Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-09, 17:03   #3511
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Dziwna sprawa z widocznaoscia daty nadania no ale wazne,ze doszlo.

Poki co wyprobowalam Frozen White,ciekawy efekt-mrozna biel polyskujaca fioletem i blekitem-podobny cien mialam z IB.

Pink Mauved,przybrudzony zimny roz,fajny efekt metaliczny kiedy nalozylam go na mokro a Duraline Inglota wydobyla w ciekawy sposob jego kolor.

Poki co widze,ze to raczej bedzie koniec dalszego zapoznawania sie z pigmentami MAC'a choc za te cene mozna bylo sie skusic

Napisz,ciekawe co odpowie bo moim zdaniem to nieuczciwe podejscie tymbardziej,ze na zdjeciu nie bylo widac gramatury ani tymbardziej rozmiaru blyszczyka.

Poki co z Emolium otworzylam krem i jestem nim bardzo pozytywnie zaskoczona,jedynie zapach ma dziwny-mocno apteczny,wole juz bezzapachowce no ale....nie bede grymasic.Wydaje mi sie,ze dzialanie bedzie zgodne z obietnicami producenta.

A przy okazji bardzo polubilam sie z kremem z Rossmanna Babydream Lilliputz-zglosilam i ocenilam od razu bo ostatnio duze zaleglosci mam na KWC ale jakos brakuje mi weny.
Jezeli ma ktos ochote na moc truskawkowego zapachu i potrzebuje dobrego nawilzacza do ciala to zachecam

Polecam grapefruit jest soczysty i pyszny a czarna porzeczka przypomina jezyne z YR
Niezle nawilzaja i natluszczaja,zapach nie meczy,szybko sie wchlania.
A maselko waniliowe to poezja zapachowa-prawdziwe lody waniliowe

Cos mnie naszlo ostatnio na jadalne rzeczy do ciala
oj kusisz
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 17:31   #3512
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dla zainteresowanych amseczka oczyszczajaca nuxe - jest swietna stwierdzam to narazie po jednym uzyciu, oczyscilo mi nochal i brode dokladnie. po zmyciu wszystko wylazlo na wierzch i wystarczylo tylko przetrzec skore micelem. maseczka ma smieszna konsystencje - taka jakby zelowa. zapach jak dla mnie zbyt intensywny i meczacy ale przezyje, bo dla takich efektow warto
aha, w internetowym eskulapie ta maseczka jest o 10 zlotych tansza niz w stacjonarnym
Dobrze wiedzieć, w przyszłym tygodniu będę atakować Eskulapa. Z Tołpy nie jestem jednak zadowolona.

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ja ostatnio swoje czarne, bardzo wąskie rurki kupiłam w Mango, r. 34 albo 36, nie pamiętam.
Zaglądałam tam jakiś czas temu, pojawiły się też inne modele i widziałam sporo małych rozmiarów, w Mango mają naprawdę wąskie i małe
Albo jestem ślepa, albo nie było żadnych czarnych rurek w Mango. Fakt, że jakoś specjalnie nie rozglądałam się po sklepie, bo pracuje tam znajoma mojej przyjaciółki i akurat była w pracy, a mi się nie chciało z nią rozmawiać, więc obejrzałam rurki i zwiałam.

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Wr Wrocławiu widziałam na wyprzedaży tusze Lancome - m.in. Hypnose i Fatale, nie sądzę, żeby je wycofywali.
Z tego, co mi kiedyś mówiła jedna z sephorowych konsultantek, oni nie mogą sprzedawać czegoś, co wyprodukowane zostało pół czy rok wcześniej (zależy od produktu) i potem takie lądują na wyprzedażach.
U nas też są Fatale i ten dwufazowy Lancome. Pytałam dzisiaj, czy wycofują tego Clinique i podobno nie. Chyba go kupię jutro lub pojutrze.

