|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
O, kurczę, doprawdy nietuzinkowy chłopaczek ![]() takich ze świecą szukać ;P
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() dobre z tym zwiedzaniem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Konto usunięte
|
Anyolek, bez urazy, ale czy nie pomyślałaś, że będziesz mylona z chanel_m przez ten avatar z identycznym zdjęciem Marylin Monroe? Post nad Tobą jeśli nie wiesz o co chodzi - Wizażanka chanel_m. Doradzałabym zmianę, pomimo tego, że jedno zdjęcie jest w czerni i bieli a drugie w kolorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odgryzłabym jemu tego loda ![]()
![]() |
#905 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Powiem Ci szczerze, że rozumiem. Ale też z mojego przykładu wynika, że nie warto sobie zawracać głowy takim facetem. On się nie zmieni. Nauczył się, że jeśli wybierze odpowiednie "obiekty" - może mieć jedną i drugą. Jeśli teraz tak bezwzględnie to wykorzystuje, to nie sądzę, żeby to mu się zmieniło... Nawet gdyby zostawił tamtą i przyszedł do Ciebie, to za jakiś czas - może za miesiąc, a może za rok - pewnie znów zechce się rozerwać i porobić z siebie bohatera jakiejś romantycznej tragedii. Istna telenowela, w której bohater sam nie wie co ma zrobić, miota się i w ogóle jest najnieszczęśliwszy ze wszystkich ![]() Przyjrzyj się temu i zastanów, czy chciałabyś dalej tak żyć, bo ryzyko, że powtórzy ten numer nie raz - jest bardzo duże ![]() Naprawdę rozumiem jak się czujesz i wiem, że to jest bardzo trudne. Ale wykonalne... I może warto spróbować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Konto usunięte
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201705290958 Czas edycji: 2008-11-15 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
Sandra123,dziwie się że Ty nadal z takim facetem jesteś.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
BAN stały
|
Sandra
![]() nie wierz w jego zapewnienia, bo gdy raz mu wybaczysz on nabierze pewnosci siebie, i po kazdej imprezie z alkoholem tak bedzie. narozrabia, upije sie, obrazi cie a potem bedzie udawal niewiniatko i wyznawal jak bardzo cie kocha... jasne. uciekaj poki mozesz !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zadomowienie
|
dziewczyno uciekaaaaj!!! każdy dzień z takim typem jest dniem straconym! komplementy, wyznania i róże każdy umie podarować, nawet największy głąb ci to zapewni. Uciekaj, zanim jego chamstwo przybierze materialne formy... Oni się nie zmieniają!
#911 |
Zakorzenienie
|
Sandra123:
Tylko ,ze...on juz nie pierwszy raz jest agresywny po wypiciu...juz kiedys dostal szanse, ktora wlasnie zmarnowal, no ale ta niby ma byc ostatnia... Poza tym ost nam sie nie ukladalo, ciagle sie klocilismy praktycznie o wszystko, bo on przyczepia sie do malych bzdetow i robi ptem olbrzymi problem, potrafi obrazac sie co 6 min ;/ Pojsc na ta studniowke juz pojde nawet dla wlasnego sumienia, tylko co robic potem ? dac mu te szanse czy nie ? ![]() dziewczyno, czy ty zwariowalas? chcesz sie znowu najesc wstydu? przeciez on ci nie okazuje w ogole szacunku!! nie rozumiem, jak mogl sie tak zachowywac na TWOJEJ studniowce, i dlaczego tak sie z nim meczylas, zamiast go OLAC i sie dobrze bawic?? moze to zaboli, co powiem, ale sama z siebie robisz ofiare, zadajac sie z nim. po jego wypowiedziach i tekstach oraz po zachowaniu mozna go zobaczyc tylko w jeden sposob - niedojrzaly cham i prostak, i gdybys nie byla zakochana [?] i przeczytala to, co sama napisalas, z dystansem - tez bys to dostrzegla. na twoim miejscu nie tylko nie poszlabym z nim na jego studniowke, ale rowniez urwalabym z nim kontakt! jest tylu cudownych facetow.. ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2008-01-16 o 15:39 Powód: zeby rozdzielic cytat od swojej wypowiedzi ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Sandra123, zgadzam się z dziewczynami powyżej. Ja bym się obawiała, że facet znowu się zbłaźni swoim zachowaniem. Nie boisz się, że Cię poniży przy swoich znajomych.
Lepiej odpuść sobie...
#913 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Sandra, no to miałaś studniówkę marzeń
![]() Nie wiem, czy po czymś takim chciałabym jeszcze z nim gadać, skoro miał już poprzednią szansę i postąpił tak, jak postąpił... Jak się nie umie pić, to się nie pije. Zepsuł Ci zabawę, narobił masy wstydu przed znajomymi, a teraz stosuje dość żałosne techniki łagodzenia sytuacji (te opisy na gg, róże, szkoda, że jeszcze serenady Ci pod oknem nie zaśpiewał...) Zamiast róż wolałabym od takiego faceta diametralną zmianę podejścia do mnie. Czy on Cię traktuje jak kulę u nogi tylko kiedy się upije, czy zawsze? Bo ja tu nie widzę szacunku z jego strony. Oni tak robią bardzo często, najpierw upokorzą, zranią, a później przychodzą z kwiatami i przeprosinami i uważają, że to załatwi sprawę. A tymczasem ich zachowanie się raczej nie zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ps. kwiaty potrafi kupić każdy głupi. Powstrzymać się od picia i zachowywać grzecznie i z szacunkiem już nie każdy. Jego przeprosiny nic nie znaczą, skoro nie pierwszy raz tak robi. A jego tekst do Twojej koleżanki świadczy o tym, co on myśli o kobietach, również o Tobie. Nie zdziw się jeśli w swoim towarzystwie mówi o Tobie: "ona? ch** z nią!". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201705290958 Czas edycji: 2008-11-15 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Zdziwiłabyś się jak szybko znalazł by sobie inną na studniówkę
![]() Zgadzam się w zupełności z Wizażankami przede mną. Dla takich nie ma co mieć litości ani poczucia obowiązku.
#918 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201705290958 Czas edycji: 2008-11-15 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc pisanie o dwóch jego twarzach to nieporozumienie. Po prostu jest dobrym aktorem i manipulatorem a nie, że nagle mu się coś w mózgu przestawia i nie jest sobą. Potrafi grać przed niektórymi a czasami pokazuje swoją prawdziwą twarz - niewychowanego gbura i alkoholika. A jeśli się chcesz na to nabierać, to sama kiedyś wypijesz piwo, którego on Ci nawarzy. A on Ciebie olewa i ma w d*** jak mu pasuje, a potem nagle sobie przypomina (bo się przestraszył, że straci naiwną, która się nabiera na jego numery) a Ty poważnie się zastanawiasz nad pójściem z nim na kolejną imprezę? Wymiękłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
Tez postanowilam zabrac glos w tej dyskusji....
Postanowilas isc na jego 100dniowke no to idz.... ale zapamietaj sobie jedna rade - jesli zacznie sie dziac tak na jego imprezie to po prostu wstan i wyjdz!! Kobieto wez ze soba to 30zl na taxi zebys nie byla od nikogo uzalezniona i znaj swoja wartosc!! Bo po co ci to?? potem bedziesz miala etykietke naiwniary ktora pakuje sie w jakies nienormlane zwiazki. Zostajac z nim upokorzysz tylko siebie. Szczerze mowiac nikt nie bedzie obgadywal jego ze sie upil tylko Ciebie ze jeszcze za nim chodzilas, prosilas a wrecz blagalas, on ci bluzgal a ty to znosilas w ciszy i pokorze a wrecz z calkiem dziarska mina. Czy naprawde chcesz kiedys o sobie uslyszec ze widocznie lubisz byc traktowana jak sz*a?? A poki co to skutecznie zarabiasz na taki wizerunek... Szczerze mowiac gdy czytalam Twoja historie to pomyslalam sobie ze masz bardzo typowe zachowania zony alkoholika!! Wez przyjzyj sie takim rodzinom, takim kobietom - jak wyglada ich zycie - jak one same wygladaja!! Chcesz tak skonczyc?? Znalam juz nie jednego faceta wiekszaosc z nich mialam okazje zaobserwowac po spozyciu % - zdumiewajace jak wielu z nich okazywalo sie zupelnie innymi niz ich znalam na trzezwo - z iloma z nich nie chcialam miec zbyt wiele do czynienia na imprezach ani bron Boze z nimi sie wiazac!! A na trzezwo prawie kazdy z nich to chlopak marzenie! brryyy broncie mnie przed takimi marzeniami!! Jestem osonikiem z natury szczerym do bolu - kilku znajomym po prostu powiedzialam co mysle o ich podejsciu do %, na szczescie do kilku to dotarlo....
