal nie znam więc nic nie mogę upolować na wyprzedaży nic ciekawego dla maleństwa bo mało jest neutralnych rzeczy,.
Gratuluje tym które miały wizyty i usłyszały dobre wieści. Zazdroszczę wyjazdów wakacyjnych....my nadal nie postanowiliśmy co z wakacjami ale ja lubię na ostatnią chwilę i spontanicznie planować wakacje wiec luzik.
jjb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 20:02   #4855
PaniMigdalek
Zadomowienie

A Papaya gdzie???
Stary 2016-06-24, 20:06   #4856
malaDarunia
Wtajemniczenie

Monika nie wiem czy jej lepiej, bo czekam aż mi odpisze na sms. Ale zapewne jest lepiej bo dostała całkiem inne leki na to ucho. Mam nadzieje ze jej szybko przejdzie bo masakra. Współczuję tego bólu.
Oo właśnie mi napisała ze jej cały czas leci ta wydzielina z ucha i ze jest zmęczona tymi lekami.

Ja juz po pracy. Byłam w tesco ba wyprzedaży ciuchow. Potem wam pokaże co kupiłam jak tylko wrócę do domu do maluszkowej mojej. Teraz siedzę z tz i jego kolegami na podwórku ha ha

Stary 2016-06-24, 20:18   #4857
itstoolatex3
Zakorzenienie

Jestem po wizycie, kolejna 22.07 i to już będą drugie badania genetyczne
Mały jest duży i śliczny Mam cudowne zdjęcie jajeczek i fujarki Poza tym widzieliśmy na chwilę też USG w 4D i się zakochaliśmy oboje Tż Śmiało mogę powiedzieć,że to najpiękniejszy widok na świecie Niestety nie udało się zobaczyć całej twarzyczki, bo Marcel był odwrócony tyłkiem do góry Nie nagrałam niestety nic na telefon, bo oboje z tż zostawiliśmy telefony w aucie
Ah...chciałabym go widzieć codziennie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-24, 20:21   #4858
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Z cyklu tytuł:
Wyprawki już kupujemy, na grudzień się szykujemy grudniówki cz. II

Tym pieknym gorącym akcentem zyczę dobranoc i idę spać
Stary 2016-06-24, 20:33   #4859
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Mały jest duży i śliczny Mam cudowne zdjęcie jajeczek i fujarki Poza tym widzieliśmy na chwilę też USG w 4D i się zakochaliśmy oboje Tż Śmiało mogę powiedzieć,że to najpiękniejszy widok na świecie Niestety nie udało się zobaczyć całej twarzyczki, bo Marcel był odwrócony tyłkiem do góry Nie nagrałam niestety nic na telefon, bo oboje z tż zostawiliśmy telefony w aucie
Gratuluję synusia!

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Dobranoc Kochane, padam już. Po całym dniu leżenia mogłam się zmęczyć
Stary 2016-06-24, 20:55   #4860
Emosz
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Z cyklu tytuł:
Wyprawki już kupujemy, na grudzień się szykujemy grudniówki cz. II

Tym pieknym gorącym akcentem zyczę dobranoc i idę spać
O, niezły

I ja uciekam spać, dobrej nocki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości