![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!
a może przyprowadzić drugą koleżankę ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
moja historia ze striptizem dla Mężczyzny jest dość zabawna, ale i naznaczona niewypałem
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym, do osób pewnych siebie nie należę, więc miałam też duże opory. No i faktycznie - Nie była to żadna rewelacja - ten mój taniec, ale mieliśmy trochę śmiechu, TŻ był zadowolony, ale pozostał niedosyt i moja ambicja ![]() Planuję więc zrobić fajny "spektakl" mojemu TŻowi, aby zatrzeć ślad po tamtym niewypale ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Oh jak ja też bym chciała cuś takiego zrobić TŻcikowi ale jakoś brak mi odwagi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
może "12 groszy" Kazika?
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
ojj mój TŻ też się doprasza...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ja obiecuje od grudnia hihi ale jakos nie moge sie zabrac
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Trzeba po prostu umieć przełamać w sobie strach przed tym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
To prawda Kathja86
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczyny potraficie dodac otuchy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
proszę o usunięcie
Edytowane przez Mrówaaa Czas edycji: 2009-02-14 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
zdecydowanie ponczoszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
To może i ja zapytam... co zrobic by się przełamac? Bo ja jestem ogólnie otwarta i pewna siebie ale gdy mam się tak ładnie przed nim rozebrac w rytm muzyki to poprostu nie moge. Wiem, że to marzenie mojego chłopaka ale normalnie nie moge. Boję się,że to bedzie głupio wyglądac... Kochamy się, ufamy sobie i wszystko gra,jesteśmy razem juz 2,5 roku a ja poprostu nie moge ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
ja też się strasznie bałam, a chciałam to zrobić. kiedyś fantazjowaliśmy i w ogóle to powiedział, że chciałby bardzo mnie zobaczyć w tej akcji
![]() ![]() powodzenia wszystkim, którym brakuje odwagi ![]()
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja muszę się pochwalić...
![]() Byłam wczoraj u swojego faceta... Pusta chatka... On przeziebiony leży w wyrku, znudzony ogląda TV. Oczywiście nie uprzedziłam go o swoich zamiarach... ![]() Przywitalismy sie buzi-buzi, wyściskalismy sie troszku. Zasłoniłam rolety, właczyłam muzyczke, wyłaczyłąm mu TV chociaż troche sie stawiał bo leciał jakiś meczyk ![]() Kiedy weszłam do pokoju o mało go nie zamurowało ![]() Tak się wciągnełam, że przetańczyłąm prawie 2 piosenki ![]() ![]() Opłacało się zaryzykować, myśle że nie raz jeszcze z czymś podobnym go zaskoczę ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Hi hi...ja też przymierzam sie do tego. Moje Kochanie mnie o to kiedys prosiło,ale narazie się nie odważyłam
![]() Ale za to...mój TŻ zrobił mi striptiz ![]() ![]() Skrępowany był jak nie wiem co,więc zaczęłam go zachęcać. Był troszke nieporadny,aleeee...jaki pomysłowy ![]() ![]() Zabawa niesamowita,teraz kolej na mnie : ![]()
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O jaaaa... Zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
![]()
ja też się straszliwie bałam żeby nie było gafy, ale oni na serio są tak zszokowani, że sama świadomość, że tańczymy TYLKO dla nich ich podnieca. Ja zrobiłam to tak: przebrałam sie w fikuśnie ciuszki, weszłam do pokoju i właczyłam muzykę - Joe Cocker "you Can Leave Your Hat On", tanecznym ruchem posadziłam mojego mężczyznę na krzesełku, spięłam mu z tyłu ręce kajdankami (które sam mi kiedyś kupił) i zaczęłam tańczyć przed nim, wokół niego... był zachwycony... ocierałam się o niego. Myślę, że fajnym elementem było to, że przed nim, a za mna było ogromne lustro, więc nawet kiedy tańczyłam za nim, mógł wszystko widzieć, a kiedy tańczyłam przodem do niego, widział tył mojego ciała jeśli chciał. Pod koniec rozpiełam kajdanki i pozwolilam mu wziąć mnie w ramiona. Myśle, że to co było dalej już Was nie interesuje. Szczerze polecam tego typu pomysły, chociażby po to żeby zobaczyc JEGO maślane spojrzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Warto
Cytat:
Pomysł z lustrem był świetny... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
striptiz.. sama o tym mysle od dluzszego czasu, ale kilka obaw mam..
