Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-08, 09:23   #4591
Qazsew
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6275838 6]Fajnie wiedzieć ze nie jestem jedyna uff tylko ze ja jestem właśnie osoba która nie lubi się narzucać... Boje się po raz 4 pod rząd prosić bo boje się ze to skończy się kłótnia znowu... Czy nie jest za późno to nie wiem dziś 15dc spróbuje jeszcze dziś ale jak już dziś powie ze nie to chyba wybuchnę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Moze to glupie ale na mojego tz tez nie dzialaja zedne swieczki czy ciuszki tylko poprostu jak jestem taka jak mnie bozia stworzylamoze sprobuj wlasnie tego,wez prysznic,nie zakladaj nic na siebie,przjdz sie tak z lazienki do sypialni,czy poloz obok niego w lozku i nic nie rob,najwyzej troszke posmelaj po plecach ale nic nachalnego,wiem ze faceci mimo ze nie mowia to przezywaja kolejny miesiac porazki,ja nie mowie mojemu tz kiedy okres,owulacja i te sprawy,chce zeby czul ze to spontaniczny seks a nie tylko nastawiony na produkcje,a to co ja mysle to juz mam dla siebiea jak nie chce to tez nie nalegam,bo po co,mam go zmuszac do przytulanek i pozniej myslec ze robi to bo musi a nie chce?wiem ze latwo sie pisze bo mam juz corke,ale o nia tez staralam sie poltora roku
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 09:25   #4592
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Też mam niby czyste konto, ale chciałabym odzyskac swoje pieniądze! A własnie decyzje sa podejmowane przez wspólnika, kiedyś mu ufałam, firma w miare prosperowała, ale teraz? Narobiły sie takie długi, że szkoda gadać.... Niby walczymy, próbujemy, ale ja już opadłam z sił... Najgorsze że zadłuzone sa także nasze rodziny, bo wszyscy dali co mogli żeby jakoś podciągnąć leasingi, kredyty... Ech, szkoda gadać dziewczyny, masakra.
Rozumiem to... My też chcemy odzyskać pieniądze, dlatego bawimy się w sprawy sądowe, ale nie każdy miałby na to siłę, bo to trochę jak zabawa w kotka i myszkę...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 09:29   #4593
Melka_89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Moze to glupie ale na mojego tz tez nie dzialaja zedne swieczki czy ciuszki tylko poprostu jak jestem taka jak mnie bozia stworzylamoze sprobuj wlasnie tego,wez prysznic,nie zakladaj nic na siebie,przjdz sie tak z lazienki do sypialni,czy poloz obok niego w lozku i nic nie rob,najwyzej troszke posmelaj po plecach ale nic nachalnego,wiem ze faceci mimo ze nie mowia to przezywaja kolejny miesiac porazki,ja nie mowie mojemu tz kiedy okres,owulacja i te sprawy,chce zeby czul ze to spontaniczny seks a nie tylko nastawiony na produkcje,a to co ja mysle to juz mam dla siebiea jak nie chce to tez nie nalegam,bo po co,mam go zmuszac do przytulanek i pozniej myslec ze robi to bo musi a nie chce?wiem ze latwo sie pisze bo mam juz corke,ale o nia tez staralam sie poltora roku
Coś w tym jest. Ja wczoraj po kąpieli ubrałam się w koszulkę nocną. Z racji, że jestem chora założyłam jeszcze szlafrok! Położyłam mu stopy na nogach i poprosiłam o nałożenie kremu. wiecie jak się skończyło
Melka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 09:30   #4594
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:

Chyba tak będę robić przecież nikogo nie zmuszę do niczego a swoje myśli zostawię dla siebie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 09:35   #4595
Niezlomna_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez melka_89 Pokaż wiadomość
coś w tym jest. Ja wczoraj po kąpieli ubrałam się w koszulkę nocną. Z racji, że jestem chora założyłam jeszcze szlafrok! Położyłam mu stopy na nogach i poprosiłam o nałożenie kremu. Wiecie jak się skończyło
miło
Niezlomna_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 09:46   #4596
monika0185
Zakorzenienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6274867 1]Jestem wściekła... Tz mnie zawodzi... Sam ciagle gada ze chce dziecko a akurat jak mam dni płodne to mu się nie chce już 3 dzień z rzędu.. Mam dość tych starań z nim co miesiąc to samo... Odpuszczam

Kochana nie złość się, seks na siłę nie jest dobrym rozwiązaniem i nie powinno to być wymuszone.
Może zrób tak aby go rozbudzić? Pochodz nago po domu, albo ubierz cos seksownego, albo jak idziecie spac to stwierdz, ze tak Ci goraco, ze bedziesz spac nago 😉 mezczyzni to uwielbiaja.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Witam nowe staraczki!