Cytat:
ice powiedz mi, gdzie widzialas przecenione tusze? ja mam tylko wirtuoza na stanie i jakos mi tak dziwnie z jednym tuszem
W Empiku i w Krakowskiej. W ogóle w obu Sephorach bardzo dużo fajnych rzeczy na półce z przecenionymi. W Krakowskiej dokładnie nie mogłam się rozejrzeć, bo przemiły pan wizażysta koniecznie chciał sprzedać mi rozświetlacz Smashbox i gonił mnie po całym sklepie.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
W takim razie życzę udanych zakupów, jakiekolwiek by one nie były. Ważne, żebyś zadowolona była, a czy z rurek czy z tuszu, to już mała różnica
No niestety wróciłam z pustymi rękami.

Cytat:
Jeszcze jedno, a jak go porównujesz z 2000 calorie
Hmm. Nie zagęszcza tak rzęs jak 2000 Calorie, ale reszte rzeczy robi lepiej. Czerń jest intensywniejsza, bardziej wydłuża, lepiej podkręca, nie obciąża rzęs.

Cytat:
Napisane przez ariam4 Pokaż wiadomość
Iceflower jak wachasz się nad jakimś bronzerem, to tylko pogadaj ze mną, ja Ci wytłumaczę, że koniecznie musisz go mieć
Intencja tego wątku jest zupełnie inna. Trzeba tłumaczyć, dlaczego nie musimy czegoś mieć i jest nam to totalnie zbędne.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja mam obecnie:

- masło kakaowe Ziaja - na wykończeniu
- balsam SOS Tołpowo-Biedronkowy - w trakcie używania
- masło waniliowo-pomarańczowe Farmona
- masło borówkowe TBS
- masło kokosowe
- masło migdałowe - o wiele lepszy zapach niż migdały TBS
- masło waniliowe
- balsam Palmers

co ocznacza ze w porównaniu z niektórymi z was mam malutko wiec te co mnie korcą mogę spokojnie kupić
Oznacza to też, że w porównaniu z innymi (np. mną) masz całkiem sporo i nie powinnaś nic kupować.

Cytat:
Ja nie lubię balerinek Czuję się w nich jak kaczka ... Jestem za niska do takich butow.
Ja lubię, chociaż mam krzywe nóżki i nienajkorzystniej wyglądam w płaskich butach. Nie ma to jak szpilki to moje ulubione obuwie i jedyne buty na punkcie których mam świra.

Cytat:
Ja też nie przejmuję się modą - rzadko coś kupuję tylko dlatego ze jest modne. Nie ma dla mnie butów "modnych" czy "niemodnych" - są wygodne, podobają mi się wiec chodzę. Nie kupuję co sezon "modnych" butów czy ciuchów bo niestety większość z tych rzeczy mi się nie podoba - np. peep-toe (bleh), wąskie rurki, grzybki, saszki ...
Ja też się specjalnie nie przejmuję mogą, ale peep-toe i rurki to najfajniejszy zestaw dla mnie. Do tego czarny golf i jest super.

Za to w grzybku wyglądam jak prawdziwy grzyb - chudy trzonek i kapelusik.

---

Pamiętacie kolekcję Glam is Black w Sephorze? Tam było takie dziwne coś, co nazywało się Glam Box i miało w środku takie coś, co przypominało bryłkę złota: do czego to służyło?!

Nie kupiłam dzisiaj nic, ale w związku z całkowitym brakiem ładnych szpilek w moim rozmiarze, sweterków w romby w kolorze czarnym lub szarym, czarnych rurek i innych takich, chyba kupię ten przeceniony tusz Clinique.

