![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Lancome, Effaclar, Active C, baza Art Deco filtr
NIEAKTUALNE
Ponieważ większość rzeczy z wrześniowego wątku zostala już wymieniona, zakladam nowy,uporządkowany. Do wymiany mam: !Dokladam! *Manhattan,Hot India, czarny kajal - z wymianki, zużycie niewielkie *Ziaja Krem oliwkowy brak 1/5 *Lacoste Touch of pink 15/30ml *Mincer krem na noc do cery tlustek i tradzikowej, polwa tubki, dobre opinie na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12044 Kolorówka:
![]() Na życzenie zamieszcze zdjecia, zapraszam! Wymienione: *Lancome Cils Design pro, czarny,kupiony w pazdzierniku, ale malo uzywany,ciagle swiezy, jest kartonik leci do jagabrz Estee Lauder Pleasures 30ml, nowe! jest kartonik leci do efelki Clinique Fresh bloom allover colour, tzw. 'maczek' odcień 03almond blossom, zużycie ok 2% jest kartonik leci do malwiiiny Lancome korektor w pędzielku Flash retouche, kolor teinte 03, jasny beż, zużycie ok 20%, jest kartonik - leci do metaxy Bourjois, blyszczyk dwustronny, kolor 3 beige, przezroczysty blyszczyk zuzyty do polowy - leci do Agaziem Gosh, Cień do powiek potrójny, Water illy, fiolet kilka razy maźnity leci do Doroty-Coco LRP Nutritic, 3 razy uzyty leci do Doroty-Coco Biotherm aquasource krem nawilzajacy, nowy zafoliowany w kartoniku leci do mileny72 SVR Xerialine, zostalo ok 1/3 z 500mlleci do Dorota-Coco Ziaja, balsam jogurtowy, zostala polowaleci do esterie Dior Bronze, samoopalacz do ciala, zużyta 1/5, jest kartonik *Avene Diacneal okolo polowy tubki *Rimmel Recover, podlad rozswietlajacy, brak 1/5 Rimmel korektor Recover , zostala 1/3 Sally Hansen Hard as nail, odzywka utwardzajaca, zużyta 1/5 Miraculum, peeling minimalizujący efekt pomarańczowej skórki *Art Deco, baza pod cienie, niewielkie zuzycie- jedynie lekkie wglebienie na srodku, nakladana byla pedzelkiem *LRPEffaclar K 2/3 tubk *LRP Active C pod oczy2/3 tubki *LRP Anthelios fluide extreme zuzycie ok.20% Soraya krem do twarzy-aktywna terapia matująca, kilka razy uzyty Biosilk, Hydrating conditioner, odzywka gleboko nawilzajaca, odlewka
Edytowane przez sasetka86 Czas edycji: 2008-02-07 o 21:44 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lancome,Clinique,E.Lauder ,Dior,Biotherm,LRP i wiele innych!
Byłabym zainteresowana odżywką SH i Nutritikiem - pytanie tylko, jaka jest jego pojemność i do jakiej cery jest przeznaczony? Jeśli znajdziesz cos u mnie, zapraszam
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Podoba mi sie Clinique Fresh bloom allover colour ,moze chcialabys ok 28/30ml Jesus del Pozo "in White"?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Pojemnosc to 40ml, to jest wersja5%-do bardzo suchej skóry, u Ciebie podoba mi sie probka podkladu shiseido
![]() |
#8 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
podobaja mi sie bibulki shiseido i effaclar H, no i puder YSL, ale piszesz, ze wymienisz go tylko na inny puder..
![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ewelinkka20 - dziekuje, ale to raczej nie moje klimaty
![]() Aneta??? - kolor 03 Mcherub - dziekuje, ale nic nie znalazlam niestety
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Poproszę fotki tego:
Clinique Fresh bloom allover colour, tzw. 'maczek' odcień fresh bloom, zużycie ok 2% jest kartonik Dior Bronze, samoopalacz do ciala, zużyta 1/5, jest kartonik
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A co poszukujesz?Jakie zapachy lubisz? Mam jeszcze ok 27/30 Into the blue ESCADA , Roz z Sephory "blush me"uzyty z 3razy (ten potrójny)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
sasetko cos u mnie za: ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Rimmel korektor Recover , zostala 1/3 Smackers blyszczyk, zapach vanilla Frosting, zuzycie do 1cm L'oreal Glam shine, blyszczyk, kolor Coral strass, zostala polowa Sally Hansen Hard as nail, odzywka utwardzajaca, zużyta 1/5 Miraculum, peeling minimalizujący efekt pomarańczowej skórki
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Interesuje mni mak Clinique, cienie Gosha, balsam Xerialine oraz odzywki do kudel. Mam: blyszczyk Estee Lauder icy pink (taki lustrzany roz) znikomy ubytek jako, ze szukasz "kwasiorow" moge zrobic odlewajke ok.20 ml Neostarata face cream z 15% aha (swietny!) roz Bourjois 34 ( brzoskwinowo zloty) mazniety pare razy. lakier do pazurek Guerlaina w kolorze jak blyszczyk EL nowy portfel skorzany z kolekcji VipCollection, koniakowy kolor 9wartosc ok.150-160zl) w pudeleczku. zestaw z Sephory perfumy 10 ml oraz 150 ml zel pod prysznic czekolada/pralinki (dla mnie pachnie jak Chocolovers Aqualiny nowe tusz do rzes chabrowo-sliwkowy YSL, ubytku nie potrafie okreslic, mysle ze ok.polowy, w kazdym razie tusz mokry, pieknie rozdziela rzesy Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-01-11 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
ewelinko, maczka najchetniej wymienilabym na inny brazer/rozswietlacz
![]()
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dorota-Coco - bylabym zainteresowana ta odlewka Neostaraty, czy ten tusz jest intensywnie fioletowy, czy raczej ciemny?
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm... to jest fiolet dosc intensywny, nalozony jednak na rzesy takie ladny, powloczysty chaber (matko, alem nakrecila ![]() A co bylabys w stanie oddac za tusz i Neostrete? a moze za maczka chcialabys nowy roz/brazer Collistar szampansko-zloty z rozowymi nitkami, mazniety testowo, kartonik. Daje bardzo zdrowy, rozswietlajacy efekt. Nr.1 w palecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dorota-Coco, a moglabys zrobic zdjecie tego brazera?
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
hop
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
niecnotliwa dziewica
|
Dotarłam
![]() ![]() - LRP Autohelios 4ml, - Nuxe Soleil Prodigieus (on jest właściwie do twarzy i ciała), - Vichy chusteczka samoopalajaca pojemność 5,6ml wersja do jasnej cery, - Nivea mleczko do ciała Summer Beauty do jasnej karnacji, 2/3 z 250ml Moge równiez oddać odlewkę maski mlecznej Kallosa, która mam z wcześniejszej wymiany.
![]() |
#30 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie za maczka?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.