![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |||
Zakorzenienie
|
Ja opuściłam przed chwilą gości i nasłuchuje z pokoju obok czy gooooool
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Ja dzisiaj wciągnęłam cały talerz frytek przed meczem😊 omniom mniom ależ mi smakowały! ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Dziewczyny jak czujecie ruchy to jakoś z różnych stron brzucha czy mniej więcej w tym samym miejscu? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
Mialam racje o tych karnych... zeby jeszcze wygrali...
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Buuuuuuuu i po karnych
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
ale trzeba przyznać, że mecz z Portugalią wyrównany, a to już duży sukces
![]() ![]()
#307 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Nic się nie stałoooo nanana nic się nie stałooo
Mega emocje ![]()
#309 |
Zadomowienie
|
Niestety!!!
Emocje były. Chłopakom naleza sie brawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() ![]()
#311 | |||
Zadomowienie
|
Hejka!
Uff, dałam radę szybko nadrobić 2 dni, nie szalałyście tak jak w pierwszy dzień nowego wątku ![]() Ja trochę byłam zajęta załatwianiem różnych spraw. Najważniejsze to chyba to, że umówiłam się na usg w Pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym kupiłam trochę ubrań ciążowych i pierwsze bodziaki - nie mogłam się już oprzeć ![]() ![]() ![]() Byłam też u hematologa. W sumie do końca nie wiedziałam, czemu położna mnie skierowała, bo mówiła tylko, że będę mieć dodatkowe badania ze względu na moją historię i okazało się, że będę pod kontrolą hematologa i będę miała badania krwi co 4 tyg (wydaje mi się, że to super często jak na uk) ze względu na moje problemy z krzepliwością krwi i anemię w pierwszej ciąży oraz przypadek zakrzepicy w bliskiej rodzinie. Jestem pod wrażeniem ![]() ![]() I jeszcze dziś byłam z dzieciem młodszym na dniu sportu w szkole popatrzeć jak szaleje i wreszcie jestem z Wami ![]() Właśnie w tv była reklama jakichś farb chyba, która zaczyna się od słów "kolory towarzyszą nam od pierwszych chwil życia..." - strasznie mnie wkurza ![]() ![]() ![]() Heh, wyżaliłam się co u mnie ![]() justynia, co za numer z tym usg... Cieszę się, że poza tym ok i życzę zdrówka w tym co szwankuje ![]() pestka, co tu dużo mówić... Cudownie! Gratulacje ![]() Dodoo, dla Ciebie też gratki ![]() Mam nadzieję, że limit dziewczynek na wątku nie zostanie wyczerpany, zanim ja dotrę na moje usg ![]() Cytat:
![]() Ale tak podsumowując temat, to nic konkretnego na ten temat nie znalazłam, tylko wszędzie o tych 6-7 ciężkich pampersach na dobę. Jak byście chciały dziewczyny jeszcze coś na temat najadania się dziecka poczytać, to ten artykuł wydaje mi się sensowny i przede wszystkim zbiera różne info do kupy (nomen omen ![]() http://dzielnicarodzica.pl/7027/22/a...cko_dobrze_je_ ![]() Ale wiesz, że marchewkowe to nie więcej niż szklanka dziennie? Ale jak to bobofruty to pewnie te małe buteleczki? Ja przez wiele dni w pierwszym trymestrze potrafiłam wypić litr Kubusia na dzień, tak mi wchodziły że hoho ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie za ma co ![]() ![]() Wow, szacun! Jakie naukowe porady! Ja to z tych, co nawet kaktusa ususzą ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Wtajemniczenie
|
jestem załamana wynikiem meczu
![]() ![]() idę spać i nadrobię Was jutro. taką miałam minę jak przegraliśmy w karnych... dosłownie jak mój pies ![]() Nic się nie stało!! Polacy nic się nie stało!! I tak daleko zaszli ![]()
#313 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale z Was kibicki
![]() ![]() Jeszcze taki news z dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | ||
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