I też mnie bierze jakieś wstrętne przeziębienie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 17:41   #3513
zizou
Zakorzenienie

wrocilam z zakupow. bogatsza o trzy szmatki z bershki, torbe na laptopa, ksiazke, plyty i kosmetyki

kupilam ten tusz o ktorym pisala ice no i w koncu dorwalam blyszczyk clinique w kolorze rootbeer - brazoczerwien, bardzo ladny kolor do tego kupilam duzy pedzel do pudru za 49 zlotych

jestem bardzo zadowolona

ice - a patrzylas na rurki w h&m na dzieciecym? ja mam dwie apry z dzieciecego i nosza sie rewelacyjnie
i porownujac maseczki tolpy i nuxe nuxe jest duzo skuteczniejsza i delikatniejsza
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 17:45   #3514
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

zizou, a jaki pędzel do pudru kupiłaś i gdzie?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 17:47   #3515
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
kupilam ten tusz o ktorym pisala ice no i w koncu dorwalam blyszczyk clinique w kolorze rootbeer - brazoczerwien, bardzo ladny kolor do tego kupilam duzy pedzel do pudru za 49 zlotych

jestem bardzo zadowolona
Będziesz go testować w najbliższym czasie? Bo jestem ciekawa wrażeń.

Cytat:
ice - a patrzylas na rurki w h&m na dzieciecym? ja mam dwie apry z dzieciecego i nosza sie rewelacyjnie
Nie byłam w ogóle w H&M, bo ostatnio zauważyłam pogorszenie wyglądu moich ciuchów stamtąd. Zwłaszcza bielizna mi się zdeformowała trochę, więc chwilowo bojkotuję ten sklep. Dział dziecięcy brzmi dla mnie dziwnie, bo dzieci nie mają bioder, a ja poniekąd mam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 17:52   #3516
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
wrocilam z zakupow. bogatsza o trzy szmatki z bershki, torbe na laptopa, ksiazke, plyty i kosmetyki

jestem bardzo zadowolona
A jeszcze rano nie miałaś ochoty na żadne kosmetyki

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Domyślam się, że XXL i że w Krakowskiej i w związku z tym zapytowywuję - dużo ich było jeszcze? Bo też mi się marzy...
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 17:54   #3517
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Hmm. Nie zagęszcza tak rzęs jak 2000 Calorie, ale reszte rzeczy robi lepiej. Czerń jest intensywniejsza, bardziej wydłuża, lepiej podkręca, nie obciąża rzęs.

Ja też się specjalnie nie przejmuję mogą, ale peep-toe i rurki to najfajniejszy zestaw dla mnie. Do tego czarny golf i jest super.

Nie kupiłam dzisiaj nic, ale w związku z całkowitym brakiem ładnych szpilek w moim rozmiarze, sweterków w romby w kolorze czarnym lub szarym, czarnych rurek i innych takich, chyba kupię ten przeceniony tusz Clinique.

I też mnie bierze jakieś wstrętne przeziębienie.
od jakiegoś czasu przyglądam się temu tuszowi, a Ty niedobra ciągle nim kusisz może kupię na początek miniaturkę na allegro.. chociaż to może nie być to samo...
tak bardzo lubisz czarne golfy? bo często o nich wspominasz
a nie interesują Cię spodnie w Wallis? mają właśnie fajne rurki ja bardzo lubię ich spodnie coprawda mam ciemnogranatowe rurki, ale czarne też widziałam.

No to dużo zdrowia w takim razie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-09, 17:55   #3518
isa666
Zakorzenienie

O Ice ja też szukam czarnych rurek; takie czarne z Orsaya o których tu pisałam, że mi się podobały przestały mi się podobać jak przymierzyłam: rozmiar 38 w biodrach za szeroki o jakieś 5 cm Musiałabym mieć bardzo szerokie biodra żeby były dobre a z drugiej strony były na mnie krótkie(mam ok 175 cm)
Nawet nie mierzyłam rozmiaru 36, bo może i bym w biodrach miała dobre, ale byłyby jeszcze krótsze a ja muszę mieć jednak długie nogawki, bo do obcasów krótkie nie za dobrze wyglądają

