|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
fuksja używałam przez 4 lata garniera czysta skóra.
Ale jakieś pół roku temu stwierdziłam ze już dość. Tear mam loreal pure zone. To dopiero jest drastyczne w porównaniu z garnierem. Tak czy siak nadal mam zaskórniki na nosie ale już sie nie łudze ze takie specyfiki to zwalczą... Ważne ze pryszcze mi nie wyskakują
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
fuksja no właśnie garnier jest dość ostry ale efekty są świetne
dziewczyny napiszcie na PW jak macie konto na naszej klasie. No oprócz tych co wysłały mi już zaproszenia ![]() głowa coś mnie boli ech ...i w sumie to nic mi się nie chce a powinnam się pouczyć z fizyki leeeeń
|
#4113 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witajcie
ale się wyspałam ![]() Może nie jest tak jak powinno być, ale jest lepiej i wiem, że będzie lepiej sytuacja wygląda teraz zupełnie inaczej niż wtedy jak Ci pisałam na gg.. dobrze nie jest.. ale ja nie umiem wszystkiego poukładać sobie.. to nie na moją głowę wszystko ![]() I jeszcze ostatnio.. no hm.. kurcze.. powiem tylko, że to nie był łatwy okres w moim życiu.. Cytat:
Kasia, Nija dostałam Wasze Studniówkowe zdjęcia muszę powiedzieć, że widać, że się super bawiłyście i też bym tak chciała na swojej studniówce ![]() Kasia bardzo ślicznie wyglądałaś ale masz chłopaków w klasie no matfizu chodzisz?? Bo ja tak i też mam ich tylu.. O właśnie Kasia bo mam takie pytanie co do Twoich bucików.. Ty miałaś rajstopy/pończochy na studniówce? bo ja też kupiłam sobie peep toe'y i właśnie nie wiem czy zakładać, ale chyba założę, bo wypada, choć już stópka nie będzie tak ładnie wyglądać.. natomiast koleżanka mi mówi bym nie zakładała.. ale to chyba, tak trochę nieelegancko...Nija Twoja kreacja mimo, że skoromna też mi się podobała I ta sukienka się tak fajnie mieniła.. wcześniej tego nie widziałam A na jednym ze zdjęć od Ciebie chyba widziałam flaszkę pod stołem ![]() Cytat:
Naszczęście nie choruje.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też sobie kupiłam i buciki i torebeczkę i inne pierdoły.. Może sukienka nie jest taka o jakiej marzyłam, ale ja sie sobie w niej podobam i to najważniejsze odrazu mówię, że zdjęć nie wkleję, bo nie mam aparatu ale za to prześlę zdjęcia ze studniówki i tam sobie zobaczycie Ogólnie jest zwykła prosta czarna ![]() Cytat:
muszę przyznać, że jest świetna
|
||||
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ależ jestem zmęczona! ![]() Byłam dzisiaj na zawodach. Jestem cała w siniakach.. Jak mi to nie zejdzie do 100 to... ![]() Bolą mnie mięśnie, boli mnie wszystko. Jutro mam 2 spr na które umiem tyle, co nic. Ech. Mówiłyście o kosmetykach- ja używam Ziaja Calma HLC i jest naprawdę wspaniała (żel). Do tego bawię się w lekkie kwasy- Acne Derm + rano Biodermine. Czasami Isotrexin na brodę. No i nawilżanie oczywiście. Dzisiaj smarnęłam się Garnierem opalizującym. Cała ![]() A, no i peeling z płatków owsianych- kocham! Jak mi się nie chce go robić, to biorę St. Ives bodajże brzoskwiniowy ![]() Fajny. Idę w piątek na 100 z gościem, którego nie znam....(jego 100( Umówiłam się z nim na jutrzejsze popołudnie..:rolleyes : Oby był jakiś w porządku... : pliz:!!!! em- Ja i tak Cię podziwiam, za wszystko co robisz i jaka jesteś fuksjaa-jesteś taka szczęśliwa To dobrze kochana
Edytowane przez blaque Czas edycji: 2008-01-15 o 20:53 |
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam tonika Garnier (taki zielony, z tej młodzieżowej serii), mleczka Ziaja (różowe
), kremu Garnier czysta skóra, żelu do mycia twarzy też z Garnier ![]() Cytat:
o kurde, no jest, widzę ją ![]() W końcu została przemycona w mojej torebce... Byłam na zakupach, kupiłam NAJLEPSZA na świecie torbę w Reserved, 109zł czarna, z takiej ekologicznej skórki, ale CUDO!Jeszcze w życiu z żadnego zakupu nie byłam tak zadowolona No i bluzkę nawet nie pamiętam gdzie, z jakiegoś kosza z wyprzedażami czarna, z długim rękawem, najzwyklejsza na świecie.A to mama miała sobie coś kupić, a ja jechać w charakterze doradcy
|
|
#4116 |
|
po prostu Em :)
|
Ywonula, blaque, no cóż, żyje się dalej.
Wiecie co mnie najbardziej rozśmieszyło? Przeszła dziewczyna, która w zeszłym roku już wygrała w tej olimpiadzie indeks, a teraz ponownie bierze udział.. I, kurde, już sama nie wiem gdzie chcę iść. Może jednak romanistyka..?
|
|
#4117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny cobyście powiedzialy, gdybym napisała, że nie używam kosmetyków?? ![]() ![]() ![]() a by było co ?? zart oczywiście ;]mam prawie wszystko od pani Eris te z apteki plus jakas emulsja z oriflame i krem na noc z vichy. ale cały czas szukam takiego kremu, ktory mi naprawdę pomoże
|
|||
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
em
Ja tak samo jak napisała blaque, podziwiam Cię za to, że tak dobrze dajesz sobie radę w ogóle... z życiem ![]() Chociaż wiem jak jest, tyle przygotowań i potem... przykro jest ![]() Ja też jeszcze nie wiem gdzie chcę iść, kiedyś, parę miesięcy temu miałam już parę kierunków, między którymi się wahałam, a teraz? Ekonomia? Co mi do głowy przychodzi w ogóle?Stosunki międzynarodowe na Opolskim, czy w GWSH w Katowicach? A kto za to będzie płacił? Może historia na śląskim? Może jakaś europeistyka we Wrocławiu... Albo zarządzenie na GWSH? Ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad historią sztuki podziwiając obrazy Veermeera ![]()
|
#4119 | ||
|
Zakorzenienie
|
co do kosmetyków to twarz myję kostką myjącą z Iwostinu bodajże, jako kremu uzywam dermoprotektora Cethapil z apteki, co drugi dzień żel clindacne (na receptę). nie używam do twarzy kosmetyków z młodzieżowych serii, wszystkie bez wyjątku mi szkodzą, chociaż np krem garniera do strefy A był w porządku, ale po jakimś czasie skóra się na niego uodparnia i przestaje działać.
Cytat:
![]() ja ostatnio wymyslilam administracje.. wpisalam w google fraze "co można robić po administracji?" i wyskoczyło mi jakieś forum z odpowiedzią "w ch** rzeczy!" czy jakos tak gdybym chociaz trochę rozumiala matmę poszłabym na ekonomię na pewno złożę też na prawo. zaczęlam o tym myśleć od kiedy matka powiedziała mi, że w rodzinie ojca jest prokurator i kilku adwokatów.. poza tym myślę o.. politechnice ( ) na ktorej otwierają nowy kierunek - europeistyke i przyjmują z wosem i historią.. paradoks, ale zawsze to politechnika, no nie? :P aha, bardzo ładne zdjęcia Cytat:
ja trochę zaluje wyboru sukienki, gdybym miala isc jeszcze raz kupilabym w innym stylu, chociaz moja mi sie podoba.. ale juz nie będzie okazji, żeby ją ubrać, niestety.
