|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Pilnie szukam!NIEAKTUALNE!!!!!! Kosmetyki: Pielęgnacja: *** Zawsze chętnie przyjmę pielęgnację apteczną do twarzy (poza żelami) Na razie mam spory zapas, więc mogę być wybredna ![]() *** Górnopółkowy samoopalacz do twarzy - najachętniej Clarins, mogą być apteczne - próbki albo miniaturki w tubce ![]() *** Lumene - krople vitaminowe (olejek dwufazowy) *** Chusteczki do higieny intymnej - nieotwarte *** Szkatułka na biżuterię! *** Preparat zmniejszający pory - coś w stylu clinique - pore minimizer - próbki, końcówki, miniaturki, produkty pełnowymiarowe. *** Tonik Clinique 2 *** Nivea - GoodBye Cellulite - żel antycellulitowy *** Bielenda sexy look - do biustu* ** Dobry scrub do ciała ![]() + Avon - śródziemnomorski + Farmona - peeling cukrowy do ciała + YR - cukrowy peeling do ciała *** Gadżety do kąpieli *** Essence - zapachowy zmywacz do paznokci *** Kosmetyki Aquoliny, Body Shop i ogólnie słodkości do ciała -- Słodkie pokusy - mleczko do ciała kokos i czekolada-- Aquolina - balsam do ciała z babeczką ![]() -- Body shop - masełka 50 ml - owocowe *** Balsamy do ciała Sephora - różne zapachy, chętnie na spróbowanie Zapachy (może być każda ilość, chętnie mniejsze- zwłaszcza w przypadku tych z wyższej półki - nie chciałabym oddawać pół wątku za zapach, tym bardziej, że mam ich spory zapas póki co - nie mam też górnopółkowych zapachów na wymianę ![]() + Divine z Oriflame + Puma RED + Puma woman + Issey Miyake+ Donna Karan - Be Delicious + Cacharel - Amor Amor!, Elixir passion + Lacoste Inspiration + Black - Kenneth Cole + Nina Ricci - Nina i pewnie inne ![]() + a także wszelkie próbki zapachów, zarówno damskich, jak i męskich ![]() Kolorówka: *** Pędzel do różu skośny Sephora Professionnel lub inglot *** Clinique - Blended face powder - chociażby odsypka, na spróbowanie ![]() *** L'OREAL - glam shine - błyszczyki o stonowanych odcieniach jasnego brązu lub różu *** Baza pod cienie - najchętniej artdeco *** L'oreal - glam bronze - blonde harmony *** Water shine liquid diamonds kolor nr 301 ![]() Poza tym można mnie kusić ciekawą kolorówką ![]() Za podkłady z góry dziękuję. KSIĄŻKI: Wszystkie muszą być w bardzo dobrym stanie! Preferuję miękkie okładki ![]() Nie zawsze będę chętna na wymianę - książki za kosmetyki, zwłaszcza, jeśli są to kosmetyki, z którymi trudno mi się rozstać ![]() *** Balsam dla duszy - dla miłośników kotów *** Książki o 'kociej' tematyce - ale sporo pozycji już mam - proszę pytać ![]() *** Fantastyka polska - tu będę wybredna, mam już sporo książek, które czekają w kolejce na przeczytanie - ale jeśli coś mnie bardzo zainteresuje - będę skłonna wymienić się ![]() *** Sapkowski - cała saga od tomu "Krew Elfów" wzwyż *** Achaja - część 3 *** Książki dotyczące fotografii cyfrowej i programów z nią związanych Nieaktualne (przynajmniej chwilowo ![]() *** Smackersy w tubce (!!!) z serii Lip frosting(ale nie toffie), a także squeezy (ew.) *** Dobry krem nawilżający do twarzy - na dzień (raczej apteczne), mogą być próbki, chętnie bioderma - hydrabio riche *** Róż do policzków: (jasne, delikatne odcienie wpadające w róż)+ BOURJOIS - nr 15 lub 16 (lub inne ale TYLKO tonacja różowa)*** BODY SHOP - owocowy balsam do ust *** Dax Cosmetics - Peeling drobnoziarnisty z mikrokryształkami bambusa - mogą być saszetki ![]() *** saszetki/ miniatury lipidiose 2 *** paletka korektorów sephora Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-02-07 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pilnie szukam!