Za to z H&M jeansy polecam, mam 3 pary i wszystkie idealnie się trzymają
Stary 2008-01-09, 18:02   #3519
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
16 poudre znany tez jako XXL [chyba ]

Cytat:
Będziesz go testować w najbliższym czasie? Bo jestem ciekawa wrażeń.
bede go testowac jutro rano wiec zdam relacje zaraz po przyjsciu do pracy i odpaleniu kompa
Cytat:
Nie byłam w ogóle w H&M, bo ostatnio zauważyłam pogorszenie wyglądu moich ciuchów stamtąd. Zwłaszcza bielizna mi się zdeformowała trochę, więc chwilowo bojkotuję ten sklep. Dział dziecięcy brzmi dla mnie dziwnie, bo dzieci nie mają bioder, a ja poniekąd mam.
zapewniam Cie, ze ja biodra tez mam i rurki sa dobre sama sie dziwilam, no ale skoro byly dobre to wzielam, akurat na moj wzrost, ale tam sa chyba az do 170cm

Cytat:
A jeszcze rano nie miałaś ochoty na żadne kosmetyki
ale z koniecnzosci [] wzielam tusz no i ten blyszczyk na ktory od dawna mam ochote a pedzel, no sama rozumiesz grzech nie wziac
Cytat:
Domyślam się, że XXL i że w Krakowskiej i w związku z tym zapytowywuję - dużo ich było jeszcze? Bo też mi się marzy...
sporo dzis tam w ogole ludzi nie bylo, sama bylam w sklepie wiec watpie, by wykupili

pokochalam dzisiaj zapach elle od ysl - no cudo normalnie. ale za drogie, stanowczo, nawet jak dla mnie. musze naciagnac kogos, dla kogo to nie bedzie zbyt spory wydatek
Stary 2008-01-09, 18:54   #3520
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
16 poudre znany tez jako XXL [chyba ]
Chyba na pewno

Cytat:
bede go testowac jutro rano wiec zdam relacje zaraz po przyjsciu do pracy i odpaleniu kompa
Też mnie ciekawi, więc czekam razem z ice.

Cytat:
zapewniam Cie, ze ja biodra tez mam i rurki sa dobre sama sie dziwilam, no ale skoro byly dobre to wzielam, akurat na moj wzrost, ale tam sa chyba az do 170cm
Kurcze, to dziecko może mieć 170cm Ja zawsze myślałam, że dzieci są niższe ode mnie

Cytat:
ale z koniecnzosci [] wzielam tusz no i ten blyszczyk na ktory od dawna mam ochote a pedzel, no sama rozumiesz grzech nie wziac
No pędzel rozumiem, błyszczyk może i też, ale tusz Dopiero się całej kolekcji pozbyłaś, a już ją uzupełniać zaczynasz.

Cytat:
sporo dzis tam w ogole ludzi nie bylo, sama bylam w sklepie wiec watpie, by wykupili
To może się jakiś dla mnie uchowa do piątku. Bo nie wiem czy jutro dam radę zrobić sobie wycieczkę do Krakowskiej.
Stary 2008-01-09, 18:58   #3521
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Dziwna sprawa z widocznaoscia daty nadania no ale wazne,ze doszlo.

Poki co wyprobowalam Frozen White,ciekawy efekt-mrozna biel polyskujaca fioletem i blekitem-podobny cien mialam z IB.

Pink Mauved,przybrudzony zimny roz,fajny efekt metaliczny kiedy nalozylam go na mokro a Duraline Inglota wydobyla w ciekawy sposob jego kolor.

Poki co widze,ze to raczej bedzie koniec dalszego zapoznawania sie z pigmentami MAC'a choc za te cene mozna bylo sie skusic

Napisz,ciekawe co odpowie bo moim zdaniem to nieuczciwe podejscie tymbardziej,ze na zdjeciu nie bylo widac gramatury ani tymbardziej rozmiaru blyszczyka.

