Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51! - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-26, 10:36   #2611
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
XXBlankaXx dla mnie tu już szczyt :/ ale skoro goście wiedzieli o Waszym weselu wcześniej to pewnie przyjdą do Was
Mam taka nadzieję,gdyby rodzina M. Miala nie przyjść do nas to z wesela 70osobowego wyjdzie max 45 osób płakać mi sie chce..

Wysłano z Huawei P9 Lite...
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 10:53   #2612
AnnLady
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Magda, bardzo mi przykro..

Kurde dziewczyny jestem wściekła... Kuzynka M. Miala mieć ślub i male przyjecie w sierpniu... 2 dni temu jej matka powiedziała mojej teściowej ze przenieśli ślub na 1.10 !!! I robią wesele na 100osób... jestem tak wściekła,że zaraz do niej zadzwonię...
Wcale sie nie zdziwię,jak cala 3/4 rodziny M. Do nas nie przyjdzie

Współczuje, ale skoro o Waszym było wcześniej wiadomo to może ono będzie tym ważniejszym. Poza tym pojscie na jedno nie wyklucza drugiego
Mnie też trochę moja koleżanka wkurzyła bo zaręczyla sie w maju i na szybko organizuje swoje, w sumie bez wybrzydzania prawie bierze co jest i tym sposobem zrobi przede mną. Ale w sumie wisi mi to i moje i tak bedzie ladniejsze
A o znajomych sie nie boje bo przyjda i tu i tu, zreszta to tylko kilka osob wspólnych

Madzia a Tobie radzę nie przejmować się tym incydentem, reszta na pewno rekompensuje ten niemily wypadek.
A wiesz co ja bym zrobila na Twoim miejscu? Osobiscie podziekowala temu debilowi co rozpoczal bojke i gosciowi z wesela (choc on tu mniej jednak winny jest ale tez ma na sumieniu) za zepsucie Ci tego najpiekniejszeggo dnia!

Edytowane przez AnnLady
Czas edycji: 2016-06-26 o 10:57
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 10:54   #2613
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Dzisiaj równe 2 miesiące do ślubu

magda przykro mi, że tak się wesele skończyło ale myśl tylko o tych dobrych chwilach pięknie wyglądałaś !

a nam wczoraj odmówiły dwie osoby, które jeszcze ostatnio mówiły, że przyjdą
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 11:08   #2614
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Sensualna.. Totalnie obcy. Przyjechał po jedna dziewczynę z gości, a zobaczył kuzyna z którym ma na pienku i zaczęło się... Eh

Kurczę co za idiota zero mózgu zeby wywlekać cokolwiek na czyimś weselu
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 11:18   #2615
*piękna
Zakorzenienie

Magda współczuję... naprawdę ludzka głupota nie zna granic... Ale tak jak dziewczyny mówią - skup się m tym co było najważniejsze a wygladalas przepięknie!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Magda, bardzo mi przykro..

Kurde dziewczyny jestem wściekła... Kuzynka M. Miala mieć ślub i male przyjecie w sierpniu... 2 dni temu jej matka powiedziała mojej teściowej ze przenieśli ślub na 1.10 !!! I robią wesele na 100osób... jestem tak wściekła,że zaraz do niej zadzwonię...
Wcale sie nie zdziwię,jak cala 3/4 rodziny M. Do nas nie przyjdzie

Ale to nie jest tego samego dnia co Wasze więc w czym problem? Nie ma co się przejmować szkoda Twoich nerwów

Edytowane przez *piękna
Czas edycji: 2016-06-26 o 11:19
*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 11:25   #2616
lolusl
Japońska rzepa

Madzia widzialam tez na fb,wygladalas przeslicznie

Strasznie przykro ze takie akcje byly odwalane ale dobrze ze przynajmniej poczatek imprezy dobrze zapamietasz

Ja witam sie po wczorajszym weselu,sklece relacje jak wstane z lozka
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 11:39   #2617
kotzdzisiu
Wtajemniczenie

Magda bardzo mi przykro ale grunt ze ślub był piękny!