ja nie bardzi mam teraz czas na neta , po trzech tygodniach wrócił tż i będzie do środy także ten tego ![]() no ale jak pisałam wizyta zaliczona, następnego dnia byłam u dentysty, ale beż zdjęcia się nie obejdzie więc zleczyła mi antybiotykiem i dopiero po rozwiązaniu będziemy kontynuować tego zęba ogólnie to czuję się ok, brzuch rośnie, ale tak ma chyba być ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do meczu, to prawda jest taka, że Portugalczycy mieli przez cały czas problem ze wbiciem gola naszym i gdyby nie te karne, które niestety są loterią, to by nie wygrali ![]() Jak tylko zobaczyłam tego Sancheza to pomyślałam, że trzeba na niego uważać, jakaś taka intuicja... I tak doszli bardzo daleko i jestem z nich dumna. Jeśli chodzi o ruchy, dziś też brak i oczywiście martwię się zamiast być spokojna i czekać na środową wizytę ![]() Jakby tak chociaż raz porządnie kopnęło ![]() Mój tż przywiózł naklejki z orlenu i miałam nadzieję, że jednak ta ostatnia się nie przyda, ale cóż... ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Ja się dziś wkurzylam bo nie dostałam jeszcze z Zusu kasy za trzy dni za maj no i teraz czerwiec chcialam sie dowiedziec kiedy beda pieniazki ...i co? I dopiero w środę otrYmali moje zwolnienie i ma sie kontaktowax po 15 bo maja 30 dni na wypłatę...prawie dwa tygodbue szefowa trZymała moje zwolnienie:/ no masakra bedziemy prawie miesiac bez mojej wypłaty:/ heh tak to jest jak ja pracowalam to wlasnie zawsze jak najszybciej do zusu jezdzilam ze zwolnieniami zeby dziewcYby dlugo nie czekały na kasę a ty o...aj tam:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Folinka pije maks dwa bobofruty na dzień. Są różne, wieloowocowe, banan, marchewka, jabłko. Także chyba nie przedawkuje tej marchewki. Ale dobrze wiedzieć bo mi do głowy by to nie przyszło
![]() Co do badań to fajnie, że się Tobą tak zajęli 😊 No i super z tym usg w Polsce. ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Hehehe faaajne te naklejki 😊 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zadomowienie
|
Bry!
![]() Migdałku, tak to żadna naklejka się nie zmarnuje, wszystkie możecie nakleić ![]() Dziewczyny, ale ja właśnie też nie potrafię ani nie mam zielonego pojęcia o szydełkowaniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj wyczekiwaną wizytę o 15:30! I usłyszę same dobre wiadomości! I będę mogła wrócić do normalnego funkcjonowania
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Niektóre Wasze zdjęcia widzę na apce a niektóre nie. Np. widzę naklejki Pani Migdałek. wrzucę jedno testowe zdjęcie i dajcie znać czy któraś z Was go nie widzi 😊 To akurat są lampki, które bardzo mi się podobaja i chciałabym je powiesić gdzieś przy łóżeczku 😊 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
monika - powodzenia na wizycie! bedzie dobrze
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- chcialam sie pochwalic DOSTALISMY KREDYT!!! ![]() Tak jal chcielismy na 20 lat i 150 tys ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;62470516]Ja też widzę zdjecie
![]() Wrzuciłam zdjęcie przez odnośnik a nie przez załacznik (znaczek spinacza). Ten odnośnik to w tapatalk druga ikonka za ikoną aparatu. |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
Monia, powodzenia na wizycie
![]() ![]() Zapisałam się na polowkowe na 6 sierpnia ![]() Kamisha, gratulacje i fajnie, że udało się tak jak chcieliście. Ja też w przyszłym tyg się nie będę odzywać, bo będzie mąż ![]() ![]() Edytowane przez mmgi Czas edycji: 2016-07-01 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
U nas to wiesz, kwestia taka że ja ma tylko umowę na czas nieokreslony a mój tz to no pracuje ale bez...:/ ot jestesmy w czarnej d..no ale co zrobic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.