Może Jacek Dukaj "W Kraju niewiernych" ? Albo Anna Brzezińska Zbójecki gościniec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam poza wątkiem wodę Divine Oriflame, ok 1/4 -1/5 flakonu, z tym że stała jakiś czas bez kartonika i nie wiem czy zapach się troszkę nie zniekształcił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- próbka Escada - Pacific Paradise (oryginał) > Biosilk - Jedwab do włosów - nowy >> YR - Bio Spécific Ré-hydratation, Mgiełka orzeźwiająca i jeszcze parę rzeczy by sie znalazło ![]() zajrzyj do mojego wątku, może Ci sie coś spodoba ![]() ![]() a jak nie to postaram się porównać zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
DOVE - uniwersalny krem nawilżający, nowy, zafoliowany, 30 ml , ale to jako dodatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to siostra sprawdziła na sobie i twierdzi ze chyba jest lekko zmieniony jednak ![]() ![]() więc decyzja należy do Ciebie, mogę oddać za drobiazg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie zdecyduję się jednak, szkoda zachodu, gdyby miało się okazać, że zapach faktycznie zmieniony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja - zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No generalnie chodzi o to, że wymieniamy się kosmetykami ![]() Najlepiej poczytać: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49167 ![]() A jakie jest zużycie paletki i czego potrzebowałabyś ewentualnie w zamian? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
to że chodzi o wymianę kosmetykami zorientowałam się
![]() tylko jak to potem zrobić, bo kilka osób może chcieć to samo na wmianę od danej osoby. Paletka jest troszke użyta, z jasnego beżu pozostało około około 2/3, reszta jest mniej użyta, zielony zużyty mniej więcej w 1/5, różowy prawie nie ruszony, a ciemny beż chyba nigdy nie użyty. Mam jeszcze do wymiany: puder brązujący z Sensique, który jest na liście najlepszych w swojej kategorii na KWC, raz użyty, dla mnie za ciemny jest, krem brązujący do twarzy i ciała z AA użyty 2 razy na twarz, z Oriflame tip duo- biała emalia do frencha w 2 rodzajach zwykła i perłowa, nigdy nie użyta, nie chciałam otwierać dopuki nie skończe poprzedniej emalii, a przestałam się bawić w french paletka 4 cieni z golden rose, wet & dry eyeshadow, kolory brązowe i beżowe- ubytek niewidoczny, były na liście KWC (dlatego je mam, tak samo jak następne: manhattan perfect eyes eyeliner & eyeshadow 2 in 1 , różowy ciemniejszy i jaśniejszy i szary do kresek, raz użyte Pewnie cośby sie jeszcze znalzło, ale wyżej wymienione rzeczy są świerze i prawie nie ruszone ![]() Myślałam że tylko ja mam kosmetyki których nie używam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oj uwierz mi - wiele dziewczyn ma kosmetyki, których nie używa
![]() ![]() Często się zdarza, że kilka osób chce to samo - wtedy jest kwestia dogadania się lub rozstrzygnięcia na której wymiance najbardziej konkretnej osobie zależy ![]() No i właśnie roll-onem Garniera jest zainteresowana inna Wizażanka i teraz będę musiała się zastanowić ![]() ![]() A miałabyś możliwość pstryknięcia fotki paletki i cieni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
mam już foty, wrzuce jeszcze dziś, ewentualnie jutro
![]() Mam jeszcze zestaw perfum + dezodorant firma Cawa Cash gottic. Perfum tylko raz psiknięty w celu sprawdzenia zapachu. Fotke wrzucę. Jak jakiejś wizażance zależy na tym rollerze, to daj jej, ja sobie z Twoich rzeczy wybiorę coś, bo dużo mnie interesowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co Cię jeszcze zainteresowało? Bo z tamtą wizażanką wymieniłabym się na książki, a ostatnio mam bzika na tym punkcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Można w photoshopie, można w paincie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Byłabym w takim razie zainteresowana paletką korektorów i paletką cieni (brązy beże)
![]() Co interesowałoby Cię w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Intreresuje mnie Aromabliss Calming, cień Bourjois i mgiełka na lato do włosów oriflame, tylko że te 3 rzeczy to będzie za dużo
![]() może któraś z tych rzeczy jest już nieaktualna, to wtedy wezmę te 2 co zostały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
a może skusisz sie na coś jeszcze?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...15#post6345415 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.