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Spadlismy dziś z ambony. mama się poplakala. A mi to serce tak walilo że myślałam że wyskoczy przez gardło ale to będzie emocji TEGO dnia!
kotzdzisiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 11:43   #2618
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7
Konto usunięte

Treść usunięta
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 11:53   #2619
Petit_Papillon
luckygirl

Magda faktycznie kiepska sytuacja. Jak tak mozna zrobic w ogole. Ale ludzie nie mysla

Moj W.jeszcze z kawalerskiego nie wrocil. A ja czekam i czekam

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 12:11   #2620
asdii
Wtajemniczenie

Hej Wczorajsze emocnie skutecznie trzymały mnie z dala od komputera! Jeśli portugalia się nie ogarnie, to jesteśmy w półfinale!

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
hej Małżeńskie życie spokojnie TŻ zmienił pracę, dorobiliśmy się kota, maluszek póki co grzecznie siedzi w brzuchu (chociaż miała inne plany przez jakiś czas). Jak któraś wpadnie na pomysł zachodzenia w ciąże tak by końcówka wypadała na lato to niech wybije sobie to z głowy Jest masakra! Siedzę i się topie

W załączniku nasze pierwsze dziecko
Hej Fajnie, że Wam się wszytsko układa A kociak słodki

Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
Macie tu moje wypociny tabliczkowe
Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Hej
Dziękuję wam pięknie za kwiaty piękny bukiet wstyd przyznać.. Większy od mojego ślubnego
Ślub był piękny początek wesela również. Od godziny 2/3 nad ranem zaczęło się wszystko psuć, tak że o 5 nad ranem wyrzuciłam ostatnich gości z imprezy. W najgorszych snach mi się nie śniły takie akcje, jestem mega zawiedziona, zła, smutna, wkurzona, wściekła, bezsilna.. Nie sądziłam że ktoś może być na tyle bezczelny, chamski żeby zepsuć najpiękniejszy dzień w naszym życiu dla własnego widzimisię, dla zemsty, poczucia nie wiem czego wyższości? Tragedia człowiek dwa lata planuje, wydaje na to kupę kasy, chce się cieszyć tym wszystkim z każdym, jest super impreza, byłam mega szczęśliwa.. No także.. Eh
Nie mogę z tych emocji spać.. Choć Bartuś jest mega grzeczny i jak przyjechaliśmy to pobawil się z nami chwilę i zasnął aniołek <3
Madzia! Wyglądałaś przepięknie Dobrze się bawiłaś, wszystko się udało, więc nie zaprzątaj sobie głowy jakimś kretynem. Myśl tylko o tym co było dobre Nie warto się przejmować.

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Moj W.jeszcze z kawalerskiego nie wrocil. A ja czekam i czekam
Oho! To chłopaki poszaleli. Ale nie przejmuj się, wróci

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 12:20   #2621
wildDaisy
żona bez ogona

Magda wyglądałaś cudownie, naprawdę! Co miałaś na włosach, opaskę? Gdzie kupiłaś? A ten incydent... straszne, naprawdę bardzo Ci współczuję Ja mam takiego jednego *^&%$^**$ kuzyna, boję się, że on też może coś odwalić, zwłaszcza, że między nim, a bratem mojego faceta kiedyś był kwas

Blanka szczerze mówiąc to ja też bym się wkurzyła z tego powodu Wkurzyła tak dla zasady, ale jednak nie obawiałabym się, że przez wesele kuzynki faceta, goście nie pojawiają się na moim. Jednak o Twoim wiedzieli dużo wcześniej
Stary 2016-06-26, 12:21   #2622
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Magda współczuję... naprawdę ludzka głupota nie zna granic... Ale tak jak dziewczyny mówią - skup się m tym co było najważniejsze a wygladalas przepięknie!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Ale to nie jest tego samego dnia co Wasze więc w czym problem? Nie ma co się przejmować szkoda Twoich nerwów
Wlasnie jest przed nami i boje sie,że goscie od strony M. Nie przyjda- dwa wesela jedno po drugim to spory wydatek jednak a ludzie zamiast dac mniej do koperty wola jednak nie przyjsc...

Stary 2016-06-26, 12:22   #2623
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Oho! To chłopaki poszaleli. Ale nie przejmuj się, wróci
Dzwonil... W tej sytuacji nie wiem czy chce, zeby wracal. Jestem mega zla.
A do tegolamie mnie w kosciach, kiepsko sie czuje

Magda pokazesz jakies zdjecie? Bo ja nic nie widzialam

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2016-06-26, 12:22   #2624
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Wlasnie jest przed nami i boje sie,że goscie od strony M. Nie przyjda- dwa wesela jedno po drugim to spory wydatek jednak a ludzie zamiast dac mniej do koperty wola jednak nie przyjsc...