1-nie wiem jakei zdanei ma na ten temat moj TZ, nie gadalismy o tym, a nie chcialabym zrobic czegos czego by nie chcial... 2-bielizna... wiem ze ma byc seksowna, ale boje sie ze jesli bedzie zbyt odwazna, to bedzie wygladalo to tandetnie... a ja sie poczuje zbyt skrepowana... 3-miejsce, czas.... niestety nei mamy zbyt czesto okazji by pobyc sam na sam w domku... ewentualnie na ostatnia chwile jakos wyjdzie ze ebdziemy sami i jakos nawet jakbym miala bielizne juz, muzyczke , to i tak spontanicznie trzeba wszystko zrobic...a troche sie boje w pospiechu cos w stylu "teraz ? juz? za chwile ide sie przebrac i bede tanczyc... szybko" :P 4-technika... powolne ruchy, czy ostrzejsze tez? jak skoordynowac taniec z rozbieraniem? czy moze tanczyc, zatrzymac sie, zdjac cos i potem dalej w tany?? co poradzicie kochane?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Kobietki a jak zaczynacie striptiz? mowicie ze idziecie do lazienki na moment czy od razu jak chlopak przyjdzie czy jak?od razu jestescie przebrane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
sashka1989 ja jak robiłam to przychodziłam do TŻta w czyms sexy od razu, po co tracić czas na bieganie do łazienki
![]() Raz zrobiłam mu surprise i przyszłam w długim płaszczu, a pod płaszczem sama bielizna.. Ojjj wtedy to naprawde go zaskoczyłam ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja niestety nie mam takiego szczescia... I do mojego TŻ musze zawsze podjechac 15 minut autobusem podmiejskim ![]() Aczkolwiek i tak go wtedy zaskoczyłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2. Stawiałabym na seksowną. Ale taka niczego sobie - niewinna też potrafi rozpalić nieźle mężczyzne. Zależy od jego fantazji, wyobraźni. 3. Może zaciągnij go do jakiegoś hotelu? ![]() 4. Napoczatku wolniej, pozniej mozesz troszku bardziej zaszaleć. Ale wszystko zależy od tego jaka muzyczke wybierzesz. Jest jeszcze taka opcja, że gdy bedzie sidział (najlepiej na krzesle), a Ty bedziesz tanczyć wokół niego to możesz go jakoś zachęcić aby sam zdejmował z ciebie ciuszki ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
religijny?? nie... i ja i on jestesmy ateistami wiec problemu nie ma
![]() hotel... hmm... po pierwsze finanse, po drugie nie ma keidy... ![]() a tym krzeslem to myslalam o tkaim myku zeby ponczochy zdjal mi z nog, ale zebami ![]() mi, ale wprost chce go rozpalic do czerwonosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Ja uz sie odważyłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie obeszło sie bez odbrobiny śmiechu - w kąciku obok mnie dostrzełam "kij" i postanowiłam go wykorzystac ako gadzećik ![]() ![]() ![]() ![]() Jak zakonczyłam w trakcie ściągania kolejnych części garderoby podchodziłam do TŻ nie pozwalając mu sie jednak dotknąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
oj dziewczyny wasze opowiadania kusza jak nie wiem:P hehe musze sama kiedys wyprubowac napewno jednak tak z zaskoczenia aby nie wiedzial o niczym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hah... no to nie ma problemu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Nie ma co. W Walentynki odstawiam show dla mojego TŻ ^^ Mam czas na przygotowanie sie. Naczekal sie chlop 5 lat ale strasznie sie podjaralam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.