#923 |
Lady of Harley-Davidson
|
hehe tak a propos pijackich
![]() kiedys, dawno to bylo, mialam w liceum polowinki ![]() ![]() przyszedl czas imprezy, ja ide w butach 10cm obcas, sukieneczka ![]() ![]() ![]() ![]() dotarlismy na impreze, chyba nie musze mowic ze na tanczenie nie byli co liczyc, po jakiejs godzinie i kolejnej dawce % przywalil tzw gwozdzia... czyli zasnal na stole ![]() ale najlepsza akcja... ![]() wychodze z imprezy, tata po mnie przyjechal. wsiadam grzecznie do samochodu, jego tez obudzilam zeby sie zebral w sobie i pojechal jakos do domu... tata zawraca, zawalnia przy wejsciu do klubu, bo duzo ludzi stalo a ON... zrzygal sie nam przed samochodem.... rotfl ![]()
![]() |
#924 |
Zadomowienie
|
czytam i czytam ten wątek, aż zaczęłam się zastanawiać.
najgorsi są faceci, którzy piją. z jednym się spotykałam. pił za często i dobrze o tym wiedział, ale... nie przestawał, choć obiecywał. któregoś razu napił się i zaczął wypominać mi, że nie chcę z nim być. przyjaźniłam się owego czasu z jego najlepszym kolegą. jego refleksja, po tak długich przemyśleniach {jak mówił} była następująca: 'ja sobie pomyślałem, że jak ja nie mogę dziewczyny przelecieć, to oddam dla przyjaciela.' bolało choler.nie, ale przeżyłam. również przyszedł z bukietem róż, ale sam już doskonale wiedział, że szans to on u mnie żadnych nie ma. i czasami jak czytam te posty to zastanawiam się, jak my dziewczyny możemy być takie naiwne ?
#925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zadomowienie
|
Sandra123, naprawdę Ci szczerze wspolczuję, też niestety miałam takie przeboje ze swoim byłym (daaaawno temu, kiedyś opiszę), a jesli chodzi o palanta o którym piszesz, jest poprostu jeszcze dzieckiem, jak widać nie dorósł do powaznego ziązku:/
aaa, i uwierz, że jeśli już teraz jest agresywny, nie licz na cud!!! on już taki zostanie (wiem także po sobie) pozdrawiam, trzymaj się cieplutko i powodzenia życzę ![]()
#927 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
Z drugiej strony ja też byłam z takim pyskatym, też może go kiedyś opisze.. Z jednej strony kochany misio, z drugiej leciały "ku...y" w moim kierunku,slowa ze mnie nienawidzi, itd,ale wiem ze byl tylko mocny w gębie, aczkowliek nieco nerwowy ![]() ![]() Ale bron Boze nie bronie tego Sandry.
![]() |
#928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Doris1981, szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi na uderzające podobieństwoavatarów mojego i chanel_m ![]() Przy rejestracji nie wybierałam zresztą avataru pod jeden tylko wątek:/ Każda z nas przecież może natrafić na identyczną ikonkę na niejednym z pewnością forum. Swój avatarek jednak zmieniam, bo faktycznie nie lubię być uznawaną za 'naśladowaczkę' ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#929 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Sandra123: no coz, wiele jest takich dziewczyn, pakujacych sie w klopoty i nieprzyjemne sytuacje [i beznadziejne zwiazki] na wlasne zyczenie.. wizazanki ocenily twoja sytuacje z dystansem, ale ty przeciez i tak zrobisz to co chcesz - pojdziesz z nim, i - sadzac po tym co o nim piszesz, ze jest taki 'cudowny' - pewnie dasz mu nastepna szanse.. a pozniej nastepna, nastepna, nastepna itd. coz, jesli chcesz - pakuj sie w to bledne kolo. ale nie badz naiwna - on cie nie szanuje, jest chamem i gburem, takiego zachowania nie mozna w zaden sposob usprawiedliwiac.
a ty usprawiedliwiasz i jego, i siebie. przeczytaj swojego pierwszego posta jeszcze kilka razy i zastanow sie. ja bym radzila przejrzec na oczy. ps. ten post nie ma na celu ocenianie cie itp. po prostu mam nadzieje, ze ZROZUMIESZ, ze on na ciebie NIE ZASLUGUJE i nie jest wart jakichkolwiek twoich staran, wyrzutow sumienia, poczucia obowiazku, twojego czasu, uczucia itd. pozdrawiam.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.