Ale patrz od jakiego czasu wiedzą o Waszym weselu
Stary 2016-06-26, 12:27   #2625
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Ale patrz od jakiego czasu wiedzą o Waszym weselu
Mam nadzieje,że chociaż ten fakt coś zdziała chyba pora dzisiaj przejechać się po rodzinie z zaproszeniami powiem szczerze,że takiego chmstwa sie nie spodziewałam z ich strony..

Stary 2016-06-26, 12:41   #2626
iixi
Zakorzenienie

Uf, nie muszę szukać dalej florystki

Blanka, spokojnie Jak już pisałam - jeśli będą chcieli być z wami w ten dzień to będą

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 12:43   #2627
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Dzwonil... W tej sytuacji nie wiem czy chce, zeby wracal. Jestem mega zla.
A do tegolamie mnie w kosciach, kiepsko sie czuje

Magda pokazesz jakies zdjecie? Bo ja nic nie widzialam
nie przejmuj się,poszaleli trochę ja zrobie panieński w ten sam dzień co kawalerski. Nie będę chociaż myśleć co robią :P

Blanka ja też myślę, że przyjdą goście bo o waszym weselu wiedzieli szybciej ( przynajmniej ja bym tak zrobiła)

Magda, wstaw jakieś zdj w klubie
Stary 2016-06-26, 13:04   #2628
lolusl
Japońska rzepa

Relacja z wesela :

1. Najpierw nieweselne rzeczy czyli robiłam sobie makijaż próbny i robiłam loki, sama lokówką i potem przytrzymywałam wsuwkami. Z jednego i drugiego byłam bardzo zadowolona, babeczka pomalowała mnie dość delikatnie, czyli w moim stylu,co po poprzednich wrażeniach było miłą odmianą. Miałam lekko rozświetlone oko w brązach, kępki po bokach ( będę wiedziała,że chcę na całości oka na ślub) i czerwone usta. Loki trzymały się do rana, w zasadzie - trzymają się nawet teraz, nie było mi gorąco mimo skrajnych upałów. Makijaż też zdał egzamin trwałości, mimo że było w pewnym momencie 38 st ,a do kościoła musieliśmy biec.

2. Przyszliśmy do kościoła spóźnieni 5 min,wiec nie widziałam wejścia,a szkoda, bo ponoć młodą tato prowadził. Msza była naprawdę bardzo fajna, wesoło, ksiądz robił porównania w stylu "miłość jest jak KFC",wiec wszyscy faceci zachwyceni xD Mówił też na bieżąco o wyniku meczu,żeby ludzie nie zerkali pod ławkami,bo ślub był na 16:00. Zaryczałam sie na przysiedze i na mendelsonie oczywiscie.
Państwo młodzi wyglądali mega z klasą, pan młody miał granatowy smoking , jedyne co mi sie nie podobało, a o czym była dyskusja ostatnio to koszula z czarnymi guzikami i obrysowaniem plis. Ale ogólne wrażenie mega.
Panna młoda wyglądała prześlicznie, miała sukienkę dopasowaną, koronkową, z delikatnym rękawkiem , dekoltem w serduszko i z tylu w V.

3. Wesele :
*DJ był trochę do bani, niby był też wodzirej,ale dawał ciała po całości, podchodziłam do niego chyba milion razy i najsmutniejsze było to,że dopiero jak my mu coś sugerowaliśmy to ludzie szli tańczyć. On puszczał smęty w stylu "pod papugami". Ludzie chcieli się bawić, ale on nie ułatwiał sprawy. I tak mam pęcherze od tańczenia,ale tylko i wyłącznie dzięki interwencjom. Nie było ani jednego kawałka disco polo, no i jak nie mamy mnóstwo fanów tego typu muzyki to ludzie narzekali,bo jednak przy tym najlepiej się bawi. Nie mówiąc o tym,że jak JUŻ puścił chwytliwą piosenkę to była ona dedykowana dla dzieci i bachorki biegały po całej sali na której była ta kolorowa chusta.
W pewnym momencie puścił walca i stwierdził,że mamy tańczyć walca. Na parkiecie zostali młodzi i ja z tż, a wcześniej był pełny. Nie wiem skąd takie pomysły,serio...

