|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów masz w swojej kolekcji? | |||
1-10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
463 | 64,85% |
11-20 |
162 | 22,69% |
21-30 |
41 | 5,74% |
więcej niż 30 |
48 | 6,72% |
Głosujący: 714. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-01-10 o 08:21 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo chciałabym mieć "Sensual Touch Parfum Gel" (perfumy w żelu, zamknięte w srebrnym atomizerku) i mazidło w paletce (Euphoria w kremie), które wczoraj widziałam w Sephorze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Rozeznanie
|
piekne te wasze kolekcje, dziewczyny
![]() a moja powiekszy sie w ten weekend o 50 ml Angela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ha! jakoś nie miałaś wątpliwości, o który mi chodziło. ![]() Cytat:
Rzeczywiście piękna kolekcja. ![]() Piękna to właściwe słowo - bo składa się właśnie z zapachów pięknych, urodziwych, kobiecych. Ciekawa jestem, jak wygląda właścicielka takich "miss" przemysłu perfumiarskiego. Heh... Zakładam, że zupełnie inaczej, niż ja (taka, co to głównie męskich perfum używa) ![]() Cytat:
Teraz wspominam ten okres z jakimś głupim rozczuleniem. Zauważam u siebie (i paru innych znanych mi osób) perfumeryjne zblazowanie: wchodzę do perfumerii, rzut oka na prawą stronę - nic ciekawego, wszystko znam, albo wiem, że nie chcę znać, rzut w lewą - podobnie... ![]() To diabelnie smutne, prawda? A Lempicka też mi nie leży. Lubię zapachy słodkie, ale... jejku... Pomyślałam sobie nawet, że jeśli ktoś ma na imię Lolita... to wiele wyjaśnia. ![]() Cytat:
Teraz zestarzałam się na tyle, że obszarpane ciuchy mnie nie kręcą (no - kręcą mnie mniej), ale kiedyś... Łata na łacie, dziury, pas z ćwiekami i koniecznie t-shirt z czachą. ![]() Cytat:
![]() Milo mi się zrobiło. Mimo wszystko mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle. ![]() Cytat:
Cytat:
Dolce Vita, Opium(y), Scent i Cristobal. "Naperlone" masz w tej kolekcji jak w gablotce u jubilera. ![]() Ja dodam jeszcze prywatnie do perełek Noa - w moim przekonaniu zapach naprawdę piękny. Opolanko - wspaniała kolekcja. ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-01-10 o 10:19 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Wtajemniczenie
|
Oooo...
Rzeczywiście piękna kolekcja. ![]() Piękna to właściwe słowo - bo składa się właśnie z zapachów pięknych, urodziwych, kobiecych. Ciekawa jestem, jak wygląda właścicielka takich "miss" przemysłu perfumiarskiego. Heh... Zakładam, że zupełnie inaczej, niż ja (taka, co to głównie męskich perfum używa) ![]() Sabbath jakoś szczególnie to ja nie wyglądam ![]() Hihihi, mój tak najchętniej kupowałby Angela. Cóż... Używam go niestety tylko wtedy, kiedy straszliwie nabroję i nie chcę przepraszać (nigdy nie chcę). ![]() Angelem też bym nie pogardziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Rozeznanie
|
W końcu i moja kolekcja została sfotografowana , a co ważniejsze zdjęcia zmniejszone. Teraz juz umiem to zrobić. Trochę dużo mi zdjęć wyszło, bo chciałam , by wszytko było wyraźne. Przedstawiam moje skarby, z pewną nutka niepokoju , bo to przecież moje ukochania są .
Zdj.1 - Ambre Sultan SL , Cedre SL Omnia Bulgari Nu YSL Zdj.2 Kobieta Rochas Femme Mystere Alchemie Byzance edp Byzance edt Byzance balsam do ciała Zdj.3 W świecie Balenciagi Rumba Le dix Quadrille Cristobal Zdj. 4 Black Cashmere ,Donna Karan Feminite de Bois , Sheiseido Poison , Dior Zdj. 5 Włoska rodzina Fendi edp Fendi edt Asja Fendi Moschino Couture Zdj. 6 Trzy wieże Python , Trussardi Oro , Cavalli Orlane Be21 CDN |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Rozeznanie
|
Ciąg dalszy kolekcji
Zdj.7 Volupte, Oscar dela Renta Mitsouko, Guerlain F24, Hermes Zdj. 8 Obsession , C.Klein Le Baiser du dragon , Cartier Jungle Elephant , Kenzo Zdj. 9 Intuition , E.Lauder Aromatics Elixir Cliniqe Poeme , Lancome Burberry London(stary) Zdj. 10 Perles , Laliqe Juste me, Montana Vendetta , Valentino Rouge Royal , Marina de Bourbon Zdj.11 miniaturki Mitsouko Dolce Vita Gianfranco Ferre J`adore ,Dior Asja edp Pominęłam odlewki i próbki, troche też tego jest. ![]() Miłego ogladania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zadomowienie
|
A oto moja mini kolekcja
![]() ![]() 1. J.Lopez LIVE 2. DKNY Be delicious (jako prezent) 3. Nina Ricci NINA 4. Calvin Klein Be 5. Hermes Un jardin sur le Nil ![]() ![]() 6. Calvin Klein One 7. DKNY Women ![]()
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
Ondine
![]() ![]()
#4391 |
BAN stały
|
Ondine -piękna kolekcja
![]() zazdroszczę, masz dużo perfum które chciałabym przetestować -szczególnie Omnia, Poison i Poeme ![]() gratulacje ![]() aliś fajna kolekcja świeżynek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Bardzo lubię ogladać Wasze kolekcje i nieśmiało prezentuję swoją...