Poki co z Emolium otworzylam krem i jestem nim bardzo pozytywnie zaskoczona,jedynie zapach ma dziwny-mocno apteczny,wole juz bezzapachowce no ale....nie bede grymasic.Wydaje mi sie,ze dzialanie bedzie zgodne z obietnicami producenta.

Polecam grapefruit jest soczysty i pyszny a czarna porzeczka przypomina jezyne z YR
Niezle nawilzaja i natluszczaja,zapach nie meczy,szybko sie wchlania.
A maselko waniliowe to poezja zapachowa-prawdziwe lody waniliowe

Cos mnie naszlo ostatnio na jadalne rzeczy do ciala
Ja średnio lubię mocno pachnące kosmetyki - ale jeśli mi się spodobają te Joanny to kto wie na zmianę z bezzapachowym balsamem będą dobre.

Właśnie będę do niej pisała; też jestem ciekawa co mi odpisze:/ jeszcze nie testowałam pigmentu, bo dziś fioletami się malowałam, ale chyba jutro go użyję.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-09, 18:59   #3522
emememsik
po prostu Em :)

MagJa, dlatego właśnie dział dziecięcy jest fajny - rozmiarówka do 170 cm, a ceny niższe (chyba dla zasady ).
Stary 2008-01-09, 18:59   #3523
zizou
Zakorzenienie

Mag a Ty widzisz te dzieci, co to chodza po ulicach? to nie slodkie dzieciaczki a wielkie dzieciuchy brat mojej przyjaciolki ma 14 lat i 180 cm wzrostu

co do tuszu... zawsze mam dwa na stanie tak wiec z jednym czulam sie dziwnie wiecej kupowac nie zamierzam, wyleczylam sie z tuszomanii. trzymam sie sprawdzonego wirtuoza, LD kipilam dla sprawdzenia kusil jeszcze fatale ale jakos boje sie tej szczoteczki
Stary 2008-01-09, 19:08   #3524
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
MagJa, dlatego właśnie dział dziecięcy jest fajny - rozmiarówka do 170 cm, a ceny niższe (chyba dla zasady ).
No fakt, dla Ciebie i zizou może być fajny, ale ja to trochę za szeroka jestem Nie tylko wzrost się liczy.

Cytat:
Mag a Ty widzisz te dzieci, co to chodza po ulicach? to nie slodkie dzieciaczki a wielkie dzieciuchy brat mojej przyjaciolki ma 14 lat i 180 cm wzrostu
No w sumie. Ale nie sądziłam, że oni mogą się ubierać w sklepach dla dzieci Toż to nie dzieci, to chłopiska Dla mnie sklep z ubraniami dla dzieci, to sklep z ubraniami dla dzieci takich powiedzmy do 140cm. A nie - 170cm i dziecko

Cytat:
co do tuszu... zawsze mam dwa na stanie tak wiec z jednym czulam sie dziwnie wiecej kupowac nie zamierzam, wyleczylam sie z tuszomanii. trzymam sie sprawdzonego wirtuoza, LD kipilam dla sprawdzenia kusil jeszcze fatale ale jakos boje sie tej szczoteczki
No dobra, niech Ci będzie. W sumie sama też lubię mieć 2 tusze, ale jeden ma być koniecznie brązowy, drugi może być czarny lub czarno-brązowy.
Stary 2008-01-09, 19:13   #3525
zizou
Zakorzenienie

ten h&m to taki dziecieco-mlodziezowy
buty tam sa fajne i tez rozmiarowka dobra, bo chyba do 40

ja nie lubie brazowych tuszy musze miec mocne oko
Stary 2008-01-09, 19:31   #3526
ariam4
Raczkowanie