* a propos dzieci - były wszędzie, chodziły pod stołami, wyciągały ludziom rzeczy z toreb i przenosiły, zaglądały dziewczynom pod spódnicę i na pierwszy taniec wyleciały na środek i gdyby panna młoda nie poprosiła wprost to nikt by nie wpadł na pomysł,żeby je zabrać.
*pierwszy taniec był do thinking out loud, nauczyli się układu, zatańczyli go bez pomyłek,ale widać było,że mocno wyuczony. Niemniej doceniam nakład pracy,ale nie do końca jest to mój typ.

* Jestem teraz zła,że zamówiłam tyle słodkości, bo praktycznie w ogóle nie poszły :P

* jedzenie było dość słabe, tzn poprawne,ale takie jakieś bez duszy.

*najgorsza rzecz- pijany kelner. Na początku niby wesolutki, polewa wódeczkę każdemu, podchodził ze 3 razy do nas, tż lał tak,że rozlał pół wódki prawie mu na kolana, ja za każdym razem mówiłam,że nie chcę, a on jakieś dziwne komentarze W końcu powiedziałam,że piję wino, to on sie zabrał do nalewania wina, a ręka mu się tak dygała,że szok. Wkurzyłam się mega i powiedziałam mu,żeby uważał i nie nalewał wina tak jak wódki,bo jednak czerwone ciężej sprać. To już do nas nie podchodził w ogóle (chwała Bogu),ale co mnie wkurzyło, to jak potem on był jedyną osobą z winem i podeszłam do niego i poprosiłam (baaardzo grzecznie),żeby mi nalał,to obrócił się tyłkiem, przy pannie młodej i zaczął jej tłumaczyć,że mi nie naleje,bo uważam,ze on źle leje. No masakra. Acha, jeszcze upuścił 4 talerze na parapet, rozpierdzielił makaron na połowie sali itp. Także grubo, ja bym wypierdzieliła takiego z hukiem tak,że jeszcze mój pantofelek by za nim leciał, także podziwiam parę młodą.

* doprosiliśmy jeszcze jedną parę na wesele, starych znajomych z liceum, z którymi kontakt się urwał,a bawiliśmy się wczoraj super razem
* o 2:30 się zmyliśmy, mimo że wtedy dopiero DJ zaczął coś puszczać fajnego.
It never fails.
Stary 2016-06-26, 13:10   #2629
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
nie przejmuj się,poszaleli trochę ja zrobie panieński w ten sam dzień co kawalerski. Nie będę chociaż myśleć co robią :P
Czekam na niego i go zabije ja mam panienski za tydzien

Lolusl slaba akcja z tym kelnerem. Tez bym takiego wywalila
A co do placzacych sie dzieci - dlatego ja zapraszalam bez

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2016-06-26, 13:16   #2630
DontSaySorry
Zakorzenienie

Wracam wlasnie z panienskiego. Bylo mega!!
Stary 2016-06-26, 13:16   #2631
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Lolusl kelner masakra, też bym go zaraz wywaliła ...
strasznie irytują mnie takie dzieci, mam nadzieje, że u mnie tego nie będzie, na pewno powiem świadkowej żeby miała na to oko ...

Tez byłam raz na weselu, gdzie był zespół który grał takie smęty, że w ciągu całego wesela zatańczyliśmy z tż dwa razy

a o co chodzi z tymi guzikami,przy koszuli, że nie powinno ich widać ?
Stary 2016-06-26, 13:22   #2632
wildDaisy
żona bez ogona

lolusl masakra z tym kelnerem Czemu nikt nie zwrócił na to uwagi?! PM mogła nie zauważyć, ale rodzice, świadkowie? Nawet ktoś inny z obsługi?! Dzieci to nawet nie skomentuję, nie wiem czemu rodzice je zabierają skoro nie mają zamiaru się nimi zajmować One wybiegły na środek parkietu przed pierwszym tańcem i wtedy peema poprosiła, żeby je zabrać? Czy w trakcie wyskoczyły?
Stary 2016-06-26, 13:22   #2633
taedio
MerDer 4ever

Kelner masakra, wyprosilabym go z sali
Dzieci sie obawiam ale mam nadzieje, ze kuzynostwo to ogarnie :x

Dziewczyny, jaka pralkę polecacie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-06-26, 13:23   #2634
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość

a o co chodzi z tymi guzikami,przy koszuli, że nie powinno ich widać ?
Ja te dzieci to bym tam wystrzelała ,serio.

A z koszulą chodzi o to,że była z plisami, taka o i o ile widzę,że w smokingowych często są czarne guziki w tych z plisami, o tyle ta plisa byla jakby obszyta na czarno i to mi się nie podobało Ale to kwestia gustu.
It never fails.
Stary 2016-06-26, 13:26   #2635
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym tak nie podchodzila do tego. Jak ktoś będzie chciał to przyjdzie. U nas w rodzinie bywało tak ze były wesela w nieodleglym czasie i nikt problemów nie robił. Trochę luzu ;-) nie można robić ze swojego wesela rzeczy najważniejszej na świecie nie przejmujcie się

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-26, 13:27   #2636
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
lolusl masakra z tym kelnerem Czemu nikt nie zwrócił na to uwagi?! PM mogła nie zauważyć, ale rodzice, świadkowie? Nawet ktoś inny z obsługi?! Dzieci to nawet nie skomentuję, nie wiem czemu rodzice je zabierają skoro nie mają zamiaru się nimi zajmować One wybiegły na środek parkietu przed pierwszym tańcem i wtedy peema poprosiła, żeby je zabrać? Czy w trakcie wyskoczyły?
Wiesz,ludzie zwracali uwagę,ale młodzi nic nie zrobili,bo chyba głupio im było. Koleżanka w pewnym momencie się wkurzyła, bo wina nie było, muzyki zero i ten pyta czy jakoś pomóc może. A ona do niego " Co mam zrobić,żeby być taka nawalona jak pan?" xD

Para młoda ustawiła się do tańca i muzyka zaczeła grać, a dzieci biegały po parkiecie. Dopiero zastopowali muzykę, poprosiła żeby zabrać i wtedy drugi raz...
It never fails.
Stary 2016-06-26, 13:31   #2637
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Ja te dzieci to bym tam wystrzelała ,serio.

A z koszulą chodzi o to,że była z plisami, taka o ]http://sklep.giacomo.pl/materialy/blog/adamo_p.jpg i o ile widzę,że w smokingowych często są czarne guziki w tych z plisami, o tyle ta plisa byla jakby obszyta na czarno i to mi się nie podobało Ale to kwestia gustu.
mhm to też by mi się to nie podobało, w ogóle średnio podobają mi się te z plisami :P jakoś nie widzę w tym mojego Tż
Stary 2016-06-26, 13:33   #2638
lolusl
Japońska rzepa

Mi sie plisy bardzo podobają,ale to obszycie jakoś nieee
It never fails.
Stary 2016-06-26, 13:34   #2639
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Ja bym tak nie podchodzila do tego. Jak ktoś będzie chciał to przyjdzie. U nas w rodzinie bywało tak ze były wesela w nieodleglym czasie i nikt problemów nie robił. Trochę luzu ;-) nie można robić ze swojego wesela rzeczy najważniejszej na świecie nie przejmujcie się
Ja nie robie z mojego wesela rzeczy najważniejszej na swiecie, tylko trochę znam juz rodzinę M. I wiem jak to sie może skończyć.
Przykro mi po prostu,ze kuzynka zrobila nam taki numer i tyle. Pewnie jest zła,ze jedna kuzynke zapraszamy bo mamy z nia super kontakt od 6lat,a ich nie bo szczerze mowiac z nimi zadnego kontaktu nie mamy... a tesciowa mówiła,że oni sa bardzo zdziwieni i zawiedzeni,ze ich na wesele nie zapraszamy, ze jak to tak Kasie zapraszamy a ich nie.. Czysta złośliwość i tyle z ich strony.

Stary 2016-06-26, 13:35   #2640
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Wiesz,ludzie zwracali uwagę,ale młodzi nic nie zrobili,bo chyba głupio im było. Koleżanka w pewnym momencie się wkurzyła, bo wina nie było, muzyki zero i ten pyta czy jakoś pomóc może. A ona do niego " Co mam zrobić,żeby być taka nawalona jak pan?" xD

Para młoda ustawiła się do tańca i muzyka zaczeła grać, a dzieci biegały po parkiecie. Dopiero zastopowali muzykę, poprosiła żeby zabrać i wtedy drugi raz...
Straszne, tyle czasu organizować, przygotowywać się do takiej imprezy, a później jedna osoba potrafi tyle popsuć

A z tymi dziećmi to Nie rozumiem takiego podejścia rodziców i nie zrozumiem. Co tam para młoda, kiedy mój didek chce poskakać po parkiecie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości