|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6275838 6]Fajnie wiedzieć ze nie jestem jedyna uff
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Moze to glupie ale na mojego tz tez nie dzialaja zedne swieczki czy ciuszki tylko poprostu jak jestem taka jak mnie bozia stworzyla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba tak będę robić przecież nikogo nie zmuszę do niczego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6274867 1]Jestem wściekła... Tz mnie zawodzi... Sam ciagle gada ze chce dziecko a akurat jak mam dni płodne to mu się nie chce już 3 dzień z rzędu.. Mam dość tych starań z nim co miesiąc to samo... Odpuszczam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Kochana nie złość się, seks na siłę nie jest dobrym rozwiązaniem i nie powinno to być wymuszone. Może zrób tak aby go rozbudzić? Pochodz nago po domu, albo ubierz cos seksownego, albo jak idziecie spac to stwierdz, ze tak Ci goraco, ze bedziesz spac nago 😉 mezczyzni to uwielbiaja. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Witam nowe staraczki! Do wątku dołącza wiele nowych dziewczyn i często pojawiają się te same pytania o badania, o suplementy. Może zbierzemy całą liste badań i suplementów i wrzucimy na pierwszą stronę? Co myślicie? ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() Jutro może już nie będzie wybielacza 😊 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwierz ze próbowałam już takich sztuczek i to na nic... Nawet wbijałam się w legginsy których nie cierpię a on je lubi i nic... Cytat:
Właśnie stosowałam ta metodę ze kompletnie nic nie robiłam w tym kierunku to zdarzało się ze kochaliśmy się raz w miesiącu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymaj się Kochana, razem łatwiej ![]() Cytat:
Super pomysł! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6276118 6]Uwierz ze próbowałam już takich sztuczek i to na nic... Nawet wbijałam się w legginsy których nie cierpię a on je lubi i nic...
Właśnie stosowałam ta metodę ze kompletnie nic nie robiłam w tym kierunku to zdarzało się ze kochaliśmy się raz w miesiącu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] A wczesniej tez tak malo bylo przytulanek?czy dopiero jak zaczeliscie starania?moze powiedz mu ze dziecko jest dla ciebie wazne ale tez wazna jest dla ciebie jego bliskosc,ze nie chcesz go do niczego zmuszac ale chcesz tez poczuc sie kochana i pozadana przez swojego SWIEZO POSLUBIONEGO meza |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Rozeznanie
|
To po prostu chyba taki typ faceta, któremu trzeba systematycznie przypominać, że jest coś takiego jak seks i że jest to nawet przyjemne... naprawdę ciężka sprawa... a może spróbuj wybadać dlaczego mu się właściwie nie chce? jakie jest tego podłoże? i bez głupich wymówek, że zmęczony po pracy, bo zmęczonym się nie da być cały miesiąc i nie czuć potrzeb sek.. Zresztą ja chyba z tych cyborgów, którzy nawet po 14 h pracy, by mieli ochotę, więc mi łatwo się mówi... rozmowa nic nie daje... ok, ale chyba bez niej się sytuacji też nie rozwiąże jak inne podchody nie dzialają
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Wtajemniczenie
|
Cava a jak Ty się czujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez tak było.. Gdy rok temu powiedzieliśmy ze chcemy dziecko ale bez nacisku na jakiekolwiek starania - kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę ja nic kompletnie nie wspominałam o dziecku bo myślałam ze to będzie kilka cykli i gotowe. Tz co raz mniej się ze mną kochał czasami miałam nawet myśli ze ma kogoś na boku no bo jak zdrowy młody facet może nie mieć ochoty na sex ?!? Jak kochaliśmy się raz na 2 tyg to było dobrze... Zawsze mu się sex przypomina jak mam @... Mam wrażenie ze to specjalnie Cytat:
No dziwi mnie to bo kiedyś z tym nie było problemu ale ja tez mam dość przypominania proszenia itp bo ja tez chce poczuć ze on mnie porząda czy cokolwiek innego przez to wszystko moja atrakcyjność spada mi do -74849 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Rozeznanie
|
Beznadziejnie
![]() Zamierzasz powtarzać test? Ja już czekam, wiem że przyjdzie. [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6276190 1]Tez tak było.. Gdy rok temu powiedzieliśmy ze chcemy dziecko ale bez nacisku na jakiekolwiek starania - kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę ja nic kompletnie nie wspominałam o dziecku bo myślałam ze to będzie kilka cykli i gotowe. Tz co raz mniej się ze mną kochał czasami miałam nawet myśli ze ma kogoś na boku no bo jak zdrowy młody facet może nie mieć ochoty na sex ?!? Jak kochaliśmy się raz na 2 tyg to było dobrze... Zawsze mu się sex przypomina jak mam @... Mam wrażenie ze to specjalnie No dziwi mnie to bo kiedyś z tym nie było problemu ale ja tez mam dość przypominania proszenia itp bo ja tez chce poczuć ze on mnie porząda czy cokolwiek innego przez to wszystko moja atrakcyjność spada mi do -74849 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Efffpe, jesteście młodym małżeństwem, ja teraz tak jest, to co bedzie dalej? Posadź go przez sobą i porozmawiajcie szczerze, powiedz mu o wszystkim co czujesz i myślisz, a on ma Ci powiedziec o co jemu chodzi i koniec ![]() No właśnie, chociaż pewnie wszystkiego już próbowaliście... Wiecie co, wkurza mnie czasem juz wszystko...niby my mamy wpływ na własne życie, decyzje itd. Tylko, zeby to wszystko było takie proste. Mam ochotę coraz cześciej wszystko rzucić i wyjechać gdzieś gdzie jest ciepło i pracować w barze na plaży... To pewnie też nie jest takie proste, ale na pewno byłabym dużo szczęśliwsza niż teraz goniąc nawet nie wiem za czym... |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba tak muszę choć wiem jak to się skończy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Rozeznanie
|
efffpe musicie pomówić i dojść do porozumienia. Coś się za tym wszystkim musi kryć i dobrze żebyście wiedzieli co, bo inaczej nam się tu wykończysz. Może problem nie jest wcale taki duży, może on nie do końca zdaje sobie sprawę ile Cię to nerwów kosztuje. Ja dziś pomimo wszystko liczę na to, że spędzisz miły wieczór w ramionach ukochanego, co wcale nie wyklucza poważnej rozmowy
![]() ![]() A co do suplementów, badań itd. na pierwszej stronie to jestem jak najbardziej za! wszystko jasne i w jednym miejscu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Al mam dziś beznadziejny dzień. Mam ochote wyjsc z biura i pójsc po prostu gdzieś, najlepiej na piechote do domu albo nad jezioro usiąść i pomyślec. Wszystko sie pokiełbasiło, nie tak to miało wyglądać.... Ten cykl był taki inny na prawde myślałam, ze się udało...... Beznadzieja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Rozeznanie
|
U mnie @ szaleje od wczoraj. W międzyczasie pojawiła się szansa na zmianę pracy i chyba póki co odpuścimy starania...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6276190 1]Tez tak było.. Gdy rok temu powiedzieliśmy ze chcemy dziecko ale bez nacisku na jakiekolwiek starania - kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę ja nic kompletnie nie wspominałam o dziecku bo myślałam ze to będzie kilka cykli i gotowe. Tz co raz mniej się ze mną kochał czasami miałam nawet myśli ze ma kogoś na boku no bo jak zdrowy młody facet może nie mieć ochoty na sex ?!? Jak kochaliśmy się raz na 2 tyg to było dobrze... Zawsze mu się sex przypomina jak mam @... Mam wrażenie ze to specjalnie
No dziwi mnie to bo kiedyś z tym nie było problemu ale ja tez mam dość przypominania proszenia itp bo ja tez chce poczuć ze on mnie porząda czy cokolwiek innego przez to wszystko moja atrakcyjność spada mi do -74849 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Rozumiem. A może faktycznie spróbujcie porozmawiać. Może on się boi czegoś, może go starania jakoś przybiły i może czuje, że z nim jest coś nie tak? A może powiedz mu, że czujesz się nie chciana i brakuje Ci bardzo czułości? Mi by też było w takim przypadku bardzo przykro ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuje kochana ![]() Cytat:
Rozmawiałam z nim setki razy i zawsze jest t samo ze ja wyolbrzymiam, ze wiecznie mi coś jest nie tak i ze on jest zmęczony bo on pracuje cieżko a ja nie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cześć dziewczyny
![]() Jezu, ale natrzaskałyście ![]() Ja ciągle walczę z chorobą dziecka. ![]() Ale, że kaszel i katar nie przechodziły to poszłam dziś do lekarki i potwierdziło się - ząbkujemy ![]() ![]() ![]() Efffpe zgadzam się z dziewczynami, nabijajcie właśnie jak jesteś przeziębiona. I jeszcze jak Cie coś tam kluje. Pamiętaj, że mimo, że faceci nie lubią niby dyskutować, rozmawiać i rozdrabmiać się to tak na prawdę nic nie pomaga związkowi jak szczera rozmowa. U mnie często to jest tak, że ja mówię 90% a tż 10, a nawet 5% ale zawsze jednak do jakiejś konkluzji dochodzimy. Napisałaś wyżej, że kupisz tekst owu. Gdzie można takie kupić stacjonarnie i za ile? Bo ja allegro tylko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Czytam o tym, jak rodzina i znajomi bezczelnie i chamsko Was pytają o dziecko/drugie dziecko i nóż się w kieszeni otwiera. Jacy ludzie są bezmyślni i nawet sprawy sobie nie zdają jak bardzo Was rania. Taki tekst ze ślepakami... no normalnie bym wstała i wyszła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4617 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.