|
|
#2041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Obyś szybko do domu wyszła Cytat:
Ja mam tak jak Ty, ale ze stopami Niestety jest to dość normalne, bo macica już ciśnie dosłownie wszędzie
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=scoiatael
Ostatnio pojawiła mi się nowa dolegliwość - jak obudzę się w nocy / nad ranem to strasznie bolą mnie kostki w palcach u dłoni.. muszę je kilka razy pozginać bo są bardzo sztywne i bolesne :/ ma któraś z Was też tak? [/QUOTE] Ja. Od ok 3tygodni. Robiłam badania na poziom mocznika, kreatyniny i kwasu moczowego. |
|
|
|
#2043 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem jaka jest wysokość łóżeczka..nie jest jeszcze skręcone.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
towarzystwo na sali znośne? niedziela w szpitalu to czas kiedy zwali się pewnie tłum odwiedzających .. Cytat:
![]() za kolejny tydzień..ja wietrzyłam całą noc i stąd moja alergia..z resztą nadal wietrze.. Kasia_ruda - dzięki za polecenie inhalatora..chyba uratował mnie dziś, jeszcze trochę świszczy jak oddycham , ale jest o niebo lepiej..jeden z lepszych zakupów wyprawkowych póki co |
|||||||
|
|
|
#2044 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej!
Cytat:
Cytat:
![]() Brawa za nowy tydzień. ![]() A sen ciekawy. :P Ja miałam dzisiaj taki uroczy, że zajmowałam się moim synkiem, karmiłam go, tuliłam, przewijałam itp. ![]() Cytat:
Nie ma to jak dobre rady teściowej. ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi się podoba wózek! Spoko miejsce na grilla. :O U mnie dzisiaj spokojna noc, tylko deszczyk słyszałam, ale sąsiedzi po baaardzo wesołym piąteczku odpuścili. Cytat:
![]() Cytat:
![]() O, właśnie, ten deszcz to coś jak Szumiś. Z tym bólem nie wiem, może to jakieś przeciążenie palców? |
||||||
|
|
|
#2045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TŻ się śmieje że w ciaży wszystkie dziwne objawy sa normalne ciężko stwierdzić co zgłaszać lekarzowi a co nie
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dlatego chcę przemalowac by był komplecik bo i szafka i kołyska rattanowe sąMam fajną dziewczynę w 41 tc. Wkurza się bo leży tu tydzień i nic się nie dzieje a chce juz urodzić. Sala dwuosobowa bez telewizoru Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-07-03 o 10:39 |
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie to jest najwiekszy problem - ciezko odroznic ![]() Madra wczoraj na kolacje mialam zestaw: nektarynki, kilka krowek, puszka mirindy (czasem sobie pozwalam na ten maly grzeszek ) i na to platki z mlekiem. Lo matko jaka ja mialam zgage cala noc Dzisiaj jedziemy na basen do rodzicow (u nich nasz rozlozylismy) bo znowu sie na skwar zanosi, na czeresnie do dziadkow i tak zleci dzien. Znowu nie beda mi kazali jesc czeresni w ilosci takiej jak ja chce ![]() Nektarynki na mnie patrza... Krowki tez... A zgaga mnie ciagle trzyma, wiec krowki odpadaja. Tz zaraz cory przywiezie to krowki zjedza i nie bede miala dylematu
|
|
|
|
|
#2049 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co ta Tesciowa radzila? ![]() Cytat:
Ja wzielam 3w1 ale uzywany, od mojej bylej szefowej :P Cytat:
![]() Zrobilam sobie dzemke :P a Tz jeszcze spi po imprezie ibtegracyjnej :P
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamykam okna tylko jak bardzo mocbo grzeje, zeby mi to gorące powietrze nie wpadalo.
Nie zamierzam zamykać okien jak sie Bobo pojawi. Teraz spomy w salonie, blisko otwartych drzwi balkonowych, z otwartym oknem w kuchni i włączonym wiatrakiem. Przy Bobo odpadnie wiatrak i przeciąg. |
|
|
|
#2051 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie na oddziale leżała dziewczyna 42+4 i nie mieli czasu jej wziąć na porodówkę bo nie było miejsca. Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Od dziś przez najbliższy tydzień mam w domu gościa ![]() Także bede Was raczyć obrazkami ![]() Wysłane za pomocą magii |
|||
|
|
|
#2052 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI
Cytat:
zazdroszczę![]() Nawet nas nie strasz! Trzymam kciuki, by to nie było to.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szpital wydaje się spoko.. dobrze, że bez problemu podają zzo.. ![]() Cytat:
Ja zawsze kicham i smarkam w czerwcu.. akurat pylą trawy W ciąży o dziwo łagodniej to przechodzę.. ![]() za kolejny tydzień! ![]() Cytat:
za to z Ikei wiem, że były baardzo niziutkie i nabawilibyśmy się skrzywienia kręgosłupa ![]() Cytat:
a ta wanienka w sówki uroczaKobietki gratuluję kolejnych tygodni! U mnie dzisiaj obniżenie temp. i deszczowo Odetchnę w końcu świeżym powietrzem.. ![]() Miłej niedzieli!
.. i ślubuję Ci.. ![]() czerwiec 2015Zuzanka II kreski Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-07-03 o 11:10 |
||||||
|
|
|
#2053 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak kupiliśmy nowy.. w pewnej chwili chcieliśmy wziąć używany ale, z racji tego, ze moi rodzice dla wnuczki dali pieniążki i chcieli żeby był nowy to wzięliśmy nowy tez 3w1 ale spacerówki nie składaliśmy nawet i bedzie czekać w kartonie. Strasznie mi sie on podoba i TZ tez a to jest dla mnie tez ważne teraz tylko ta torbę muszę dokupić dokładnie nazywa sie to buzz Box i jest to torba od buzza. A Ty jaka bierzesz?Cytat:
Dziękuje nie absolutnie lozeczko po prostu zostało skręcone, firanka położona bo chcieliśmy sprawdzić czy nie bedxie za długa materac w folii i tyle... A teraz jeszcze fotelik tam leży i wanienka bo nie mamy miejsca :P także czeka mnie pranie tej firanki i "ubiorę" lozeczko na niedługo przed terminem bo tak to sie bedzie kurzyć. Zastanawiam sie tez czy wozka nie schować bo uparłam sie żeby TZ go złożył w tak naprawdę teraz stoi w sypialni i tez sie bedzie kurzył a miejsca trochę zabiera.Cytat:
Ale piękny kociak ![]() 42+4 to chyba bym sie tak nie dała zbyć... Im dłużej dziecko siedzi tez niedobrze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#2054 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
serio któs Ci mówi,ile czego masz jeść? ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas też wietrzone jest non stop, chyba,że gorąco to zamykam rano i otwieram wieczorem.. Cytat:
ale masz pięknego gościa.. jak Twój futrzak zapatruje się na takiego kolegę/koleżankę? Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2055 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wręcz przeciwnie, prędzej je uciskam - ale wtedy mi drętwieja... a teraz ewidntnie stawy bola. A może to na ten deszcz? nigdy tak nie miałam...Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mogę je kąpać rano byle mieć przewiew nocą. Lepiej mu zrobi otwarte okno nocą niz 29 stopni w sypialni i duchota. Bo niestety tak mamy latem. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
Czuję sie jak taki robocik bo mi przeskakuja stawy, to nie jest plynny rych tylko w stylu klik-klik, jak u lalki. Poruszam i jest lepiej. |
||
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Asicuha - Moj mąż by nie usnął przy otwartym oknie bo mamy hałas z estakady
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój kocur jest na wakacjach u teściowej . Niestety z dwoma bym sobie nie dała rady zwłaszcza ze ten "pożyczony" jest dość drapieżny a mój to taki słodki baranek wiec nie chciałabym aby cos sie w jego lepku złego zadziało. Mój u teściowej ma do obejścia jakies 150m plus hektar podwórka i ogrodu wiec ma zajęcie jedyne co to do ogrodu i na dwór trzeba z nim wychodzić zeby sie nie zgubił ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2059 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję zgagi, "fajnie", że zostaniesz uwolniona od krówek. ![]() Cytat:
Ale ładny gość. ![]() Ja uwielbiam wietrzenie non stop i nie chciałabym z niego rezygnować. :P |
||
|
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no i mamy kibelki i prysznicem Nie zamykane na korytarzu wiec chodzimy na noworodki bo tam wyremontowane
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-07-03 o 12:18 |
||
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samochody są gorsze w dzień. |
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Mnie dalej meczy bol głowy. Nie wiem czy mnie przewialo ?? ![]() Cytat:
![]() W 1 ciąży nie miałam takich problemów. |
|
|
|
|
#2063 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Z ciekawości co to za szpital? Brzmi bardzo przyzwoicie! Sami też mieliśmy w planach zaliczyć jakiś zbiornik wodny ale póki co to mamy go na balkonie - jak wczoraj byliśmy na wsi to nie było czym oddychać a dziś leje... Ja mam mieć GBS 13.07 więc wtedy sie okaze...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jakie cudowne kociszcze!!!!!!
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|||||
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Krefetka ale piękny kot
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, wszyscy poza Tzem nie kaza mi jesc czeresni w ilosciach hurtowych
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jejku jak ja sie ciesze ze z tym pokoikiem juz najgorsze za nami! TŻ teraz usuwa ślady po farbie, zaraz ja jeszcze z mopem wjadę i w zasadzie można meblować ale coraz mniejszy już
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mnie boli głowa, zastanawiam się jak często można brać Paracetamol, bo pewnie lepiej z tym nie przesadzać... U mnie zmiana diety tak jakby zaskoczyła po jakimś czasie i teraz jestem wolna od zaparć, ale wcześniej była masakra. ;/ Cytat:
Pewnie lepiej zgłosić na wszelki wypadek, może coś na to zaleci.
|
||
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sie nad tym kolorem zastanawialismy, ale do salonu ale stanelo na cotton candy super, ze juz koniec ![]() Zaliczylam mala awanture z mlodsza cora o brudzenie scian niedawno pomalowanych (dobrze, ze beckers jest zmywalny), najpierw sie fochnela, ale przyszla mnie przeprosic i sie przytulic uwielbiam te jego zgredy, na szczescie z wzajemnoscia ![]() Zonamojegomeza, nam dziadek tez kilogramami daje, a Tz udaje ze on wszystko zjada , zeby za glosno nie plakali :P
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-03 o 13:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Obyś szybko do domu wyszła 
Niestety jest to dość normalne, bo macica już ciśnie dosłownie wszędzie

)i obserwacje swojego organizmu wzmożone kilkukrotnie 
za kolejny tydzień. Już bliżej niz dalej

to dostaliśmy w prezencie

czerwiec 2015