|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Sysa ja od dawna każdy dzień zaczynam od szklanki wody ![]() Madzia pokaż kieckę ![]() ja dzisiaj od rana zaliczyłam szybkie zakupy. Potem poszłam biegać, ale mega ciężko. Upał straszny, do tego mam trasę gdzie zero cienia, ciągle w słońcu. A do tego ogólnie jakiś dzień nie do biegania dzisiaj miałam, nie chciało mi się po prostu także sporo marszu było, do tego na wszystkich możliwych światłach stałam, więc na to też parę minut zleciało i ogólnie wyszło strasznie powolne tempo. No ale trening zaliczony![]() i zrobiłam podsumowanie czerwca i tak: 23 dni z ćwiczeniami. Łącznie 1575min przećwiczonych czyli tak naprawdę ponad dobę spędziłam w tym miesiącu na ćwiczeniachbieganie 101km rower 136km rolki 34,5km + do tego różne ćwiczenia w domu też ![]() także ćwiczeniowo miesiąc na duży plus |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu89 Wstydzę się pokazywać bo mam teraz strasznie wywalony brzuch i popuchnięte nogi, dopiero co mi woda z nich schodzi
Widze, że mnie podglądasz na Endo jak biegam U mnie caly tydzień ma lać, więc stwierdziłam, że w nosie mam deszcz i tak idę biegać Ja też sobie potem zrobię podsumowanie miesiąca, ale będzie wstyd Szacun za tyle biegania, ja w ciągu tych 6 miesięcy zrobiłam niewiele więcej aniżeli ty w czerwcu ![]() A jakie masz spadki przez ten miesiąc, widzisz różnicę? Ja melduję na dzisiaj zaliczony: rowerek 68min (31,4km) skalpel (40min) Bieganie na raty: 36min biegania (5,65km), potem trucht 7min, potem bieganie 10min (1,53km), potem trucht 5min i bieganie szybszym tempem 13min (2,24km) ![]() Troche kropiło a teraz leje, ledwo zdążyłam, żeby nie zmoknąć ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Moje dzisiejsze jedzenie, jak uważacie że cośrobienie tak, to możecie mnie ochrzaniać ![]() Śniadanie: Pełnoziarniste płatki (wysokobiałkowe) + płatki owsiane i troche słonecznika zalane mlekiem. Śniadanie II: Jabłko + shake proteinowy ![]() Obiad: Pełnoziarnisty ciemny ryż z groszkiem i marchewką + pierś z indyka usmażona bez tłuszczu. Podwieczorek: hmm nie wiem, coś do 100-150 kcal Kolacja: dietetyczny naleśnik z twarożkiem i truskawkami. A co sobie będę żałować ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- ooo na podwieczorek zjem grejpfruta
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jak właśnie wracałam z biegania, to widziałam, że biegasz potem sprawdzałam ile km zrobiłam w tym miesiącu to widziałam, że nadal biegałaś![]() no spadki żadne, dlatego się od poniedziałku teraz wzięłam i pozmieniałam w diecie i mam nadzieję, że w końcu coś ruszy ![]() u mnie mega ciężko ze spadkami, tak naprawdę muszę trzymać dietę na 200%. I jak widać po prostu jedzenie zdrowo, ale bez mega jakiegoś pilnowania i wyliczania się u mnie nie sprawdza, więc teraz jeszcze większy rygor i zobaczymy ![]() ![]() podziwiam, że chce Ci się tyle ćwiczyć ![]() jedzenie ładne ja się teraz staram żeby w każdym posiłku było białko, bo to się u mnie sprawdzało![]() na kolacja owoce raczej średnio wskazane(chyba że kolacja jest jako posiłek potreningowy) ale jak Ci to nie przeszkadza w spadkach itd to ok ![]() Biorę się za oglądanie mojego serialu, bo widzę, że jest nowy odc
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu89 haha mówisz, że za pare dni schudnę?
Ja mam tak samo, jak nie trzymam diety w 100% to żadne ćwiczenia mi nie pomogą i tak waga leci w górę Białko będzie z naleśnika na kolację A białka mam dużo w ciągu dnia, to jajecznica, to twaróg, to shake białkowy, to pierśz indyka lub kuraka. Do podwieczorka dodam sobie 2 ciasteczka pełnoziarniste (50kcal)
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no na kolacje naleśnik z twarożkiem i truskawkami, czyli owoce też będą ![]() no ja się trzymam, ale dzisiaj mecz to piwko pewnie jakieś wpadnie. Ale samo, bez podżerania ![]() jutro też już TŻ coś pisał, że do jakiś znajomych mamy iść no a wiadomo jak to w gościach
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 Od 3 czy 5 truskawek to mi się nic nie stanie
Zrobiłam sobie miesięczne podliczenie ćwiczeń i jestem załamana, ten miesiąc był leniwy ![]() Mel B: 49min ![]() Tiffany: 37min ![]() Brzuszki i przysiady: po 314 ![]() Rowerek: 1006km ( w żadnym miesiącu tyle nie naklepałam) ![]() Stepper: 15min ![]() Skalpel: x4 Bieganie: 75,3km Bieżnia trucht i bieganie: 14,66km Basen: aż 0,25km (tj 5 basenów w obie strony) Hula hop: 43min ![]() No żal patrzeć na takie wyniki Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-06-30 o 15:13 |
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ma być leniwy? super
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo, hej !
