|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
wiolka i dzolk: Wy macie poprawiny studniówki? takie oficjalne czy też sami organizujecie??
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm serio tak duzo czerwieni na studniowkach tegorocznych?? ech a myslalam ze bede sie wyróżniac w czerwonej kiecce
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, a co robicie jeśli macie sandałki ? wkładacie rajstopy/pończochy czy zostawiacie gołe nogi ? wg mnie rajstopy (nawet te bez wzmocnienia na palcach) mogą wyglądać dziwnie. znane kobietki na wielkich galach zazwyczaj mają gołe stopy i ładnie to wygląda, ale na studniówkę to się chyba nie nadaje, po pierwsze za zimno, poza tym w studniowkowych klimatach gołe paluchy wydają mi się mało eleganckie:P co myślicie?
studniówka 11.01, buty mam (czarne typu peep-toe) ale spodobały mi się srebrne sandałki z cyrkoniami...urocze jak wyglada wg was polączenie sandalki+rajstopy ?
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wlosow. Jesli chcesz jakiegos koczka to moze lepiej bez zadnej ozdoby? Zalczam zdjecia. |
|
|
|
|
#1745 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja w imieniu siostry:
- co sądzicie o pierwszej sukience (dół ma być przerobiony na bombkę) - które buty do niej lepsze, peep toe czy te ze srebrnym łańcuszkiem - czy ewentualnie bardziej podoba wam się sukienka numer 2
|
#1746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym zimno jest i bez rajstop w zimie tak dziwnie.... Szkoda, bo mam ładnie nogi opalone :/ P.S:ja mam studniówkę 12.01
|
|
|
#1747 |
|
Rozeznanie
|
Walczakalicja-ja miałam włoski nakręcane na 20 spiralek, czyli musiałam kupić 2 paczki
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak myslicie mozna zalozyc do sukienki taki zegarek z cyrkonii caly prawie? Czy moze lepiej kupic bransoletke? Na zywo wyglada o wiele ladniej i cale slicznie sie mieni,ale nie wiem czy to tak wypada,bo to jednak zegarek
![]() :conf used: Jak myslicie??
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i takie coś by nie przeszło. Dlatego nie potrafię sobie czegoś takiego wyobrazić. Poza tym nie mieszkam w dużym mieście dlatego na co dzień nie spotyka się u nas homoseksualistów. A to byłby chyba skandal na całe miasto. Juz widzę minę naszego dyrektora![]() ![]()
|
|
#1750 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
mam studniowkę 11 stycznia, szukam ciekawych inspiracji na fryzurę, niestety nic takiego nie znalazlam jakie są obowiązujące trendy i w ogóle co polecicie?
|
|
|
|
#1751 |
|
Przyczajenie
|
A co macie na pocieszenie jeśli studniówka na przedostatniej przymiarce sie nie podoba?Moje włosy będą zrobione na lekkiego irokeza ale z grzywką na bok wypuszczoną!jeśli wiecie jeszcze cos na temat sztucznych rzes to piszcie...z góry dziękuje
|
|
|
|
#1752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale osobiście bardziej podoba mi sie sukienka nr1 i ewidentnie pasują do niej pantofle peep toe a jeśli już druga to sandałki
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
mysiamysia- Mi sie bardzo podoba twój zegarek i wydaje mi się, że można go założyć
![]() agapatia-zależy jak sie ubierasz-powiedz co zakładasz ![]() Oleczka1689-nie martw sie sukienką, myślę że to przejściowe.. ja też tak mam że po jakimś czasie przestaje mi sie coś podobać i tracę entuzjazm. głowa do góry!! ![]() wiolka8989-Ale macie super!! ja płace 240 i mamy jeden dzień szkoda że nie dłużejMam pytanko-które z was robią sobie tipsy??
|
|
#1755 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny,a co myślicie o chusteczkach samoopalających? Podobno ładnie opalają i nie zostawiają żadnych smug
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
DeadlySilence też się chętnie dowiem czegoś na temat tych chusteczek
Dziewcyznki powiedzcie mi co mam zrobić, ogólnie bardzo syzbko całe ciało opala mi się na solarium oprócz.. buzi. Jest dużo bledsza od reszty.. co zrobić aby ją trochę bardziej opalić? :O
|
#1757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam plan taki: ponieważ założenie rajstop to dla mnie życiowa tragedia kupiłam sobie cieliste pończochy, bez zaznaczonej linii palców-wydaje mi się to najlepszym rozwiązaniem. Do tego pazurki pomaluję na jasno żeby ndodatkowo nie rzucało sie w oczy. A w ogóle to jeśli będzie w miarę ciepło to je zdejmę bo ja straaasznie nienawidzę wszelkiego typu rajstop na nogach
|
|
|
#1758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo uzyć chusteczki samoopalającej,tylko takiej drozszej, bo te najtansze robia plamy albo w ogole nie opalają...I trzeba pamiętać o rownym rozprowadzeniu
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
klaudynka18 solarium do ktorego chodzę ma właśnie takie lampy na twarz ale coś moja buźka cięzko się opala
![]() Twoje wysilki naprawde nie poszły na marne, wyglądałaś bombowo
|
#1760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty tez super! Drogie Wizażanki-sukienka e_myszki na kole była OLŚNIEWAJĄCA-robiła piorunujące wrażenie" Wierzcie bo widziałam na żywo
|
|
#1761 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynyy jak zrobić takie fryzurki?? Bo ja niestety nie mam szczęścia i nie ide do fryzjera i chcę jakoś wyglądać.. fryzura będzie robiona z pomocą siostry.
