|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
![]() Brawo dla tż ze ma dryg do interesow ![]() poka fotooo ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1592 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O ekstra, zapisuje moze jak skoncze pisac mgr to znajde czas zeby cos poczytac Cytat:
![]() Cytat:
u nas jest identyczna sytuacja - na papierku bieda ale dajemy rade zyc ![]() Dzien dobry |
|||||
|
|
|
#1593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jade na niedzielny market z rzeczami używanymi... pewnie cos dla mojej kruszynki znowu kupie. Milego dnia!!!! |
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty naprawde zaraz sie uzaleznisz od kupowania ciuszkow dla Lilki! ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Ja dzis mam zamiar zrobic sobie wlasna liste wyprawki i zaczne powoli tez juz kupowac, bo chyba zaczynam byc w tyle
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
u nas pogoda barowa ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Oczywiście, że te nasze brzuszki są urocze i chwalić się nimi trzeba ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Na wychowawczym chyba jest jakaś kasa, właśnie te 400 zł, tylko jeżeli dochód na 1 osobą nie przekracza jakiejś tam kwoty. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Jeju jakie te kopniaczki, ruchy są boskie! I ten widok jak się brzuch rusza! Nie potrafie opisać jak bardzo radość przepełnia mą duszę |
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w 20 tygodniu
|
#1597 |
|
Raczkowanie
|
Witam w niedzielne przedpołudnie ...
U nas leje jak z cebra także zapowiada się dłuuuugi dzień. Co do tematów około mieszkaniowych, to my mamy wybudowany dom i teraz pozostaje nam go wykończyć i umeblować, wszystko robimy z oszczędności bo nie chcemy pakować się w kredyt na kilkadziesiąt lat.. więc mamy swoje pięto u rodziców, nie jest to super komfortowa sytuacja ale wolimy się przemęczyć te kilka lat, i wykończyć dom aby bez dużego zadłużenia żyć sobie spokojnie. Ja uważam, że lepiej zarobić mniej a uczciwie niż na czarno, bo przecież podatki służą nam wszystkim .... ale to tylko moje widzę odosobnione zdanie Miłego dnia dziewczyny !! |
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pptwierdzam! ![]() U mnie sloneczko pieknie swieci ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Idziemy dzis z TZ sprawdzic czy sa grzyby w lesie
|
|
|
|
|
#1599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
największa jaką znaleźliśmy napisane jest, że do 12msc. Stwierdziłam, że w sumie mam gdzie schować to niech będzie za duża, niż za mała gdyby Marcelowi nie odpowiadały kąpiele w brodziku później ![]() Hej,hej i gratulacje ![]() Cytat:
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzis jest u nas cudowna pogoda. W sam raz na grilla na obiadek i siedzenie na tarasie. Kupilam kocyk wygladajacy jak kinky nowiutki w sklepie home bargains za cale £3.99... jestem w szoku. |
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wrocilam z godzinnego spaceru po lesie
Niestety, ani jednego grzyba nie bylo. Nawet trujaka ![]() Mamy z TZ taka sama wizje naszego mieszkanka, musze zrobic taki pogladowy kosztorys i moze przed wprowadzeniem zrobimy mieszkanko marzen |
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej jakbyś Ty preferowała meble barokowe a Tż prosty, nowoczesny styl ![]() My po ślubie robiliśmy generalny remont mieszkania. To było boskie co chwile wybierać materiały. A potem wejście do całkowicie odnowionego mieszkania! My stawiamy na totalny minimalizm i bardzo dobrze się w tym czujemy. Kochamy nasze mieszkanko Także same cudowne chwile przed Wami
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Ja wam powiem ze ja juz mam dość tego wybierania.. Za dużo tego wszystkiego trzeba wybrać w krótkim czasie
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o poniższym artykule?
http://www.mamazone.pl/pytania-i-odp...ko-a-sids.aspx |
|
|
|
#1606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale dobra, przyznaje ze daje mi to do myslenia, dlatego poszperam w necie na ten temat i jak zaczne chodzic na szkole rodzenia to chetnie zapytam sie poloznej co o tym mysli. No i czy brak ochraniaczy tez nie powoduje jakiegos niebezpieczenstwa? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1607 |
|
Rozeznanie
|
Przeglądałam wózki i podoba mi się taki https://mamotoja.pl/wozek-dla-dzieck...058,3,r19.html
Muszę go zobaczyć na żywo. ![]() Też chcę uszyć takie literki, mam caly zbiór inspiracji zapisanych na pintereście. Tylko ze mnie antytalent jeśli chodzi o szycie. Dziś sama siedzę w domu bo mąż rozpoczął żniwa. My niedawno urządzaliśmy cały dom, szału można bylo dostać. Jeszcze 3 pokoje puste, ale teraz będziemy tylko pokój Aleksandry urządzać. |
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1610 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zadomowienie
|
Super!
Skończonym czy zaczętym? ;PCytat:
A czy brak ochraniacza też nie jest ryzykiem? Trzeba się na ten temat doinformować...
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ochraniacz kupię u mnie jakoś wszyscy mieli. Też uważam że i pieluszką i kocykiem dziecko może się nakryć..
|
#1614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro wyprawki poszly w ruch... Jakie pieluszki kupujecie? Zwykle biale tetrowe? Bambusowe? Z mothercare podobno sa swietne ale drogie.
Moja 3 latka nadal spi przytulona do bialej tetry i nie wiem czy inwestowac w nowe czy zuzyc te co mam? Bedziecie chustowac? Sa tu mamy ktore uzywaly chusty? Czy do lata nasze dzieci nie beda za ciezki na takie noszenie? Prosze o konkretne wskazowki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba kupię takie i takie, ale tylko kilka sztuk.
Mam zamiar chustowac, córki nie nosiłam w chuście i żałuję, bo miałam ja nim stop na rękach, do tej pory dużo ja nosze Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rok temu w marcu jak kupiłam działkę tez myślałam ze wyposażenie to będzie czysta przyjemność a teraz wchodzę do sklepu z łazienkami i ryczeć mi sie chce bo musze wybrać umywalki szafki prysznic krany deszczownice itd a tyle tego wszystkiego ze nie sposób ogarnąć ! Człowiek chciałby najładniejszy ale tez niekoniecznie najdroższy wiec trzeba sie nachodzić , najeździć i nakombinować
|
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się po imprezie urodzinowej, udała się (jestem wykończona :P). Zaczynamy dziś z Lusią 21 tydzień
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I piekna druga polowa ciazy <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Zawsze trochę do przodu!
hehehehe 

u nas jest identyczna sytuacja - na papierku bieda ale dajemy rade zyc