Madzia, "ze 100 gram" haha, uwielbiam was Pokaz kiece i nie marudz !!!! U mnie tez wakacje za miesiac !! I licze, ze cos schudne ![]() Ania89, na pewno sylwetke ladniejsza masz jak tyle biegasz ![]() Beatka, tiaaa, wpadlas po uszy i tyle ![]() Znalazlam wczoraj przepis na omlet marchewkowy czy cos takiego, kurcze jakos mnie korci, zeby sprobowac ale czuje, ze bedzie gastro umowilam sie na rower, uciekam
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 No właśnie leniwy, bo sam prawie rowerek
A rowerek to się nie liczy ![]() Syska No jak ja raz chudnę, raz tyję to wiesz, nawet nie wiadomo czy te 100gram schudnę
|
|
|
|
#4271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy ja wiem, ogólnie to jest masakra ![]() jak do Was przychodziłam ważyłam ok 60kg.. a to był taki szalony okres kupno mieszkania, zmiana pracy, przeprowadzka, życie na pudłach, jedzenie byle czego, zero ćwiczeń itd.. a w tym momencie waga 66,6kg mimo że od stycznia regularnie ćwiczę, zdrowo jem itd. Także dobrze nie jestale wierzę, że teraz przy tych zmianach i większym rygorze w końcu coś ruszy ![]() Cytat:
![]() i załóż sobie, że nie wiem np X razy poćwiczysz z Chodakowską, przebiegniesz X km, zrobisz X brzuszków/przysiadów itd itp. I systematycznie odhaczaj co już zrobiłaś i to powinno Cię zmobilizować
|
||
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89, zebys wiedziala, ze wstyd !!
Madzia, schudniemy !!! Wrocilam z roweru, 1h dzisiaj. Zlapal mnie deszcz
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, slyszalyscie o diecie odpowiedniej dla swojej grupy krwi??
Chcialam isc spac ale moj sasiad tak sie drze ogladajac mecz, ze chyba nie bedzie mi to dane
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mecz ogladaj a nie spanie ![]() Ja wlasnie ogladam i pije piwko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 Nie pisz głupot, śliczna jesteś i świetnie wyglądasz
hehe mówiłam ci na początku, że z nami nie schudniesz tylko wręcz przeciwnie Ale nie kieruj się wagą, ja od 3 lat staram się dojść do idealnej wagi i ![]() W lipcu jadę do Pl to rowerka nie będzie Zeszyt z ćwiczeniami mam i kalendarz. W kalendarzu wpisuję sobie co w danym dniu poćwiczyłam a w zeszyciku mam cały roczne rozliczenie ćwiczeń i zapisane czego w danym miesiącu ile chciałabym poćwiczyć i co w danym roku ile razy chciałabym zrobić. Teraz nadganiam rowerek a potem go bardzo ograniczę i zabiorę się za coś innego ![]() Syska Oby Ja dzisiaj lecę do lekarza po skierowanie, mam nadzieję, że mnie deszcz nie dopadnie, wczoraj ledwo mu ciekłam jak biegałam Słyszałam o tej diecie i o wielu innych. Ja jednak się nie nadaję na żadną dietę, nawet tą zdrową South Beach. Dietka SB fajna, ale ja przy dzieciach nie mogę mieć ograniczeń, co chwile trzeba coś zjeść itp Spać???? Dziewczyno to ja się tak poświęcałam i razem z córą i TŻtem oglądaliśmy mecz, nawet synek nie chciał spać ![]() Buuu a tak wierzyłam w Polaków, że wygrałam. Cały mecz oglądałam, tak się poświęciłam i taka kicha
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Madzia jakie proporcje masz tych posiłków?