Do wątku dołącza wiele nowych dziewczyn i często pojawiają się te same pytania o badania, o suplementy. Może zbierzemy całą liste badań i suplementów i wrzucimy na pierwszą stronę? Co myślicie?

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Dziewczyny w moich sikach jest chyba coś z proszku do prania, bo testy co miesiąc wychodza bielsze niż koszulki po praniu Także u mnie dziś negatyw.

Hej Gabusia
Szalona Ty
Jutro może już nie będzie wybielacza 😊
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 09:49   #4597
Melka_89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Witam nowe staraczki!

Do wątku dołącza wiele nowych dziewczyn i często pojawiają się te same pytania o badania, o suplementy. Może zbierzemy całą liste badań i suplementów i wrzucimy na pierwszą stronę? Co myślicie?
myśle, że to dobry pomysł
Melka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-08, 09:50   #4598
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka_89 Pokaż wiadomość
Coś w tym jest. Ja wczoraj po kąpieli ubrałam się w koszulkę nocną. Z racji, że jestem chora założyłam jeszcze szlafrok! Położyłam mu stopy na nogach i poprosiłam o nałożenie kremu. wiecie jak się skończyło
Bo chyba wlasnie o to chodzi ze jak facet widzi ze ty wcale nie oczekujesz seksu i nawet nie zmierzasz w tym kierunku to jego nagle wszystko podnieca,nawet stopy podstawione do smarowania
Stary 2016-07-08, 09:53   #4599
Konto usunięte

Cytat:
Kochana nie złość się, seks na siłę nie jest dobrym rozwiązaniem i nie powinno to być wymuszone.
Może zrób tak aby go rozbudzić? Pochodz nago po domu, albo ubierz cos seksownego, albo jak idziecie spac to stwierdz, ze tak Ci goraco, ze bedziesz spac nago mezczyzni to uwielbiaja.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Witam nowe staraczki!

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Szalona Ty
Jutro może już nie będzie wybielacza

Uwierz ze próbowałam już takich sztuczek i to na nic... Nawet wbijałam się w legginsy których nie cierpię a on je lubi i nic...
Cytat:
Bo chyba wlasnie o to chodzi ze jak facet widzi ze ty wcale nie oczekujesz seksu i nawet nie zmierzasz w tym kierunku to jego nagle wszystko podnieca,nawet stopy podstawione do smarowania

Właśnie stosowałam ta metodę ze kompletnie nic nie robiłam w tym kierunku to zdarzało się ze kochaliśmy się raz w miesiącu

Stary 2016-07-08, 09:56   #4600
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Ten humor to taka przykrywka tego co sie dzieje u mnie w środku. Spłakałam sie jak małe dziecko, nie miałam ochoty iść do tej pracy zwalonej, teraz siedze i gram w gre połącz kropki bo sie nudze cholernie. Wyobrażacie sobie ze u nas w firmie ludzie juz miesiąc czekają na wypłate? Nie chce mi sie pracować, nie widze celu przebywania tu. Ustawiłam sobie cel w życiu, że chcemy mieć dziecko, i to też nie wychodzi. Jestem w czarnej życiowej d.upie. Zawsze miałam tyle ambicji, a teraz? Nic, kompletne zero.

Pewnie jutro mi przejdzie ta melancholia.

Effpe
Mimo, że ja pracuję u kogoś, to doskonale Cię rozumiem. Ja wróciłam do tej firmy, żeby tu urodzić (stabilność, socjal itd), miałam plan, wszystko pięknie. A teraz sił do pracy brakuje, za długo w jednym miejscu, zero serca, chęci, masakra, i co miesiąc rozczarowanie, że nie ma ciąży. Jestem wykończona Rownież jestem w d.pie, gdyby nie wsparcie TŻ (u którego tez różowo w pracy nie jest ), to nie wiem
Trzymaj się Kochana, razem łatwiej

Cytat:
Do wątku dołącza wiele nowych dziewczyn i często pojawiają się te same pytania o badania, o suplementy. Może zbierzemy całą liste badań i suplementów i wrzucimy na pierwszą stronę? Co myślicie?[COLOR="Silver"]

Super pomysł!
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 09:58   #4601
Qazsew
Zakorzenienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6276118 6]Uwierz ze próbowałam już takich sztuczek i to na nic... Nawet wbijałam się w legginsy których nie cierpię a on je lubi i nic...

Właśnie stosowałam ta metodę ze kompletnie nic nie robiłam w tym kierunku to zdarzało się ze kochaliśmy się raz w miesiącu

A wczesniej tez tak malo bylo przytulanek?czy dopiero jak zaczeliscie starania?moze powiedz mu ze dziecko jest dla ciebie wazne ale tez wazna jest dla ciebie jego bliskosc,ze nie chcesz go do niczego zmuszac ale chcesz tez poczuc sie kochana i pozadana przez swojego SWIEZO POSLUBIONEGO meza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-08, 10:01   #4602
Niezlomna_89
Rozeznanie

To po prostu chyba taki typ faceta, któremu trzeba systematycznie przypominać, że jest coś takiego jak seks i że jest to nawet przyjemne... naprawdę ciężka sprawa... a może spróbuj wybadać dlaczego mu się właściwie nie chce? jakie jest tego podłoże? i bez głupich wymówek, że zmęczony po pracy, bo zmęczonym się nie da być cały miesiąc i nie czuć potrzeb sek.. Zresztą ja chyba z tych cyborgów, którzy nawet po 14 h pracy, by mieli ochotę, więc mi łatwo się mówi... rozmowa nic nie daje... ok, ale chyba bez niej się sytuacji też nie rozwiąże jak inne podchody nie dzialają
Stary 2016-07-08, 10:01   #4603
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Ten humor to taka przykrywka tego co sie dzieje u mnie w środku. Spłakałam sie jak małe dziecko, nie miałam ochoty iść do tej pracy zwalonej, teraz siedze i gram w gre połącz kropki bo sie nudze cholernie. Wyobrażacie sobie ze u nas w firmie ludzie juz miesiąc czekają na wypłate? Nie chce mi sie pracować, nie widze celu przebywania tu. Ustawiłam sobie cel w życiu, że chcemy mieć dziecko, i to też nie wychodzi. Jestem w czarnej życiowej d.upie. Zawsze miałam tyle ambicji, a teraz? Nic, kompletne zero.

Pewnie jutro mi przejdzie ta melancholia.

Effpe
nie zawsze jest pod górkę! a zanim dojdziemy na szczyt to po drodze można niezłe widoki pooglądać. Np. nieziemski orgazm, alkohol, przyjemna olewka na pracę Czyż nie lepiej i mniej stresująco się pracuje mając wyj.e.ban.e? Korzystaj z tego 😉 bierz coś dla siebie. Mój kolega często mi w pracy powtarzał (jak się stresowałam) "miej wy...bane a będzie Ci dane" 😉
Stary 2016-07-08, 10:02   #4604
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cava a jak Ty się czujesz?
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 10:04   #4605
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Aj dziewczyny, to nie jest takie proste, ja bardzo dużo włożyłam w tą firmę, od poczatku ją współtworzyłam, nie jestem tylko "pracownikiem", jestem wspólnikiem. To nie jest tak,, że ja sobie odejde, jest za dużo ogonów, tyle kasy musze odzyskać, i nie chodzi o wypłate z jednego miesiąca. Ktoś kto nie prowadził własnego biznesu tego nie zrozumie....
Ehhh własna firma to faktycznie zmienia postać rzeczy...
Stary 2016-07-08, 10:06   #4606
Konto usunięte

Cytat:
A wczesniej tez tak malo bylo przytulanek?czy dopiero jak zaczeliscie starania?moze powiedz mu ze dziecko jest dla ciebie wazne ale tez wazna jest dla ciebie jego bliskosc,ze nie chcesz go do niczego zmuszac ale chcesz tez poczuc sie kochana i pozadana przez swojego SWIEZO POSLUBIONEGO meza

Tez tak było.. Gdy rok temu powiedzieliśmy ze chcemy dziecko ale bez nacisku na jakiekolwiek starania - kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę ja nic kompletnie nie wspominałam o dziecku bo myślałam ze to będzie kilka cykli i gotowe. Tz co raz mniej się ze mną kochał czasami miałam nawet myśli ze ma kogoś na boku no bo jak zdrowy młody facet może nie mieć ochoty na sex ?!? Jak kochaliśmy się raz na 2 tyg to było dobrze... Zawsze mu się sex przypomina jak mam @... Mam wrażenie ze to specjalnie
Cytat:
Napisane przez Niezlomna_89 Pokaż wiadomość
To po prostu chyba taki typ faceta, któremu trzeba systematycznie przypominać, że jest coś takiego jak seks i że jest to nawet przyjemne... naprawdę ciężka sprawa... a może spróbuj wybadać dlaczego mu się właściwie nie chce? jakie jest tego podłoże? i bez głupich wymówek, że zmęczony po pracy, bo zmęczonym się nie da być cały miesiąc i nie czuć potrzeb sek.. Zresztą ja chyba z tych cyborgów, którzy nawet po 14 h pracy, by mieli ochotę, więc mi łatwo się mówi... rozmowa nic nie daje... ok, ale chyba bez niej się sytuacji też nie rozwiąże jak inne podchody nie dzialają

No dziwi mnie to bo kiedyś z tym nie było problemu ale ja tez mam dość przypominania proszenia itp bo ja tez chce poczuć ze on mnie porząda czy cokolwiek innego przez to wszystko moja atrakcyjność spada mi do -74849

Stary 2016-07-08, 10:07   #4607
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Monika, jak będzie na YT, to się Wam pochwalę, ale to nie wcześniej, niż za tydzień. W następny czwartek dopiero ode mnie odbierają gotowy materiał, a nie wiem, kiedy chcą go wrzucić na yt, także... No ale, jak będzie, to obiecuję, że wkleję.
Super! Kciuki za sukces!

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Też mam niby czyste konto, ale chciałabym odzyskac swoje pieniądze! A własnie decyzje sa podejmowane przez wspólnika, kiedyś mu ufałam, firma w miare prosperowała, ale teraz? Narobiły sie takie długi, że szkoda gadać.... Niby walczymy, próbujemy, ale ja już opadłam z sił... Najgorsze że zadłuzone sa także nasze rodziny, bo wszyscy dali co mogli żeby jakoś podciągnąć leasingi, kredyty... Ech, szkoda gadać dziewczyny, masakra.
Kurcze a może jakiś doradca?
Stary 2016-07-08, 10:19   #4608
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Cava a jak Ty się czujesz?
Beznadziejnie
Zamierzasz powtarzać test? Ja już czekam, wiem że przyjdzie.
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6276190 1]Tez tak było.. Gdy rok temu powiedzieliśmy ze chcemy dziecko ale bez nacisku na jakiekolwiek starania - kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę ja nic kompletnie nie wspominałam o dziecku bo myślałam ze to będzie kilka cykli i gotowe. Tz co raz mniej się ze mną kochał czasami miałam nawet myśli ze ma kogoś na boku no bo jak zdrowy młody facet może nie mieć ochoty na sex ?!? Jak kochaliśmy się raz na 2 tyg to było dobrze... Zawsze mu się sex przypomina jak mam @... Mam wrażenie ze to specjalnie

No dziwi mnie to bo kiedyś z tym nie było problemu ale ja tez mam dość przypominania proszenia itp bo ja tez chce poczuć ze on mnie porząda czy cokolwiek innego przez to wszystko moja atrakcyjność spada mi do -74849

Efffpe, jesteście młodym małżeństwem, ja teraz tak jest, to co bedzie dalej? Posadź go przez sobą i porozmawiajcie szczerze, powiedz mu o wszystkim co czujesz i myślisz, a on ma Ci powiedziec o co jemu chodzi i koniec
Cytat:
Super! Kciuki za sukces!

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Kurcze a może jakiś doradca?
No właśnie, chociaż pewnie wszystkiego już próbowaliście... Wiecie co, wkurza mnie czasem juz wszystko...niby my mamy wpływ na własne życie, decyzje itd. Tylko, zeby to wszystko było takie proste. Mam ochotę coraz cześciej wszystko rzucić i wyjechać gdzieś gdzie jest ciepło i pracować w barze na plaży... To pewnie też nie jest takie proste, ale na pewno byłabym dużo szczęśliwsza niż teraz goniąc nawet nie wiem za czym...
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 10:25   #4609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Beznadziejnie

Efffpe, jesteście młodym małżeństwem, ja teraz tak jest, to co bedzie dalej? Posadź go przez sobą i porozmawiajcie szczerze, powiedz mu o wszystkim co czujesz i myślisz, a on ma Ci powiedziec o co jemu chodzi i koniec

No właśnie, chociaż pewnie wszystkiego już próbowaliście... Wiecie co, wkurza mnie czasem juz wszystko...niby my mamy wpływ na własne życie, decyzje itd. Tylko, zeby to wszystko było takie proste. Mam ochotę coraz cześciej wszystko rzucić i wyjechać gdzieś gdzie jest ciepło i pracować w barze na plaży... To pewnie też nie jest takie proste, ale na pewno byłabym dużo szczęśliwsza niż teraz goniąc nawet nie wiem za czym...

Chyba tak muszę choć wiem jak to się skończy wg niego wiecznie wyolbrzymiam i marudzę i tak zawsze się kończy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-08, 10:31   #4610
Niezlomna_89
Rozeznanie

efffpe musicie pomówić i dojść do porozumienia. Coś się za tym wszystkim musi kryć i dobrze żebyście wiedzieli co, bo inaczej nam się tu wykończysz. Może problem nie jest wcale taki duży, może on nie do końca zdaje sobie sprawę ile Cię to nerwów kosztuje. Ja dziś pomimo wszystko liczę na to, że spędzisz miły wieczór w ramionach ukochanego, co wcale nie wyklucza poważnej rozmowy

A co do suplementów, badań itd. na pierwszej stronie to jestem jak najbardziej za! wszystko jasne i w jednym miejscu świetny pomysł
Stary 2016-07-08, 11:12   #4611
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Beznadziejnie

Nie powtarzam testu, nie ma to sensu.
Al mam dziś beznadziejny dzień. Mam ochote wyjsc z biura i pójsc po prostu gdzieś, najlepiej na piechote do domu albo nad jezioro usiąść i pomyślec. Wszystko sie pokiełbasiło, nie tak to miało wyglądać....
Ten cykl był taki inny na prawde myślałam, ze się udało...... Beznadzieja Dzisiaj wieczór z książką.
Stary 2016-07-08, 11:15   #4612
Niezlomna_89
Rozeznanie

Cytat:
Nie powtarzam testu, nie ma to sensu.
Al mam dziś beznadziejny dzień. Mam ochote wyjsc z biura i pójsc po prostu gdzieś, najlepiej na piechote do domu albo nad jezioro usiąść i pomyślec. Wszystko sie pokiełbasiło, nie tak to miało wyglądać....
Ten cykl był taki inny na prawde myślałam, ze się udało...... Beznadzieja Dzisiaj wieczór z książką.
to zrób to, idź gdzieś, odpocznij, porozmyślaj, poczytaj... ten dzień niech będzie Twój
Stary 2016-07-08, 11:17   #4613
giovanemamma
Rozeznanie

U mnie @ szaleje od wczoraj. W międzyczasie pojawiła się szansa na zmianę pracy i chyba póki co odpuścimy starania...
giovanemamma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 11:23   #4614
monika0185
Zakorzenienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6276190 1]Tez tak było.. Gdy rok temu powiedzieliśmy ze chcemy dziecko ale bez nacisku na jakiekolwiek starania - kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę ja nic kompletnie nie wspominałam o dziecku bo myślałam ze to będzie kilka cykli i gotowe. Tz co raz mniej się ze mną kochał czasami miałam nawet myśli ze ma kogoś na boku no bo jak zdrowy młody facet może nie mieć ochoty na sex ?!? Jak kochaliśmy się raz na 2 tyg to było dobrze... Zawsze mu się sex przypomina jak mam @... Mam wrażenie ze to specjalnie

Rozumiem. A może faktycznie spróbujcie porozmawiać. Może on się boi czegoś, może go starania jakoś przybiły i może czuje, że z nim jest coś nie tak? A może powiedz mu, że czujesz się nie chciana i brakuje Ci bardzo czułości? Mi by też było w takim przypadku bardzo przykro

