|
|
#181 |
|
Witchdoctor
|
Dot.: RARYTASY:Theorema,OI,SL,G outal,Coudray...i kolorowe szaleństwo MAC itp ZAPRASZ
W takim razie na cienie jestem całkowicie zedecydowana
czy biorąc pod uwagę, że w grę wchodzi wymiana pełnowymiarowego produktu na tester mogłabym sobie coś małego za Shiseido dobrać? ![]() (podoba mi się błyszczyki TBS i Biotherm) Niestety większości pięknych zapewne perfum z Twojego wątku nie znam , a Kenzo chciałabym wymienić na zapach, który napewno będzie do mnie pasował....pozdrawiam
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: RARYTASY:Theorema,OI,SL,G outal,Coudray...i kolorowe szaleństwo MAC itp ZAPRASZ
Niestety,ale ta woda była juz w rezerwacji i juz jest wymieniona
![]() Może coś innego, zrobiłam małą dokładkę w kosmetykach,a może przejżysz tez moje pozostałe wątki? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
wysłałam Ci pw, jak znajdziesz chwilkę czasu to proszę o potwierdzenie
|
#184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szybko je oddałam dalej i na pewno więcej po niego nie sięgnę A mój małżonek jest bardzo wybredny, wątpie czy by mu ten zapach przypasował ![]() A może skusiłabyś się ma Armani Diamonds albo Euphorię Blossom ?
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie:
-puder czekoladka z bourjois -eyelinery turkusowy i zielony golden rose -loreal glam shine -sephora sublimateur de teint -golden rose style liner tez oby dwa -roz bourjois 15 -zestaw pedzli -farouk odzywka -zel pod prysznic o zapachu cukru pudru -dessert treats balsam i puder -pryzmy givenchy cos z tego bym najchetniej wziela a moze interesuje Cie tez balsam jadore 200ml nowy? ten sam zapach co perfumetka p.s. tak z ciekawosci - dlaczego oddaje mase tak wspanialych kosmetykow?ja bym chyba padla ze szczescia jakbym je miala ladnie pachna,wiekszosc dziala
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie mam ten sam problem. Zawalilam się perfumami a teraz brak mi kolorówki- podkladów.
To nigdy się nie skończy
|
|
#187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jeszcze raz, czy mogłabyś mi podać które cienie i którego MACa chcesz ![]() Aha, co do wysyłki: Ja w przyszłym tygodniu wyjeżdżam, ze względu na sporo spraw przed wyjazdem pewnie mogłabym wysłać koło środy. Natomiast czy Ty mogłabyś wysłać po 15 stycznia, żeby doszły po moim powrocie i nie leżały na poczcie?
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
:hej: to znowu ja
![]() Jeśli jeszcze jesteś chętna na Brita a lola jest jeszcze wolna to ja jednak cgętnie bym się wymieniła wg pierwszego ustalenia (tzn lola plus trójka golden rose) Daj znać jeśli Ci to odpowiada
|
|
|
|
#190 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje cienie diora dojechały do mnie w piątek, maznęłam je tylko palcem i w sumie nie prędko mi je wymieniać, ale paletkę Shiseido bardzo bym chciała Jeżeli chodzi o perfumy pomogłabym w doborze, lubisz słodkie?kwiatowe?... Cytat:
Cytat:
Zaraz odpiszę... Cytat:
ale dziękuję za propozycje...Cytat:
Co powiesz na wymianę balsam i perfumetka za mój zestaw pędzli? lub to samo za: -sephora sublimateur de teint -cień bourjois 15 -zel pod prysznic o zapachu cukru pudru -dessert treats balsam i puder ? Czy Twój balsam i perfumetka są nowe? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście mogłabym wysłać po 15 stycznia Czy zgadzasz się na taką wymiankę? Cytat:
tak więc rezygnuję z niego, mam nadzieję ,że zrozumiesz moją rozterkę zapachową...
