![]() |
#2521 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007
chyba duzo ewek tu na forum u nas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Rozeznanie
|
Demoniku widzę że regularnie zaczęłaś uczęszczać, zaraz wyślę Ci zdjęcia i poproszę o Twoje
Lea daj adresik to Ci też wyśle żeby nie było Ale sałatkowo się tu zrobiło. |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6263687] Co sadzicie o tym kojcu http://www.allegro.pl/item294008720_...moskitier.html[/QUOTE] Ja też mam takie łóżeczko na stałe w domu. Do spania jest superowe. Ja mam podwieszane dno i przewijak do tego. Pytanie jest takie, czy będziesz też chciała używać go jako kojca "dziennego". Bo rzeczywiście do dziennych zabaw może być ciasnawo. Ja i tak planuję "wyrzucać" młodego na podłogę, więc mi większy kojec nie jest potrzebny. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Rozeznanie
|
Acha właśnie mi córcia wyjaśnia że te rączki dzieciaczków są takie słodziutkie że śmianie się z tego typu rzeczy jest nie na miejscu! A Olivierek ma rację że podlizuje swoje bo potem już tylko całować będzie Weroniczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Wtajemniczenie
|
no,tez uważam że łapki są najlepsze tylko te rękawki później mokre.
Klaudia zjadła dzisiaj kilka łyżeczek marchewki z ryżem i bardzo jej smakowało. No i testowała nowy wózek na spacerze. a były aż dwa bo rano sama po zakupy a później po obiedzie z tż bo tez chciał sprawdzic wózek. jest super- o wiele wygodniejszy od poprzedniego no i lżejszy. z wad - nie ma regulowanego podnóżka ale na teraz jest super a później zobaczymy-jak coś to kupimy jeszcze taka zwykłą parasolkę i będzie ok.
#2526 |
Zakorzenienie
|
sylwia standardowe
![]() w sumie jak dzidzia ma tam byc tylko kilka rzy to ok ale na dłuzsza mete lepiej chyba kwadratowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ratunku mam wyniki
kl.pneumoniae-wzrost bardzo obfity Escherichia coli- wzrost bardzo obfity Citrobacter freundii- wrost obfity Enterococcus faecium- wzrost bardzo obfity ![]()
#2528 |
Wtajemniczenie
|
myshia nie mam pojecia,ja zazwyczaj za pierwszym razem robie orygianlny przepis,dopiero pozniej go udoskonalam, lub psuje :P. w sklepie sa bulki jogurtowe,ale jak sie je robi to ja nie mam pojecia.zawsze mozesz zaryzykowac i zrobic z pol porcji,z jogurtem i rodzynkam np. ahhhh az sobie smaka narobilam ;/
Sylwia,niestety nie pomoge ;/ kiedys jak sobie przetlumaczylam sama wyniki.to wyszlo,ze mam chorobe na ktora cierpia dzieci tylko w wieku przedszkolnym ![]()
#2529 |
Zadomowienie
|
sylwia - raczej w normie to one nie sa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |||
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6265365]No dobra, posmiejcie sie
![]() Teraz widze, ze one sa kompletnie bez sensu, przydalaby sie jescze trzecia innej dlugosci, no co, taka awangarda ![]() Myslalam, zeby dokupic kilka metrow czegos kolorowego i zawiazac na karniszach, hmmm ![]() Jake czadowe firanki ![]() ![]() Ładne okienko, a Olivier przesłodki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz udało mi się jedynie podesłać parę moich zdjęć ślubnych i nieślbunych Poissonivy, mam nadzieję, że nie zablokują jej komputera ![]() Cytat:
Dobranoc, wracam do gości ![]()
![]() |
#2531 |
Rozeznanie
|
Sylwia nie znam sie na wynikach ale sie zmartwilam bo moj synek tez robi zielone kupy
![]() ![]() ![]() Ucaluj Maciusia ![]() Lea ja mam swira na punkcie firanek... Okno masz przepiekne i zasluguje ono na 2 sliczne firanki. Przerobilabym je troche zeby byly bardziej symetryczne ![]() ![]() Oliwier jest super. Buzki od kolegi Maxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Wtajemniczenie
|
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-KIMBERLY-T...QQcmdZViewItem
zobacz tu lea, ja nawet firanki bym na aukcji kupila ![]()
#2533 |
Zadomowienie
|
Dopiero wieczorem mialam czas zeby was poczytac
![]() ![]() ![]() Potem TZ wrocil z pracy, szybka kawka [ z ciachem ![]() ![]() I dzis wieczorem byl tez debiut naszej malej plywaczki na duzym basenie, czyli kapiel w doroslej wannie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wrzucam foty z kapieli,z dnia i moje z córą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Wtajemniczenie
|
swietne zdjecia
![]() ![]() no Lea lepiej nie ryzykuj z kupnem w sklepie :P zobacz jakie boskie sa zaslony ![]() My tez Simona na basen chcemy poslac od lutego,ale jak tak jest z miejscami, to zadzwonie tam juz jutro ![]() ide spac, bo brat mnie wygania ;/
#2535 |
Rozeznanie
|
To kolej na mnie
![]() Maksio chetnie tez by poszalal na basenie ![]() Biankaa cudne zdjecia. Zamalpuje jutro i tez pochlapie sie jutro w wannie razem z synkiem. Pewnie bede w kostiumie zeby chlopaka nie gorszyc od najmlodszych lat ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie potrafię na siedząco prasować, nawet jak wysokość jest ok, muszę stać i już. W ciąży, po cc zawsze prasowałam na stojąco.
Cytat:
![]() ------------------------------------ Dzisiaj 14 czy co? Ja mam pecha 14 (czyli dzień po 13). Normalnie koszmarny dzień. Dziecko chciało się non stop bawić, łeb mi pęka od pisków Olci, ręce padają od sprzątania. Do tego pokłóciłam się z mężem ![]() A i jeszcze muszę dzisiaj pomalować paznokcie, ale mi się nie chce ![]() Drugie podejście z sokiem jabłkowym i znowu porażka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Wtajemniczenie
|
blaneczka-super w tej kapieli.
moje dziecko jak już pewnie zauważyłyście ma inną mame i w dorosłej wannie siedziała jak miała dwa tygodnie. i bardzo lubi dużą wannę a pomysł wspólnej kapieli - tez wykorzystam. u nas z dnia na dzięn wszystko sie normuje-Klaudia ładnie zjada kaszkę- a dzisiaj karmił i usypiał tata- bo ja byłam u koleżanki.wróciłam i co zastałam?- tata chrapie a obok mała tez pochrapuje- super widok. a jak sie domyślacie mam na imie dorota a nick to skrót no i data urodzenia a że nie mogło być tylko 1980 to dodałam 1 ale to było jak poczte zakładałam i żeby mi sie nie myliło to wszędzie mam tak samo. pozdrawiam i życzę miłych snów. no i zdjęcia z mojej zabawy z małą (przed snem ) kilka dni temu
#2538 |
Wtajemniczenie
|
Lea dodaj karte TZ w paypalu,ja tak zrobilam
![]() chyba tez sie moim szkrabem dzis wykapie,a co tam ![]() zapowiada sie ladna pogoda,wiec znow pewnie wywieje nas na 4h z domu,bede spalac ciasto ktore mama piecze .... tiramisu ![]() ![]() ![]() milego dnia ![]() a ja jestem Aga,mamy wiecej Agnieszek ???
#2539 |
Zadomowienie
|
A ja zmykam z TZ i mala na zakupy, potem kawusie w jakies fajnej knajpce
![]() buziaki dla malej damy - OLEŃKI i duzo zdrowka dla MACIUSIA, zeby bakterie szybko sobie poszly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Rozeznanie
|
Witam po cięzkiej nocy! Było strasznie co godzinę mała się wybudzała na jedzenie od 1-wszej wzięłam ją do siebie do łóżka i tak do 7, teraz znów poszła spać a ja biorę się za obiad ależ jesem zmęczona....
Ola i Maciuśz okazji Waszego małego święta życzę uśmiechów i rozpieszczania Was Extra pomysł współnej kąpieli, trzeba i u nas wypróbować to może będzie lepiej spała niż dziś? Co mi nikt o kulkach ziemniaczanych nic nie pisze? Ja jestem Beata, Aneta pozdrawiam całą rodzinę |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Wtajemniczenie
|
a moglabys cos wiecej o nich napisac?
masz na mysli ziemniaki gniecione panierowane w bulce i smazone ? nie masz chyba na mysli klusek slaskich ![]() dolaczamy sie do zyczen ![]() ![]()
#2542 |
Wtajemniczenie
|
życzonka MACIUSIA I OLI
![]() a my tez sie zaraz z tż i jego kolegami wybieramy na spacerek. miłego dnia
#2543 | |||
Zakorzenienie
|
sylwuś
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a masz zrobione to badanie z antybiogramem?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Rozeznanie
|
Najlepsze życzonka dla Oli i Maciusia - dużo zdrówka i radości!!!
![]() Ja wpadłam na wizaz tylko "przelotem". Zdążyłam przeczytać Wasze posty i już muszę spadać, bo jedziemy do rodziców. Coś ostatnio brakuje mi czasu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Wtajemniczenie
|
a u nas był super spacerek i poźniej oczywiście zamieszczę fotki.
Klaudia zadowolona no i my też. ja uwielbiam takie spacerki. a w okolicy mam duzo parków.
#2546 |
Zakorzenienie
|
Hej,hej
![]() jestesmy po szczepieniu (chodz myslałam, ze nas ominie bo mamy anginę w domu), ale nic z tego. O dziwo jednak Ninka nic nie poczuła! byłam przygotowana na płacz z trzęsącą się bródką, a tu nic ![]() Waży 7750, ma 66cm. Nie mam już siły do tych rozwórek, córcia chce zdrapać je łapkami (tzn ściągnąć) z płaczem...no i ściągam na noc, (bo w dzień czymś ją zajmę, że o tym nie myśli) choć nie powinnam ![]() U Was też tak wieje? dziś myślałam, że mi wózek porwie ![]() Sylwia, trzymam kciuki za Maciusia. Widzę, że wszystkie się przedstawiacie... więc, na imię mam Tatiana...więc są dwie w wątku ![]() ps. czy wiecie może co u Ebenki i Matyldy? pozdrawiam!
#2547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6271011]Monika ach Monika, dziewczyna ratownika ....[/QUOTE] Stwierdzam,ze najwiecej jest Moniczek ![]() Cytat:
Bylismy na mega dlugim spacerze-poznie dodam foteczki ![]() Do lekarza idziemy w poniedzialek-mlody ladnie je, nie goraczkuje, jest spokojny............ u Ebenki ok - ma miec neta pod koniec miesiaca Ania widze Cie! ![]() ![]() Cos Izy dawno nie bylo........... dziekuje my za zyczenia ![]() kwiatki dla olci
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
fotki spacerowe
#2549 |
Raczkowanie
|
Maatra, imienniczko,
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U Nas dziś mało wiało i było bardzo ciepło, co spożytkowałyśmy w 100%. Najlepsze życzenia dla Oleńki i Maciusia ![]() lea pochwal się firanami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.