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Hm w sumie chodze do dwóch. W jednym są takie same jak na ciało a w tym drugim specjalne na twarz. Ale w obydwóch efekty są takie same.
![]() chyba ze mi poecisz jakies dobre solarium eem na widzewie ;P ktosikija to może niech siostra Ci zrobi loczki lokowka albo za pomoca papilotow i podepnie jakos ?
|
#1763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powinno zadziałać I warto zapytac o wspolczynnik opalania w solarium, bo niedawno dowiedzialam sie ze moc nie jest wyznacznikiem opalenizny"
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
ok bardzo dziękuję za rady
![]() mam nadzieję,że na obotnią studniówkę złapię ładny kolorek
|
#1765 |
|
Przyczajenie
|
i podpiąć wsówkami? własnie nie wiem czy wytrzyma całą noc, ewentualnie gdyby zaczeło się coś psuć mogłabym rozpuścić włoski, właściwie to tez jest niegłupi pomysł
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moją fryzurkę koleżanka [ która chodzi do szkoły fryzjerskiej ] wykorzystała ponad połowę czarnego tafta, i nic mi się nie zepsuło ![]() Na sobotnią studniówkę będe miała robioną dryurkę własnie na tej zasadzie co napisałam
|
|
#1767 |
|
Konto usunięte
|
Co do solarium.. kiedyś położyłam się na odwrót i tak mi buzię spiekło,że przez trzy dni mi skóra schodziła,więc radzę ostrożnie z tym
![]() Jeśli chodzi o chusteczki samoopalające to na razie najtańsze widziałam za 1,60 zł/szt. Dax Cosmetics .. cena jednej waha się od 1,60 do 2,5 zł,zależy ;p później jeszcze widziałam Vichy za 5zł/szt. dla mnie to za drogo Koleżanka kupiła te tańsze i właśnie dzisiaj mi je polecała,bo stwierdziła,że są świetne Jestem ciekawa jeszcze,czy ktoś z Was używał ich.. bo wiadomo,że opinie mogą być różne a chciałabym się trochę opalić na studniówkę.. ;p mam jeszcze balsam brązujący Johnsons,ale zostają mi po nim zacieki,co wygląda bardzo nieestetycznie i na studniówkę na pewno go nie użyję ;]Też mam sandały i kupiłam sobie rajstopy z niewidocznie wzmocnioną częścią palcową ;p co do bosych nóg.. moim zdaniem na taki bal nie wypada,a poza tym jest zima i nie mam zamiaru zamarznąć albo sie rozchorować po studniówce;D a jeśli chodzi o pończoszki.. to są takie bezszwowe?
|
|
|
|
#1768 |
|
BAN stały
|
hey, chciałam dzisiaj kupić naszyjnik i przymirzyłam i był do połowy tzn jak mam sukienke V na szyje to był do połowy (mam nadzieje że mnie rozumiecie ;p ) no i teraz nie wiem czy to jest za krótki czy dobry... dokad on ma być? aha i czy jak mam podwiazke czerwona to sie liczy jako czerwona bilizna??
|
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Karolina może niech ten naszyjnik tak troche "wpada" w to v tak troche bardzo
ja też mam taką sukienke i tez poszukuje jakiegoś ladnego naszyjnika
|
|
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co myslicie o tej sukince?? Jak w niej wygladam nadaje sie? Jest niestety 1 rozmiar za duża bo w tym kolorze nie był mniejszej ale zamawiam.Zdjęcie niesttey niewyraźne bo robione telefonem. Sukienka jest długa prosta do kostek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

) i takie coś by nie przeszło. Dlatego nie potrafię sobie czegoś takiego wyobrazić. Poza tym nie mieszkam w dużym mieście dlatego na co dzień nie spotyka się u nas homoseksualistów. A to byłby chyba skandal na całe miasto. Juz widzę minę naszego dyrektora
jakie są obowiązujące trendy i w ogóle co polecicie?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ty tez super! Drogie Wizażanki-sukienka e_myszki na kole była OLŚNIEWAJĄCA-robiła piorunujące wrażenie"