My Style Diary po polsku IV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-12, 00:00   #1291
praline
Zakorzenienie

Dot.: My Style Diary po polsku IV

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
Praline jak powiedziałam wcześniej, płaszcz jest okropny, a na dodatek nie widać w nim w ogóle Twojej figury wygląda troche jak worek
no i na dodatek ta cena- 300zł, a jeszcze musisz dopłacać u krawcowej nie jest tego wart

i zapomniałaś zasłonić twarzy na 2 zdjęciach
ok, ok. Przyjęłam do wiadomości.
Co do zasłaniania twarzy, najchętniej na wszytkich bym odsłoniła ale tam mrugnęłam i nie wyszło to za dobrze
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 00:03   #1292
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
wrzucam więcej fot: nie wiem czy oddać czy znieść do krawcowej? jest za duży z tyłu robi mi się większy garb
To ja się wyłamie
Mnie się podoba bo jest inny niż wszystkie na ulicach
Nie jest wprawdzie tani ale jak cię stać to zostaw
Gdzie taki upolowałas, moze też się skuszę?

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 00:09   #1293
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka16 Pokaż wiadomość
Mi tez ten plaszczyk wyjatkowo sie nie podoba... Ma moim zdaniek tragiczny, niekobiecy fason i jest dla ciebie jakis taki niekorzystny.
Za to bardzo podobal mi sie taki twoj bialy plaszczyk
dziękuję za szczerą opinię. Wyglądam w nim mopże niekorzystnie(foto1,2) bo jest za duży...na foto3,4 prowizorycznie go trzymam tak jakby mniej więcej wyglądał po zwężeniu.
Jaki biały płaszczyk? mam tylko 2 kremowe

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
To ja się wyłamie
Mnie się podoba bo jest inny niż wszystkie na ulicach
Nie jest wprawdzie tani ale jak cię stać to zostaw
Gdzie taki upolowałas, moze też się skuszę?
ooo dziękuję za 1 pozytywną opinię. Podobnie uważam, że jest on niebanalny, pochodzi z Mango.Jest za duzy, nie da się tego ukryć...mniejszych już nie produkują
Na fotce 1,2 widać te zwoje materiału pójdę jutro do rkawcowej i się zapytam co i jak.
Chłopak zafundował i każe mi pod żadnym pozorem niezwracać
Stary 2008-01-12, 00:11   #1294
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję za szczerą opinię. Wyglądam w nim mopże niekorzystnie(foto1,2) bo jest za duży...na foto3,4 prowizorycznie go trzymam tak jakby mniej więcej wyglądał po zwężeniu.
Jaki biały płaszczyk? mam tylko 2 kremowe

ooo dziękuję za 1 pozytywną opinię. Podobnie uważam, że jest on niebanalny, pochodzi z Mango.Jest za duzy, nie da się tego ukryć...mniejszych już nie produkują
Na fotce 1,2 widać te zwoje materiału pójdę jutro do rkawcowej i się zapytam co i jak.
Chłopak zafundował i każe mi pod żadnym pozorem niezwracać
Jak zafundował to tym bardziej jestem za zostawieniem
Zaniesiesz do krawcowej i będzie super

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 00:19   #1295
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Jak zafundował to tym bardziej jestem za zostawieniem
Zaniesiesz do krawcowej i będzie super
mam nadzieję , że zwęzi mi ładnie dziękuję za podtrzymanie na duchu...wiem, że na fotkach wyszłam trochę grubo, ale to wina tej za dużej ilości materiału. Jutro się wszystko rozstrzygnie co i jak.
Buziak!
Stary 2008-01-12, 00:19   #1296
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
Praline jak powiedziałam wcześniej, płaszcz jest okropny, a na dodatek nie widać w nim w ogóle Twojej figury wygląda troche jak worek
no i na dodatek ta cena- 300zł, a jeszcze musisz dopłacać u krawcowej nie jest tego wart

Zgadzam się , płaszcz nie tyle maskuje figurę, co wręcz ją zniekształca... No chyba, że to wina zdjęcia (zupełny brak talii i skrócone nogi). Lubię proste fasony, ale ten jest naprawdę kiepski.
Twoje zestawy naprawdę bardzo lubię i podziwiam, ale ten płaszczyk wyjątkowo mi się nie widzi. I to za 300 zł. Może poszukaj jeszcze czegoś, co będzie Ci w 100% odpowiadało i nie będziesz miała wątpliwości...

A czy jest niebanalny to trudno powiedzieć. Ostatnio styl retro jest dość popularny... Ale bardzo mi się podoba .
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 01:01   #1297
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
mam nadzieję , że zwęzi mi ładnie dziękuję za podtrzymanie na duchu...wiem, że na fotkach wyszłam trochę grubo, ale to wina tej za dużej ilości materiału. Jutro się wszystko rozstrzygnie co i jak.
Buziak!
Praline
jeśli moge doradzić, to uważam, że w tym tkwi cały "myk" z tym płaszczem żeby się tak układał, i wcale nie wygląda to źle, jedynie na pierwszym zdjęciu rękawy troche jakby były za szerokie, ale na 2 i 3 zdjęciu już jest ok. Cała jego oryginalność polega na tym że wygląda troszke jak "roboczy fartuch", nie podkreśla talii i taki jego urok. Może spróbuj pokombinować z nim, zobacz jak wygląda z innymi zestawami i butami, a jesli zależy Ci na podkreśleniu talii może zobacz mimo wszystko jak wygląda z paskiem, jak sie układa, jeśli dalej będziesz miała zastrzeżenia to zanieś rzeczywiście do krawcowej. Ja najpierw próbowałabym bez przeróbek. Zapytaj koleżanek na żywo co sądzą o nim, nie ma co oceniać fotek, bo żadne tutaj nie są wyjęte z sesji, więc mogą zniekształcać. To tyle...powodzenia
p.s. jeszcze bym zapomniała dodać, że widzialam kiedyś na forum street style kobiety ubrane w podobne płaszcze i wyglądały naprawdę super i elegancko, a co do ceny to wiadomo płaci się za markę, ale ważna jest też jakość, na pewno za 5 lat płaszczyk dalej bedzie wyglądał jak nowy. A jeszcze apropo "niebanalnego stylu retro" , to owszem jest niebanalny bo daje wiele możliwości, wyraża indywidualnośc, w takim stylu za każdym razem można wyglądać inaczej...można byc mniej lub bardziej retro, można retro pokazać tylko w małym akcencie, a juz będzie ciekawie, mimo że nie każdy sobie z tym stylem radzi, to zawsze coś innego od tej "polskiej szarości lub tandety"....tandeta natomiast zawsze będzie tandetą...jeśli wiecie co mam na myśli.
KONIEC
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 08:54   #1298
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
Zgadzam się , płaszcz nie tyle maskuje figurę, co wręcz ją zniekształca... No chyba, że to wina zdjęcia (zupełny brak talii i skrócone nogi). Lubię proste fasony, ale ten jest naprawdę kiepski.
Twoje zestawy naprawdę bardzo lubię i podziwiam, ale ten płaszczyk wyjątkowo mi się nie widzi. I to za 300 zł. Może poszukaj jeszcze czegoś, co będzie Ci w 100% odpowiadało i nie będziesz miała wątpliwości...

A czy jest niebanalny to trudno powiedzieć. Ostatnio styl retro jest dość popularny... Ale bardzo mi się podoba .
w prostym fasonie nie będzie odcięta talia. Chcę go trochę zwęzić żeby przylegał bardziej, a nie odstawał bo wygląda jak ze starszej siostry
A co do stylu retro - ja dalej trzymam się zdania, że nie jest popularny...przynajmniej u mnie w mieście jak na razie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Praline
jeśli moge doradzić, to uważam, że w tym tkwi cały "myk" z tym płaszczem żeby się tak układał, i wcale nie wygląda to źle, jedynie na pierwszym zdjęciu rękawy troche jakby były za szerokie, ale na 2 i 3 zdjęciu już jest ok. Cała jego oryginalność polega na tym że wygląda troszke jak "roboczy fartuch", nie podkreśla talii i taki jego urok. Może spróbuj pokombinować z nim, zobacz jak wygląda z innymi zestawami i butami, a jesli zależy Ci na podkreśleniu talii może zobacz mimo wszystko jak wygląda z paskiem, jak sie układa, jeśli dalej będziesz miała zastrzeżenia to zanieś rzeczywiście do krawcowej. Ja najpierw próbowałabym bez przeróbek. Zapytaj koleżanek na żywo co sądzą o nim, nie ma co oceniać fotek, bo żadne tutaj nie są wyjęte z sesji, więc mogą zniekształcać. To tyle...powodzenia
p.s. jeszcze bym zapomniała dodać, że widzialam kiedyś na forum street style kobiety ubrane w podobne płaszcze i wyglądały naprawdę super i elegancko, a co do ceny to wiadomo płaci się za markę, ale ważna jest też jakość, na pewno za 5 lat płaszczyk dalej bedzie wyglądał jak nowy. A jeszcze apropo "niebanalnego stylu retro" , to owszem jest niebanalny bo daje wiele możliwości, wyraża indywidualnośc, w takim stylu za każdym razem można wyglądać inaczej...można byc mniej lub bardziej retro, można retro pokazać tylko w małym akcencie, a juz będzie ciekawie, mimo że nie każdy sobie z tym stylem radzi, to zawsze coś innego od tej "polskiej szarości lub tandety"....tandeta natomiast zawsze będzie tandetą...jeśli wiecie co mam na myśli.
KONIEC
chłopak i rodzice sądzą, że płaszcz jest za duży, ale po złapaniu troche materiału z tyłu będzie wyglądał super. Bardzo im się podoba, mówią, że ładnie. Sprawdzałam też wersje z apaszką jak wygląda- podoba mi się oczywiście chowaną do środka- coś jak golf.
Nie sądziłam, że aż tak potwornie w nim wyszłam - może to wina zdjęć, a może nie(?)
Tylko tak się zastanawiam po co by mi chłopak mówił, że ładnie...przecież mogę ten płaszcz zwrócić i na dodatek to za jego pieniądze...no nic...dziś idę do krawcowej- oby miała otwarty salon, wtedy dowiem się czy da się coś zrobić czy eetam.

Fajnie, że nie lubisz masówki
Stary 2008-01-12, 09:07   #1299
Ania17
Zadomowienie

Cytat:
wrzucam więcej fot: nie wiem czy oddać czy znieść do krawcowej? jest za duży z tyłu robi mi się większy garb

na ost foto widać jak mniej więcej będzie wyglądał po zwężeniu...
Na tym ostatnim zdjęciu bardzo ładnie w nim wyglądasz. Myślę, że po zwężeniu będzie OK. A dałoby radę spiąć go paskiem w talii? To jest bardziej prosty czy rozkloszowany fason?
Ania17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 09:18   #1300
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
w prostym fasonie nie będzie odcięta talia. Chcę go trochę zwęzić żeby przylegał bardziej, a nie odstawał bo wygląda jak ze starszej siostry
A co do stylu retro - ja dalej trzymam się zdania, że nie jest popularny...przynajmniej u mnie w mieście jak na razie

chłopak i rodzice sądzą, że płaszcz jest za duży, ale po złapaniu troche materiału z tyłu będzie wyglądał super. Bardzo im się podoba, mówią, że ładnie. Sprawdzałam też wersje z apaszką jak wygląda- podoba mi się oczywiście chowaną do środka- coś jak golf.
Nie sądziłam, że aż tak potwornie w nim wyszłam - może to wina zdjęć, a może nie(?)
Tylko tak się zastanawiam po co by mi chłopak mówił, że ładnie...przecież mogę ten płaszcz zwrócić i na dodatek to za jego pieniądze...no nic...dziś idę do krawcowej- oby miała otwarty salon, wtedy dowiem się czy da się coś zrobić czy eetam.

Fajnie, że nie lubisz masówki
Praline
nie wyszłaś potwornie !!! Płaszczyk jest bardzo oryginalny, nic dziwnego że wzbudza takie emocje, jednym sie podoba innym nie. Myślę, że na innych zdjęciach w połączeniu z czymś kolorowym (np. apaszką) i z innymi bucikami wyglądałby super...a w wiosenno-zimowej scenerii jeszcze lepiej i dołączam sie do
Ani17
mogłabyś tez zobaczyc jak wygląda z paskiem w talii...sama jestem ciekawa, jak mozesz zrób fotkę i pokaż nam.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 09:19   #1301
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania17 Pokaż wiadomość
Na tym ostatnim zdjęciu bardzo ładnie w nim wyglądasz. Myślę, że po zwężeniu będzie OK. A dałoby radę spiąć go paskiem w talii? To jest bardziej prosty czy rozkloszowany fason?
oo dziękuję
Pasek odpada, materiału jest za dużo, zrobi się taki dziwny efekt balona- wyłażenie nad i pod paskiem fałd

mm111111
ten pasek niestety odpsada bo materiłau jest za dużo. Nie widać tego tak na fotach, ale na plecach mam garba..odstaje więcej niż powinno :/
Teraz niestety nie ma mi kto zrobic zdjęcia
Stary 2008-01-12, 09:22   #1302
Ania17
Zadomowienie

Cytat:
oo dziękuję
Pasek odpada, materiału jest za dużo, zrobi się taki dziwny efekt balona- wyłażenie nad i pod paskiem fałd

mm111111
ten pasek niestety odpsada bo materiłau jest za dużo. Nie widać tego tak na fotach, ale na plecach mam garba..odstaje więcej niż powinno :/
Teraz niestety nie ma mi kto zrobic zdjęcia
Oj to szkoda. Ale i tak ladnie wyglądasz na ost. fotce, wklej zdjęcia po przeróbce jak już będziesz miała
Ania17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 10:09   #1303
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez mutacumliquida Pokaż wiadomość
oto mój

<przepraszam za zdjecia, ale ograniczone możliwości mojego telefonu i brak odpowiedniego oświetlenia zrobiły swoje>

- tunika w kolorze butelkowej zieleni w takie esy floresy
- szara kamizelka
- stalowo szara torba
- czarne kryjące rajtki + szaszki, czego na zdjęciu już nie widać

tyle
Swietna tunika
Cytat:
Napisane przez canile Pokaż wiadomość
dwie sukienki, dwa zestawy
Pierwszy bomba. Bardzo podoba mi sie Twoja figura

Cytat:

Po zwezeniu wyglada nawet ok
Ale nie jest wart 300zl, za ta cene mozesz znalezc cos o wiele lepszego, tymbardziej ze teraz sa wyprzedaze.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 11:02   #1304
Papiszynka
Zakorzenienie

Praline nie wyszlas tragicznie, mi tam osobiscie ten plaszcz sam w sobie nie podoba, a wiadomo - ladnemu we wszystkim ladnie jak Ci sie tak podoba i w dodatku sponsorowany to sobie zostaw mi tam sie Twoje buty podobaja skad? Pewnie allegro? :P

canile oba sliczne, ale drugi - boski
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 11:20   #1305
meja222
Raczkowanie

Cytat:

Ja na Twoim miejscu oddałabym ten płaszcz....ten a'la workowy fason nie pasuje do Twojej figury, ani też jej nie podkreśla ,na moje oko skraca Cię i poszerza w ramionach.Na pewno znajdziesz coś o wieeeeele lepszego .
meja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 11:48   #1306
anies5
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, nie podoba mi się. Nie mów, że wyglądasz paskudnie, bo nie, nie o to chodzi. Płaszcz niewątpliwie ma specyficzny krój, niebanalny jest, ale mnie podobasz się bardziej w dopasowanych fasonach z zaznaczoną talią. Ten mi przypomina wór pokutny, albo wdzianko zakonnicy. Długość skraca Cię, na pewno lepiej wyglądałby z innymi butami, te są za wysokie do niego. Może z ankle? Uroku w nim nie widzę, jedynie te guziczki, ale znowu rozwiązanie pod szyją mi się nie podoba, bo sama mam płaszcz z niską stójką i jest to dość niewygodne. Wiadomo, z szyją gołą - nie da rady, w golfie pod spodem - i tak zimno, z szalikiem - musi być całkiem gładki i ładnie zawiązany, a i tak ciężko uniknąć wrażenia, że ma się kołnierz ortopedyczny. Z noszeniem mojego płaszcza czekam na cieplejsze dni , bo inaczej, ciężko coś dopasować.
Też zdjęcia zdjęciami i niekoniecznie oddają rzeczywisty wygląd, zawsze coś zniekształcają. W rzeczywistości może lepiej wyglądać. Karolinko, jak się dobrze w nim czujesz i podoba Ci się, to zostawiaj, Ty w nim chodzisz i Tobie ma się podobać! Może jak zwęzisz będzie lepiej.
Stary 2008-01-12, 11:52   #1307
canile
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Pierwszy bomba. Bardzo podoba mi sie Twoja figura
dziękuję pięknie eee tam co do figury to nie jest taka fajna

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość

canile oba sliczne, ale drugi - boski
dzięki

canile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 12:00   #1308
Eve^
Raczkowanie

Cytat:

oddaj go do sklepu.

Zgadzam się z Anies wygląda jak worek nawet po zwężeniu (ost foto). w ogole te rekawy jakies dziwne i za 300 zł !? radze zajrzec do ZARY
Eve^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 12:02   #1309
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:

Oj praline, Ty już wpadłaś z tym płaszczem po uszy ... widzę, że to miłość bezwarunkowa. A jeśli do tego chłopakowi się podoba, rodzinie się podoba to kwestia rozwiązana.
Pokaż się w nim po przeróbkach koniecznie.

A styl retro na pewno nie jest oklepany, ale chyba coraz bardziej lubiany.
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 12:07   #1310
edytka0123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pyra1990 Pokaż wiadomość
Mi sie podoba

1 podobny juz byl, ale nieco inny
2 szkolny
Wyglądasz świetnie! a ten sweterek z pierwszego zestawu śliczny po prostu!

"You may say I'm a dreamer,
but I'm not the only one,
I hope some day you'll join us,
And the world will live as one.
"
edytka0123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 13:09   #1311
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania17 Pokaż wiadomość
Oj to szkoda. Ale i tak ladnie wyglądasz na ost. fotce, wklej zdjęcia po przeróbce jak już będziesz miała
w czwartek po południu będzie gotów

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość

Po zwezeniu wyglada nawet ok
Ale nie jest wart 300zl, za ta cene mozesz znalezc cos o wiele lepszego, tymbardziej ze teraz sa wyprzedaze.
Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Praline nie wyszlas tragicznie, mi tam osobiscie ten plaszcz sam w sobie nie podoba, a wiadomo - ladnemu we wszystkim ladnie jak Ci sie tak podoba i w dodatku sponsorowany to sobie zostaw mi tam sie Twoje buty podobaja skad? Pewnie allegro? :P
Cytat:
Napisane przez meja222 Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu oddałabym ten płaszcz....ten a'la workowy fason nie pasuje do Twojej figury, ani też jej nie podkreśla ,na moje oko skraca Cię i poszerza w ramionach.Na pewno znajdziesz coś o wieeeeele lepszego .
dziewczyny dzięki za wszystkie opinie! jestem chyba przekorna:P może i będę żałować, ale go zostawiłam. Zaniosłam do krawcowej z tyłu sporo materiału odjęła no i zrobiłyśmy delikatne wcięcie w talii niszcząc ów workowaty fason
Papiszynka -> buty są z szafy... mają 10lat jak nie więcej.Mama kiedyś kupiła i nie chodziła w nich w ogóle
chciałam dowiedzieć się co to za marka, ale na podeszwie jest tylko napisane: "made in Italy" i tyle
Są boskie...mają misiaczka w środku, są długie, ciepłe i co najważniejsze na płaskiej podeszwie.

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Kochana, nie podoba mi się. Nie mów, że wyglądasz paskudnie, bo nie, nie o to chodzi. Płaszcz niewątpliwie ma specyficzny krój, niebanalny jest, ale mnie podobasz się bardziej w dopasowanych fasonach z zaznaczoną talią. Ten mi przypomina wór pokutny, albo wdzianko zakonnicy. Długość skraca Cię, na pewno lepiej wyglądałby z innymi butami, te są za wysokie do niego. Może z ankle? Uroku w nim nie widzę, jedynie te guziczki, ale znowu rozwiązanie pod szyją mi się nie podoba, bo sama mam płaszcz z niską stójką i jest to dość niewygodne. Wiadomo, z szyją gołą - nie da rady, w golfie pod spodem - i tak zimno, z szalikiem - musi być całkiem gładki i ładnie zawiązany, a i tak ciężko uniknąć wrażenia, że ma się kołnierz ortopedyczny. Z noszeniem mojego płaszcza czekam na cieplejsze dni , bo inaczej, ciężko coś dopasować.
Też zdjęcia zdjęciami i niekoniecznie oddają rzeczywisty wygląd, zawsze coś zniekształcają. W rzeczywistości może lepiej wyglądać. Karolinko, jak się dobrze w nim czujesz i podoba Ci się, to zostawiaj, Ty w nim chodzisz i Tobie ma się podobać! Może jak zwęzisz będzie lepiej.
rozumiem, Agula...nie musisz mnie pocieszać..to i tak ja będę w nim chodziła jakby co
Zaniosłam dziś do krawcowej i zmodyfikowałyśmy krój płaszcza...odjęła mi trochę w ramionach, zrobiła lekkie wcięcie w talii no i oczywiście z tyłu maksymalnie zwęziła...efekty końcowe poznam w czwartek
Nie wiem dlaczego baardzo spodobał mi się ten płaszcz...najwidoczniej mam specyficzny gust:P

