![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
navioe nie dają mi żadnych lęków bo w sumie na co?
ja skurcze nauczyłam się rozpoznawać jak mi powiedzieli że je mam (z ktg) ![]()
#4863 |
Zakorzenienie
|
U mnie był identyczny niemalże przypadek tyle że syn miał 4650g
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki za dobre wyniki badań. ![]() Dzięki! Cytat:
Rosołek i schabowego oraz deserek lodowy. ![]() Cytat:
Powodzenia jutro na wizycie! No i oby Cię bez problemu przyjęli. ![]() Cytat:
Brawa za 36. ![]() Cytat:
Powodzenia u chirurga. ![]() Cytat:
Współczuję zgagi i gorszego samopoczucia. :/ |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
![]() mój też dzisiaj gotował mielone po grecku z sałatką i sosem ze świeżą miętą. Pycha było ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-07-17 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zadomowienie
|
Fajnie, z miętą na pewno pycha.
![]() Ja się zastanawiam co jutro zrobić z mięsem z rosołu, normalnie bym wykonała sos chrzanowy do niego, ale jakoś mi nie pasuje w wersji bez zasmażki, a ostatnio za bardzo zaszalałam z produktami złymi dla słodkiej mamy. :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do TŻa to po prostu powiedz "Dziecku chce się soku pomarańczowego" ![]() Cytat:
![]() ![]() Nieźle ![]() Cytat:
![]() Florencee super wózek Ja dziś zakończyłam pranie, wyszło 5 pralek (albo 6 ![]() Skurcze momentami robią się już bolesne, tak samo jak ruchy małej. Coraz częściej budzę się ze skurczem ![]() ![]() Muszę przepakować torbę do szpitala bo jednak nie zmieszczę się w tej do której chciałam się spakować ![]() A jutro postoję przy słoikach bo dostałam siatkę ogórków od sąsiadki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki. ![]() Brawa za załatwienie prania! Ja dzisiaj też mam takie bóle w krzyżu jakby nadchodziło rozwolnienie, połączone są z bólami pseudomiesiączkowymi lub twardnieniami... Mam nadzieję, że to właśnie nie jakieś oczyszczanie. Oby to przeszło nam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zadomowienie
|
Natalia dzięki za opis.
Ja dziś szczęśliwie z mężem znalazłam mebel pasujący w naszą lukę w sypialni i tym samym ruszyłam z praniem ubranek dla Janka. Mamy w końcu miejsce na jego ciuszki jupi ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Rozeznanie
|
My jutro jedziemy odebrać wózek od koleżanki
![]() ![]() I to bedzie koniec naszej wyprawki <3 tżet musi teraz tylko poprasować rzeczy do szpitala (bo reszty nie prasujemy) i Zlozyc łóżeczko dostawne ![]() ![]() Jestem juz od dawna gotowa na przytulanie mojego synka i nie moge sie tego doczekać <3 Dzis zaczęłam jesc daktyle i pic olej z wiesiołka, ciekawe czy to wpłynie rzeczywiście na cokolwiek ![]() Byliśmy dzis w komandorze, zeby nam wycenili szafy w mieszkaniu, ceny Zdecydowmaie niższe niż sie spodziewaliśmy, pozytywnie jestem zaskoczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, że już prawie wszystko załatwione i macie mebel na ubranka - znam radość z trafienia wymiarowego w lukę w pokoju. ![]() Ojej, te skurcze musiały stracha napędzić, odpoczywaj teraz koniecznie! Cytat:
To ciekawe jaki będzie wózek, fajnie go dostać od kogoś. ![]() Fajnie, że dali dobrą ofertę w Komandorze, mi oni wysłali ostatnio propozycję cenową, która mnie rozwaliła. :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Nie chciałabym za długo leżeć w szpitalu i zaczęłam liczyć ze jak w 36 sie położę to 1,5-2 tyg jakoś wytrzymam tyle ze nie mogłam sie doliczyć który teraz tydzień ![]() NO nic zobaczymy czy jutro sie cos uda ustalić z lekarka jak nie to będziemy kombinować ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-17 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zadomowienie
|
Ja zrobiłam TŻ pastę z kurczaka do kanapek.
