|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6281995 6]Tez chce ściąć ale dopiero po urlopie chciałam na long boba
![]() ![]() Kupiłam conversy białe za kostkę ![]() ![]() Wzięłam tz na rozmowę... Powiedziałam mu jasno ze nie podoba mi się to jak on się zachowuje.. Ze jesteśmy niecały miesiąc po ślubie a on już daje ciała. Ze rozumiem ze praca, ze koledzy każdy z nas musi mieć czas dla siebie ale nie ze każdego dnia on wraca późno do domu bo albo praca albo koledzy. Przeprosił za kolegów ale co do pracy to powiedział ze póki co musi tak robić bo okazało się ze urlop który bierze w sierpniu 2 tyg będzie miał jednak bezpłatny i nie chciał mi o tym mowić ![]() Zaczęłam temat dziecka ze musimy coś postanowić albo na prawdę się staramy i nabijamy przynajmniej co drugi dzień albo póki co podejdziemy do tego na luzie i kochamy się kiedy mamy ochotę ale tez nie zaniedbujemy siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Bal mi się powiedzieć ze go to przerosło Że każdy pyta zeby mi nie sprawić przykrości. Powiedziałam mu ze mi przykro by nie było bo wbrew jemu nie mam zamiaru robić bo to mija się z celem i większa przykrość zrobił mi swoim zachowaniem niż tym co mi powiedział co leży mu na sercu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dobrze że sobie wyjaśniliście ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zadomowienie
|
Już 13tc??? Wow, jak ten czas leci, ledwo co powiedziałaś na watku
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, od piątku sie nie odzywałam bo przyjechaliśmy do teściów i miałam tu sporo zajęć
![]() Dziś przyszła @, jednak jest mi przykro mimo że wiedziałam o tym że przylezie ![]() ![]() Jeżeli chodzi o małżeństwo to mi jest cięzko się wypowiadać, bo gdyby nie to że mój mąż mało co nie zmarł przez ten atak hipoglikemii tydzień po ślubie to pewnie byłoby inaczej. Ja przed ślubem byłam inna, nie martwiłam sie tak o Niego, no a po tym ataku to taka się zrobiłam zatroskana i nie lubie tego w sobie, ale niestety, widok Jego w stanie takiego ataku zostawił we mnie taki strach, którego się już pewnie nie pozbęde długo. Ale ja zawsze szanowałam jego prywatność i to, jak chciał wychodzić, nawet sama mu mówiłam, żeby sie spotkał z kolegami, ale On po prostu sam nie chciał, zazwyczaj chodzimy razem jak już chodzimy. Mąz ewentualnie chodzi do sąsiada do piwnicy na "15 minut" - czytać piweczko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurczę, miałam nadzieję, że jednak nie przyjdzie! ![]() U mnie cisza, ale ostatnio przyszła w 30dc więc czekam... Ja też miałam podobną akcję z mężem jedną, nie wiedziałam co się dzieje, to było najgorsze przeżycie w moim życiu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Zua ojej straszne przezycie
![]() Moj miał poważny wypadek 4miesiace po slubie i wciąż mam strach jak gdzies sam jedzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- A i szkoda ze @ sie pojawiła wrr.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Mamusia Luty 2016
|
Wpadam na szybko, bo z choroby został już "tylko" katar, za do dolne jedynki męczą mi okrutnie dziecko. Od wczoraj ciągle walka ze sobą czy dać ibuprofen czy nie dać
![]() efffpe nawet nie wiesz, jak się cieszę po tym co przeczytałam o Waszej rozmowie z tż ![]() ![]() Kryształku88 ja smakowałam brzuch i piersi tym Palmersem sławetnym ![]() ![]() ![]() ZUa i rudaska współczuję tych smutnych zdarzeń z tż. U nas nic takiego nie miało miejsca, ale mimo to z natury okrutnie się o niego martwię i troszcze. Taka jestem od zawsze pełna miłości takiej wylewnej. Zazdroszczę Wam tego że umiecie bez problemu podejśc do wyjść mężów. Nie ukrywam, że mam z tym problem, ale też bardzo się staram nad tym pracować, bo wiem, że to bardzo zła cechą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4720 |
Wtajemniczenie
|
Ja zauważyłam, że przez to że ie robiłam nigdy problemów żeby m gdzies wychodził sam z kolegami, to on tak na prawde nigdy nie chciał wychodzić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Moderator
|
Ja czasami to nawet chciałabym, żeby TŻ wyszedł gdzieś z kolegami
![]() ale z racji tego, że ja tu nie mam koleżanek, z którymi mogłabym gdzieś wyjść, to albo wychodzimy razem spotkać się z jego znajomymi, albo siedzimy w domu po prostu
#4722 |
Raczkowanie
|
Co do wychodzenia, to w naszym przypadku dobrze się sprawdza wyjście osobno kilka razy w miesiącu. Ja lubię zostać sama na parę godzin i zrobić sobie domowe SPA, a z drugiej strony lubię też wyjścia z dziewczynami. Tak sobie dobieram znajomych, żeby unikać wychodzenia "na ploteczki", rozmawiamy o sobie, doradzamy, analizujemy, albo po prostu spędzamy razem czas
![]() Przesyłam, dziewczyny, ciążowe fluidy! Kto następny testuje? Proszę o kciuki jutro za mnie, idę na pierwszą betę! Jutro 42 dzień cyklu, krwawienia brak a test pozytywny, więc mam nadzieję, że wszystko w porządku... Tak strasznie się boję o to moje maleństwo. Wczoraj byliśmy w kinie z TŻ i poczułam takie dziwne skurcze macicy... Okropnie zaczęłam się bać, aż zachciało mi się wymiotować. Marzyłam tylko o tym, żeby teleportować się do domu i sprawdzić, czy nie krwawię. To okropne, że po pierwszej straconej ciąży, nie mogę bezstresowo cieszyć się kolejną, tylko w napięciu czekam co się może przydarzyć. Z utęsknieniem czekam na wizytę i gina, żebym usłyszała, że maluch ma się dobrze. Oby jutro beta była przepiękna, to już początek 6 tygodnia!