|
|
#4120 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
na wesela itp.. zresztą nie mamy sukienek typu balowych więc mam nadzieję, że swoją jeszcze kiedyś założę.. a ta moja to na brzuchu ma jeszcze takie marszczenia, że jak się najem to nie będzie mi brzuch odstawał ![]() Też sobie ostatnio zaszalałam z torebkami kupiłam sobie dwie i żałuję, że jeszcze takiej jednej nie wziełam I chyba przed 100dniówką kupię sobie aparat to Wam wkońcu to wszystko pokaże
|
||
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdźcie pocztę, wysłałam Wam jeszcze parę zdjęć
![]() Na wszystkich zdjęciach tak mi wychodzi stanik spod sukienki ![]() ![]() Idiotycznie to wygląda, kupując stanik nie zwróciłam uwagi, że jest taki zabudowany, po prostu świetnie leżał i byłam nim oczarowana... teraz widzę jak głupio wyglądałam... Mama mówi, że nawet nikt nie zauważy, że to stanik, ale jak... Ale kokarda B. jest boska ![]() Cytat:
Nie no, przyznaję, wracam do myśli o prawie, ale nie mam szans, chyba, że na zaoczne. Jeżeli zacznę się porządnie uczyć, to jest duża szansa, że bardzo dobrze zdam WOS, ale co do historii pozbywam się złudzeń
|
|
#4122 |
|
Rozeznanie
|
Do mnie nie doszły
![]() a stanikiem nie ma się co przejmować.. ja dwa lata temu na studniówce miałam biały, bo to był mój najwygodniejszy stanik który mogłam nosić bez ramiączek i się swobodnie czuć.. a sukienkę miałam czarną, z której co chwilka spadały mi ramiączka i kamerzysta jak nas cały czas kamerował, to raz mi zleciały tak ramiączka, ze widać było cały stanik.. ![]() Naszczęście na filmie tego nie ma... przynajmniej na filmie z klasy mojego TŻ.. ![]() Ale nie ma się co przejmować najważniejsze, że było fajnie
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Pamelija zobacz teraz
Masz rację, nie ma się co przejmować
|
#4124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dostaniesz jakąś bibliografię o moglabyś mi przesłać? bo też mam związek z innymi dziedzinami ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4125 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Ślicznie wyszłaś a kokarda jest boska ![]() Cytat:
poszukam w weekend ich ![]() ja to nigdy o takich nie słyszałam ![]() DOBRANOC
|
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę czytać Dziennik Bridget Jones, to się pouczyłam przez 2 pierwsze dni ferii, oj, aż przeuczona jestem Ale moja torba z Reserved - cudo
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podczas studniówki odkryłam, ze moja sukienka ma na górze takie druty.. zeby całość ładnie lezała. przeszkadzały mi troche, musiałam się prostować a co do rajstop to u mnie dziewczyny miały nawet do sandałków z odkrytymi palcami.. i wyglądało to beznadziejnie, chociaz pewnie wiekszość osob nie zwróciła uwagi. ale jak do peep toe założysz rajstopy bezszwowe to na pewno nie będzie razić. ![]() nija fajna ta kokarda co do torby to ja jestem baaardzo zadowolona z mojej nowej z h&m, wszystko tam wejdzie ![]() wczoraj i przedwczoraj szukałam rurek i nic nie znalazłam.. chcialam takie do 100 zł najlepiej, zwykłe, mierzylam kilka ale zadne nie leżały tak jakbym chciała. dlatego dzisiaj zanosze proste spodnie do krawcowej. przerobi mi je za 15 zł.. mam nadzieje, że dobrze to będzie wyglądać.
|
|
#4128 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
laylaaa, pokaż torbę z H&M
![]() Nija, dzięki za fotki. |
|
|
|
#4129 |
|
|
fuksjaa, już miałam zapytać czy Ty też chora, ale sobie przypomniałam o feriach.
![]() A ja straciłam głos, mogę tylko szeptać.
|
|
#4130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie na TVNie leci odcinek Szymon Majewski Show, w którym byłam
Ach, te wspomnienia!Ja używam chyba najmniej kosmetyków do twarzy z Was wszystkich, bo tylko żel oczyszczający Ziaji i.. zwykły krem Nivea I jest dobrze.Cytat:
Cytat:
.Wszyscy sie wyśmiewają, że to kierunek dla głąbów, ktorzy są za głupi na przedmioty ścisłe wiec idą na łatwiznę-europistykę o niczym.Nie mówię, że u Ciebie musi tak być, ostrzegam tylko ![]() Nija, faktycznie-kokarda pierwsza klasa ![]() Pamelija! Bardzo brakuje mi Ines..Wpadła rzadko, ale czuć mi jej brak
|
|
|
#4131 | |
|
|
Cytat:
odpukać - przechodzi mi a wpadam na wizaż tak często bo właśnie mam ferie jestem sama w domu, jak codziennie - brat pojechał na obóz, rodzice pracują i czuję się jak jedynaczka, dosłownie. teraz sprzątam w domu, bo niestety 'samo się nabałaganiło' a potem wpada do mnie P. wczoraj dzwoniła do mnie taka dziewczyna. dostała mój numer od naszego wspólnego kumpla. poprosiła mnie o zrobienie tłumaczenia z francuskiego za kasę... tekst ma 5 stron A4, określiłabym go jako średnio trudny, tylko problem taki, że muszę go zrobić do piątku, więc czasu niewiele. powiedziała, że mam się zastanowić ile $ chcę, bo dla niej to nie gra roli. jak myślicie, ile mam jej zaproponować? |
|
|
|
|
#4132 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4133 |
|
|
|
|
|
|
#4134 |
|
|
Myślę, że będzie ok.
![]() Dodałam swoją kolorówkę. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3913 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3914
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Em, boskie!
A jak ładnie poukładane i uporządkowane! Strasznie mi sie podobają, takie babskie zabaweczki ![]() EDIT: Paletka Inglota jest świetna! Te kolory kuszą mnie zawsze kiedy je widzę i może kiedyś je nabędę Blaque, przypomniało mi się! Co z tą piątkowa studniówką? Skąd Ty tego kolesia wytrzasnełaś? ;> Opowiedz coś ,bo sie strasznie tajemnicza zrobiłaś ! : *
|
|
#4136 | |
|
|
Cytat:
![]() widzę kilka rzeczy, które miałam/mam |
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Europeistyki... U mnie na ta uczelnie mowia "wydział gier i zabaw"
co chyba mowi samo za siebie :P
|
|
|
|
#4138 | |
|
|
Cytat:
Europeistyka to kierunek..
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
no tak tak
wiem, tak mi sie po prostu napisalo
|
|
|
|
#4140 |
|
|
Ale o jakiej uczelni piszesz?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

Tak czy siak nadal mam zaskórniki na nosie ale już sie nie łudze ze takie specyfiki to zwalczą...
Ważne ze pryszcze mi nie wyskakują 

ech ...
leeeeń 

i wiem, że będzie lepiej
no bo moja koleżanka kupiła tabletki antykoncepcyjne. I w środe dała mi pare. Więc zażyłam w sumie 3 do soboty.... Ani mnie piersi nie bolą ani nic nie zapowiada okresu. Ona dostała w czwartek. Ja poczekam jeszcze troche. Moze to przez stres. Takiej dziewczynie podobno opóźnił sie kiedyś o miesiąc, ale nie zabzrdzo w to wierze. Zobaczymy 
ale chorujecie.

o kurde, no jest, widzę ją
czarna, z takiej ekologicznej skórki, ale CUDO!

Europeistyka to kierunek..