![]() Wiele zapachów poznałam dzięki Wam i w konsekwencji dołaczyly do mojej (zbyt dużej juz chyba...) kolekcji... ![]() Myślę, ze nie muszę opisywać zdjęć, bo wiekszość zapachów jest znana. W razie kłopotow z rozszyfrowaniem objasnię co jest co ![]() Przepraszam za nie najlepszą jakość zdjęc ale kiedy je robiłam było dość ciemno i światło lampy odbijał się od flakonow... A najlepsza w robieniu zdjec nie jestem ![]()
#4393 |
Zakorzenienie
|
Ondine-piękna kolekcja
![]() Alis- mmmm duzy flakon Ogródka Nilowego mmm jak ja go kocham ![]() UWIELBIAM TEN WATEK! |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
Ondine, wow - ILE PEREŁEK!
Dziewczyny, piękne macie kolekcje - lecę uzupełnić listę zdjęć (pierwsze posty ![]()
#4395 |
S. Sssss. SSSSS.
|
i ostatnie zdjecie, na którym są flakoniki, które z okazji nowego roku zostały nominowane do opuszczenia mojej kolekcji
![]()
#4396 |
Zadomowienie
|
Alis- mmmm duzy flakon Ogródka Nilowego mmm jak ja go kocham
![]() Ja również ![]()
![]() |
#4397 |
Raczkowanie
|
Paulinka S sliczna kolekcja
![]() ![]() Ja wczoraj siedzialam chyba z godzine w Douglasie - i zdecydowanie Lempicka mnie odrzuca ;/ za to spodbalo mi sie D&G The One...Nina Ricci (czerwone jablko) i wiele innych teraz tylko marzyc ![]()
#4398 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny... super
![]() Ondine... oszalałabym na Twoim miejscu od nadmiaru wrażeń. A Ty jeszcze tak pięknie potrafiłaś to wszystko uporządkować... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Aliś, Paulinka, gratuluję Wam obu kolekcji
![]() Napiszę trochę więcej do Ondine, bo... wiele mam podobnego, albo chciałabym mieć ![]() Ondine, jakie masz zgrupowanie Rochasów... ![]() Jesteśmy jakimiś kuzynkami na pewno. No i 24F, i Mitsouko!!! Gratuluję bogactwa zapachów i ich wyboru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie piekne kolekcje!
Gratuluje i ide podziwiac raz jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Aliś, Paulinka -gratuluję miłych oku (i "nosu"
![]() Ondine - muszę przyznać, że zafundowałaś mi prawdziwy zawrót głowy - ale cuda! W dodatku większość tego co u Ciebie znam albo mam, albo chciałabym mieć ![]() Edit: Widzę, ze napisałm prawie to samo co Kota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Ondine, wow
![]() Co prawda łączy nas tylko Słonik i Perles ![]() ![]() Tak z ciekawości zapytam ![]() ![]() Aliś, Paulinko, gratuluję pięknych flaszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Ondine
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Ondine, gratuluję urzekającego zbioru, masz piękną kolekcję
![]() Kilka zapachów nas łączy ( ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||
Wiedźma
|
Ja za to wyglądam szczególnie.
Myślę, że w moim przypadku "szczególnie" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cedre! ![]() NU! Black Cashmere! Feminite du Bois! Fendi edp! Fendi edt! Asja Fendi! Mitsouko ! F24! Obsession! Le Baiser du Dragon! O bogowie! ![]() Słów mi brakuje! Choć jakieś tam jednak wyduszę: Piękna, bogata, charakterna, wyrafinowana, pełna skarbów kolekcja! Pięć flaszeczek nas łączy, a do niedawna nawet sześć. :eheh: Yyyy... Gdzie mieszkasz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczna Ninka u Ciebie gości, jak widzę. Heh... Mam pociąg do Ninki, aż wstyd się przyznać, jak duży. ![]()
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Aliś, Paulinko, gratuluję kolekcji
![]() Paulinko, masz fajne i słodkie miniaturki ![]() Ondine ![]() ![]() Bardzo interesująca kolekcja. Wyważona, niepowtarzalna, dojrzała, z mocnymi akcentami, dostojna ![]() Musisz być z niej dumna ![]() Gratuluję serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ondine, napisze tylko trzy slowa na temat twojej kolekcji: klasa, szyk i elegancja! Piekna kolekcja!
![]() Lacza nas Black Cashmere, Feminite de Bois, Python, Jungle Elephant, Le Baiser du dragon. Podobaja mi sie rowniez Fendi, Volupte, Obsession, Quadrille, Intuition, Burberry London i Mystere. Alis, Paulinko rowniez gratuluje udanego debiutu na Perfumach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2008-01-11 o 21:13 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | |
czyli Endżi
|
O rany, same zachwycające unikaty
![]() ![]() Cytat:
![]() Widzę, że przeważają u Ciebie maluchy - ja się kurczę do nich przekonać nie mogę ![]() ![]() Wstyd ![]() ![]()
![]() |
#4409 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Możesz opisać Sephory? Które to są? I jeszcze: ten flakonik YR z różowym sznureczkiem to Iris Noir? Aniołku, ja po prostu taka... wstydliwa jestem. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.