Widzę dziewczyny, że preferujecie górną półkę. Ja ze swojej strony polecam jednak wypróbować Maybelline volum express curved brush, ten niebieski z wygiętą szczoteczką. Odkąd go mam wszystkie inne poszły w odstawkę, a za niedługo coś czuję, że polecą do kosza.Tusz ekstra, polecam
ariam4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 19:41   #3527
zizou
Zakorzenienie

ze sredniej polki wyprobowalam juz chyba wszystkie dostepne tusze zaden mi nie podpasowal
Stary 2008-01-09, 19:43   #3528
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
ten h&m to taki dziecieco-mlodziezowy
buty tam sa fajne i tez rozmiarowka dobra, bo chyba do 40
To na niejedno dziecko taka czterdziecha może być za mała... Teraz dzieci i stopy duże mają Nie rzadko trafia się dziewczynka ze stopą 41 czy nawet 42...

Cytat:
ja nie lubie brazowych tuszy musze miec mocne oko
Ja też stawiam na oczy, ale czarny tusz wygląda u mnie nienaturalnie. Znaczy teraz, jak się robię na rudo-miedziano-czerwono, jest nawet w miarę ok, ale i tak na co dzień wolę brąz. No chyba, że użyję ciemnych cieni, to wtedy ten brąz ginie i wybieram czerń.

Cytat:
Widzę dziewczyny, że preferujecie górną półkę. Ja ze swojej strony polecam jednak wypróbować Maybelline volum express curved brush, ten niebieski z wygiętą szczoteczką. Odkąd go mam wszystkie inne poszły w odstawkę, a za niedługo coś czuję, że polecą do kosza.Tusz ekstra, polecam
Miałam go Efekt faktycznie niezły, ale sam tusz mnie podrażniał
Stary 2008-01-09, 19:56   #3529
zizou
Zakorzenienie

u mnie brazowy tusz ginie sam w sobie. niby zem jest blondynka, ale z brazowym tuszem wygladam, jakbym rzes nie miala

dziewczynki o stopie 41 to juz raczej nie rzadkosc. strasznie nam ta mlodziez wyprula
Stary 2008-01-09, 20:33   #3530
rzyrafka
Zakorzenienie

co do katalogowych zakupów- trzymam się jakoś. Z Oriflame biorę teraz kulkę makadamia (bo mi się Fa na dniahc skończy) i mydełko z tej serii (do kolekcji ale kiedyś jak chciałam odłożyć zakup morelowego to mi wycofali więc nie odpuszczę). Z Avonu raczej nic mnie nie kusi z obecnego katalogu a z następnego tylko pumeksik maziałam się dziś mozaika rozświetlającą- jednak nie zachwyciła mnie, spodziewałam się więcej koloru tymczasem było więcej blasku I jeszcze ciekawi mnie nowy odcień musowej szminki ApricotNude

Z zakupowych planów do realizacji w najbliższym czasie mam pęsetke i czarny cień w Inglocie- tylko jeszcze się nie wybrałam sprawdzić go No i błyszczyki jesczze są w planach- właśnie kończę 3- jasny róż (silk gloss mf), jasny karmelek (avon) i miedziany (apc) i mam upatrzone Glam Shiny w ich miejsce, 5 kolorków z czego 2 muszę przez allegro zamówić bo ich nie ma u nas

Lubię brązowe tusze tak jak MagJa- jak nie uzywam cieni lub tylko jasnych to wtedy w czarnym wyglądam nienaturalnie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 20:41   #3531
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Z Avonu raczej nic mnie nie kusi z obecnego katalogu a z następnego tylko pumeksik maziałam się dziś mozaika rozświetlającą- jednak nie zachwyciła mnie, spodziewałam się więcej koloru tymczasem było więcej blasku I jeszcze ciekawi mnie nowy odcień musowej szminki ApricotNude
Heh pisałam o tym

Mi się bardzo podoba jej efekt Bez słońca/światła błysk jest mneijszy ale kolor bardziej widoczny - wyglada wtedy jak róż z drobinkami.

