|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
nesu - super!!
![]() z bratem bedzie dobrze zobaczysz na pewno!Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- czekamy na kebaba!! tak zglodnialam Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pisałam Wam wcześniej dłuuuugiego posta i teraz patrze że się nie dodał...
Wczoraj miałam 1 kryzys ciążowy...Za 2 tygodnie jedziemy na kilka dni nad jezioro i wczoraj postanowiłam zmierzyć mój strój kąpielowy który kupiłam w październiku na wakacje i wydałam na niego dużo monet... Ubrałam go i jak mąż mnie zobaczył to zaczał się śmiać a ja zaczełam ryczeć... stanik kończył mi się na sutkach... wyglądałam jak obraz nędzy i rozpaczy... popłakałam sobie z pół godziny i mi przeszło ![]() Dzisiaj za to pojechaliśmy po nowy strój Cytat:
Więc ja Cię jak najbardziej rozumiem ![]() Cytat:
teraz oszczędzaj się ! ![]() Cytat:
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też niedawno kupowałam nowy strój kąpielowy, bo po przymierzeniu tamtego miałam zakryte tylko sutki i ledwo dół ![]() Dziewczyny, którym koleżanki wmawiały, że mają za duże brzuchy jak na dany tydzień ciąży zapraszam do klubu Na pocieszenie dodałam Wam fotkę mojego ogromnego brzuchola, żebyście widziały co to znaczy za duży brzuch do wieku ciąży
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#606 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łajza! Cytat:
Cytat:
Ja dziś zrobiłam przegląd szafy i wyciągnęłam z niej wszystko w co już się nie mieszczę.. zostałam z dwoma parami ciążowych spodni a reszta spodni czeka na lepsze czasy po porodzie... Boli no ale cóż, stroju jeszcze nie mierzyłam więc może się okazać, że będzie podobnie :PKociulku dobrze, że z dzidzią jest wszystko w porządku
|
|||
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny ja też tak myślę że to nic poważnego ale to sykek mamusi więc wiecie. Czytałam o brzuszkach waszych mój już jest sporych rozmiarów nie da się nie zauważyć że jestem w ciąży hehe ale ja to uwielbiam i te ruchy jestem dzisiaj mimo tego wypadku cała w skowronkach.
A brzuszek wyskoczył mi można powiedzieć z dnia na dzień hehe
|
|
|
|
#609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nic, że brzuch, uda i piersi większe, na pewno wejdę w dopasowany przed ciążą strój
|
|
|
#610 | ||
|
Rozeznanie
|
Kociulek, najwazniejsze ze dzidzia zdrowa, teraz zgodnie z zaleceniami lezec
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny łup tym razem Reserved
Polecam się wybrać jak macie określoną płeć bo śliczne ciuszki np 2 pary spodenek za 14.99zł body też takie typowo określone więc nic nie kupiłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Co do strojów to wszędzie mocno przebrane bo są wyprzedaże... ja tanim kosztem kupiłam bo w lumpu trafiłam na fajną bardzo wygodną górę nówkę za 9 zł a w c&a dokupiłam majty czarne za 19,90 swoją drogą dorwać gdzieś zwykłe czarne majty od stroju to nie lada wyczyn !
|
|
#612 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez mam problem ze strojem:/ ehh...
Jak mnie boli dzis glowa juz nie daję rady cala praea strona tak boli od czoła aż do ucha:/ |
|
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stwierdził "no, jak pięknie! Tam się doszyje kawałek szmatki!" Nie ważne, że część "pod piersiami" była pod żołądkiem Stanowczo muszę kupić wygodniejszy
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na szczescie na podworku u TZ jest basen i w starym sportowym staniku bede sie pluskac a na plaze musze cos innego wymyslec ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Moze topless?
|
|
|
|
|
#615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Maz mi zrobil dzis po pracy zdjecia. Ogólnie to pierwsze zdjecie( w tych samych ciuszkach mam z 8 tygodnia... oczywoscie wybrałam dresy w ktore bede sie dluuuugo miescic bo sa rozciągliwe i top z hm na ramiaczkach- zawsze moge kupić wieksz rozmiar). Zrobie pozniej kolaz bo jest na tz telefonie i wstawie do klubu. Mielismy isc na kolecje i kregle... oczywiscie ja po obiedzie padlam spac i dopiero wstalam... maz wstawil pranie 8 pojechal na silownie jak spalam wiec siedze sobie w domku... Kwiatki w ogrodzie podlane... posadzilam zadzonki lilii i sie nudzę. Juz nawet nie mam ochoty wychodzić z domu. Rocznica zostanie przesunięta na jutro. Wszyscy mi mowia, ze jak malenstwo mi zabiera tyle energii to pewbie chlopak. Ja juz jak na szpilkach siedze i sie nie moge doczekac usg sobotniego... Ja tez postanowiłam, ze zaczne regularnie w piatki i niedziele chodzic na basen. Od kiedy jem na nowo warzywa to z mojego +4kg zrobilo sie -1.5kg... to jednak nie malenstwo a moje smieciowe jedzenie przybiolo na wadze. Kociulek super, ze potwierdzil sie chlopak. Dbaj o siebie. Ide poogladac fotki do klubu a potem dodam swoje zdjecia z 8 i 16 tygodnia. |
|
|
|
|
#616 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz sporo obowiązków na głowie i wtedy byle pączek. Może wytłumacz Tżtowi, że czujesz się przepracowana i potrzebujesz pomocy?---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Czyli podobna sytuacja do mnie.Tylko mi polip ukręcili w szpitalu i krwawienie się skończyło. A teraz mam leżeć dalej ze względu na to łożysko aż pójdzie do góry. O przodującym łożysku się mówi wtedy kiedy nie ułoży się odpowiednio to ok 20 tygodnia czy jakoś tak. Ale do tego czasu jest konieczność leżenia więc się dziwię jak lekarz więdząc o polipie i niskoschodzącym łożysku pozwolił Ci jechać na wakacje? Ja mam nakaz leżenia i małych spacerków ale po domu. Nawet na zakupy zabronił mi jeździć i gotować. Mówił Ci coś więcej o tym łożysku? Że się powinno ułożyć itp itd? ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
A co do brata - kurcze ale musiało boleć! Oby wszystko dobrze się zagoiłoa ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Zjadłam dzisiaj takie różności i mnie odetkało!
