|
|
#2881 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
Czolowka? Pomysl wstepny jest, ale nie mamy terminu krecenia, ani dokladnego scenariusza. W dodatku teraz zaczyly sie ferie, wiec nic nie zrobimy przez najblizsze dwa tygodnie. Konkretnie ma to (chyba) wygladac tak: dziewczyny na poczatku filmu beda brzydkie, roztrzepane, ubrane w stare ciuchy. Chlopcy zas, maja sie wcielic w role stylistow. W wyniku ich dzialania dziewczyny zamienia sie w super ubrane, umalowane i uczesane pieknosci. Do tego jakies krotkie przedstawienie danej dziewczyny i jej stylisty. Oczywiscie najpierw nakrecimy czesc, w ktorej wygladamy dobrze- a pozniej jak zle- trzeba sobie ulatwic zycie.
|
|
#2882 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich, od dluzeszgo czasu czytam wasze posty, sama nie wiem czemu jeszcze nic nie napisalam, ale tak jakos wyszlo....no wiec ja mam studniowke 26 stycznia i jak wiekszosc bardzo sie stresuje. Kupilam juz sukienke i buty, jak bede miala chwilke czasu to wrzuce
A co do czolowki to nasza byla nawet fajna, nagralismy takie cos....mamy lekcje wychowawcza i tematem sa wagary, poźniej przychodzi do naszego wychowawcy drogi nauczyciel i go prosi na chwile, nasz wych. wychodzi a wsrod nas slychac rzucone haslo: idziemy na wagary...wszyscy wybiegamy ze szkoly i biegniemy do pobliskiej kanjpy big bufallo, wychowawca nas goni...my dobiegamy do tej kanjpki i tam sie rozsiadamy i gadamy a tu przychodzi policja i nas legitymuje...potem nas wyprowadza i wsadza do "suki", odwozi nas do szkoly i zaprowadza do sali (mielismy juz tam wszystko przygotowane, sala ozdobiona itd.) rozpraw i tam nasz wych. jest sedzia i mowi skazuje.. i po kolei wymienia imiona i nazwiska wszystkich uczniow i my wtedy wstajemy to jest takie przedstawienie klasy, na koniec mowi ze skazuje nas na 2 lata..i na mature, a my wetdy wstajemy i mowimy, ale najpierw studniowka ...i co wy na to, fajny pomysl, bo mi sie nawet podoba |
|
|
|
#2883 |
|
Raczkowanie
|
No i nareszcie po studniówce :/ jestem z niej niezadowolona :/ za ta cena jaką płaciłam spodziewałam sie czegoś lepszego no ale ok :/ pomijając fakt, ze większość osób była głodna bo nie było za bardzo co jeść :/ muzyka taka sobie, zespół trochę smęcił chwilami, ludzie spoko
ale i tak większość złapała po 2.00 zamułę. Studniówka trwała do 6.00 ale większość wyszła po 5.00, na parkiecie malutko par czasami nawet jedna lub dwie. Lepiej się bawiłam na studniówce mojego chłopaka w zeszłym roku
|
|
|
|
#2884 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tez bym taka chciala! Piekna! Swoja droga wygladalas bardzo ladnie, skromnie i dziewczeco. P.S. mam nadzieje, ze nastapny egzamin pojdzie lepiej Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jestem PO. Dziewczynki, życzę wam wszytskim takiej wspaniałej studniówki
Kurcze, chce jeszcze raaaz.
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze myślę ?malinaaack, szkoda że ci się nie podobało... ale myślę, że było chociaż kilka fajnych momentów, które będziesz mogła zapisać w pamięci jako miłe wspomnienia ze swojej studniówki ![]() lineczka1989, wklejaj zdjęcia a pomyłką się nie przejmuj ja wprawdzie się nie pomyliłam, ale zrobił to mój TŻ ( zaczął czytać moją kwestię, która ja właśnie czytać skończyłam :P), ale podobno nikt nie zauważył :P a tak serio to przecież każdy się może pomylić
|
|
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
yyania możesz założyć ramiączka z dżetami jakimiś
będą lepiej wyglądać niż takie zwykłe przezroczyste bo ci się przykleją do ciała a to nie wygląda ładnie :Pmalinaaack dawaj zdjęcia!!
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
kinga(kinia) dziękuję
Właśnie się dowiedziałam, że mój TŻ załatwił zabawę karnawałową więc idę się bawic 26 no w końcu po to jest karnawał
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
a to kilka zdjęć
z mojej studniówki ostatecznie szło ja wytrzymać, tylko zespół sporo wolnych puszczał tak samo jak Dj, pod koniec sie trochę impreza rozkręciła ale nie powiem bo mimo niezbyt udanej muzy potańczyłam sobie tak, ze sie nawet odcisków nabawiłam
|
|
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
malinaaack.....ładną miałaś fryzurke
|
#2891 |
|
Przyczajenie
|
Studniówka już we wtorek a ja dalej brak pomysłu na fryzure ale słyszałam ostanio że dużo dziewczyn poprostu kręci włosy i spina lekko z tyłu i daje jakiś kwaituszek....
Dziwne studniówka będzie bo tylko 1 klasa (tzn 14 uczniów xD ) plus nauczyciele prawie jak wesele xD ale zapowaida sie zabawnie
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
i ja jestem po 100dniówce, niepotrzebnie się nią tak denerwowałam
wczoraj poszłam już na lajcie heh ogólnie to mam mieszane uczucia, były momenty fajne, byłe mniej fajne, teraz w sumie nawet nie myślę o tym, że niedługo moja 100dniówka ![]() u Was też jakoś się nie zwracało uiwagi na to jak inni wyglądają? trochę inaczej sobie wyobrażałam tą całą imprezę...
|
|
|
|
#2893 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam studniówkę dopiero 26 :P Wszystko juz jest, tylko fryzura i makijaz - ogromny z tmy problem ;/
|
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
Były fajne momenty ;D ale takie rzeczy to bede wspominać po latach
a narazie jest małe rozgoryczenie.
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzez e 100dniowke mieliście w WDK-u...swietne miejscówka podobnie jak Exbud ![]() ja mam niestety w KCk-u ....grrr zobaczymy jak to będzie
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
mnie sie WDK nie podoba
a ostatnio jak na złosć mam tam dużo imprez i spotkań rodzinnych itp.
|
|
|
|
#2897 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam studniówkę w Exbudzie właśnie (Patio)
Zaraz wkleję swoje zdjęcia tylko czekam aż się zrzucą na komputerek (będą niestety słabej jakości) Moja studnióweczka dokładnie za 6 dni ![]() ... a tak w ogóle to w kck jak jest, to gdzie dokładnie? jest tam jakaś taka sala? Nie orientuję się...
|
|
|
|
#2898 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
BlackAngeell: do szkoły chodzę w Sandomierzu
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zadomowienie
|
no proszę ...ile osób z ck tu sie znalazło ;D
ja WDK bardzo lubie..to chyba jakiś sentyment ![]() Cytat:
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
ja juz tez po studniowce i bylo super
![]() , a dzisiaj mnie strasznie stopy bola
|
|
|
|
#2901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2902 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
a mamcia się później musiała męczyć. Ile się przy tym nadenerwowała to szok, już mi nawet wypomniała że miałam się chłopakiem urodzić heheh Ale końcowy efekt chyba całkiem niezły, w każdym razie mnie się bardzo podoba No i miałam pewność że żadna dziewczyna nie będzie miała identyczniej sukienki jak ja Koński ogon też był oryginalnym uczesaniem, bo jeszcze tylko jedna koleżanka miała, ale bez grzywki.
|
|
|
|
|
#2903 |
|
Rozeznanie
|
W sumie to zadowolona jestem, ale dziwne trochę, że tańczyć będziemy tam w holu... niby tam jest ładnie, pełno luster, filary... ale i tak... Inne klasy mają lipnie, bo nie siedzą tam "na patio" tylko w tych salach obok (restauracje mniejsze). My akurat jesteśmy klasą "a", i nasza grupa (siedzimy po 18 osób przy stoliku) ma stolik w takim zakolu otoczonym kwiatami i klatkami z ptakami. Stolik powinien być super
|
|
|
|
#2904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() musicie miec dużą szkołe...2 lata temu byłam tam na 100dniowce i wszytkie klasy były na patio nie w tym bocznych restauracjach...tańczyliś my też na tym mniejszym patio przy "rzeczce" oraz na tym głównym przy wyjsciu ![]() ogolnie było bardzo pozytywnie a pelikan był najlepszy ![]() zycze udanej zabawy
|
|
|
|
#2905 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję ogromnie
Załączam zdjęcia swojej sukienki...jest bardzo prosta i skromna. Do tego muszę sobie jeszcze dobrać jakiś szal... |
|
|
|
#2906 |
|
Rozeznanie
|
Dubel
Edytowane przez Mneme Czas edycji: 2008-01-13 o 21:32 |
|
|
|
#2907 |
|
Rozeznanie
|
kolejny dubel... przepraszam
Edytowane przez Mneme Czas edycji: 2008-01-13 o 21:32 |
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się Twoja sukienka
|
|
|
|
#2909 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2910 |
|
Raczkowanie
|
waniuśka, to ty miałaś dwie kiecki? Bo też się nad tym zastanwiam:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

ale i tak większość złapała po 2.00 zamułę. Studniówka trwała do 6.00 ale większość wyszła po 5.00, na parkiecie malutko par 

tez bym taka chciala! Piekna! Swoja droga wygladalas bardzo ladnie, skromnie i dziewczeco. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale myślę, że było chociaż kilka fajnych momentów, które będziesz mogła zapisać w pamięci jako miłe wspomnienia ze swojej studniówki