Złożyłam zamówienie z Avonu - oprócz błyszczyka Shining Rose zamówiłam jeszcze Pink a glow i podkład mineralny - nie brałabym tych 2 ostatnich rzeczy, ale brakło mi zamówień nawet do 150 zł (od 150 zł jest 25% zniżki, a do 150 zł 15%)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 20:42   #3532
zizou
Zakorzenienie

Dziewczyny a ile kosztuje ten rozswietlacz avonu? i on juz dostepny? bo mam ochote zamowic/kupic
Stary 2008-01-09, 20:45   #3533
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a ile kosztuje ten rozswietlacz avonu? i on juz dostepny? bo mam ochote zamowic/kupic
Na Allegro już jest (wystawiają konsultantki z okręgów trendujących, w których obowiązują wcześniej dane katalogi), "Normlanie" pojawi się mozaika za 2 tygodnie wraz z obowiązywaniem katalogu 2. Cena 36,90

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 20:47   #3534
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Na Allegro już jest (wystawiają konsultantki z okręgów trendujących, w których obowiązują wcześniej dane katalogi), "Normlanie" pojawi się mozaika za 2 tygodnie wraz z obowiązywaniem katalogu 2. Cena 36,90
dzieki Hosenko to poczekam jeszcze te dwa tygodnie
Stary 2008-01-09, 21:04   #3535
rzyrafka
Zakorzenienie

Aha, i jeszcze kusi mnie Casting Mroźny Beż, znudził mi się już mój zielono-mysi blond
Stary 2008-01-09, 21:05   #3536
snowqueen
Zakorzenienie

Też myślałam o mozaice z Avonu, ale chyba się rozmyśliłam, bo już za długo o niej myślę

A w ogóle jestem tak padnięta, że wysmarowałam się tylko relaksującym olejkiem Clarinsa (bardzo lubię ten zapach) i teraz się odprężam, ale za chwilę chyba pójdę się już położyć.
Na nic nie mam siły
Od kilku dni jestem tak zmęczona, że nawet do Sephory z obietnicą zakupów by mnie nikt nie zaciągnął
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 21:10   #3537
zizou
Zakorzenienie

snow ja tak mam od kilku miesiecy zmeczenie, znudzenie i ogolny tumiwisizm a tu sesja sie zbliza...

kosmetycnzych palnow zakupowych na razie nie mam dzis sie zaspokoilam. za to planuje jeszcze jutro obejsc sklepy - poszukuje kurtki, najchetniej sportowej. i zdecydowalam sie na buty beda kolejne nike do koelkcji

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-09, 21:18   #3538
ariam4
Raczkowanie

Odradzam stanowczo ten Casting! Moja koleżanka sobie nim zrobiła i wyszedł żółty zamiast mroźny...a ona jest naturalną blondynką i ma chłodny kolor włosów natural, no ale zachciało jej się ożywienia i rozjaśnienia...
ariam4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 21:20   #3539
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

po wielu perypetiach, zszarganych nerwach i obgryzionych paznokciach ogłaszam wszem i wobec że moje Beige Chic są w drodze ufff

Już nic nie kupuję, pilnujcie mnie. Jeszcze kilka mazideł na Biochemii Urody bo pielęgnacja twarzowa mi się kończy i zaciskam pasa (na badania teraz wydam ok 250zł)

Dobrej Nocy dziewczyny

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 21:21   #3540
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Odradzam stanowczo ten Casting! Moja koleżanka sobie nim zrobiła i wyszedł żółty zamiast mroźny...a ona jest naturalną blondynką i ma chłodny kolor włosów natural, no ale zachciało jej się ożywienia i rozjaśnienia...
ja własnie chcę przyciemnić

chyba jutro zrobię sobie małą kosmetyczną rundkę- krakowska: apteka za czekoladką Joko, Inglot i Rossmann w poszukiwaniu paletek Mh -Firlit na Długiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości