|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62835711]
Znowu si÷ żegnam na jakiś czas. Paaa [/QUOTE]w koncu po 30 tysiacach postow zauwazylas ze sa tu orawie same kobiety ktorych przieciez nie lubisz i z ktorymi nie masz o czym rozmawiac?Szacun za sybkosc reakcji |
|
|
|
#4442 |
|
lise-kotta
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62835711]Serio, nie wiem o czym piszesz. Jakby mi było źle z tego powodu to bym przecież bapisała. Co ma na celu kłamanie, wypieranie, zaprzeczanie pisząc do obcych ludzi na forum. Udawać to bym mogła przed bliskimi a przed obcymi nie muszę
![]() Znowu si÷ żegnam na jakiś czas. Paaa [/QUOTE]Nie rozumiesz. Ty udajesz przed sobą. |
|
|
|
#4443 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Nie rozumiem, dlaczego Wy z nią rozmawiacie
![]() A propos sąsiadów - moi są spoko, tylko jedni zza ściany się czasem kłócą. Niezbyt często, ale jak już, to wszystkie k*rwy słyszę. Ale tak to jest, jak się człek rozwiedzie, a nadal mieszka razem
|
|
#4444 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62835256]
Wychowałam się w mieście jeśli Cię to interesuje.[/QUOTE] Radom to też miasto ![]() jak widać, bieda to stan umysłu. |
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62835596]J
I to nie jest tak, że jak poznaję nową kobietę to od razu ją skreślam bo nie lubię kobiet. Daję jej chwilę, patrzę jaka jest i jest taka jak większość. To się odwracam na pięci i mam gdzieś.[/QUOTE] ale ty nie jesteś lepsza od nich, sama sobie wystawiasz świadectwo swoimi wypowiedziami, że również jesteś niewarta bliższego poznania więc jakby nie było - swój ciągnie do swego ;d bycie kobietą w końcu zobowiązuje.
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie będę ukrywać że ja sama wolę towarzystwo mężczyzn ale nigdy w życiu nie powiedziałabym że mam na tym punkcie taka obsesję że np. Na poczcie pójdę do okienka gdzie obsługuje facet. Przecież to już chyba podchodzi na prawdę pod jakąś fobie? Bo to nie jest normalne.
Ja mam sporo koleżanek, nawet 3 przyjaciółki, które są mądre, fajne, świetnie razem spędzamy czas i na prawdę dziwi mnie ze ktoś nie miał takiego szczęścia żeby w życiu poznać fajna osobę płci żeńskiej. Nie wierzę. Na prawdę. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#4448 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dostrzeż, proszę, pozytywną stronę tej sytuacji: pomimo ewidentnego zagrożenia w postaci pestki nadal masz całe zęby
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#4449 |
|
Ha ha ha ha ha
|
lub: dżem był zrobiony z owoców, a nie jakiejś kupy!
|
|
#4450 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4451 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytam i czytam i takiego zdania nie wypatrzyłam. Cytat:
Gdziekolwiek napiszę - ale ta torebka brzydka! Ty homofobie, mózg Ci od tego zgnił już chyba że uważasz tą torebke za brzydka huehue" Cytat:
Może jakby pisały aby pokręcić się w towarzystwie lgbt i poznać ludzi, zobaczyć jacy są, to MOOOŻE by ktoś pogląd zmienił ale tak? Cytat:
Pisałam że brzydzi mnie to TAK SAMO jak robak, ich zachowania jak się mymlają na dworcu czy gdziekolwiek indziej. Tak samo również mnie brzydzi jak się mymlają kobieta z facetem w parku na ławce. Gej jako gej mi nie przeszkadza, dopóki się "kocha ze swoim partnerem" w domu, mieszkaniu, gej klubie i tak dalej. Tak jak i nie przeszkadzają mi swingersi, bi, czy inni póki zachowują się publicznie normalnie. I owszem, chcą być ze sobą, wisi mi to i powiewa ale na adopcję jestem ZDECYDOWANIE na nie, tak jak i śluby. Mam nadzieję że wyjaśniłam. Cytat:
Czy ja na forum personalnie obraziłam jakiegoś geja, lesbijkę? Napisałam jej, jemu - Ej Ty Miriam jesteś obrzydliwa, patologiczna, gnije Ci mózg? Nigdzie PERSONALNIE się do żadnej osoby nie odniosłam że jest głupia, durna, pusta, obleśna itd. Cytat:
. Jak ktoś chce się kłócić to powód się znajdzie, ba z przed X lat nawet można wypomnieć i już zwada gotowa po raz piętnasty z tego samego powodu. Nie wiem zresztą po co, aha po to bo buty były ochydne ![]() W wątku o gejach się wypowiedziałam i wystarczy, ale nieee bo to trzeba teraz wyciągać, naśmiewać się. [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6282847 1]Tyle, że ktoś jej wypomniał homofobię kiedy skrytykowała buty ! Kurde, jak w tym kawale co się kończył 'a u was biją murzynów' - argument na wszystko. To jest jakaś kuriozalna sytuacja. Ktoś tutaj sprowokował homofobkę żeby po raz kolejny wyraziła swój pełen pogardy i niechęci pogląd Też uważam, że już wystarczy. Spadam stąd przeczekać aż się tu uspokoi, bo od czytania tego robi mi się słabo.[/QUOTE] Nie, ja w tym wątku nic złego o gejach nie pisałam teraz. Ani dobrego. Wizażanki wyciągają mi z ust co było wcześniej. Cytat:
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62834611]Ja nigdzie nie napisałam, że kobiety są głupsze od mężczyzn. Napisałam, że nie lubię kobiet a to różnica. Napisałam też, że w technikum i na studiach spotkałam same pustaki. Ale kobiet nie lubię nie tylko dlatego, że niektóre są pustakami gadającymi o kosmetykach. Bo niektóre pustakami nie są a mają np inną wadę taką jak napieprzanie zmiotką aż do krwi dziecko z podstawówki, odchodzenie od faceta zostawiając go samego z 2 dzieci, zostawanie przy facecie który np. non stop chleje i bije, ośmieszanie drugiej osoby i rujnowanie jej życia swoją wrednością wrodzoną, bolesne i chamskie badanie ginekologiczne, wpie...lanie się w moje prywatne życie bez mojej ochoty i zgody. Ja z różnych powodów kobiet nie lubię. Pustostan to tylko jedna z wad. I wiem, że mężczyźni mogą robić to samo ale jakoś z mężczyznami potrafię się dogadać a z kobietami nie.[/QUOTE] I cała filozofia A mózg Ci czasem nie gnije? ![]() Cytat:
Wisi mi to jakie zdanie ma kopnięta. Jakoś mnie to nie uraża w żaden sposób. Nie potrzebuję aby mnie wielbiła kobieta, zapewne w życiu jej osobiście nie poznam więc co mam płakać bo jedna kobieta na 19 milionów w Polsce woli towarzystwo mężczyzn? Jak nie lubi towarzystwa kobiet, czuje się lepiej w towarzystwie mężczyzn to nikt jej na siłę uszczęśliwiać nie powinien.
|
|
#4452 | |
|
Konto usunięte
|
Renatka, po co nakrecasz dalej gównoburze o homoseksualistach, skoro juz ludzie przestali to ciągnac? Za mało atencji?
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
troche konsekwencji w działaniu |
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że nie siedzę 24h na wizażu to odpowiadam jak mam czas. Skoro koniec to po kij ktoś personalnie mnie o coś pyta? Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a renata pisałysmy rownoczesnie:-D |
|
|
|
|
#4455 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cicho już! Głowa mnie boli!
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#4456 |
|
BAN stały
|
Cicho dziewczeta, panienke Mijanou glowa rozbolala
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Zmienię temat, bo dziś spotkałam Janusza w Ikei. Jakiś czas temu uruchomiono u mnie kasy samoobsługowe. Jest ich chyba 8 i prowadza do nich 4 kolejki!
Stoję w kolejce nr 2, obok w kolejce nr 1 stoi rodzinka, w tym Janusz. I ja i oni jestesmy na "pierwszym miejscu" do wolnej kasy (po dwie na kolejkę). Po stronie Janusza kasowały się dwie rodzinki z dość sporymi zakupami, cały czas słyszałam tylko komentarze takie, prawie pod nosem "po co oni tyle kupują - tylko kolejkę blokują" lub "o, nawet nie umie sobie prawidłowo tego w koszyku ustawić i teraz traci czas na szukanie kodu", "no nie, jeszcze będzie na kasę coś wpisywał, mógłby już przestać się bawić" itp. itd... |
|
|
|
#4458 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczego odmawiać homoseksualistom ślubu, z jakiego powodu?
|
|
|
|
#4459 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4460 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Idę nalać sobie pysznej pomidorówki z cayenną i lanymi kluseczkami. Komuś nalać?
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę o nieciągnięcie już konwersacji z użytkowniczką Kopnienta, lub przejście z rozmową na PW jeśli ktoś miałby ochotę temat pociągnąć ponieważ nie jest to tematem wątku i większość towarzystwa temat męczy. Prośba odświeżona sprzed kilkunastu godzin (żeby nie było zdziwienia, że punkty będą). Temat homoseksualizmu także wyczerpaliśmy. Proszę o zaprzestanie prowokacji oraz nie reagowanie na nią. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2016-07-10 o 17:12 |
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Na szaro: Proszę powiedz mi czy te klapki schola są głośne, w sensie czy stukają przy chodzeniu?
|
#4466 |
|
Biała Dama
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62817936]Ale ja się wcale z tego powodu nie czuję źle.
A co robię na kobiecym forum? Wyrażam swoje zdanie. Nie muszę tu przebuwać dłużej niż jestem w stanie znieść. W rzeczywistym świecie nie wyłączę niestety swojej widzialności i nie zakleję buzi plastrem.[/QUOTE] A tak z ciekawości, jak znosisz patrzenie w lustro i słuchanie samej siebie? Wszak kobietą też jesteś chyba |
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Codziennie ostatnio muszę wysłuchiwać przekleństw co trzecie słowo, obrzydliwych, seksistowskich żartów i równie obrzydliwego rżenia z nich
A wszystko to za sprawą członka dalszej rodziny, Janusza, którego imię zaczyna się na literę H i pomaga przy zbiorze malin w moim rodzinnym domu. Mamy go z mamą serdecznie dość.
|
|
|
|
#4468 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4469 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie będzie tam nad Wami januszującej moderacji, więc możecie .
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Biała Dama
|
Jakaś nowa płeć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

[/QUOTE]w koncu po 30 tysiacach postow zauwazylas ze sa tu orawie same kobiety ktorych przieciez nie lubisz i z ktorymi nie masz o czym rozmawiac?