|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
nesu - super!!
![]() z bratem bedzie dobrze zobaczysz ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- czekamy na kebaba!! ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |||
Zakorzenienie
|
Pisałam Wam wcześniej dłuuuugiego posta i teraz patrze że się nie dodał...
Wczoraj miałam 1 kryzys ciążowy...Za 2 tygodnie jedziemy na kilka dni nad jezioro i wczoraj postanowiłam zmierzyć mój strój kąpielowy który kupiłam w październiku na wakacje i wydałam na niego dużo monet... Ubrałam go i jak mąż mnie zobaczył to zaczał się śmiać a ja zaczełam ryczeć... stanik kończył mi się na sutkach... wyglądałam jak obraz nędzy i rozpaczy... popłakałam sobie z pół godziny i mi przeszło ![]() Dzisiaj za to pojechaliśmy po nowy strój ![]() Cytat:
Więc ja Cię jak najbardziej rozumiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też niedawno kupowałam nowy strój kąpielowy, bo po przymierzeniu tamtego miałam zakryte tylko sutki i ledwo dół ![]() Dziewczyny, którym koleżanki wmawiały, że mają za duże brzuchy jak na dany tydzień ciąży zapraszam do klubu ![]() ![]()
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#606 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
łajza! Cytat:
Cytat:
![]() Kociulku dobrze, że z dzidzią jest wszystko w porządku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#608 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny ja też tak myślę że to nic poważnego ale to sykek mamusi więc wiecie. Czytałam o brzuszkach waszych mój już jest sporych rozmiarów nie da się nie zauważyć że jestem w ciąży hehe ale ja to uwielbiam i te ruchy jestem dzisiaj mimo tego wypadku cała w skowronkach.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To nic, że brzuch, uda i piersi większe, na pewno wejdę w dopasowany przed ciążą strój ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#610 | ||
Rozeznanie
|
Kociulek, najwazniejsze ze dzidzia zdrowa, teraz zgodnie z zaleceniami lezec
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
Kolejny łup tym razem Reserved
![]() Polecam się wybrać jak macie określoną płeć bo śliczne ciuszki np 2 pary spodenek za 14.99zł ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() Co do strojów to wszędzie mocno przebrane bo są wyprzedaże... ja tanim kosztem kupiłam bo w lumpu trafiłam na fajną bardzo wygodną górę nówkę za 9 zł ![]() ![]()
![]() |
#612 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam problem ze strojem:/ ehh...
Jak mnie boli dzis glowa juz nie daję rady cala praea strona tak boli od czoła aż do ucha:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Stwierdził "no, jak pięknie! Tam się doszyje kawałek szmatki!" Nie ważne, że część "pod piersiami" była pod żołądkiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Moze topless? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Maz mi zrobil dzis po pracy zdjecia. Ogólnie to pierwsze zdjecie( w tych samych ciuszkach mam z 8 tygodnia... oczywoscie wybrałam dresy w ktore bede sie dluuuugo miescic bo sa rozciągliwe i top z hm na ramiaczkach- zawsze moge kupić wieksz rozmiar). Zrobie pozniej kolaz bo jest na tz telefonie i wstawie do klubu. Mielismy isc na kolecje i kregle... oczywiscie ja po obiedzie padlam spac i dopiero wstalam... maz wstawil pranie 8 pojechal na silownie jak spalam wiec siedze sobie w domku... Kwiatki w ogrodzie podlane... posadzilam zadzonki lilii i sie nudzę. Juz nawet nie mam ochoty wychodzić z domu. Rocznica zostanie przesunięta na jutro. Wszyscy mi mowia, ze jak malenstwo mi zabiera tyle energii to pewbie chlopak. Ja juz jak na szpilkach siedze i sie nie moge doczekac usg sobotniego... Ja tez postanowiłam, ze zaczne regularnie w piatki i niedziele chodzic na basen. Od kiedy jem na nowo warzywa to z mojego +4kg zrobilo sie -1.5kg... to jednak nie malenstwo a moje smieciowe jedzenie przybiolo na wadze. Kociulek super, ze potwierdzil sie chlopak. Dbaj o siebie. Ide poogladac fotki do klubu a potem dodam swoje zdjecia z 8 i 16 tygodnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Czyli podobna sytuacja do mnie.Tylko mi polip ukręcili w szpitalu i krwawienie się skończyło. A teraz mam leżeć dalej ze względu na to łożysko aż pójdzie do góry. O przodującym łożysku się mówi wtedy kiedy nie ułoży się odpowiednio to ok 20 tygodnia czy jakoś tak. Ale do tego czasu jest konieczność leżenia więc się dziwię jak lekarz więdząc o polipie i niskoschodzącym łożysku pozwolił Ci jechać na wakacje? Ja mam nakaz leżenia i małych spacerków ale po domu. Nawet na zakupy zabronił mi jeździć i gotować. Mówił Ci coś więcej o tym łożysku? Że się powinno ułożyć itp itd? ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