|
||||
|
|
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
Alez mi maz zrobil niespodzianke. Wychodzę z pod prysznica, a on stoi z bukietem kwiatów i maleńkim tortem z zapalona swieczka "8". Poryczalam sie prawie na widok tortu. Oczywoscie swieczkr zdmuchnelisny razem i tz sir smial, ze na bank pomyslelismy to samo zyczenie
ciekawe... zadne z nas nie powiedziało w koncu na glos. Wstawilam zdjęcie do klubu... porownalam zdjecia z 8 tygodnia... uda na +, dupsko na + i brzuszek i biust tez. Byle doczekac sie zdrowego maluszka w grudniu lub styczniu
Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-07-05 o 23:38 |
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#620 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale dziś dostałyśmy w kość w pracy. są jakieś zebrania euro coś tam i nas zalała fala klientów. ale przynajmniej tipek był dobry.
napisałyście 3 strony, nadrobię jutro. a na dziś zagadka. taka pod wpływem obserwacji klientów. może lekki suchar, ale serio, w 90% jest to jest prawdziwe. I SMUTNE jaka jest różnica między gośćmi w restauracji z PL a cudzoziemcami? ... ... ... ... ... klienci zagraniczni, siedząc przy stoliku gadają ze sobą nawzajem. Polacy przychodzą do knajpy na jedzenie i każdy siedzi w swoim smartfonie. nie wiem...może oni na messengerze ze sobą rozmawiają ? ![]() ![]() ostatnio przychodzą do mnie parki i grupki, które patrzą na siebie tylko do momentu klapnięcia przy stoliku. jak tylko coś zamówią, zaraz zajmują się swoimi telefonami. i tak potrafią godzinę się do siebie nie odzywać. rozumiem gdyby coś jeszcze nawzajem sobie pokazywali, czy oglądali coś wspólnie, ale nie. nie jarze tego. ![]() dobranoc!
|
#621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba ze jesteśmy w ciepłych krajach i nie mamy stałego internetu 24h... to korzystamy z Wi-Fi w restauracji. |
|
|
|
|
#622 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zyc nie umierac ![]() Cytat:
co za paskudny dziad z niego2. Faktycznie, nie pomyslalam o tym ze lekarz wczesniej wiedzial i ja puscil na wakacje... 3. Gratuluje! Masz w nagrode skaczace peniski ![]() Cytat:
Kochany ten twoj TZ ![]() Cytat:
![]() Milego dnia Edytowane przez papaPapaya Czas edycji: 2016-07-06 o 07:11 |
||||
|
|
|
#623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też bym chciała żeby mój wpadł na coś takiego, bo kupowanie prezentów i robienie niespodzianek średnio mu wychodzi ![]() Cytat:
Może dziś już będzie lepiej ![]() Ja dziś jadę do krawcowej, która ma mi szyć suknie ślubną a jutro wizyta! szkoda tylko, że się pogoda zepsuła
|
||
|
|
|
#624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój zapomniał o naszej rocznicy Co prawda związku, nie małżeństwa, ale skoro nie mamy jeszcze ślubu, to chociaż rocznice bycia razem mógłby pamiętać Jego tłumaczenie "no zapomniało się" Dzisiaj wizyta o 10:40 Siedzę już jak na szpilkach
|
|
|
#625 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#626 |
|
Zadomowienie
|
Migdałki trzymam kciuki
pochwał sie szybko po wizycie
|
|
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry. Zla jestem!!! Napisalam wam dluuuga wiadomość i sie nie dodala... a teraz mam duzo pracy i nie mige pisac.
Milego dnia dziewczyny!!! |
|
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
Ja myślałam, że obudziłam się po 8 a to 7 była i jestem strasznie przez to wkurzona bo to tż mnie obudził bo sie szamotał po domu i tv włączył :/ Teraz patrze ,że dochodzi 10 a tu 9 :/ a ten stwierdził "no cóż" ... Noż kurrr.... A ja się dziwiłam czemu mnie oczy szczypią. :/
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Udanych wizyt zycze! Samych dobrych wiadomosci!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane! Witam się w ten pochmurny aczkolwiek zacnie chłodny poranek
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

No i potwierdziła się chorwacka "diagnoza" co do płci, także Migdałku, pokoloruj mnie na niebiesko, a przy 20 lipca zmień już tylko na wizytę

Masz sporo obowiązków na głowie i wtedy byle pączek. Może wytłumacz Tżtowi, że czujesz się przepracowana i potrzebujesz pomocy?
zyc nie umierac
co za paskudny dziad z niego