Często jemy "czysto" ale zle i zamiast chudnąc a to twój cel to nabiera sie masy. Ja zaraz sprawdzę ile km zrobiłam ![]() Dumna jestem z naszej reprezentacji niesamowicie |
|
|
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski! Emocje już opadły po meczu? Karne są takie niesprawiedliwe... czysta loteria... i według mnie wcale nie świadczą o tym która drużyna jest lepsza... Ale i tak
dla Naszych! Dla Was też wielkie dziewczynki za ćwiczenia! Ja w pracy funkcjonuję w miarę normalnie, po powrocie do domu też - obiadek ugotuję, z synkiem się pobawię, ale na wieczór dopada mnie taka niemoc, że nic tylko bym leżała.... Za tydzień wyjeżdżamy do Łeby, a ma być brzydko.... miejmy nadzieję, że nie.... W czwartek mam wizytę u gina i wyniki badań - bardzo bym chciała żeby w tej ciąży moje TSH było w normie... Miłego dnia dziewczynki!
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka O co pytasz z tymi proporcjami? Jem do 1800kcal Śniadanie 500-600, II śniadanie 150-200, obiad: obiad 500-600, podwieczorek 100-150, kolacja: 250-300. Wcześniej jadłam 1600 i czułam, że za mało.
Grali ładnie i w tej 2 minucie ten gol, a potem Ania86 ooo a gdzie ty się podziewałaś? Buziaki dla maluszka, wszystko będzie dobrze, musi ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Równe pół roku minęło - wstawię moje półroczne ćwiczenia. Zadowolona z nich nie jestem, w tym roku chciałam przebiec 1000km, a ja nawet 1/4 nie mam Jak się zepnę to dam radę ![]() Mel B: 250min Tiffany: 217min Brzuszki i przysiady z hantlami: 1154 Pilates: aż 1 Rowerek: 5963km Stepper: 455min Killer: x16 Turbo: x1 Skalpel: x7 Bieg: 163,2km Bieżnia: 114,6km Basen: 5,65km Hula hop: 123min Turbo Fire: x16 |
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kcal... Kaloria kalorii nie równa .
Rozkład białek węgli tłuszczy Potem poczytam napisze lece do lab
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka ooo kochana tego to ja ci nie powiem. Nie sprawdzam tego dokładnie, zwracam uwagę na to jakie to są tłuszcze i staram się jeść jak najwięcej białka, a jak najmniej węgli i tłuszczy. Tłuszcze to tylko pod postacią oliwy, tłuszcz canola dobrej jakości,, orzechy, słonecznik itp
W programie mam zapisane: 50%W/30%T/20%B. Tak było wbite i staram się tego trzymać ![]() Melduję zaliczone bieganie: Bieg 36min (5,9km) trucht 6min (0,6km) powrót: trucht 9min (0,7km) bieg 20min (3,1km) trucht 11min (1km) Bieg: 12min (2km) trucht: 9min (0,7km). W sumie 68min biegania 11km i 35min truchtania 3km. Spodobało mi się ostatnio bieganie na raty Pogoda idealna do biegania, słonka nie było, 22 stopnie i delikatny wiaterek
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-07-01 o 12:37 |
|
|
|
#4282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstawialam Wam moje slubne zdjecia,ale tam waga byly duzo nizsza ![]() I ja doskonale wiem,ze cialo inaczej wyglada jak się cwiczyc tyle ze wiesz ja w tym momencie z moja wagą przy moim wzroście to tak naprawdę mam nadwagę... Wiec no nie ma opcji zeby z taka waga wygladac dobrze. Ale walczę i czuję,ze teraz sie uda nie ma innej opcji![]() za dzisiejsze bieganie ![]() U mnie dziś odpoczynek ![]() Cytat:
Ja generalnie teraz poszlam troche w dietę Paleo, duzo bialka, ograniczenie wegli i tak naprawde wegle z owoców i warzyw, no i zdrowe tluszcze. Pierwsze dni na tych niskich weglach byly ciezkie,ale juz sie przyzywczailam ![]() I w sumie wychodzi mi bialka 40-50%, reszta wegle i tluszcze mniej wiecej po połowie, ale zalezy jak wyjdzie. Cytat:
Ale jestem dumna,bo i tak duzo zrobili ![]() Dobrze, ze niedługo masz urlop i wyjazd to trochę odpoczniesz ![]() I trzymam za badaniaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Nie liczę ogolnie btw robie na oko wszytsko ale duzo węgli i białka wlasciwie .. Potrzebuje duzo energii do pracy - myślenia i praca w obcym języku bywa wyczerpująca , a jak po pracy chce cos jeszcze porobić czy potrenować to ładuje sie tymi węglami
Tłuszcze niestety zaniedbuje No i mnie nie sycą
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczeta
![]() Ania86, nie idziesz na L4? Ja bym chyba szla od razu, nie wiem. Odpoczelabys ![]() Madzia, za cwiczenia ![]() Ania89, pokaz nam swoje aktualne zdjecie Tak, tak, jadlospis dosyc ograniczony, dramat. Dla mojej grupy krwi trzeba odstawic gluten i laktoze, ale jak tak zyc ? Zjadlam omlet z papryka, pomidorem i serem zoltym. Posypany majerankiem. Do picia pokrzywa. Pycha.