#4723 |
Zakorzenienie
|
Zua, jak robimy z jutrem?
![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Moderator
|
Heyho
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4725 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki zeby wszystko było dobrze i dzidzia była zdrowa i pięknie się rozwijała ![]() Ja w tym cyklu nawet nie wiem kiedy mam się spodziewać @ bo zawsze miałam co 28 dni ale ostatni cykl się przedłużył i @ przyszła 2 tyg pózniej wiec czekam do 5 sierpnia maksymalnie ![]() Wróciłam z pracy o 15 a tz mnie miło zaskoczył bo zrobił obiad i zabrał mnie na długi spacer w piękne miejsce ![]() ![]() A teraz czas na lenistwo przed TV ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej dziewczyny!
![]() wróciliśmy dziś rano z urlopu ![]() ![]() ![]() Ja będę w tym tygodniu ogarniac trochę domek, spotykać się na ploteczki z koleżankami, relaksować, pracować w ogródku.. mam nadzieję, że taki odpoczynek też pozwoli mi się zrelaksować ![]() Powiem Wam, że jak się wyjedzie z domu, to się tak nie myśli o tych całych staraniach. Byliśmy ze znajomymi, ktorzy też jeszcze nie mają dzieci, i chyba to nam było potrzebne. Wszędzie naokoło ciąże, porody, dzieciate małżeństwa, a miałam wrażenie, ze jesteśmy jakimiś rodzynkami w tym temacie. A tak to przynajmniej się zrelaksowaliśmy, nałaziliśmy sie ile wlezie, podrinkowaliśmy wszyscy ![]() ![]() Mam nadzieję, że moja panika i ciągłe myślenie O TYM za szybko nie wrócą... 20 lipca te nieszczęsne badania, oby wszystko było w porządku... Effpe, cieszę się, że sobie wyjaśniliście z mężem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HEYHO, nie pamiętam czy Ci gratulowałam, dlatego napiszę - super, że się udało!! Trzymam za Ciebie kciuki, i nie martw się niepotrzebnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zua, szkoda z @ ![]() ![]() Jelonekhihi - od tego wczesnego wstawania masz przynajmniej dzięki córci dłuższy dzień! ![]() Jej dziewczyny, stęskniłam się przez ten tydzień za Wami!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Heyho kciuki! Na pewno będzie wszystko dobrze!
Madd to prawda, że mam dłuższy dzień, chociaż kilka godzin snu w weekend bym przygarnęła ![]() Dziewczyny, libido mi tak szaleje, że już nie wyrabiam. Jakieś feromony wiszą w powietrzu, bo nawet mój pies jak nakręcony biega i powietrze "szturcha" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Myślałam ze ja tylko tak mam xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Heyho bardzo mocne kciuki za betę! Będzie dobrze!! My wczoraj byliśmy na basenie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny !!!
![]() Witam wszystkie, które mnie kojarzą jak i nowe staraczki ![]() Długo mnie nie było... bo przestałam się starać ... ale nagle nieplanowanie moja @ nie przyszła wczoraj i dzisiaj zrobiłam test i oba wyszły od razu pozytywnie : OOO Jestem w szoku ponieważ z TŻ baraszkowaliśmy zaledwie 03/07. Czy jest możliwe, że test tak szybko pokazał dwie kreski ? @ powinna być 06/07 do tej pory nie ma. Tak bardzo bym chciała żeby ta niespodzianka trwała ![]() nie wiem jak wrzucić wam zdjęcie testów
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Paulo Coelho Edytowane przez Agneesia Czas edycji: 2016-07-10 o 20:53 Powód: brak zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Qazsew Czas edycji: 2016-07-10 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2016-07-10 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny nawet pytałam TŻ kiedy co było ostatnio to nie kojarzę :P więc dawno... jak się staraliśmy wszystko notowałam, a teraz nawet tego nie kontrolowałam bo ze starań nic nie było. Natomiast nie zabezpieczamy się nadal więc może jest to możliwe, albo w ciąży jestem a nie wiedziałam o tym. Test w sumie też zrobiłam tylko dlatego, że miałam w domu i normalnie mnie osłabiło jak od razu wyszła druga kreska. Dzisiaj nadal @ nie ma, test kupiłam z innej firmy i również od razu pokazał dwie kreski. Myślę poczekać jeszcze kilka dni i polecieć na Bete, ale od wczoraj nad niczym skupić się nie mogę nie wiem czy te kilka dni wytrzymam w niepewności : /
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Kochana, to raczej ciąża, tylko pewnie z wcześniejszych przytulanek.
![]() ![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Agnesia gratuluje !
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Ale poszalalam na zakupach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Effpe jak u Ciebie sytuacja z TŻtem? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.