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Beznadziejnie

A wiesz, że ja też momentami mialam takie marzenie, pracować fizycznie aby mózg odciążyć. Praca za barem bywa ciężka ale i ciekawa 😊
Stary 2016-07-08, 11:35   #4615
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Niezlomna_89 Pokaż wiadomość
efffpe musicie pomówić i dojść do porozumienia. Coś się za tym wszystkim musi kryć i dobrze żebyście wiedzieli co, bo inaczej nam się tu wykończysz. Może problem nie jest wcale taki duży, może on nie do końca zdaje sobie sprawę ile Cię to nerwów kosztuje. Ja dziś pomimo wszystko liczę na to, że spędzisz miły wieczór w ramionach ukochanego, co wcale nie wyklucza poważnej rozmowy

A co do suplementów, badań itd. na pierwszej stronie to jestem jak najbardziej za! wszystko jasne i w jednym miejscu świetny pomysł

Dziękuje kochana
Cytat:
Rozumiem. A może faktycznie spróbujcie porozmawiać. Może on się boi czegoś, może go starania jakoś przybiły i może czuje, że z nim jest coś nie tak? A może powiedz mu, że czujesz się nie chciana i brakuje Ci bardzo czułości? Mi by też było w takim przypadku bardzo przykro

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

A wiesz, że ja też momentami mialam takie marzenie, pracować fizycznie aby mózg odciążyć. Praca za barem bywa ciężka ale i ciekawa

Rozmawiałam z nim setki razy i zawsze jest t samo ze ja wyolbrzymiam, ze wiecznie mi coś jest nie tak i ze on jest zmęczony bo on pracuje cieżko a ja nie

Stary 2016-07-08, 12:11   #4616
esor
Mamusia Luty 2016

Cześć dziewczyny

Jezu, ale natrzaskałyście

Ja ciągle walczę z chorobą dziecka.
Ale, że kaszel i katar nie przechodziły to poszłam dziś do lekarki i potwierdziło się - ząbkujemy osłuchowo wszystko ok. Pożyczyłam inhalator od mamusi z wątku mamuś lutowych i używamy od wczoraj. Super sprawa też kupie tak jak mi tu radziłyście. Oby już na nowy tydzień było lepiej

Efffpe zgadzam się z dziewczynami, nabijajcie właśnie jak jesteś przeziębiona. I jeszcze jak Cie coś tam kluje. Pamiętaj, że mimo, że faceci nie lubią niby dyskutować, rozmawiać i rozdrabmiać się to tak na prawdę nic nie pomaga związkowi jak szczera rozmowa. U mnie często to jest tak, że ja mówię 90% a tż 10, a nawet 5% ale zawsze jednak do jakiejś konkluzji dochodzimy.

Napisałaś wyżej, że kupisz tekst owu. Gdzie można takie kupić stacjonarnie i za ile? Bo ja allegro tylko.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez giovanemamma Pokaż wiadomość
U mnie @ szaleje od wczoraj. W międzyczasie pojawiła się szansa na zmianę pracy i chyba póki co odpuścimy starania...
Nowa praca faktycznie przekreśla dziecko?

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Czytam o tym, jak rodzina i znajomi bezczelnie i chamsko Was pytają o dziecko/drugie dziecko i nóż się w kieszeni otwiera. Jacy ludzie są bezmyślni i nawet sprawy sobie nie zdają jak bardzo Was rania. Taki tekst ze ślepakami... no normalnie bym wstała i wyszła.

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-08, 12:29   #4617
Niezlomna_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość

Napisałaś wyżej, że kupisz tekst owu. Gdzie można takie kupić stacjonarnie i za ile? Bo ja allegro tylko.

Jeśli chodzi o testy owulacyjne to ja kupowałam w rossmannie za niecałe 25 zł.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-07-08, 12:37   #4618
giovanemamma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość

Nowa praca faktycznie przekreśla dziecko?

No nie chciałabym od razu po dostaniu pracy zachodzić w ciąże
Stary 2016-07-08, 12:42   #4619
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez giovanemamma Pokaż wiadomość
No nie chciałabym od razu po dostaniu pracy zachodzić w ciąże
A dobra praca?
Stary 2016-07-08, 12:45   #4620
giovanemamma
Rozeznanie

Cytat:
A dobra praca?
Wszystkiego dowiem się dopiero na rozmowie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości