|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Style Diary po polsku IV
ale to nie tylko kwestia jedzenia, ale np, problemów z tarczycą... można i trzeba dopatrzeć się przyczyn i zadbać o siebie
niemiłe jest to, co napisałam... na pewno nie są to słowa zachwytu, ale zwrócenie uwagi na potrzebę zadbania o siebie i swoje zdrowie... karo, mam nadzieję, że w przyszłości, jak np. będziesz chciała mieć dziecko, a Twój zbyt wychudzony organizm się sprzeciwi wspomnisz moje 'niemiłe' słowa, które wyrastają z troski o kolejną młodą, chudą osóbkę i na pewno nie są podyktowane złośliwością i chęcią zrobienia przykrości... a wracając do meritum powiem raz jeszcze, że rzeczy masz ładnie dobrane |
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Oba bardzo mi się podobają choć "troszkę" niewyraźne zdjęcia
![]() Bardzo ładny, taki typowo Twój Bardzo ładny ![]() Cytat:
wypisz wymaluj Ola. I ona naprawdę bardzo dużo jadła ale dobra przemiana materii + geny i nie przytyła do dziś Zresztą... ja też też jestem chudziutka i nie umiem przytyć.
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Taverney, nie o to chodzi, że ty tak ze złośliwości - nie pomyślałam tak, bo ogólnie na forum postrzegam Cię jako pozytywną postać.
Tylko "powinnaś o siebie zadbać" - to właśnie takie przykre trochę, kiedy ktoś dba i dba, ale ten ktoś po prostu tak ma, i nie pozostaje nic innego, jak to POLUBIĆ
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
super_karo
a ja Cię rozumiem jak nikt inny ja też sama jestem chuda i nie lubie kiedy ktoś znajomy nazywa mnie szkieletorem.. Bo to jedynie brak szacunku do mojej osoby .. zwłaszcza że wszyscy z mojego otoczenia doskonale wiedzą o mojej "mega szybkiej przemianie materi " ..Nie mam problemów z tarczycą .. po prostu taka moja figura .. zresztą chciałabym pozwolić sobie przytoczyć słowa naszej moderatorki : Cytat:
zresztą chciałabym zauwazyć że MSD to komentowanie ubrania a nie "chudości" wizażanki .. |
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
edit. nieważne juz.
|
|
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
znalazłam jakieś skany na dysku, z płaszczem bez zaakcentowanej talii, może pomogą...
![]() edit: to było a propo wypowiedzi Ginchy |
|
|
|
#1358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
praline, wcale nie zjechałam wcięcia, tylko napisałam, że go brak co do przeróbek pozostaje trzymać kciuki, żebyśmy Cię pochlastanej tu nie oglądały ![]() I żeby nie było, że tylko krytykuję - zestaw uczelniano-zakupowy jest naprawdę przeuroczy. |
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda że nie wiemy co pisała Ginchy
|
|
|
|
#1360 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uciekam, zwłaszcza że to jest wątek o modzie, a nie spodziewałam się, że mój niepokój co do karo będzie aż tak tępiony: to temat jednak na inne miejsce i czas. |
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do niedawna byłam taka sama jak Karo tarczyca zdrowiutka jadłam za trzech albo i czterech i nic, chuda, kości na wierzchu geny, ciotka, 3 dzieci, chuda taka jak była sama nei wiem jak to się stało, że akurat przytyłam [oboje rodzice z bardzo szybką przemianą materii] mama w ciążę zaszła bez trudu, a nawet z zaskoczenia wiesz, czasami nie ma co innych na siłę uszczęśliwiać skąd pewność, ze Karo akurat nei ma idealnie działającej tarczycy, je dużo, a poprostu geny działają? albo styl życia? nie generalizujmy, proszę Nie sądziłaś, że troska może być potępiona, jak pisałam, czasami na siłę staramy się innych uszczęśliwić, zadbać o nich, itp nie zdając sobie sprawy, ze sami są już dorośli, potrafią sobie założyć nie tylko bluzeczkę na suwak, ale i guziczki, na nóżkach noszą zamiast rzepów - sznurówki i sami nawet je sobie zawiązują, więc pewnie też potrafią zadbać o siebie a poza tym, Karo napewno była choć raz u lekarza pierwszego kontaktu, i gdyby się neipokoił czymś, to pewnie by zadbał o specjalne badania, itd Bloondyna - taaaak, i to najczęściej [ale nei zawsze, co dodam, aby mnie nei zrozumiano opacznie i źle] pada z ust ludzi... na wiecznych dietach, nie? wracając do wątku Praline - wiesz, mnie się podoba ten Twój płaszczyk, a dokładniej zdjęcie "jak będzie wyglądał po wizycie u krawca" ![]() ewent. można pokombinować z paskiem w talii, no ale wtedy juz straci swój retro styl pewnie ... Karo - Twój ostatni zestaw podoba mi sie kurcze tez bardzo ![]() |
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie, klasa! Praliś kochana, zestaw lepiej późno, niż wcale . Prościutki, ostatnio stawiam na minimalizm, może weny mi brak na coś wymyślniejszego .P.S. W tle niezły rozgardiasz, ale przebierałam się z rozmachem , chłopak mnie już gonił, do kina się wybieraliśmy .
