|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6278723 6]Tez tak nas być. Ale dziś rozmowę sobie odpuszczam jakakolwiek bo weszłam do domu mowię tak jak zawsze 'cześć misiu' daje buzi a on oschły ze aż mi się gorąco zrobiło pytam 'coś się stało kochanie i głaszcze go po głowie ' - bo taki już mam nawyk jak widzę ze coś mu jest a ten na mnie wyskoczył zacytuje 'misiu srysiu nic mi nie jest i daj mi spokój '
Wiec okej niech ochłonie a ja się kładę do wanny 20 minut dla mnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Przykre zachowanie, ale to co ja bym zrobiła na Twoim miejscu do odpuściła.. a nawet przestała się odzywać? Jak daj mi spokój to daj mi spokój, wiem że to do końca nie jest rozwiązanie ale może jak będzie widział że się nie odzywasz to przemyśli i sam podejmie rozmowę? U mnie właśnie taki sposób zadział jak mieliśmy problem. Przyszedł i sam zaczął mówić, bez nacisku, bez pytań, tak po prostu.. Nie znam Was więc ciężko coś doradzić ale myślę że on potrzebuje trochę czau. |
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
efffpe
Dopiero teraz doczytałam, że jesteście miesiąc po ślubie. Moim zdaniem to bardzo wiele zmienia. Bylam z moim Tż 7 lat przed ślubem ale po ceremonii i zamieszkaniu razem miałam ochotę rzucić to wszystko w cholerę. Przez dobre 4 miesiące wogóle mnie nie rozumiał, chodził swoimi ścieżkami, zachowywał się jakby to, że czekam w domu było najgorszą karą. Wylałam może łez, przeprowadziłam miliony monologów ale tak naprawdę to CZAS sprawił, że nauczyliśmy się siebie Jeśli chodzi o rozmowę o której Ci wcześniej pisałam - nie miałam na myśli łez i tłumaczeń "Misiu bo mam dni płodne" tylko ja usiadłam i powiedziałam mojemu tak - "Słuchaj, za długo się staramy, żebym się z Tobą patyczkowała. Jak Ci mówię, że są dni płodne od środy do soboty to masz w te dni do jasnej ciasnej codziennie przyjść zrobić swoje. Upominanie się o to codziennie jest dla mnie upokarzające, masz to wiedzieć i zachowywać się jak facet. I pomogło kochana, miał powiedziane kiedy seks i faktycznie przychodził i sam zaczynał grę wstępną. Ale każdy jest inny, w dodatku ślub, zmiany w życiu, może faktycznie odpuście sobie na 3 miesiące i żyjcie pełną piersią
|
|
#4653 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wczoraj ani słowem się nie odezwałam dziś tez zbytnio ochoty nie mam tez myśle zeby sam przyszedł a nie ja będę za nim latać![]() Cytat:
Może faktycznie ślub to dla niego za duża zmiana jednak - wiem ze on do końca nie powie co czuje w sumie. Najlepiej powiedzieć prosto z mostu boPatyczkowanie się nic nie zdziała odpuszczam na razie temat starań świat się przez to nie zawali obyśmy się dotarli ![]() Ale i tak pozostanę na wątku u Was jak mogę Zmieniając na sekundę temat czy mogę dołączyć do tej grupy ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4654 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się Efffpe, trzymam za Was kciuki! zUa, jak Twoje dzisiejsze nastroje? Vela, co u Ciebie? |
|||
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Effpe Ty chyba za dobra jestes kochana
albo ja zbyt małpiasta bo nie potrafię odpuscic gdy nie znam problemu. Choćby miało to sie wiązać z rozmowa przez pol nocy to Musze wiedziec zawsze o co chodzi. Teraz tz sam przychodzi mowi bo wie ze ja i tak go zamecze wiec woli miec z głowy temat jesli lezy mu cos na sercu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4656 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem dziewczynki czy dam dziś radę się jeszcze po udzielać, ale jeśli nie, to wybaczcie. Wyjeżdżamy dziś na Chorwację i nie będzie mnie z 10 dni. Mam nadzieję, że dla mnie i mężusia będzie to owocny czas
Będę za Wami tęsknić... wiem to i życzę Wam na te dni duuużo... spokoju buziaki |
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4658 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba jestem za dobra bo to mówi każdy i tak go przyzwyczaiłam przez 7 lat ze to ja zawsze pierwsza rękę wyciągam i większość rzeczy przemilczam ![]() Cytat:
Cytat:
Miłego wypoczynku ! Bawcie się dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Niezłomna owocnego wypoczynku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Effpe powiem Ci ze u nas było tak ze przed ślubem rowniez to byłam ja ta kochana,wciągająca reke itp ale pozniej sielanka dla meza sie skończyła tzn od zawsze miałam tak ze nie potrafiłam przemilczeć czegoś,musiałam zawsze wiedziec o co chodzi,w czym problem..to chyba taki charakter. Juz tyle lat jesteście razem ze napewno sie dotrzecie a przed ślubem mieszkaliście ze soba czy nie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Niezłomna- stosunkowo udanego wyjazdu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4661 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak 3 lata już mieszkamy razem ![]() Myślałam ze po tylu lataj razem ślub nic nie zmieni a jednak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze to faktycznie zagadka. Moze w pracy żartują sobie ze zona czeka i czas wracać? Ktos mu głupie mysli i pomysły podsuwa nawet nieumyślnie lub wlasnie jako zart a on to całkiem inaczej odbiera bo facet kurcze az taki sam z siebie taki pomysłowy to raczej nie jest
![]() Milczenie tu chyba nic nie da,jak na spowiedzi niech powie co tam sie w głowie urodziło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam wczoraj na hardcorowym spotkaniu ze znajomymi. Zapewne domyślacie się co było tematem przewodnim wieczoru... Opiszę wieczorem wszystko w klubie
|
|
#4665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oczywiscie mam dzis wolne mial byc o 13 w domu ale poszedl na piwo z kolegami.. - powiem wam ze co raz mniej mi sie to podoba jakos po slubie to wszystko dziwnie sie toczy... ale nie bede zaczynac awantury bo juz bym mogla bo sie gotuje we mnie ale poobserwuje go przez miesiac i wtedy wyciagne wnioski ![]() na razie musialam zrobic sie na 'ladna' dla samej siebie
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6280931 6]tz opowiadal ze jestem jedyna zona w pracy ktora nie wydzwania i nie kaze mu wracac do domu gdy jest np na piwie...
oczywiscie mam dzis wolne mial byc o 13 w domu ale poszedl na piwo z kolegami.. - powiem wam ze co raz mniej mi sie to podoba jakos po slubie to wszystko dziwnie sie toczy... ale nie bede zaczynac awantury bo juz bym mogla bo sie gotuje we mnie ale poobserwuje go przez miesiac i wtedy wyciagne wnioski ![]() na razie musialam zrobic sie na 'ladna' dla samej siebie [/QUOTE]Szkoda twoich nerwow,choc wiem ze nie jest latwo w takich sytuacjach,mysle ze obserwacja to dobry pomysl bylas u fryzjera?
|
|
|
|
#4667 |
|
Konto usunięte
|
niestety nie bo nie mialam calkowicie pomyslu na fryzure a szkoda mi troche moich dlugich diametralnie scinać ;d - tak wiem kobieta zmienna jest :d ale bylam sobie kupic buty na pocieszenie haha :d
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6280931 6]tz opowiadal ze jestem jedyna zona w pracy ktora nie wydzwania i nie kaze mu wracac do domu gdy jest np na piwie... oczywiscie mam dzis wolne mial byc o 13 w domu ale poszedl na piwo z kolegami.. - powiem wam ze co raz mniej mi sie to podoba jakos po slubie to wszystko dziwnie sie toczy... ale nie bede zaczynac awantury bo juz bym mogla bo sie gotuje we mnie ale poobserwuje go przez miesiac i wtedy wyciagne wnioski ![]() na razie musialam zrobic sie na 'ladna' dla samej siebie [/QUOTE]Zrob mu zdjęcie cycków i wyślij Będzie się cieszył do telefonu i mine będzie miał bezcenną
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6280931 6]tz opowiadal ze jestem jedyna zona w pracy ktora nie wydzwania i nie kaze mu wracac do domu gdy jest np na piwie...