A co do brata - kurcze ale musiało boleć! Oby wszystko dobrze się zagoiłoa ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Zjadłam dzisiaj takie różności i mnie odetkało! ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Zadomowienie
|
Alez mi maz zrobil niespodzianke. Wychodzę z pod prysznica, a on stoi z bukietem kwiatów i maleńkim tortem z zapalona swieczka "8". Poryczalam sie prawie na widok tortu. Oczywoscie swieczkr zdmuchnelisny razem i tz sir smial, ze na bank pomyslelismy to samo zyczenie
![]() Wstawilam zdjęcie do klubu... porownalam zdjecia z 8 tygodnia... uda na +, dupsko na + i brzuszek i biust tez. Byle doczekac sie zdrowego maluszka w grudniu lub styczniu ![]() Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-07-05 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale dziś dostałyśmy w kość w pracy. są jakieś zebrania euro coś tam i nas zalała fala klientów. ale przynajmniej tipek był dobry.
napisałyście 3 strony, nadrobię jutro. a na dziś zagadka. taka pod wpływem obserwacji klientów. może lekki suchar, ale serio, w 90% jest to jest prawdziwe. I SMUTNE jaka jest różnica między gośćmi w restauracji z PL a cudzoziemcami? ... ... ... ... ... klienci zagraniczni, siedząc przy stoliku gadają ze sobą nawzajem. Polacy przychodzą do knajpy na jedzenie i każdy siedzi w swoim smartfonie. nie wiem...może oni na messengerze ze sobą rozmawiają ? ![]() ![]() ostatnio przychodzą do mnie parki i grupki, które patrzą na siebie tylko do momentu klapnięcia przy stoliku. jak tylko coś zamówią, zaraz zajmują się swoimi telefonami. i tak potrafią godzinę się do siebie nie odzywać. rozumiem gdyby coś jeszcze nawzajem sobie pokazywali, czy oglądali coś wspólnie, ale nie. nie jarze tego. ![]() dobranoc!
#621 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba ze jesteśmy w ciepłych krajach i nie mamy stałego internetu 24h... to korzystamy z Wi-Fi w restauracji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Faktycznie, nie pomyslalam o tym ze lekarz wczesniej wiedzial i ja puscil na wakacje... 3. Gratuluje! Masz w nagrode skaczace peniski ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kochany ten twoj TZ ![]() ![]() Cytat:
![]() Milego dnia ![]() Edytowane przez papaPapaya Czas edycji: 2016-07-06 o 06:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#623 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
też bym chciała żeby mój wpadł na coś takiego, bo kupowanie prezentów i robienie niespodzianek średnio mu wychodzi ![]() Cytat:
Może dziś już będzie lepiej ![]() Ja dziś jadę do krawcowej, która ma mi szyć suknie ślubną ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój zapomniał o naszej rocznicy ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wizyta o 10:40 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zadomowienie
|
Migdałki trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry. Zla jestem!!! Napisalam wam dluuuga wiadomość i sie nie dodala... a teraz mam duzo pracy i nie mige pisac.
Milego dnia dziewczyny!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Zadomowienie
|
Ja myślałam, że obudziłam się po 8 a to 7 była i jestem strasznie przez to wkurzona bo to tż mnie obudził bo sie szamotał po domu i tv włączył :/ Teraz patrze ,że dochodzi 10 a tu 9 :/ a ten stwierdził "no cóż" ... Noż kurrr.... A ja się dziwiłam czemu mnie oczy szczypią. :/
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
Udanych wizyt zycze! Samych dobrych wiadomosci!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane! Witam się w ten pochmurny aczkolwiek zacnie chłodny poranek
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.