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). No i jak zwykle minimalistycznie, co w 100% do mnie przemawia ![]() Łańcuch kupiłam w Cubusie, 25zł, długo się wahałam, ale przekonuję się do niego Poza tym dziękuję za tak miłą opinię super_karo --> bardzo podoba mi się Twój pierwszy zestaw
|
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak pozatym to mam podobna torbe.Moja jest czekoladowa a Twoja?
|
|
|
|
|
#1366 |
|
Wtajemniczenie
|
Minimalizm czasami sie opłaca
Anies - Ładniutko. Świetna torba
|
#1367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niesamowicie mi się podoba, wyglądasz świetnie
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Anies ja przez Ciebie dostane palpitacji
|
|
|
|
#1369 | |||
|
Zakorzenienie
|
spasiba ((:
Cytat:
Zobaczymy w czwartek jaką metamorfozę przeszedł płaszczyk. Ciekawe czy lepszą od sfotoszpowanych modelek Cieszę się, że Ci się spodobał zestaw z sukienką! Cytat:
Nie martw się zdanie nie będzie wyrane z kontekstu ![]() Cytat:
Jedyne co bym zmieniła, choć sama często tak robię Chyba, że jestem ślepa i coś sobie ubzdurałam, ze masz ciemny A co do torby? nie niszczą Ci się rączki? mi w mojej tak:/ poza tym zaczyna się przecierać...Reserved słabe ma te torebki .Chyba muszę w końcu stam zamówić! tylko, że ciągle przegapiam aukcje... A to mój imprezowy- wczorajszy, żadnej hucznej imprezy nie było, takie małe wyjście...Bluzeczka ma fajne guziczk iz tyłu- każdy inny(szkoda, że nie uchwyciłam serduszka... ) A co do króilków i okularów- w końcu zdecydowałam sie ich nie brać ![]() |
|||
|
|
|
#1370 |
|
Rozeznanie
|
bardzo fajny, lubię oglądać Twoje zestawy, korzystasz z najnowszych trendów, ale zachowujesz swój styl i do tego nie boisz się kolorów - brawo!
fajnie, lubię zestawy B & W |
|
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi potwierdza się że ładnemu we wszystkim ładnie Cytat:
króliczki wymiataja ale zestaw też super skąd tunika??? jest rewelacyjna
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Praline króliczki musiały być zawiedzione
![]() zestaw bardzo fajny
|
|
|
|
#1374 |
|
Rozeznanie
|
Anies - bardzo fajny zestaw
lubie minimalizm i zestawienie black&white
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno zrobią furorę na imprezie hihi gwiazdy wieczoru
|
|
|
#1377 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoj minimalizm jest po prostu śliczny... aaa Ty też jesteś śliczna już dawno miałam to napisać![]() Cytat:
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
KasiaKatarzynka
zgadzam się z Tobą w 100% .. zresztą uważam że to nie miejsce i czas na taką dyskusję bo to jest MSD a nie "problemy z wyglądem" .. zresztą chciałabym zauważyć , ze z super_karo nie raz gadam sobie na GG i wiem że jest zdrowa i jak nikt inny dba o siebie .. a to , że jest jej cięzko przytyć ( mnie zresztą też ) to nie jest jej wina , że nie dba o swoje zdrowie .. zresztą nie sądze , żeby specjalnie się odchudzała .. zresztą najlepiej skończmy ten temat .. nie musimy za nikogo się martwić i ciągać go za ręke .. każda z nas niech zatroszczy się o siebie .. a tu po prostu komentujmy ubrania ! |
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Bloondyna - Właśnie tym się obecnie zajmujemy...
![]() Anies - no co tu dużo mówić, <westchnienie>, niczego się nie mogę przyczepić, wszystko mi się bardzo podoba, i jak zwykle świetna fryzura
|
|
|
|
#1380 |
|
Zadomowienie
|
Ja wybrałabym: czerwony, ciemnozielony, ciemny fiolet lub szary
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

aż przykro patrzeć, powinnaś o siebie zadbać
.. zwłaszcza że wszyscy z mojego otoczenia doskonale wiedzą o mojej "mega szybkiej przemianie materi " ..

). No i jak zwykle minimalistycznie, co w 100% do mnie przemawia
Zobaczymy w czwartek jaką metamorfozę przeszedł płaszczyk. Ciekawe czy lepszą od sfotoszpowanych modelek
..