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Melduje, że skonczylam sesję w czwartek od wczoraj odpoczywamy z M na dzialeczce, pogoda jest piekna, jest nam cudownie
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Daga, brawo mala, zasluzylas na Milego wypoczynku Wrocilam z pracy przed 22. Bylam rowerem, zlapala mnie burza, bardzo sie balam ![]() Ale 10 km zaliczone
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
rybki jestem
nie było nas prawie cały weekend w domu a mam tyle roboty!!! kurze pokrywają mieszkanie prania mam na 3 pralki u teścia są już wiśnie dojrzałe na drzewku a zawsze robię winko i dżemy-trzeba zerwać ze 2 wiadra, wydrylować i zapakować do butli, słokików i zagotować nie wspomnę o tym jaka zarośnieta działka jest-po kolana!! czereśnie dojrzałe już aż za bardzo-robaczywe, pomidory do dachu szklarni, chwastów pełno...także latam jutro mój wraca do pracy...a w sobotę znowu jedziemy tydzień nas nie było a jakby z pół roku![]() ukradli nam licznik na działce i kran-zła jestem ale trudno... jutro złapię troche oddechu a z dobrych wiadomości byłam na kijach i ładnie jem![]() a też ogladałam mecz szkoda mi kuby-lubię go bardzo...madzia-na wakacje zawsze wyjeżdżamy na dłużej-takie 2-3 dniówki są pomiędzy i je uwielbiam we wrześniu na rocznicę jedziemy w góry na 2-3 dni![]() umarłabym tyle godzin w aucie i na autostradach w aucie!!! ![]() zuza-kołobrzeg...duży i zatłoczony byłam w muzeum wojska polskiego-w zeszłym roku na statkach tych bojowych i na molo w tym widziałam ratusz-piękny i jakdłam tam w pobliżu w fantazji najlepszą szarlotkę na świecie![]() andzia86-nie przemęczaj sie maleńka i sie nie martw powodzenia na badaniach![]() rybki od jutra będę aktywniejsza na forum więc nadgonię bo jestem w tyle ![]() ![]() plan na jutro-zakupy,obiad-mój idzie na popołudniówę- pranie, zrywanie wiśni, drylowanie nastawienie winka i byc może zrobienie dżemów...roboty po pachy ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Wrzuciłam do klubu zdjęcia:p
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 Jak to nie wiem jak wyglądasz?
Na Endo też jest fotka Daguś To już masz wakacje, fajnie, zdolna bestyjka z ciebie ![]() Syska Co wy się tak burzy boicie, to ja jakoś stracha nie mam, a nie raz musiałam stać w ulewie i burzy godzine czy więcej na dworze Aguś Powoli wszystko ogarniesz i ogródek i mieszkanko, ja mam to samo, sprzątani, muszę jeszcze coś TŻtowi pozamrażać, żeby miał co jeść jak nas nie będzie Ok Magda grubas ma dzisiaj sporo rzeczy do zrobienia, także trzymajcie się ![]() Melduję zaliczony rowerek 54min i skalpel |
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Daga super,ze już po sesji
Magda jest zdjecie,ale tam przeciez widać tylko część mnie ![]() Zresztą to tez zdjęcie z okresu około ślubnego jak bylam sporo chudsza teraz to nawet nie mam zadnych aktualnych zdjęć,bo nie robię zeby sie nie dobijac![]() Ja w weekend,w sobotę byłam biegac z bratem. 6,5km zrobilismy a potem piwkowalismy i ogladalismy seriale niezbyt dietetyczny ale mily dzień ![]() Wczoraj juz z dietą mimo ze znajomi u nas byli i różne rzeczy kusily,ale bylam twarda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() madzia-kiedy jedziesz?? sama bez tżta? do Pl? wiesz umknęło mi daga-gratuluje zaliczenia kiedy masz wakacje??andzia89-ja jak sie goszcze nie potrafię być twarda...odpokutowuję zawsze na następny dzień ![]() u mnie dizś normalny dzień-w końcu obiad sie gotuje, wsadziałam nowe kwiatki w skrzynki bo stare zdechły, zrobiłam pranie-jeszcze 2 mi zostały po obiedzie idę zerwać wiadro wiśni-musze je wydrylować i zapakować na winko do butli-na zimę będzie pyszotka![]()
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

także sporo marszu było, do tego na wszystkich możliwych światłach stałam, więc na to też parę minut zleciało i ogólnie wyszło strasznie powolne tempo. No ale trening zaliczony
Widze, że mnie podglądasz na Endo jak biegam
U mnie caly tydzień ma lać, więc stwierdziłam, że w nosie mam deszcz i tak idę biegać

no a wiadomo jak to w gościach

za badania