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W chwili obecnej jest on w trakcie negocjacji, a po drugie nie wiem, czy to już nie byłoby za dużo
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i za ile dane przedmioty mogłabym mieć...):- artdeco - na Allegro chodzą nowe po 18zł, Twoje policzyłam po 15zł sztuka czyli 60zł - odsypka MAC na allegro 14zł z groszem, czyli 15zł - błyszczyk Dior - nowy na Allegro 29,99zł, Twój jest lekko używany... Moje rzeczy: - Odżywka Farouk - na Allegro ok35zł , ja wyceniam moją na 30zł - Clinique Turnaround, ceny dochodzą do ok 150zł, najtańszy na Allegro ok90zł, ja mój wyceniam na 60zł - żel Nuxe nowy na Allegro ok40zł, ja mój policzyłam na 15zł Wychodzi w miarę równo i myślę ,że to jest jak najbardziej uczciwa wymiana
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Nevada, ależ nie ma za co przepraszać, wyceny jak najbardziej rozumiem
Tylko tym błyszczykiem była też zainteresowana inna wizażanka i tak jak napisałam, jest on w trakcie negocjacji. I niestety dopiero jak wrócę, będę dogrywać tamtą wymiankę. WIęc o ile faktycznie masz rację, że coś powinnam Ci dołożyc, to niestety na chwilę obecną ten błyszczyk jest w trakcie negocjacji
|
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To może darujemy sobie ja błyszczyk Dior, a Ty odżywkę Farouk? Ja za diabła nie mogę nic znaleźć u Ciebie o odpowiedniej wartości...
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znalazłabyś coś u mnie, za rzeczy poniżej?
Poza wątkiem mam jeszcze zestaw miniatur avene do cery tłustej/mieszanej, ale nie wie, czy miniatury Cię interesują ![]() - victoria's secret - hazelnut truffle - balsam aquolina - wanilia z babeczką - dessert treats - puder do ciała z drobinkami - próbki: chocoflovers pink sugar be delicious - Shiseido Pureness pore minimizing 2ml i na pewno coś jeszcze by się znalazło, ale te rzeczy powyżej najbardziej
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Witaj ponownie
|
|
|
|
#200 | |
|
Witchdoctor
|
[QUOTE]
Cytat:
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
sa nowe,lecz staly troche w szafkach miedzy innymi kosmetykami, wiec moga byc np delikatnie poscierane napisy itp z gory mowie,zawartosc jest pelna
![]() a co powiesz na balsam i perfumetke za: -puder czekoladka z bourjois -loreal glam shine -dessert treats balsam i puder -eyelinery turkusowy i zielony golden rose -farouk przepraszam jak przesadzilam bo nie znam dokladnej wartosci czekoladki bourjois
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
OK, błyszczyk jest wolny, mogę go wymienić za odżywkę
![]() Czekam na PW
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Właśnie leci do mnie woda toaletowa White Musk. Więc jakbyś chciała (i dobrała coś do tego za HP) to daj znać
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się mnóstwo rzeczy u Ciebie
zajrzysz do mnie?
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Czy Znajdziesz Cos U Mnie Za Cien Boujoris Turkusowy
Golden Rose Style Liner Metalic 05 Golden Rose Teracotta Eyeshadow 119 Golden Rose Terracotta Sparke Trio Eyeshadow 408
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Nevado jesli lubisz złoto, interesowałaby Cie złota blaszka z literka "M"? ( oczywiscie 14karat, pr 0,585 )
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado czy za Burberry London wziełabys mozaikę Avene i dobrała coś jeszcze ode mnie?
|
|
|
|
#210 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrowienia! Cytat:
czy naturalny brąz? proszę o uczciwą odpowiedźCytat:
![]() ![]() Przepraszam ,ale pamięć mam dosyć słabą i mało czasu... Buziaki! [quote=tomama;6221469] Cytat:
Jeżeli chodzi o cienie to co chciałabyś dobrać? Hmm a ile tej zimy masz? ![]() Zaraz poszukam próbki, bo nie pamiętam zapachu... Cytat:
Powiedz mi kochana na ile wyceniasz swoje przedmioty? będzie mi łatwiej Cytat:
... zaraz wychodzę![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety nic dla siebie nie znalazłam, przykro mi Cytat:
Na ile je wyceniasz? Cytat:
Cytat:
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

, a Kenzo chciałabym wymienić na zapach, który napewno będzie do mnie pasował....

od dzisiaj chciałabym podejmować przemyślanie w pełni decyzje także wybacz mi proszę
ladnie pachna,wiekszosc dziala
65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55