![]() |
#4876 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aż tak duzo chcieli za szafy? Czy inne meble na wymiar? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała juz przytulić córeczkę ![]() u mnie wózek tez będzie ostatni w wyprawce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moj tz tez dzis zasluguje na oklaski, bo wysprzatal prawie cale mieszkanie. Wstawil pranie, pieknie odkurzyl i zmyl podlogi oraz blaty. Ja skromnie-upieklam to ciasto i umylam wanne ![]() Cytat:
Cytat:
Origa, myslisz, ze ten plan ktos czyta? Mnie w obydwu szpitalach powiedziano, ze ustala sie wszystko ustnie z polozna na poczatku... Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale najlepsze, ze ponoc na imprezce rozmawiali z chlopakami o tym, co robia ojcowie, gdy zostaja sami z dziecmi. No i w necie wynalezli, ze tatusiowie maluja te biedne dzieci-kotki, wasy, brodki itp. Ktorys rzucil, ze jesli ktos tak sie schla, ze zasnie to tez go wymaluja. Stad tz myslal, ze stalo sie to w taksowce ![]() ![]() Tez mi sie podobaja opaski i chce nabyc droga kupna opaske ze sklepu Babi. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-07-18 o 00:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
U mnie już po lekach i lecą z ktg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam jeszcze chwilę żeby zjeść po euthyroxie i tez moga mnie podpiąć. Bobo jeszcze śpi.
---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Jest ze mna w pokoju dziewczyna i rece opadają. 31tyg, wyglada na 42, brzuch ogromny i dziecko lata po nim hak z latawcem po polu. To tego trochę tluszczyku i maly detektor tetna tego nie łapie. Dzisiaj wyskoczyla z tesktem ze jeszcze sie nie urodzilo a juz stwarza problemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
Witam się w pn rano. Masakra co za pogoda. Leje okrutnie i w ogóle wednie na tym polu. Najchętniej bym się przykryla i spala dalej. A tu nie ma lekko i trzeba do pracy. Ehh byle te dwa tyg przetrwać i będę mogła w końcu pospać do woli. Byle Jasio wcześniej się nie pchal do wychodzenia bo nie ukrywam ze liczę chociaż na parę dni względnego lenistwa w tej ciazy . Miłego dnia mamuśki !!
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję bóli/straszaków itp..u mnie wieczorami też bywa gorzej..choc typowych skurczy jeszcze chyba nie mam (tfu tfu).. Cytat:
Cytat:
Cytat:
to się szykujesz do porodu z tym wiesiołkiem i daktylami.. Cytat:
daj znać co pani dr Ci powie.. Cytat:
fajne pocieszenie.. a to napieranie jak na dwójkę to też może być schodzenie dziecka w kanał rodny..chyba Cytat:
![]() trzymam kciuki,żeby było ok.. Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |||
Zadomowienie
|
Cześć.
![]() Dobry pomysł, dzięki. ![]() Za szafę, 120x200x60 sobie wymyśliłam, bez jakichś cudów, z płyty MDF i 2700 zł... Kiedyś za dużo szerszą szafę na wymiar po sam sufit z różnymi sprytnymi półkami i bajerami, z forniru zapłaciłam 3100 zł. Pewnie dlatego, że w przypadku tej nowej to nie miała być zabudowa wnęki, tylko zwykła szafa z plecami i bokami. ![]() Cytat:
![]() Plan porodu to myślę, że się najwyżej przyda do tej rozmowy na początku, żeby o czymś nie zapomnieć. Hmm, no to byłoby jakieś wykorzystanie tych kilku kaftaników, które były w używanym zestawie i sądziłam, że są niepraktyczne. ![]() Ja wczoraj jeszcze dostałam od rodziców jeden komplecik z body, spodenkami i czapeczką na 50/56 z Tchibo, więc moja kolekcja dodatkowo się rozrosła. :P Cytat:
![]() Oby ładnie wyszło badanie. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj pojechaliśmy po znajomych do Kostrzyna na Woodstock. 2h do nas wracaliśmy ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam wizytę. Rano skoczyłam siuśki zanieść, by wyniki były akurat na wizytę. Oby białka nie było ![]() Chyba mi się przepuklina pępkowa robi ![]() Dzisiaj też do mnie mama przyjeżdża i powoli ruszamy z pakowaniem, więc może mnie być trochę mniej ![]()
#4887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skurcze dzisiaj dopuściły przynajmniej na ktg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tym pępkiem to mnie zmartwiłaś bo też tak mam, ale myślałam że to normalne! Wgl dziś dla mnie dołujący dzień... niby przyjemnie w takiej temperaturze / pogodzie jest fizycznie ale psychicznie do dooopy... niech już słonko wyjdzie jakieś bo zwariuje ![]() Idę dziś na wizytę na 10.00, zobaczę maleństwo ![]() ![]() ![]() dobrego początku tygodnia Dziewczyny ![]()
![]() |
#4889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To masz dziś pracowity dzień. I ruszajcie pełna para do przeprowadzki. Oby ominęła Cie ta przepuklina. Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Ja juz dzisiaj zaliczyłam badania ![]() TZ od dzisiaj w pracy i jeszcze późno wraca... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.