oczywiscie mam dzis wolne mial byc o 13 w domu ale poszedl na piwo z kolegami.. - powiem wam ze co raz mniej mi sie to podoba jakos po slubie to wszystko dziwnie sie toczy... ale nie bede zaczynac awantury bo juz bym mogla bo sie gotuje we mnie ale poobserwuje go przez miesiac i wtedy wyciagne wnioski ![]() na razie musialam zrobic sie na 'ladna' dla samej siebie [/QUOTE]A tak mi przeszło przez myśl... może dobrze mu zrobi jak czasem zadzwonisz i każesz mu wracać wcześniej z piwa? Może mu tego brakuje a sam o tym nie wie? |
|
|
|
#4671 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo przygotowałam kolacje a on sobie poszedł na piwo i skończyło się awanturą z jego strony ze go ograniczam xD
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6281131 1]kiedyś tak zrobiłam
bo przygotowałam kolacje a on sobie poszedł na piwo i skończyło się awanturą z jego strony ze go ograniczam xD[/QUOTE]To pozostają gołe cycki
|
|
|
|
#4673 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Ale niech beda cycki i twarz zeby wiedzial ze to na bank o d ciebie
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6281149 1]niestety wrócił do domu.. :d[/QUOTE] Jego strata ![]() ale pewnie jeszcze nie raz gdzies wybedzie z domu wiec i okazja bedzie |
|
|
|
#4675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za młodziaków wysyłaliśmy sobie wtedy jeszcze na gadu gadu
|
||
|
|
|
#4677 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Effpe kobieto jestes normalnie super cierpliwa! Bede teraz brutalna moze ale sorry rodzina to ograniczenia a Wy tworzycie rodzine juz. Pozniej bedzie dziecko to kolejne ograniczenie,zadzialalaby m juz teraz bo cos dziwnego sie dzieje. Trzymam kciuki kochana i pochwal sie butami
Ja wczoraj scielam swoje włosy ktore miałam do pasa - troszkę za ramiona super sie czuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, ja odnoszę w kwestii swoich znajomych zgoła odwrotne wrażenie - że prędzej młody chłopak podoła zadaniu, niż rozleniwiony 40latek, który niestety ma zerowe pojęcie o dzieciach, jest przyzwyczajony do swojego "luźnego" życia i raczej nie ma ochoty na rewolucję. ![]() A co do ślubu, to wg mnie nie zmienia nic w sensie negatywnym, tzn nie zmienia związku na gorsze. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2016-07-09 o 19:22 |
|
|
|
|
#4680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Raczej słyszę wśród znajomych czy rodziny że mimo wszystko jest inaczej.U nas zmieniło się po ślubie ale tylko na lepsze. Mój mąż jak go pytają zawsze odpowiada że po ślubie jest zdecydowany lepiej. Niebo a ziemia Widzę wtedy jak mu zazdroszczą faceci i jak patrzą z takim żalem na swoje kobiety. Mamy ogromne zaufanie do siebie, dużo czasu spędzamy razem ale sporo również osobno, to daje równowagę. Poza tym jak mąż widzi jak inne kobiety trzymają krótko swoich mężczyzn, jak żyją pod ich dyktando a w szczególności jak widzi co szwagietka wyprawia z Jego bratem to docenia to co ma i nieraz mi dziękuję za to, że to mnie ma przy sobie. Także dla nas ślub był najlepszym co do tej pory nas spotkało
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

tez myśle zeby sam przyszedł a nie ja będę za nim latać
Będę za Wami tęsknić...

tzn od zawsze miałam tak ze nie potrafiłam przemilczeć czegoś,musiałam zawsze wiedziec o co chodzi,w czym problem..to chyba taki charakter. Juz tyle lat jesteście razem ze napewno sie dotrzecie
bylas u fryzjera?