Cytat:
Napisane przez Eve^ Pokaż wiadomość
oddaj go do sklepu.

Zgadzam się z Anies wygląda jak worek nawet po zwężeniu (ost foto). w ogole te rekawy jakies dziwne i za 300 zł !? radze zajrzec do ZARY
dzięki za radę, ale raczej nieskorzytam z niej prędko...chyba, że otworzą w najbliższym czasie u mnie Zarę

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
Oj praline, Ty już wpadłaś z tym płaszczem po uszy ... widzę, że to miłość bezwarunkowa. A jeśli do tego chłopakowi się podoba, rodzinie się podoba to kwestia rozwiązana.
Pokaż się w nim po przeróbkach koniecznie.

A styl retro na pewno nie jest oklepany, ale chyba coraz bardziej lubiany.
hehehehe taak wpadłam..ups
Tak jak napisałam wyżej będzie miał wcięcie w talii, które tak zjechałaś wcześniej:P
Wszystko okaże się w czwartek...oby pani ładnie zrobiła bo inaczej sie pochlastam
Stary 2008-01-12, 13:13   #1312
Pyra1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicegirl Pokaż wiadomość
oba fajowe
Cytat:
Napisane przez edytka0123 Pokaż wiadomość
Wyglądasz świetnie! a ten sweterek z pierwszego zestawu śliczny po prostu!
dziekuje
Praline mi ten plaszczyk srednio sie podoba, wole z zaznaczona talia

I'll never let you down...
Pyra1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 13:18   #1313
praline
Zakorzenienie

Pyra:
napisałam wyżej, że z krawcową zmodyfikowałyśmy krój zaznaczając lekko talię
Stary 2008-01-12, 13:25   #1314
anies5
Zakorzenienie

Praliś, Ty masz się w nim dobrze czuć, więc ciesz się nim . Czekam na zdjęcia po przeróbce.
Stary 2008-01-12, 13:35   #1315
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Praliś, Ty masz się w nim dobrze czuć, więc ciesz się nim . Czekam na zdjęcia po przeróbce.
cieszę się, że mnie rozumiesz ! Oczywiście, że pokażę fotki- może choć odrobinkę zmienisz zdanie

A teraz, żeby nie było, że ciągle zawracam gitaros i odchodzę od tematu wątku.
Mój wczorajszy, uczelniano-zakupowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja1.JPG (108,8 KB, 687 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja2.JPG (106,5 KB, 588 załadowań)
Stary 2008-01-12, 13:42   #1316
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się, że mnie rozumiesz ! Oczywiście, że pokażę fotki- może choć odrobinkę zmienisz zdanie

Jak zawsze, bardzo ładny . Twój styl! Ładna ta sukieneczka, świetnie się komponuje z wisiorem.
Stary 2008-01-12, 13:42   #1317
beoneself
Zakorzenienie

Łaaał skąd ta sukienka?
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 13:44   #1318
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zawsze, bardzo ładny . Twój styl! Ładna ta sukieneczka, świetnie się komponuje z wisiorem.
dziękuję
Może i Ty coś wrzucisz niebawem?

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Łaaał skąd ta sukienka?
kupiłam na alegro jakoś we wrześniu, na metce jest napisane SELECT.
Stary 2008-01-12, 13:52   #1319
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
Może i Ty coś wrzucisz niebawem?
A mam nawet zdjęcia przygotowane na laptopie, ale zestaw nudny . Zgram na komputer brata i wrzucę.
Stary 2008-01-12, 13:53   #1320
joanna453
Wtajemniczenie

Cytat:

bardzo kobieco prezentujesz się w tej sukience świetny zestaw

Bloguję
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości